דו"ח מדאיג: רופאים משקרים ב-21% מהמחקרים

פולספגן

New member
ועכשיו, אני עוד יותר בטוחה שאני צודקת, כי

באינפי 3 לא היה תירגול, כי זה קורס מתקדם. אל דאגה, זה עושה לי קצת נוסטלגיה בתקופת התיכון, אך כשאהיה אצל הוריי, אפשפש בקלסריי ואציג בפניך שאלות כפי שסכמנו, כך שאתה יכול להתחיל כבר עכשיו ללמוד

בואי נעשה סדר

האם את מודה בכך שטעית כשהאשמת אותי בשקר, וכעת את מבינה שהקורסים אינפי' מתקדם 3 ו-4 קיימים ומספר הנקודות בכל אחד מהם תואם את זה שציינתי. אם לא - איך את מסבירה את השנתון של האוניברסיטה שתואם את דבריי. אם כן - מה עם התנצלות על האשמת השווא. אני לא צריך ללמוד כלום. בשונה ממך - אני לא מתיימר למה שאין בי.

פולספגן

New member
אתה באמת לא מבין מה שאתה קורא, אה?

שוב, אצטט את מה שכתבתי בתגובה קודמת "אני עוד יותר בטוחה שאני צודקת, כי באינפי 3 לא היה תירגול, כי זה קורס מתקדם". בוא תסביר לי, מה לא הבנת במשפט הזה?

אז תעשי לי סדר בבקשה

האם את סבורה שבאונ' העברית יש שני קורסים שנקראים אינפי' מתקדם 1 ו-2? האם את סבורה שמס' הנקודות בקורסים הללו הוא 6 ו-4 בהתאמה? אם התשובה לאחת מהשאלות שלילית, איך זה מסתדר עם השנתון שהראיתי לך? אם התשובה לשתי השאלות חיובית, האם את מוכנה לחזור בך מהמשפט "אז תעבוד על מישהו אחר ולא עליי" ולהתנצל עליו?

פולספגן

New member
נתת לי קישור רק לאינפי מתקדם 2

תן קישור לאינפי 2 הרגיל בכדי שיהיה אפשר לראות את השוני ביניהם. כנ"ל, לגבי אינפי 1 אשמח גם לקישור לסיליבוס של אינפי מתקם 1 ו-2 ולאינפי 1 ו-2. לשאלתך "איך זה מסתדר ...?", זה פשוט כי אינפי 2 הוא מקצוע של סמס' ב', שנה א' ולכן יש תירגול לגביו ומשום מה י-ם החליטה לתת לו 4 נק' ולא 5 נק' כפי שנהוג בד"כ. הסברתי לך את החלוקה של הנק', אך אסביר שוב (בסוף עוד תהפוך אותי להיות דוד לוי, כי אני צריכה לחזור בשבילך על כל דבר פעמיים
) בעצם, אני לא אהיה דוד לוי, כי אצלך פעמיים לא מספיק
לענייננו, אינפי 1 הוא 6 נק', אינפי 2 הוא 5 נק' ואינפי 3 הוא 4 נק'. רק לי נראה שתסיק מתשובתי שהתשובה חיובית?

למרבה הצער

אפילו לפתוח לינקים בצורה מסודרת את לא יודעת, כי למעשה קיבלת 2 לינקים - אחד לקורס אינפי' מתקדם 1 ואחד ל-2, אבל אין לי בעיה לספק לך את כל 4 הקורסים. אינפי' 1: http://shnaton.huji.ac.il/index.php/Simple/80131/2012/ אינפי' 2: http://shnaton.huji.ac.il/index.php/Simple/80132/2012/ אינפי' מתקדם 1: http://shnaton.huji.ac.il/index.php/Simple/80315/2012/ אינפי' מתקדם 2: http://shnaton.huji.ac.il/index.php/Simple/80316/2012/ את הסילבוס היית יכולה למצוא בתוך כל אחד מהקישורים, אם היית טורחת להקליק על "תיאור הקורס". כעת את יכולה להיווכח מעל לכל ספק שאת טועה בכל הקשור למבנה הקורסים במתמטיקה באונ' העברית שם אני לומד, ומכאן שההאשמות שהעלית כלפי היו חסרות בסיס. הגיע הזמן להתנצל בנימוס.

