פרק 1X08
Father's Day
באמת?הפרק הטוב של העונה לטעמי, קצת דחיתי את הצפיה בו כי הוא מרגש אבל עצוב.
לדעתי הוא ממש הגזים.הכעס של הדוקטור על רוז מובן, אבל הוא קצת מגזים בהתחלה כשהוא מאשים אותה שהיא תיכננה את זה מראש.
זה גם היה אובר דרמטי.גם היה הזוי לי שהוא כאילו התכוון להשאיר אותה ב-1987 ולא להחזיר אותה לזמן שלה, כי הרי היו יכולות להגרם מזה עוד הרבה צרות (עוד לפני שהוא ידע את ההשלכות המלאות של מה שכבר קרה), אז טוב שהוא הבהיר אח"כ שהוא לא באמת התכוון לעשות את זה.
אני גם לא זוכר מצב שהיה את זה.אני גם אוהבת את הקטע שיש לרגע את שתי הגרסאות של רוז והדוקטור במקום (לא זכור לי עוד מקרה כזה שראיתי בהמשך הסדרה, אבל אולי אני טועה).
כן, זה היה מרגש באמת.בכל אופן החלקים המרגשים והעצובים זה כמובן האינטראקציות המשפחתיות.
זה היה חמודכמו כשרוז מגלה שאמא שלה יפתה הרבה את המציאות כשסיפרה לה בילדותה על אביה. וכמובן כשאבא שלה מבין שהיא רוז, ואח"כ כשאמא שלה מבינה, וכמובן כשהוא בסוף עושה את מה שהוא חייב ומקריב את עצמו בשביל להציל את כולם, אבל הוא אסיר תודה על כך שזכה לפגוש אותה.
חחחחח הוא היה כזה חמוד.אה, ולגלות שהילד שהקטן זה מיקי חחחח
זה הפרק שחיכיתי לו כל העונהפרק 1X09
The Empty Child
פרק 1X09
The Empty Child
לא חשבתי אף פעם שאצפה בפרק על הבליץ של לונדון והוא ירגיש לי אקטואלי ו"קרוב לבית" כשהיתה את האזעקה מיהרתי להחליש כדי לא להבהיל את השכנים שלי.
אבל יש בו גם נחמות: הי קפטן ג'ק!
אני יודעת שזה נחשב פרק די אייקוני אבל האמת שלא זכרתי ממנו הרבה, אז גם לא זכרתי שפה אנחנו פוגשים אותו לראשונה.
הנערה ננסי שמאכילה את ילדי הרחוב בבתים שדייריהם ירדו למקלטים זה קטע יפה.
וה"ילד" מאוד קריפי וגם ה"מגפה" שהוא מפיץ.
אני מרגישה שיש פה איזו מטאפורה שקשורה לדברים הרעים שקורים במלחמות, אבל לא בטוחה מה היא בדיוק.
המשך בפרק הבא.
אני זוכרת פעם אחת נוספת שהיה שימוש בטלפון הזה (בפרק של דוקטור 11).פרק סופר קריפי, שכלל עובדה שאני שלא זוכר אם היתה טעות, או תוקנה אחר כך, שהטלפון החיצוני של הטארדיס לא עובד...והשורה "are you my mommy" מעולם לא נשמעה מלחיצה יותר! מעולם לא הייתי מעריץ גדול של קפטן ג'ק, אז הוא בשבילי היה פרט שולי...כרגע
כן זה מוזר. ואפילו לא הייתה להם כיפת ברזל.לא חשבתי אף פעם שאצפה בפרק על הבליץ של לונדון והוא ירגיש לי אקטואלי ו"קרוב לבית" כשהיתה את האזעקה מיהרתי להחליש כדי לא להבהיל את השכנים שלי.
hey good lookingאבל יש בו גם נחמות: הי קפטן ג'ק!
לחלוטין אייקוני וזכרתי די הכל. רק לא זה שננסי עוזבת את הבית הזה עם הדוקטור ואחר כך חוזרת. כלומר זכרתי שהיא עוד בבית הזה בפרק הבא, אבל היה לי מוזר שהיא עזבה וחזרה.אני יודעת שזה נחשב פרק די אייקוני אבל האמת שלא זכרתי ממנו הרבה, אז גם לא זכרתי שפה אנחנו פוגשים אותו לראשונה.
