המגיפה היתה באור עקיבא או באור יהודה
(לא זוכרת מי מבין שניהם) "ההיעדר מגיפות כלל-עולמיות" קרו באמצעות שיפור ההייגניה והסניטציה ולא בזכות החיסונים, אך את זה אתה כבר יודע, כי אתה מסרב להראות לי את הגרפים שיראו לך שהמגיפה כבר חוסלה ברובה טרום החיסונים. לא נורא, גם בווייקפילד לא הודית, עד שראית ש-Gidi Shemer רשם זאת. כנראה שהנחותים פוחדים להראות שהם
, כי רק מי שלא נחות, לא מפחד להגיד שהוא טעה. הגיע זמן שתיקח דוגמא מ-Gidi Shemer. לאור תגובתך האחרונות גם לא אקרא כפי שכתבתי לך בתגובתי הקודמת, כי חבל על הזמן שלי לבזבז על אחד כמוך, שלא יודע להודות בטעותו וגם לא קורא מה שנותנים לו. לא הבנתי מתגובתך, למה את לא סומך עליהם? הרי הם מגובים במחקרים שאתה מאמץ בעיניים עצומות מבלי לראות את הכשלים שלהם. אגב, האם אתה מחסן לפי ההנחיות של ה-WHO? או של משרד הבריאות האוסטרלי?
(לא זוכרת מי מבין שניהם) "ההיעדר מגיפות כלל-עולמיות" קרו באמצעות שיפור ההייגניה והסניטציה ולא בזכות החיסונים, אך את זה אתה כבר יודע, כי אתה מסרב להראות לי את הגרפים שיראו לך שהמגיפה כבר חוסלה ברובה טרום החיסונים. לא נורא, גם בווייקפילד לא הודית, עד שראית ש-Gidi Shemer רשם זאת. כנראה שהנחותים פוחדים להראות שהם