דו"ח מדאיג: רופאים משקרים ב-21% מהמחקרים

פולספגן

New member
כשאין מה להשיב מחוסר ידע, אז מתחילים עם

העלבות

deathcaster

New member
אני רק מחקה את הטקטיקה שלך, שימי לב בבקשה

שגידי רשם דברים דומים מאוד למה שאני רשמתי (בצורה נעימה יותר)

פולספגן

New member
ממש לא, גידי רשם דברים ענייניים ואתה לא

הוא רשם על מה המאמרים ואז יכולתי להסביר לו את טעותו בהקשר של ווייקפילד.

deathcaster

New member
הבנתי

וממתי דברים ענייניים חשובים לך? רוב תגובותייך אינן ענייניות.

פולספגן

New member
להבדילך, הוא הודה בטעותו

האם אתה לאחר שהפגנת חוסר ידע מוחלט על מה מאמרו של ווייקפילד מוכן להודות בטעותך

deathcaster

New member
הנה "בא העורב אל הזרזיר", כנראה אתם מתקשרים

עם השנייה.... מעניין כמה זמן יקח לעצבר לבוא עכשיו עם עוד הודעה עם קובץ PDF אבל אם כבר חזרת לכאן, אולי תוכל לענות לי על השאלה שנמנעת משום מה לענות עליה למרות שהצהרת כי אתה לעולם לא מתחמק משאלות. והנה היא: האם אתה יכול לספק ראיה ישירה לקיומו של מתכנן תבוני? (טיעון השען על כל גרסאותיו אינו הוכחה ואינו ראייה, להזכירך) תודה

Gidi Shemer

New member
פולספגן שאלה ברשותך

אני אמנם משתדל להימנע מלהיכנס כאן לדיון בעד ונגד הקישור בין חיסונים ואוטיזם, בעיקר כי אני חושב שהטוענים בעד ונגד מפספסים את הכוון האמיתי שצריך לקחת. עם זאת, אשמח להחכים. יש לך אולי את המאמרים עצמם? החלק השני מעניין אותי. בעיקר מעניין אותי המאמר הראשון בקבוצה שלא הצלחתי להשיג אותו. שניים מהלינקים הם אגב לא רלבנטיים כי אחד לא התקבל לפרסום (walker) והשני הוא בכלל אבסטרקט מכנס (הלינק האחרון ברשימה) ולא עבר שום review. מצאתי את המאמר השני (Balzola) וקראתי שם דווח על פציינט אוטיסט עם סימנים שונים של פגיעה דלקתית במעי. אין שום התייחסות לMMR או לאף חיסון אחר. את המאמר הראשון אשמח לקרוא (Gonzalez) במלואו. תודה
בכלל, מקריאת הכותרות של הלינקים אני מבין שהם מראים תסמיני מעיים דלקתיים אצל אוטיסטים, אבל עד כמה שאני הבנתי הרעש מהמאמר של ויקפילד לא היה כל כך בגלל הקשר הזה, אלא בגלל שהוא טען לקשר בין התופעות השונות לחיסון MMR ו measles. לא זה היה עניין המחלוקת הגדולה? יש איזשהוא לינק מאלו שציינת שמתייחס לעניין החיסונים?

פולספגן

New member
זאת בדיוק מה שמצחיק אותי שאתם ניזונים

מהתקשורת ובכלל לא יודעים על מה מחקרו של ווייקפילד היה. אני אשמח מאוד עם תראה לי במאמרו של ווייקפילד התייחסות לחיסון ה-MMR או כל חיסון אחר ... כל הרעש סביב ה-MMR הוא אזהרה של וייקפילד במסיבת העיתונאים. אם אתה מתעניין כ"כ בנושא ווייקפילד, אתה מוזמן לראות את ההרצאות שלו. תתמקד בהרצאה ראשונה מבין ה-5. כמו כן, צרפתי בהמשך עוד מקור בתגובתי וכמובן לא ענית לשאלותי מה מטרת מחקרו?

Gidi Shemer

New member
הבנתי, חשבתי שאת רואה במאמר המקורי של

ויקפילד ראיה לקשר בין החיסונים לאוטיזם ושסביב זה בכלל נסוב הדיון, אבל אם טעיתי וכל העניין סב סביב הדלקות במעי והקשר עם אוטיזם, אז מאה אחוז.

Gidi Shemer

New member
בלבלת אותי קצת עכשיו

אם ה"אכן כן" הוא תגובתך ל"כל העניין סב סביב הדלקות במעי והקשר עם אוטיזם" ולא לחיסונים, אז ברורה לי התשובה. אם ה"אכן כן" אומר שאת רואה במחקר של ויקפילד ראיה לקשר בין חיסונים ואטויזם, הרי זה לא מסתדר לי עם מה שכתבת על ויקפילד ומחקרו (לא מתייחס בכלל לMMR) ולא מתייחס למקורות שנתת ואליהם אני התייחסתי.

פולספגן

New member
איך היא בדיוק הטעת אותך

אפילו כתבתי שם "בוא צטט לי מהמאמר את הפירוש המוטעה של ווייקפילד ..." חוץ מזה, אם היית יודע על מה המאמר של ווייקפילד לא היית צריך בכלל להתבלבל, אך ככה זה שקופצים בראש מבלי להבין כלום (אמרנו כבר חמור
)

למעלה