כן זה חמוד. והדוקטור זיהה נכון שזה בא בעקבות אובדן משלה.הנערה ננסי שמאכילה את ילדי הרחוב בבתים שדייריהם ירדו למקלטים זה קטע יפה.
וואי כזה קריפי.וה"ילד" מאוד קריפי וגם ה"מגפה" שהוא מפיץ.
אני מרגישה שיש פה איזו מטאפורה שקשורה לדברים הרעים שקורים במלחמות, אבל לא בטוחה מה היא בדיוק.
בהמשך רואים שהטלפון החיצוני של הטארדיס פועל? כי אני לא זוכר את זה.פרק סופר קריפי, שכלל עובדה שאני שלא זוכר אם היתה טעות, או תוקנה אחר כך, שהטלפון החיצוני של הטארדיס לא עובד...
וואי זה סופר מלחיץ. ושורה מעולה, מלחיצה ואייקונית.והשורה "are you my mommy" מעולם לא נשמעה מלחיצה יותר!
אז אני מאוד אוהב את קפטן ג'ק הארקנס ומאוד אהבתי לפגוש אותו.מעולם לא הייתי מעריץ גדול של קפטן ג'ק, אז הוא בשבילי היה פרט שולי...כרגע
פרק 1X10
The Doctor Dances
משום מה היה לי בזכרון שג'ק רוקד בסוף עם הדוקטור, אבל כנראה שזה קורה בפרק אחר (או שקרה רק בדימיוני).
יפה לג'ק להקריב את עצמו בשביל להציל את האנושות, למרות שכשקיבל את ההחלטה כנראה חשב שיצליח להנצל מזה. (ובסוף באמת ניצל).
זה חמוד שרוז מנסה להתחיל לפלרטט קצת עם הדוקטור, וגם שהדוקטור קצת מפגין קינאה בהתלהבות שלה מג'ק.
אני זוכרת פעם אחת נוספת שהיה שימוש בטלפון הזה (בפרק של דוקטור 11).
בסדרה הישנה הוא היה בשימוש יותר משמעותי?
ראיתי גםפרק 1X10
The Doctor Dances
גם לי היה זכור שג'ק רוקד עם הדוקטור.משום מה היה לי בזכרון שג'ק רוקד בסוף עם הדוקטור, אבל כנראה שזה קורה בפרק אחר (או שקרה רק בדימיוני).
כן הוא לחלוטין ממזר עם לב של זהב.יפה לג'ק להקריב את עצמו בשביל להציל את האנושות, למרות שכשקיבל את ההחלטה כנראה חשב שיצליח להנצל מזה. (ובסוף באמת ניצל).
כן זה היה חמוד.זה חמוד שרוז מנסה להתחיל לפלרטט קצת עם הדוקטור, וגם שהדוקטור קצת מפגין קינאה בהתלהבות שלה מג'ק.
כן, זה משהו שגם לי זכור מאוד. השמחה האדירה וזה שבאמת כולם ניצלו.את הפרק הזה אני זוכר ספציפית בגלל קטע אחד, האושר על הפנים של הדוקטור שהתברר שכולם שרדו ואף אחד לא מת...דבר שב...99.9 אחוז לא חזר על עצמו , הדוקטור, באמת לרגע היה ממש מאושר, ולכן זאת סצנה ופרק שאני ממש אוהב
ראיתי גם
גם לי היה זכור שג'ק רוקד עם הדוקטור.
כן הוא לחלוטין ממזר עם לב של זהב.
כן זה היה חמוד.
ונראה שבסוף לפחות ג'ק קצת מקנא בקשר של רוז והדוקטור.
כן, זה משהו שגם לי זכור מאוד. השמחה האדירה וזה שבאמת כולם ניצלו.
אם כי זכור לי שזה כן משהו שקורה מידי פעם בסדרה. אבל אני באמת לא מצליח עכשיו לחשוב על עוד דוגמה.
משום מה בצפיה עכשיו זה מאוד הרגיש לי מוזר כזה שהוא צועק בכל רם על כך שכולם חיים - בזמן מלחמת העולם השניה שבה עשרות מיליונים של אנשים מתו.
עוד דברים:
אני אוהב את הרעיון של זה שהננוג'נים קיבלו תבנית של בני אדם לפי ילד מת בן 4.
יש הרבה דברים שזכרתי מאוד טוב מהפרק - למשל שהמדפסת ממשיכה להקליד גם כשהילד ההוא מפסיק לכתוב בה.
