Lhuna3
Well-known member
דווקא יכול להיות שאני צריך משהו כדי לעשות רווח בין פרקי הארטסטופר כי עדי רואה בקצב שדודה שלי נוהגת.
דווקא יכול להיות שאני צריך משהו כדי לעשות רווח בין פרקי הארטסטופר כי עדי רואה בקצב שדודה שלי נוהגת.
חשבתי שהכל יהיה בשרשור אחד, אבל אם אתה מעדיף לפתוח חדש אין לי התנגדות.אנחנו כבר בעמוד 7 של השרשור, כדאי להתחיל חדש?
אגב, יש קשר מפתיע בין העונה החדשה של הארטסטופר ודוקטור הו - מרגרט הסלית'ין מופיעה בעונה החדשה.
(בדקתי והיא אחת מרק חמישה שחקנים שהיו בשתי הסדרות)
כן, ובמקרה הזה המשהו הרנדומלי זאת רוז עם הטיים וורטקס/באד וולף
הדוקטור הכי טוב זה הדוקטור העשירי
והדוקטור השני הכי טוב זה הדוקטור ה14
שזה גם דייויד טננט, אבל נראה פחות צעיר
בזיכרון המעוות שלי מהפרק היו לא עץ כריסמס רצחני אחד, אלא המון.אז הוא נושם אנרגית התחדשות צהובה שמושכת דגים/חייזרים שמסתובבים סביב כריש/חייזר מפחיד יותר. וזה בא בדמות סנטה קלאוסים מפחידים עם עצי כריסמס קטלניים שמופעלים מרחוק.
מה הבעיה להשיג?רגע, אז הם באו בגלל שהם היו קרובים לסיקורקס, אבל ישר היו להם תחפושות ונשקים שמתאימים לרוח החג?
אולי קצת.הוא גם לא נותן הזדמנות שניה להארייט ג'ונס ואחרי שהיא עושה משהו שהוא לא מסכים איתו הוא פשוט גורם להדחה שלה. דבר שלא הרגיש לי כל כך רע בעבר, אבל הרגיש לי ממש נבזי הפעם. וגם מריח סקסיסטי.
כל סדרה עם אקשן צריכה האקר טוב שיכול לפרוץ לכל רשת ומהר.חות מזה גם היה את מיקי שאני לא בטוח אם הוא האקר טוב עכשיו או שהוא השתמש שוב בסיסמאות של הדוקטור כדי לחדור לרשת של נאטו.
אה לא שמתי לב, חחחחחוהיה את הבדיחה החוזרת של זה שהארייט ג'ונס מציגה את עצמה לכל אדם אפילו שעכשיו כולם יודעים מי היא. וזה חזר גם עם הסיקורקס.
זה באמת די מעצבן שהוא כל כך חסר בפרק הראשון שלו.אמנם יותר מחצי פרק הוא רק ישן וחסר תועלת, אבל עדיין הוא תורם את פרצופו היפה ושיערו המושלם לתמונה.
לא חשבתי על זה אף פעם. כן?רק עכשיו כשאני רואה את זה "ברצף" אני שמה לב שאופן הדיבור, התנועה וההתנהגות שלו, אפילו החיוך, מאוד דומים בעיני לאלו של דוקטור 9.
אה יש משהו קצת דומה לזה.הסצינה של כל האנשים נעמדים על קצה הגגות היא חזקה.
(יש משהו דומה בפרק של טורצ'ווד או שנדמה לי?)
הדוקטור קצת מפגין קוטביות. כאילו או שהמין האנושי הוא משהו מופלא ומדהים או שהוא מפלצות נוראיות. אפשר להיות באמצע.אבל הכי חזקה הסצינה של הארייט ג'ונס מקבלת החלטה בשביל כדור הארץ לחסל את ספינת החייזרים הנסוגה, והתגובה הזועמת של הדוקטור: "הייתי צריך להזהיר אותם שהמפלצות באות".
אני לא בטוח אם זאת החלטה נכונה.אני תמיד הרגשתי שהיא קיבלה החלטה אמיצה ונכונה. אז אני לא באמת בטוחה שנכונה, אבל היא כן צודקת שהם לא יכולים לסמוך על הדוקטור שיציל אותם תמיד, וצריכים לקחת אחריות להגן על עצמם.
חחחחחח* "אה, רגע, לא, זה ממלך האריות"
כן.* הדוקטור מאוכזב שהוא לא ג'ינג'י.
כן, יש חזרה לפחות של הסנטה קלאוסים בספיישל כריסמס הבא.בזיכרון המעוות שלי מהפרק היו לא עץ כריסמס רצחני אחד, אלא המון.
יכול להיות שיש פרק כזה בהמשך? (עם דונה?)
