גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

../images/Emo60.gif אמממ

תראי אומנם אני לא מסכימה עם הדברים שלהם אבל לאחל למישהו שיסבול כל החיים שלו לא נראה לי מוסיף משהו. אני לא רואה מה ההנאה שמישהו אחר יסבול. זה לדעתי סתם רגש נקמה. ואני לא חושבת שזה מוביל למקומות חיוביים.

eris1515

New member
בנאדם שחושב שמישהו צבוע רק

בגלל שהוא רוצה לעזור לו-זה בנאדם חרא!!! ולבנאדם חרא מגיע שיסבול

../images/Emo60.gif לא דווקא

זה יכול גם להגיד עליו שהוא לא מאמין לאנשים בגלל דברים שהוא חווה. ואני לא חושבת שמתפקידי/ך לקבוע אם אדם צריך לסבול או לא.

eris1515

New member
מה הקשר בין מה שהוא חווה לבין עזרה?

דווקא בגלל מה שהוא חוה הוא צריך עזרה... את לא אבל אני כן...

eris1515

New member
ועוד איך באה לעזור לו-כי כשבנאדם

בא ומנסה לעזור במשהו או משהו כזה-עזוב עכשיו את הסליחה בצד כן? אם הוא רוצה לבקש סליחה או לא זה הוא יחליט! אבל כשבנאדם בא ומנסה לעזור במשהו-גם אם אומרים לו לא-הוא חי עם העובדה שהוא עשה משהו למען אותם אנשים שהוא גירש!שהוא עשה את שלו... שהוא עושה משהו למען אותם הילדים שהוא סילק מביתם-רק בגלל פקודה מסריחה! אבל לא! אצל אותו חייל שבמקרה שלנו זה רועי לא מעניין עזרה-מעניין אותו הכבוד שלו- אני לא מבינה הוא רוצה שהם יבואו יבקשו סליחה? במה זה יעזור לו??? גם אם הם לא יבקשו סליחה והוא לא יבקש סליחה עדיין הם אחים ויש כאלה שהלכו[כן כן... חיילים....שהשתתפו בגירוש כמוהו] והציעו עזרה במשהו תתפלא! המפונים קיבלו אותם בחיבוק.... אני לא מחייבת את רועי ללכת ולבקש סליחה חס וחלילה הוא לא חייב אבל אני אומרת לו שאם הוא ינסה לעזור במשהו-כדי שהוא יחיה במודע שהוא ניסה לתקן וניסה לעשות משהו זה יהיה ראוי להערכה גם בקרב במפונים וגם הוא ידע זאת... וככה תרד לו אבן מהלב-אתה מבין?? מה שאני רוצה להגיחד פה בקיצור זה שאם רועי ינסה לעזור במשהו ולא יבוא בשאלה למה הם לא יבקשו סליחה-זה יוריד לו אבן מהלב תהיה בטוח!!!!

אוי תעשי לי טובהההה

כל מילה שניה שלך אליו זה דרישה לבקשת סליחה מהמתנחלים. את רוצה לעזור לו? תבורכי ותלכי לבקש מהמתנחלים לבקש ממנו סליחה כדי שיראה שלא שונאים אותו על ביצוע תפקיד.

eris1515

New member
חס וחלילה אני לא מכריחה אפ'חדדדדדד

אתה יודע מה? תנסה לקרוא שוב את מה שכתבתי מקודם אבל בלי הקטעים של הסליחה סבבה? שינסה לעזור במשהו שיראה שאכפת לווווווו

eris1515

New member
אוי'ש טוף בסדר-שיחשוב מה שהוא רוצה

ואני יחזור על מה שאמרתי-אנימצד אחד-מרחמת על המפונים, ומצד שני-אני מבינה את החיילים,ומרחמת גם עליהם. מצטערת אם רועי חשב שאני באה לקראת המפונים-אני את שלי אמרתי....

eris1515

New member
בסדר אולי היא הייתה קצת קיצונית

לא התכוונתי לפגוע-אבל סורי הוא עלה לי על העצבים

eris1515

New member
אבל כתבתם דברים אחרים...

מה זה משנה אם כתבתם "שתסבלי כל החיים" או שכתבתם מדהו אחר???זה לא משנה!!!הקטע הוא שפגעתם-פגעתי!!!

בשרשור על רון ארד עליתי על עצביך

ואמרת לי ולרותמה שחבל שלא סבלתי כמו יובל. אתה יוצא מאוד צבוע וחסר טאקט, אדריכל.

למעלה