היא נוטשת אותנו לאנחות../images/Emo10.gif
כמובן "בלי נדר". ה"חברות בשבט" (לא בדיוק,אבל בערך) הזכירה לה את ה"בלי נדר"
אתר תפוז,לא מתיימר להיות אתר דתי ואי לזאת ובהתאם לכך מופיעות פרסומות לא צנועות בכל הפורומים חדשים לבקרים. מיותר לציין שהנהלת הפורומים בתפוז שמורכבת מאנשים חלוניים למהדרין,תמיד מתייחסת אל מנהלי הפורומים הדתיים והחרדיים באתר בצורה יוצאת מהכלל
אין בהם ולו שמץ של שנאה אלינו ובוודאי שהם לא עורכים עלינו "מחקרים". הם מקבלים אותנו כמו שאנחנו ויודעים להעריך ולכבד. כשמתפרסמת פרסומת לא צנועה בפורום שמשתייך למגזר שלנו תמיד אנחנו יכולים לפנות אליהם וכל בקשה נענת. כאן אולי ההבדל הקטן בין החיקוי למקור.אני תמיד מעדיף את המקור,במיוחד כשמדובר בחיקוי זול
"לא אכנס יותר לאתר בלי נדר! האתר שלי צנוע בהרבה!!!" אין כל ספק שהאתר שלך "צנוע בהרבה". במלחמה הזאת ניצחת!
אתר ששמו יקרא בישראל "כיפה" והמדורים בו עוסקים ביהדות נטו קצת קשה לי להבין היאך ניתנת במה למשפטים בנוסח "העתקתי במהירות את הכתובת ולאחר השארת טיפ למלצר האדיב יצאתי לרחוב הגשום במרוצה כשאני לא יודעת אם מה שגרם לדחיפות הזאת הוא הרצון להתיישב ולכתוב לזר המסתורי או ההתגפפויות היותר אינטימיות של הזוג המאוהב בבית הקפה".דרך אגב זה לא המשפט היחיד שם...ודי לחכימא ברזיזא (ברמיזא)....
לסיום. תמיד עדיף להיות "בדיוק" ה"בערך" יוצר מצב של תסביכים, חקירות מיותרות וכן הלאה. לא משנה באיזה "בדיוק" אנחנו נמצאים,חרדים דתיים ועוד ועוד..."ואני לא מדברת ממקום של עליונות (אני חברת השבט... לא בדיוק, אבל בערך)."(מעניין היכן המקום שבו נמצאת העליונות?) לימוד נעים