גם זה שננסי יודעת שלאיש ההוא יש קטע עם הקצב.
העניין עם הבננה.
למעשה היו פחות קטעים שלא זכרתי - כמו זה שננסי שרה שיר ערש לחייל שגם הפך לאיש ריק.
אנחנו רואים שוב squerness gun בעונה 4 לדעתי.
ואמבולנס בשדה קרב הוא משמעותי בפרק של העונה האחרונה שיצאה השנה.
אני לא יודעת למה לי דווקא מרגיש שהיו הרבה פרקים בסדרה שאף אחד לא מת בהם. אבל אני מניחה ששניכם זוכרים טוב יותר ממני.האמת שרציתי גם לומר שגם בפרק הזה אף אחד לא מת, אבל בעצם הפרק התחיל בכך ש"מרגרט" הורגת את המדען ההוא.
כן אני חושבת שזה מאוד מרגיש שהם כבר כמה זמן מטיילים יחד.אהבתי את הפרק.
ג'ק כאילו התקבל כחבר מן המניין של הצוות ומרגיש שהדוקטור עבר מהר מאוד למצב שהוא סומך על ג'ק במידה כזאת שהוא נותן לו להתעסק במערכות של הטארדיס ומשאיר אותו שם לבד. וזה על מישהו שרק לפני פרק הגדיר את עצמו כנוכל וגרם (אפילו אם בטעות) למגפה נוראית.
אז אני מעדיף להניח שהיו לשלישיה הזאת כמה הרפקאות נוספות שלא ראינו.
המקרה הבולט אתה מתכוון לכדור הארץ, או אחר?בעצם בפרק הזה לראשונה אולי גם מתייחסים להרפתקה שלא ראינו - הביקור בכוכב Woman Wept שבו הגלים קפאו במקום. יכול להיות נחמד אם מתישהו בעתיד נראה אותו. (אם כי אני יודע שזה נדיר שאנחנו חוזרים לאותו כוכב פעם שניה) (חוץ ממקרה אחד בולט)
אכן אין לה זכות לכעוס עליו.מיקי חוזר והדוקטור שוב קורא לו ריקי כי הוא נודניק. לפחות הפעם נראה שמיקי לא לוקח יותר מידי ללב. כלומר את הדוקטור, כי הוא מאוד לוקח ללב את רוז.
ממש עיצבן אותי שרוז כעסה על מיקי שהוא יוצא עם מישהי אחרת אחרי שהיא נטשה אותו.
בדיוק היום היה לי קטע כזה שבאתי לשלם בבית קפה (שאין בו הגשה לשולחנות), והבחור בקופה שאל אותי "מי עזרה לך?" והיו שם 2 נשים שנותנות שירות, והן היו לבושות זהה (במדים של עובדי המקום) והיה להן צבע שיער דומה והן בדיוק עמדו זו ליד זו (כך שלא יכולתי להצביע בצורה ברורה), בקיצור ההבדל היחיד הבולט לעין ביניהן היה שזאת שעזרה לי היתה שמנמנה והשניה רזה, אז זה הדבר שקפץ לי לראש להגיד, אבל למזלי (ולמזל כולנו) עצרתי את עצמי ואמרתי "זאת שמחממת" (כי היא בדיוק התעסקה עם המכשיר שמחמם מאפים), ואח"כ תהיתי לעצמי כמה פעמים ביום הסיטואציה הזאת חוזרת שם והאם יש לקוחות שלא עוצרים את עצמם וכן אומרים את זה...וגם שהיא עשתה לבחורה ההיא פאט שיימינג. וזה שמיקי הגן עליה בכך שהיא "ירדה במשקל". 2005 מרגישה לפעמים כמו היסטוריה ישנה.
כן וגם שהיא שמה לו משהו בכוס כשהוא לא מסתכל, ואז הוא מחליף את הכוסות.הדבר העיקרי זה שיש לנו את מרגרט הסלית'ין. מה שמפתיע זה שהחלק של לתפוס אותה הוא נורא מהיר, זה מוזר שהחלק אחרי זה מה שלוקח כאן זמן ומרגרט קולטת את זה שזה לא משהו שהדוקטור רגיל לעשות - לחכות. ובטח לא לזה שהוא לוקח אותה להוצאה להורג שלה. לא שאני חושב שהוא צריך להרגיש רע לגבי זה. הוא הציל את כדור הארץ. ובאמת מה עוד הוא יכול לעשות איתה?
