תרגעי עם הטון שלך
ר ר ו ע י 1 9 New member 16/10/05 #215 נדב צדק בקשר אליך, את צבועה. את מציגה את עצמך כאחת, שמבינה אותנו, אבל כל מה שאת עושה- לנסות לשכנע אותי לבקש מהם סליחה.
נדב צדק בקשר אליך, את צבועה. את מציגה את עצמך כאחת, שמבינה אותנו, אבל כל מה שאת עושה- לנסות לשכנע אותי לבקש מהם סליחה.
E eris1515 New member 16/10/05 #221 אני באמת אחת שמבינה אתכם וגם אותם- אני הצעתי לך לבקש מהם סליחה לנסות לעזור- לא רוצה???? שאר עם החרא הזה בלב כל החיים מצידי-זה לא מעניין אותי....
אני באמת אחת שמבינה אתכם וגם אותם- אני הצעתי לך לבקש מהם סליחה לנסות לעזור- לא רוצה???? שאר עם החרא הזה בלב כל החיים מצידי-זה לא מעניין אותי....
ר ר ו ע י 1 9 New member 16/10/05 #223 לעזור להם, לא יעזור לא לי ולא לשאר החיילים, בדיוק ההפך. אני אחזק את שאלתו של נדב, מה עם עזרה לנו, לחיילים?
לעזור להם, לא יעזור לא לי ולא לשאר החיילים, בדיוק ההפך. אני אחזק את שאלתו של נדב, מה עם עזרה לנו, לחיילים?
ר ר ו ע י 1 9 New member 16/10/05 #238 אני אומר למה- כי זה רק יוכח דבר אחד: הם יכולים לעשות לנו מה, שברצונם, ואנחנו נעזור להם כאילו כלום לא קרה.
אני אומר למה- כי זה רק יוכח דבר אחד: הם יכולים לעשות לנו מה, שברצונם, ואנחנו נעזור להם כאילו כלום לא קרה.
E eris1515 New member 16/10/05 #242 ממששששש לאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב שלא תגיד שאני צבועה אני לא ימשיך!!!
E eris1515 New member 16/10/05 #225 אם זה מה שאתה חושב שיהיה לך לבריאות ונדב-אל תהיה סנגור-יש לך משהו להגיד לי תבוא ותגיד לי את זה ישר!!!
אם זה מה שאתה חושב שיהיה לך לבריאות ונדב-אל תהיה סנגור-יש לך משהו להגיד לי תבוא ותגיד לי את זה ישר!!!