המצב שלך כל כך קשה?

מס' הקורס אינפי' מתקדם 1 הוא 80315 מס' הקורס אלגברה ליניארית 2 הוא 80135 מה עוד את מצפה שאעשה בשבילך? עכשיו את מוכנה סוף סוף להתנצל ולהתקדם לכיוון קיום הצד שלך בהסכם?

פולספגן

New member
אתה לא רואה בעיה שהם אותו מספר?

האם אני צריכה להסביר לך שלכל קורס צריך להיות מספר משלו?

זה לא אותו מספר

תסתכלי שוב על סדר הספרות! אלוהים אדירים! מה עוד אמורים לעשות בשבילך? עכשיו בבקשה תעני לשאלות שלי: 1. למה את לא מתנצלת על האשמות השווא שלך כבר? 2. בתוך כמה ימים נזכה לראות את התעודה שלך?

פולספגן

New member
טעות שלי לגבי המספרים

אתה רואה להבדיל ממך, אני יודעת להודות בטעות. הבטחתי לך גם שאלות ומכיוון שראיתי גם את הסיליבוס, אענה מכך

יופי שאת מודה לגבי הטעות במספרים

עכשיו מה עם לבקש סליחה על זה שהאשמת אותי בפברוק נתוני הקורסים? תת השרשור הזה זז שמאלה מדי ועוד שניה יוצא לי מהמסך, אז יהיה זה רעיון טוב אם תגיבי ישירות להודעה המשמיצה שלך ותתנצלי במקום.

פולספגן

New member
שאלה 1 שנראה לי שאמורה להיות לך קלה -

ברצוננו למדוד ספיקת
(cardiac output) בשיטת הדילול החומני (thermodilution), לצורך זה החדרנו צנתר אל תוך ה-
הימני והמשכנו בעורק הריאה כנדרש. א. בהנחה שהנוזל הקר מוזרק ישירות לחדר ובזמן קצר ביותר, פתח ביטוי לטמפ' בחדר בתלות בזמן. ב. בהנחה שהנוזל הקר מוזרק לעליה ואין זרימה אחרוית בעליה, פתח ביטוי לטמפ' בעליה ולטמפ' בחדר בתלות בזמן. ג. עבור טמפ' דם של
C°​
37, טמפ' נוזל מוזרק
C°​
4 וכמות נוזל 10ml, צייר גרף ובו שלשת הפונקציות שחישבת. (הנח שתכונות התרמיות של הנוזל והדם זהות, נפח העליה 60ml נפח החדר 100ml, , SV=50ml) ד. חשב את EF מתוך העקומות בשיטה המקובלת כתוצאה משתי השיטות.

יש לך כמה בעיות

1. כתבתי לך שאת צריכה להגיב במקום אחר כי השרשור הזה זז שמאלה מדי. 2. עדיין לא התנצלת על האשמת השווא ואפילו לא הסברת למה עדיין לא עשית זאת. 3. לא ברור לי לאיזה מבין הקורסים שלמדתי השאלה הזו אמורה להיות קשורה. אבקש אזכור של הנושא הספציפי בסילבוס שרלוונטי. אנא הימנעי מהמתנה מוגזמת, אנחנו כבר לא יכולים לחכות לראות את התעודה שלך.

פולספגן

New member
אין לי את כל הסיליבוסים שלך למעט האינפים

אל תבהל שיש שם מונחים מעולם הרפואה, כי נראה לי שעל פי קורסי הפיזיקה שלמדת, אמור להיות לך את היכולת לפתור את זה ללא בעיות, אלא אם כן, צירפת משהו שלא שייך לך. הודתי אך ורק על טעותי במספר הקורס שמשום מה היה נדמה לי שהוא זהה לאלגברה 2. כל עוד אתה לא מסוגל להשיב לי על שאלותיי, אז סימן שאין לי בדיוק מה להתנצל, כי סתם פיברקת לי מסמך. בל נשכח, שזאת רק השאלה הראשונה ולא השבת עליה. תקבל גם שאלה מאינפי 3 ושאלה מ-4, שאלה מאלגוריתמים (האם זה אלגוריתמים ותורת הגרפים? או אלגוריתמים הסתברותיים?
אשמח לסיליבוס) ושאלה מגלים. אגב, כן היימנתי את השרשור ולא השבתי איכן שבקשת.