להשיג תחפושות סנטה קלאוס לא בעיה. אבל עדיין מוזר לי שחייזרים מגיעים לכדור הארץ כדי למצוא את הדוקטור ומשיגים תחפושות ספציפיות.מה הבעיה להשיג?
אבל לא נראה לי שהוא האקר.כל סדרה עם אקשן צריכה האקר טוב שיכול לפרוץ לכל רשת ומהר.
ראיתי חלקית מאוד, לא יודעת איזה עונות, וגם לא בסדר הנכון.חשבתי שלא ראית טורצ'ווד?
אתה צודק בזה. אבל אני חושבת שאנחנו יותר מפלצות נוראיות מאשר באמצע.הדוקטור קצת מפגין קוטביות. כאילו או שהמין האנושי הוא משהו מופלא ומדהים או שהוא מפלצות נוראיות. אפשר להיות באמצע.
אני כבר לפני איזה יומיים פתאום חשבתי "רגע, מה קרה ללונה שהיא לא כותבת על פרק חדש של דוקטור הו." ואז וידאתי שאת עדיין בפורום.עונה 2 פרק 1
New Earth
וואו לחלוטיןגאד איזה חתיך טננט
מצטערת אני יודעת שזה נחשב הטרדה אבל אני לא יכולה להאשים את קסאנדרה
צפה בקובץ המצורף 118206
קודם כל אנחנו לא באמת יודעים את מה שאת רומזת שאנחנו יודעים. למעשה יש דברים שמאוד מנוגדים לזהזכרתי שיש בפרק את הפנים של בו, אבל לא זכרתי אם הדוקטור יודע מי זה, ונראה לי פה שהוא עוד לא יודע.
נגיד שספוילר להמשך: (האם קיבלנו אי פעם בסדרה הסבר לאיך הוא הגיע למצב הזה שהוא פרצוף ענקי? אנחנו יודעים למה הוא לא יכול למות אבל זה לא מסביר את השינוי הזה.)
חחחחהקטעים הכי מצחיקים זה קסאנדרה בגוף של רוז מאוכזבת שהיא כזאת common, קסנדרה מנסה לדבר כמו שדיברו בתקופה של רוז ויוצאות לה שטויות,
חחח כן.והכי אני אוהבת את קסאנדרה בגוף של הדוקטור
So many parts. And hardly used
כן, זה נחמד מאוד.הקטע אחרי שהיא היתה לרגע באישה החולה ופתאום זה נוגע לליבה לקלוט איך החולים האלה מרגישים, זה קטע יפה.
רואים שבכל זאת יש לה קצת רגישות בפנים.
מילא סופר קיצ'י - זה יותר מהרגיל לא הגיוני. ששילוב של כל התרופות מרפא אותם לחלוטין במגע.האופן שבו הדוקטור מציל אותם הוא קצת קיטשי אבל בכל זאת גם קצת יפה. אני חושבת שבצפיה הראשונה זה די ריגש אותי, שכאילו הם זוכים למגע וחיבוק בפעם הראשונה.
לא ממש הרגיש לי כמו דילמה מוסרית כאן. זה הרגיש לחלוטין ברור שזה היה דבר נוראי לעשות.וכמובן שוב יש את כל העניין הזה שמעלים דילמה מוסרית מעניינת - במקרה זה על האם זה מוסרי לגדל "שפני ניסיונות" כאלו כאשר הם חסרי מודעות ולכן לכאורה גם לא סובלים (כמו צמחים אמיתיים, ככל הידוע לנו),
אבל לא משאירים מקום לדון בה באמת, אלא מייד מבטלים אותה איכשהו. במקרה הזה נתנו לנו להבין שהם כן פיתחו איכשהו מודעות וכן סבלו, אז כבר אין שאלה שזה לא מוסרי.
OMG קשה לי לצפות בדברים כאלה עם מעריצים כי זה קרינג'י לי. אבל כיף להוואו לחלוטין
גם זה כאילו במאי הפרק אמר אנחנו חייבים לעשות משהו כדי להדגיש איזה שיער מדהים יש לדייויד טננט אז יש את הידיים שלה שנוברים בשיער שלו.
זה גורם לי להזכר בזה: (אני כותב לפני שאני מוצא את הסרטון יו טיוב אני מקווה שאני באמת אמצא אותו) (אוקי זה היה מאוד קל למצוא)
רגע, מה, אני חשבתי תמיד שזה קונצנזוס וקאנוני שאנחנו יודעים מזה שזה הוא.בכל מקרה כל הקטע שאנחנו חושבים שג'ק הוא הפרצוף של בו זה רק בגלל שהוא אמר (בפרק סיום עונה 3) שככה כינו אותו כשהוא היה צעיר (כי הוא מה"בו פניסולה"). אבל זה לא אישור ברור לזה. זה לחלוטין יכול להיות צירוף מקרים.
