גם חרדי יכול להיות סופר, משורר עיתו

אווףף איתך בגימטריא:

אווףף איתך בגימטריא: נדר נדר עבדך; יבאו למשפט אל המלך. וגם: מזריע זרע מדוע באת אלי ותצחק:)

שאלתי פותר גימטריאות מדופלם

על הגימטריא של שמך וראי איזה פלא ! הוא אמר לי שהיא חולמת להקים אתר ואין חלום ללא דברים בטלים. עד כאן לשונו הזהב. ואני שואל: אולי בגלל זה אני לא מצליח להיכנס לאתר שלך ? ברצינות מה שאני רואה זה: אין אפשרות וכו !

זה גם מה שאני רואה עכשיו

יש בעיות עם השרת... אבל, כידוע, אסור להתייאש, ורק לשמוח יש.

פתרון ביניים

בינתיים עד שהאתר שלי יתאושש, אתה יכול לקרוא אותי גם כאן:(אבל בלי צנזורה)

א77

New member
"ברשע"

"ברשע" "וצלמות" "ובתחנונים" ניצבת "מילולונת" "בשער" "ולממלכות" שלה היא מזמינה אותנו. אל תתפתו, כי ממלכותיה הינם "במצולות". אני מחובר מדאיי הרבה למספר שבע. אז כל שבעת המילים שבמרכאות, הגימטריא שלהן שווה בדיוק. כל מילה שבמרכאות, שווה בדיוק 572. מילולונת, זה סתם. לא להיפגע. אלו רק חידודי לשון,

הייתי מאד מצפה מאחת שמבקרת

קבוצות אחרות שהיא עצמה תדע שכותבים גם בלי ניקוד מבחן ולא מיבחן ולא כותבים מין הסתם רק מן הסתם וכו וכו ואני בטוח שאת את זה אם את באמת עיתונאית. ולידיעתך לילדים שלומדים בתלמוד תורה אין להם טעויות מצחיקות כאלו. לא שיש לי בעיה עם זה אבל כשראיתי איך שדברת על החרדים זה פשוט היה או רשעות או טפשות ולכן הגבתי ! בהצלחה לך למרות הכל !

סליחה עם פגעתי. לא לכך התכוונתי

ובאשר לכתיבתם של ילדים וילדות חרדיים, יש לי לא מעט ניסיון בכך (ואיני רוצה לפרט). ו- נכון. אתה צודק. יש כללים מדוייקים כיצד לכתוב בכתיב חסר ניקוד. אך היום מרבים להוסיף את אותיות הניקוד (אהוי) גם במקומות שאין הכלל מורה על כך, על מנת למנוע כפל משמעות וכו'. ועוד שאלה פצפונת: אני רציתי בס"ה לפרסם כאן אתר אחר, וכך עשיתי בעשרות אתרים דתיים. אבל רק כאן הגיעו תגובות, והרבה! איך תסביר זאת??? יש לי כמה מסקנות.

יש לך נסיון יש לך מחקרים :)

איך אני מסביר זאת ? אולי בגלל ששם יש שנה ופירשניקים כמוך לכן הם מסכימים איתך ולכן אין הרבה תגובות בבחינת מצא מין את מינו ! תאמיני לי שאפילו לא נכנסתי לאתר שהבאת ככה שמבחינתי זה חבל"ז אולי לאחרים זה נחוץ !

פרסומות

לא אגיב. אבל דבר אחד בכ"ז מקפיץ אותי. כשאניקראתי את תגובתך, בצד התגובה הייתה פרסומת לבגדים תחתונים של אישה. הכיצד??? איך אתה נמצא באתר כזה???? זהו. לא אכנס יותר לאתר בלי נדר! האתר שלי צנוע בהרבה!!!

היא נוטשת אותנו לאנחות../images/Emo10.gif

כמובן "בלי נדר". ה"חברות בשבט" (לא בדיוק,אבל בערך) הזכירה לה את ה"בלי נדר"
אתר תפוז,לא מתיימר להיות אתר דתי ואי לזאת ובהתאם לכך מופיעות פרסומות לא צנועות בכל הפורומים חדשים לבקרים. מיותר לציין שהנהלת הפורומים בתפוז שמורכבת מאנשים חלוניים למהדרין,תמיד מתייחסת אל מנהלי הפורומים הדתיים והחרדיים באתר בצורה יוצאת מהכלל
אין בהם ולו שמץ של שנאה אלינו ובוודאי שהם לא עורכים עלינו "מחקרים". הם מקבלים אותנו כמו שאנחנו ויודעים להעריך ולכבד. כשמתפרסמת פרסומת לא צנועה בפורום שמשתייך למגזר שלנו תמיד אנחנו יכולים לפנות אליהם וכל בקשה נענת. כאן אולי ההבדל הקטן בין החיקוי למקור.אני תמיד מעדיף את המקור,במיוחד כשמדובר בחיקוי זול
"לא אכנס יותר לאתר בלי נדר! האתר שלי צנוע בהרבה!!!" אין כל ספק שהאתר שלך "צנוע בהרבה". במלחמה הזאת ניצחת!
אתר ששמו יקרא בישראל "כיפה" והמדורים בו עוסקים ביהדות נטו קצת קשה לי להבין היאך ניתנת במה למשפטים בנוסח "העתקתי במהירות את הכתובת ולאחר השארת טיפ למלצר האדיב יצאתי לרחוב הגשום במרוצה כשאני לא יודעת אם מה שגרם לדחיפות הזאת הוא הרצון להתיישב ולכתוב לזר המסתורי או ההתגפפויות היותר אינטימיות של הזוג המאוהב בבית הקפה".דרך אגב זה לא המשפט היחיד שם...ודי לחכימא ברזיזא (ברמיזא)....
לסיום. תמיד עדיף להיות "בדיוק" ה"בערך" יוצר מצב של תסביכים, חקירות מיותרות וכן הלאה. לא משנה באיזה "בדיוק" אנחנו נמצאים,חרדים דתיים ועוד ועוד..."ואני לא מדברת ממקום של עליונות (אני חברת השבט... לא בדיוק, אבל בערך)."(מעניין היכן המקום שבו נמצאת העליונות?) לימוד נעים

מאמין ב...

פרסומות תועבה !!!!!!!!!!!!!! עכשיו טוב לך על הלב ??? תשני טוב בלילה ??? איזה כיף לי ! עוד זכות ליום הדין הקרב ובא בצעדי ענק !!!

אולי בגלל שהחרדים

קצת יותר חריפים, מפולפים, בעלי שכל ועמקות, יודעים לשאול ולא רק לקבל. ואולי בגלל סיבה פשוטה: הם היחידים שיודעים לקרוא....

למעלה