דו"ח מדאיג: רופאים משקרים ב-21% מהמחקרים

פולספגן

New member
זה רחוק מפנטזיה, אלא אני מייעדת אותך למשהו

שלפחות תתרום בו את תוצרתך ...

כלומר,

מה שאת מאחלת לי הוא שמישהו יקדח לי חור בראש ויתקע אותו בתוך עציץ - ואת לא חושבת שזו פנטזיה סדיסטית. מעניין. מאד מעניין.

היחס האינסטרמנטאלי לחיי אדם,

הצורה האגבית שבה את מזלזלת בחיי זולתך. מאד רלוונטי לדיון לגבי חיסונים, אגב.

לא דייקת בלשונך

התכוונת לכתוב "כחמישית מהרופאים מעלימים מס", הרי ברור שאם הם משקרים שכך שהם מצרפים את שמם למחקר שלא ערכו הם בוודאי גם משקרים בכל הקשור לתוכן שלו, ואם הם משקרים בכל הקשור לתוכן הם בוודאי גם מעלימים מס. הלא כן?

פולספגן

New member
בן אדם רמאי במקום אחד אי אפשר להאמין לו במקום

אחר, כי פעם שקרן
תמיד שקרן

deathcaster

New member
צודקת

לכן, לא מאמינים לך לא כאן ולא בפורומים אחרים ודורשים סימוכין על כל פיפס שאת מוציאה שלא תמיד את מספקת.

ולכן אני לא מבין

למה לא ציינת שהם גם מעלימים מס. פעם שקרן תמיד שקרן (הבנתי את סימן הגרירה אצלך, לא הבנתי את סימן היחידות).

עוד לא הבנתי מהו הדיון

את הבאת נתון שמוכיח לטענתך שהרופאים משקרים בתחום אחד, והחלטת להסיק ממנו שהם משקרים בתחומים אחרים. לכן לא ברור לי למה לא לדבר על תחומים אחרים שכוללים העלמות מס, אונס ילדים, מכירת איברים, שידול לזנות ועוד...

פולספגן

New member
לא החלטתי, אלא הוספתי מידע מהשטח

כשם שאתמול קראת את הכתבה שאני צירפתי, מחר אולי תקרא כתבה על הדברים שהוספתי ואגב כבר יש כתבות כאלו. אם יהיה לי כוח, אחפש לך ... ולשאלתך, הדיון הוא על אמינות של המחקרים.

חיזקי ואימצי!

אני מקווה מאד שיימצא לך הכוח לחפש ולמצוא את כל הכתבות והמחקרים הללו שאת מספרת עליהם. תחזיקי מעמד! אל תישברי! אנחנו סומכים עלייך!

אז רק כדי שאני אבין

יש כבר כתבות שמוכיחות שרופאים משקרים גם בתוכן של המחקרים שלהם, זה נושא הדיון שמעניין אותך, ובכל זאת את מעדיפה להביא מחקר שמוכיח לכאורה שהם משקרים בכתיבת השמות שלהם, בכדי להוכיח בעקיפין את מה שניתן למצוא במאמרים מפורשים. את תהיי עורכת דין דגולה יום אחד.

רק כדי לוודא

לדעתך את הצגת מחקר או כתבה? בכל מקרה, מהמשפט השני ברור שדרכתי לך על שלל יבלות, אז נראה שלמען שלוות הנפש שלך עדיף שנסיים בזאת את הדיון.

למעלה