נו מה צריך יותר מזה בשביל להיות משוכנעים.יחד עם זה באותה נשימה גם כן נותנים בערך הסבר לאיך הוא הגיע למצב שהוא פרצוף ענקי. נאמר שם שאחרי מאות שנים ג'ק לראשונה מצא שערה לבנה. כלומר הוא הבין שהוא כן מזדקן, פשוט מאוד לאט. והוא לא ימות. ואז הוא שואל את הדוקטור אם ככה אז מה יקרה לו עם מעבר השנים. אז זה סוג של תשובה - שעם השנים (מיליארדי שנים) הגוף שלו ישתנה לאט לאט עד שמה שישאר זה פרצוף ענק.
חשבתי אם לכתוב, אבל החלטתי לא להתקטנן על זה.מילא סופר קיצ'י - זה יותר מהרגיל לא הגיוני. ששילוב של כל התרופות מרפא אותם לחלוטין במגע.
גם אם זה באמת היה רק בשר ללא מודעות וסבל?לא ממש הרגיש לי כמו דילמה מוסרית כאן. זה הרגיש לחלוטין ברור שזה היה דבר נוראי לעשות.
וגם היא זכתה למות בזרועות האדם שהיא הכי אהבה בעולםהיה מרגש שבסוף קסנדרה עוברת לשיבוט שהיא יצרה ואז פוגשת את עצמה ואומרת לעצמה שהיא יפה. ואנחנו רואים איך קסנדרה של אז הייתה אדם כנראה טוב לפחות באופן בסיסי שהיא קראה לעזרה.
אני כבר לפני איזה יומיים פתאום חשבתי "רגע, מה קרה ללונה שהיא לא כותבת על פרק חדש של דוקטור הו." ואז וידאתי שאת עדיין בפורום.
בסוף היום בבוקר התחלתי את הפרק.
בגלל אירועי משפחה סיימתי אותו רק אחר הצהריים ואז הייתה הפסקת חשמל ונרדמתי ואז ארוחת ערב...
אז בסוף יצא שהשגת אותי.
וואו לחלוטין
גם זה כאילו במאי הפרק אמר אנחנו חייבים לעשות משהו כדי להדגיש איזה שיער מדהים יש לדייויד טננט אז יש את הידיים שלה שנוברים בשיער שלו.
זה גורם לי להזכר בזה: (אני כותב לפני שאני מוצא את הסרטון יו טיוב אני מקווה שאני באמת אמצא אותו) (אוקי זה היה מאוד קל למצוא)
קודם כל אנחנו לא באמת יודעים את מה שאת רומזת שאנחנו יודעים. למעשה יש דברים שמאוד מנוגדים לזה
אגב בפרק אומרים שלפי אגדות הוא בן מיליוני שנים, אבל בעצם נרמז שהוא בן מיליארדי שנים. כי הרי הפרק הזה (ופרק 2 של עונה קודמת) מתרחש בשנה 5 מיליארד. אבל אנחנו רואים את הפרצוף של בו בשידור חדשות בפרק עם לווין החדשות בעונה 1 שאומרים שהוא בהריון. והפרק ההוא מתרחש בשנת 200 אלף
למשל זה שבפרק הזה הנזירה אומרת ששאר הbo kind מתו לפני שנים. אם כי בעצם יכול להיות שזה פשוט שהם מניחים שהיו עוד כמוהו.
בכל מקרה כל הקטע שאנחנו חושבים שג'ק הוא הפרצוף של בו זה רק בגלל שהוא אמר (בפרק סיום עונה 3) שככה כינו אותו כשהוא היה צעיר (כי הוא מה"בו פניסולה"). אבל זה לא אישור ברור לזה. זה לחלוטין יכול להיות צירוף מקרים.
יחד עם זה באותה נשימה גם כן נותנים בערך הסבר לאיך הוא הגיע למצב שהוא פרצוף ענקי. נאמר שם שאחרי מאות שנים ג'ק לראשונה מצא שערה לבנה. כלומר הוא הבין שהוא כן מזדקן, פשוט מאוד לאט. והוא לא ימות. ואז הוא שואל את הדוקטור אם ככה אז מה יקרה לו עם מעבר השנים. אז זה סוג של תשובה - שעם השנים (מיליארדי שנים) הגוף שלו ישתנה לאט לאט עד שמה שישאר זה פרצוף ענק.
כמובן שעוד דבר שסותר את זה זה העובדה שהפרצוף של בו כן מת בעונה 3.