קטע שזכרתי מאוד טוב זה כשבארוחה היא יורה עליו חץ מורעל שהוא תופס ואז מנסה לפלוט עליו רעל והוא מרסס לה בגרון.
אני חושבת שזה לא האשמה הוגנת כלפי הדוקטור.ואז היא מתחננת על חייה ומספרת לו שהיא נעשית יותר אנושית ורק היום היא ריחמה על מישהי - וטוב שגם באמת ראינו את זה. והוא אומר לה שלעשות מעשה טוב פעם בכמה זמן עוזר למישהי כמוה לחיות עם כל הרציחות שלה. ואז היא אומרת שהוא מדבר מניסיון.
כןציטוט טוב:
Margaret: Why can't you leave me alone? What did I ever do to you?
The Doctor: You tried to kill me and destroy this entire planet.
Margaret: Apart from that.
הגיע הזמן באמת.עוד נקודה:
בפעם הראשונה הדוקטור ורוז שמים לב למילים bad wolf וזה שהם מופיעים שוב ושוב בדרכם.
זה כאילו לקוח מתוך פרק של קומיוניטי.בדיוק היום היה לי קטע כזה שבאתי לשלם בבית קפה (שאין בו הגשה לשולחנות), והבחור בקופה שאל אותי "מי עזרה לך?" והיו שם 2 נשים שנותנות שירות, והן היו לבושות זהה (במדים של עובדי המקום) והיה להן צבע שיער דומה והן בדיוק עמדו זו ליד זו (כך שלא יכולתי להצביע בצורה ברורה), בקיצור ההבדל היחיד הבולט לעין ביניהן היה שזאת שעזרה לי היתה שמנמנה והשניה רזה, אז זה הדבר שקפץ לי לראש להגיד, אבל למזלי (ולמזל כולנו) עצרתי את עצמי ואמרתי "זאת שמחממת" (כי היא בדיוק התעסקה עם המכשיר שמחמם מאפים), ואח"כ תהיתי לעצמי כמה פעמים ביום הסיטואציה הזאת חוזרת שם והאם יש לקוחות שלא עוצרים את עצמם וכן אומרים את זה...
וואי קפטן ג'ק נראה כל כך צעיר!
אני לא יודעת למה לי דווקא מרגיש שהיו הרבה פרקים בסדרה שאף אחד לא מת בהם. אבל אני מניחה ששניכם זוכרים טוב יותר ממני.
כן אני חושבת שזה מאוד מרגיש שהם כבר כמה זמן מטיילים יחד.
המקרה הבולט אתה מתכוון לכדור הארץ, או אחר?
אכן אין לה זכות לכעוס עליו.
מצד שני קצת שמחתי בשביל מיקי כי זה מראה שכן עוד יש לה רגשות כלפיו.
מצד שלישי - הוא מזמין אותה ללילה בבית מלון כשיש לו חברה אחרת? הממממ.
בדיוק היום היה לי קטע כזה שבאתי לשלם בבית קפה (שאין בו הגשה לשולחנות), והבחור בקופה שאל אותי "מי עזרה לך?" והיו שם 2 נשים שנותנות שירות, והן היו לבושות זהה (במדים של עובדי המקום) והיה להן צבע שיער דומה והן בדיוק עמדו זו ליד זו (כך שלא יכולתי להצביע בצורה ברורה), בקיצור ההבדל היחיד הבולט לעין ביניהן היה שזאת שעזרה לי היתה שמנמנה והשניה רזה, אז זה הדבר שקפץ לי לראש להגיד, אבל למזלי (ולמזל כולנו) עצרתי את עצמי ואמרתי "זאת שמחממת" (כי היא בדיוק התעסקה עם המכשיר שמחמם מאפים), ואח"כ תהיתי לעצמי כמה פעמים ביום הסיטואציה הזאת חוזרת שם והאם יש לקוחות שלא עוצרים את עצמם וכן אומרים את זה...
כן וגם שהיא שמה לו משהו בכוס כשהוא לא מסתכל, ואז הוא מחליף את הכוסות.
אני חושבת שזה לא האשמה הוגנת כלפי הדוקטור.
כן
הגיע הזמן באמת.
אבל הוא נראה כמו כזה זאב חמוד וטובBad Wolf
אוי גם התבלבלתי בכלל, זאב רע ולא שועל רעאבל הוא נראה כמו כזה זאב חמוד וטוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.