זו שאלה בתרמודינמיקה

תחום שכפי שתוכלי לראות - לא לקחתי בו אף קורס. אם את חושבת שהשאלה קשורה לאחד הקורסים, תאלצי כאמור להסביר לאיזה קורס את מתייחסת ולאיזה חלק בסילבוס שלו (כמדומני שאת יכולה לבדוק את הסילבוסים של הקורסים בדיוק כמוני). להזכירך - ההסכם היה שתשאלי אותי שאלות הקשורות "לאחד או יותר מהקורסים שלקחתי", אז תאלצי לנסות שוב. לגבי ההתנצלות - את טענת שאני מפברק את נתוני הקורסים באינפי' (זה בלי קשר לטענה שלא למדתי את הקורסים האלה), טענה שהוכחה כטעות גמורה. אני דורש התנצלות מיידית על ההשמצה הזו, או שאאלץ לפנות להנהלת הפורום בבקשה לחסום אותך.

פולספגן

New member
מכיוון שלא צירפת את כל הקורסים שלך, איך אני

יכולה לנחש שלא למדת דבר כזה בסיסי? הייתי בטוחה שאני רק מחממת את הקנה, קרי שקבלת שאלה במתנה, אך אין לי בעיה להמיר אותה באחרת ונראה איזה תירוץ תמציא אז. בנוסף, ביקשתי ממך בתגובתי הקודמת את הסיליבוס של הקורס אלגוריתמים ולא צרפת אותו, אך כאשר אשאל אותך שאלה, תנופף פתאום שזה לא מופיע בסיליבוס
איומים לא תופסים אצלי ואתה מוזמן להתלונן אצל מי שאתה רוצה ...

קיבלת את רשימת הקורסים המלאה

של השנה השניה. אם את לא יודעת באיזו שנה לומדים איזה קורס, תאלצי להסתדר לבד. אותו כנ"ל לגבי הסילבוסים. מצ"ב לינק לשנתון של האונ' העברית, שם את יכולה לחפש כל קורס לפי המספר או השם שלו, וכיוון שכבר לימדתי אותך איך מוצאים את הסילבוס, את תוכלי לגלות לבד מה נמצא בתחום האחריות שלך. http://www.huji.ac.il/huji/student.htm התלונה להנהלה תישלח, אבל זה לא מונע ממך להסביר למה את לא מתנצלת, אם את יודעת שהאשמת אותי במשהו לחינם.

פולספגן

New member
אני לא עובדת בשבילך

בקשתי ממך את הסיליבוס בכדי שלא תבכה לי שלא למדת את זה ואתה מתחמק. הסיבה כנראה שמורה איתך ...

את אכן לא עובדת בשבילי

אבל הקטע המוזר הוא שגם אני לא עובד בשבילך, וכיוון שהסיכום היה שתשאלי אותי שאלות מתחום הקורסים שלי, אני לא צריך להשיב על שאלות שאינן עונות לקריטריון (מתוך עודף נחמדות אני מציע לך, שאם תשאלי שאלה שתחשבי שהיא שייכת לקורס מסויים ובאמת לא תהיה שייכת אליו, אני אראה לך את הסילבוס בעצמי כדי שתגלי שהיא לא קשורה). עד עתה לא שאלת אותי אף שאלה מתחומי הקורסים שלי, ולכן אני מתחיל להיות מודאג שמא ויתרת לגמרי על הרעיון, ולפי ההסכם תאלצי להיעלם מחיינו בקרוב... חוץ מזה עדיין לא התעייפתי לשאול אותך, למה את לא מתנצלת על האשמת השווא שהטחת בי, לפיה פברקתי את נתוני הקורסים באינפי' מתקדם (שוב - נתוני הקורסים, בלי קשר לשאלה אם לקחתי אותם)?

למעלה