חחחח
אם כי לא ברור איך היא בכלל יודעת איך דיברו בתקופה של רוז, אבל נניח לזה.
חחח כן.
כן, זה נחמד מאוד.
מילא סופר קיצ'י - זה יותר מהרגיל לא הגיוני. ששילוב של כל התרופות מרפא אותם לחלוטין במגע.
לא ממש הרגיש לי כמו דילמה מוסרית כאן. זה הרגיש לחלוטין ברור שזה היה דבר נוראי לעשות.
היה מרגש שבסוף קסנדרה עוברת לשיבוט שהיא יצרה ואז פוגשת את עצמה ואומרת לעצמה שהיא יפה. ואנחנו רואים איך קסנדרה של אז הייתה אדם כנראה טוב לפחות באופן בסיסי שהיא קראה לעזרה.
עונה 2 פרק 1
New Earth
גאד איזה חתיך טננט
מצטערת אני יודעת שזה נחשב הטרדה אבל אני לא יכולה להאשים את קסאנדרה
צפה בקובץ המצורף 118206
זכרתי שיש בפרק את הפנים של בו, אבל לא זכרתי אם הדוקטור יודע מי זה, ונראה לי פה שהוא עוד לא יודע.
נגיד שספוילר להמשך: (האם קיבלנו אי פעם בסדרה הסבר לאיך הוא הגיע למצב הזה שהוא פרצוף ענקי? אנחנו יודעים למה הוא לא יכול למות אבל זה לא מסביר את השינוי הזה.)
הקטעים הכי מצחיקים זה קסאנדרה בגוף של רוז מאוכזבת שהיא כזאת common, קסנדרה מנסה לדבר כמו שדיברו בתקופה של רוז ויוצאות לה שטויות, והכי אני אוהבת את קסאנדרה בגוף של הדוקטור
So many parts. And hardly used
ואח"כ כשהם על הסולם והיא עוברת כמה פעמים בין שניהם ושניהם מחקים אותה טוב
הקטע אחרי שהיא היתה לרגע באישה החולה ופתאום זה נוגע לליבה לקלוט איך החולים האלה מרגישים, זה קטע יפה.
רואים שבכל זאת יש לה קצת רגישות בפנים.
האופן שבו הדוקטור מציל אותם הוא קצת קיטשי אבל בכל זאת גם קצת יפה. אני חושבת שבצפיה הראשונה זה די ריגש אותי, שכאילו הם זוכים למגע וחיבוק בפעם הראשונה.
וכמובן שוב יש את כל העניין הזה שמעלים דילמה מוסרית מעניינת - במקרה זה על האם זה מוסרי לגדל "שפני ניסיונות" כאלו כאשר הם חסרי מודעות ולכן לכאורה גם לא סובלים (כמו צמחים אמיתיים, ככל הידוע לנו),
אבל לא משאירים מקום לדון בה באמת, אלא מייד מבטלים אותה איכשהו. במקרה הזה נתנו לנו להבין שהם כן פיתחו איכשהו מודעות וכן סבלו, אז כבר אין שאלה שזה לא מוסרי.
אבל למה נמחקה?עבר הרבה זמן מאז שחשבתי שאגיב פה על ההודעות ואפילו ההודעה שלי כבר נמחקה (לא היה בה כלום, למען הסר ספק)
וואו אם זה יהיה אפשרי ובאמת תעשי את זה - זה יהיה מדהים!!מה שכן, אולי אפצה על כך בעתיד, מי יודע אולי אעשה את הסמינר שלי על דוקטור הו או משהו בסגנון? (לא יודעת אם זה אפשרי אבל כל עוד אני כותבת יפה, אז אולי?)
מסתבר שתפוזי לא שומר טיוטות לנצחאבל למה נמחקה?
אני מקווה שבכלל תהיה אופציה, אפשר לקשר את זה לספרות אנגלית או להיסטוריה באיזושהי דרך?וואו אם זה יהיה אפשרי ובאמת תעשי את זה - זה יהיה מדהים!!
אמממ לספרות אני קצת בספק, האמת להיסטוריה כאילו בעקרון ברור שכן, אבל אני גם בספק שזה יכול להספיק לסמינר אקדמי. אבל אולי את תמצאי איךאני מקווה שבכלל תהיה אופציה, אפשר לקשר את זה לספרות אנגלית או להיסטוריה באיזושהי דרך?
נו, סרטי דיסני ומעשיות תמיד יכולים להיות אלטרנטיבהאמממ לספרות אני קצת בספק, האמת להיסטוריה כאילו בעקרון ברור שכן, אבל אני גם בספק שזה יכול להספיק לסמינר אקדמי. אבל אולי את תמצאי איך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.