דו"ח מדאיג: רופאים משקרים ב-21% מהמחקרים

פולספגן

New member
רק בכדי שתלמד "קצת" משהו -

פונקציה היא התאמה, המשייכת לכל איבר בקבוצה אחת, איבר יחיד בקבוצה שנייה. בחיי, שאני לא מבינה שאפילו את זה צריך להסביר לך.
שלי היא שתקרא לסוניק שתהיי צמודה אליך בכדי שתוכל להסביר לך כל דבר לפני שתעשה לעצמך בושות. חבל גם שאתה משתמש במושגים שאין לך מושג מה הם אומרים ...

וכעת רק נותר לבקש ממך

להגדיר את קבוצת המקור והתמונה, לספר לי מהו כלל ההתאמה, להבהיר איך את מגדירה רציפות (אני מניח שאם את בראש של הגדרות מתורת הקבוצות תעדיפי את זו של הקבוצות הפתוחות והסגורות) ולמה את חושבת שהפונקציה שאת מדברת עליה רציפה, ואז סוף סוף אבין למה אפסילון שווה לפרומיל.

פולספגן

New member
בשביל להשיב לך על כך, אתה צריך לעמוד בקורסי

קדם. לאחר שתסיים אותם, תחזור ותקבל תשובות, כי נמאס לי להסביר לך דברים שאפילו הגדרה של פונקציה, אתה לא מכיר.

רק בגלל ששאלת

למעשה אני לומד במסלול המצטיינים של האוניברסיטה העברית במסלול למתמטיק, פיזיקה ומדעי המחשב, ולאחרונה הממוצע שלי מלטף את המאה מקרוב מאד. עכשיו מה רצית להסביר לי?

פולספגן

New member
אני אמורה להאמין לך?

הרי לקרוא מאמר לבד מבלי שיתרגמו לך, אתה לא מסוגל
רוצה קישור?

בואי נעשה עסקה

אני מעלה סריקה של גיליון הציונים שלי מהשנה האחרונה, ואת מעלה סריקה של התעודה של התואר המתקדם ביותר שקיבלת. הולך?

לא

אבל אני אבקש ממך להתחייב פה במפורש, שאם אחרי שאעלה את גיליון הציונים שלי מהשנה האחרונה את לא תעלי את התעודה שלך, את מפסיקה מכאן והלאה לכתוב בפורום הזה.

פולספגן

New member
קיבלתי בתנאי שתסכים שאשאל אותך שאלות

מקצועיות על קורס שבו למדת בו בכדי לראות את רמת הידע שלך באותו קורס.

הולך

אז בואי נסכם: אני מעלה את גיליון הציונים של השנה האחרונה שלי, את שואלת אותי 5 שאלות על אחד או יותר מהקורסים שלקחתי ואני אענה לך כמיטב יכולתי, ובתמורה - ללא כל תנאים נוספים את מתחייבת להעלות את התעודה של התואר האקדמי הבכיר ביותר שיש לך. האם את מסכימה לכל הכתוב לעיל בלי שום דרישות ו/או תנאים ו/או כוונות נסתרות נוספות?

Gidi Shemer

New member
רק דבר אחד תסביר לי

איך אדם שמצליח לקבל 93 במכניקת קוונטים לא מצליח להבין מהי מלקפת?

לא שאני מוצא משמעות במלקפת

אבל לצערי המתאם בין ההבנה שלי לציונים שלי הולך וקטן לטעמי. נראה, קוונטים 2 ו-3 השנה יכריעו בשאלה...

פולספגן

New member
מאיפה אני יודעת שזה אתה? (אין שם)

בכלל זה מבורדק שם ונראה כאילו סידרת את זה בעצמך, כי איך חדו"א 1 וחדו"א 2 נלמדו דרך 2 מסלולים שונים (אחד דרך מדעי המחשב והשני דרך מתמטיקה)? וגם אלו מקצועות שנלמדים בשנה א' ובכל זאת יש כ"כ נקודות זיכוי. גם ספירת נקודות הזיכוי מאוד משונה. רק לי יש הרגשה ששיחקת עם זה?

מה יעזור לך שם?

אפשר לחשוב שאת מכירה את השם שלי ואת הפרצוף, שאם תראי שמדובר בגיליון של יענקל זוכמיר זה ישנה לך משהו. אני לא מתכונן לחשוף את השם שלי פה רק כי את בשוק מהעובדות, אבל אם את רוצה - אני מוכן להציג אותו אחרי שאת תעלי את התעודה שלך עם השם המלא (הפעם תורך לעשות את הצעד הראשון). לשאלותייך האחרות: הכל מבורדק כי זה מסלול שבניתי לעצמי (לא לומדים לשלשה תארים במקביל באופן עקרוני, זו פריבילגיה שקיבלתי בגלל שאני בתוכנית המצטיינים של האונ'), ולכן המחשב שיבץ מעצמו את הקורסים למסלולים השונים לפי החשק שלו. אם היית יודעת לקרוא היית מגלה שמדובר באינפי' מתקדם, כלומר - אינפי' 3 ו-4. זה גיליון הציונים של שנה ב' (וכן - אני יודע ש-130 נקודות זכות בשנתיים זה מטורף. בשביל זה אני בתוכנית המצטיינים. תודה ששאלת). לא יודע מה הבעיה שלך עם הספירה של נקודות הזכות, כנראה שאת כל כך מנותקת מהקורסים האלה שאפילו אין לך מושג מה המשקל שלהם. בכל מקרה, אם לא שאלו השאלות המקצועיות המובטחות, נראה לי שהגיע הזמן לקדם עניינים לקראת חשיפת התעודה המובטחת שלך.

פולספגן

New member
בניגוד אליך בתואר שלי רשום את שם האוניברסיטה

ואת שמי המלא. אני לא מוציאה תדפיס מהמחשב, אלא צריכה לסרוק את התעודה המקורית בלי ליפות אותה כפי שאתה עשית. לא, אני לא מכירה אינפי 4, אלא רק את 1 שהוא 6 נקודות זיכוי, 2 שהוא 5 נקודות זיכוי ו-3 שהוא 4 נקודות זיכוי. מכיוון שאצלך רשום באינפי 1 שהוא 6 נקודות זיכוי ואילו אני יודעת שאינפי 3 זה 4 נקודות זיכוי, אז תעבוד על מישהו אחר ולא עליי. לא עשו אותי באצבע ולא הצליח לך ה"תעלול" שלך. תנסה שוב ...

למעלה