נעשה את זה לאט לאט
הוראות הפעלה: 1. שאלי את עצמך האם לדעתך מדובר בגיליון ציונים של שנה או סמסטר? 2. אחרי שהבנת שמדובר על גיליון ציונים של שנה שלמה, שאלי את עצמך כמה סמסטרים יש בשנה. 3. אחרי שהבנת שבשנה יש שני סמסטרים, שאלי את עצמך באיזה סמסטר נלמד כל קורס אינפי' מתקדם. 4. אחרי שהבנת שאינפי' מתקדם 1 נלמד בסמסטר א' ו-2 בב', שאלי את עצמך האם יכולתי לקחת את שניהם באותה שנה. 5. אחרי שעדיין לא הצלחת להבין את ההסבר שלי - קחי רמז, אולי לקחתי את אינפי' מתקדם 1 בסמסטר א' ואת 2 בב'. 6. אחרי שהבנת סוף סוף שזה אפשרי, שאלי את עצמך אם יש לך עוד שאלות על מה שהצגתי או שנגמרו לך התירוצים. 7. אחרי שתביני שנגמרו לך התירוצים, תאלצי להתנצל סוף סוף על האשמות השווא. לגבי המסלול המשולש (ידעתי שתתקשי להאמין), באותו קישור של השנתון תוכלי לחפש גם לפי מס' מסלול. חפשי את המסלול שמספרו 8016 שנקרא מתמטיקה, פיזיקה מחשב ותגלי שיש אפשרות כזו (אם כי אני הרחבתי אותה משמעותית). העובדה שאת לא מכירה אנשים שמגיעים להישגים מרשימים, אינה מחייבת שהם לא קיימים. לגבי הקורס באלגו' התשובה היא לא זה ולא זה. תאמיני או לא - הקורסים מחולקים באופן שונה באוניברסיטאות השונות, ולמעשה כל שמות הקורסים שהזכרת לא קיימים בעברית. כיוון שכך, אם את רוצה לעמוד במשימה של הצגת שאלות מתוך חומר הקורסים, תאלצי לחפש בעצמך בשנתון כפי שלימדתי אותך. נ.ב. לא הבנתי על איזו התבכיינות את מדברת. בשום מקום לא טענתי שיש לי בעיה לפתור את השאלה שלך, אבל כיוון שהסיכום שלנו היה ברור מאד ואת לא עמדת בו (שאלת שאלה שלא קשורה לקורסים ברשימה), לא טרחתי להתייחס אליה.