דו"ח מדאיג: רופאים משקרים ב-21% מהמחקרים

פולספגן

New member
מהסיבה הפשוטה מאוד -

רשום באינפי 2 שאינפי 1 הוא מקצוע קדם שלו ואתה, לפי הרישום שהצגת, לקחת אותם במקביל
איך אתה מסביר את זה? חוץ מזה, אף פעם לא שמעתי על תואר משולש. אני עשיתי תואר ראשון כפול וזה היה חריג (היה איתי רק עוד אחד שעשה את זה במחזור שלנו). שאלתי אותך לגבי אלגוריתמים, האם זה הקורס של תורת הגרפים? (זה שאחרי מבני נתונים) או זה הקורס של אלגוריתמים הסתברותיים? (זה שאחרי סיבוכיות) אתה כמובן לא מעוניין להשיב, אך אח"כ תבכה שלא למדת את זה. לא יותר פשוט לצרף את הסיליבוס?

נעשה את זה לאט לאט

הוראות הפעלה: 1. שאלי את עצמך האם לדעתך מדובר בגיליון ציונים של שנה או סמסטר? 2. אחרי שהבנת שמדובר על גיליון ציונים של שנה שלמה, שאלי את עצמך כמה סמסטרים יש בשנה. 3. אחרי שהבנת שבשנה יש שני סמסטרים, שאלי את עצמך באיזה סמסטר נלמד כל קורס אינפי' מתקדם. 4. אחרי שהבנת שאינפי' מתקדם 1 נלמד בסמסטר א' ו-2 בב', שאלי את עצמך האם יכולתי לקחת את שניהם באותה שנה. 5. אחרי שעדיין לא הצלחת להבין את ההסבר שלי - קחי רמז, אולי לקחתי את אינפי' מתקדם 1 בסמסטר א' ואת 2 בב'. 6. אחרי שהבנת סוף סוף שזה אפשרי, שאלי את עצמך אם יש לך עוד שאלות על מה שהצגתי או שנגמרו לך התירוצים. 7. אחרי שתביני שנגמרו לך התירוצים, תאלצי להתנצל סוף סוף על האשמות השווא. לגבי המסלול המשולש (ידעתי שתתקשי להאמין), באותו קישור של השנתון תוכלי לחפש גם לפי מס' מסלול. חפשי את המסלול שמספרו 8016 שנקרא מתמטיקה, פיזיקה מחשב ותגלי שיש אפשרות כזו (אם כי אני הרחבתי אותה משמעותית). העובדה שאת לא מכירה אנשים שמגיעים להישגים מרשימים, אינה מחייבת שהם לא קיימים. לגבי הקורס באלגו' התשובה היא לא זה ולא זה. תאמיני או לא - הקורסים מחולקים באופן שונה באוניברסיטאות השונות, ולמעשה כל שמות הקורסים שהזכרת לא קיימים בעברית. כיוון שכך, אם את רוצה לעמוד במשימה של הצגת שאלות מתוך חומר הקורסים, תאלצי לחפש בעצמך בשנתון כפי שלימדתי אותך. נ.ב. לא הבנתי על איזו התבכיינות את מדברת. בשום מקום לא טענתי שיש לי בעיה לפתור את השאלה שלך, אבל כיוון שהסיכום שלנו היה ברור מאד ואת לא עמדת בו (שאלת שאלה שלא קשורה לקורסים ברשימה), לא טרחתי להתייחס אליה.

פולספגן

New member
אם היית יודע לפתור, היית פותר

1) בשנה גם יכולים להיות 3 סמס' וגם סמס' אחד אם התחלת באביב ואין סמס' קיץ. 2) אמורים לראות בגליון ציונים באיזה סמס' זה נלמד, אך אצלך זה במקשה אחד. 3) כנראה שאת מפחד מהשאלות שלי באלגוריתמים, אחרת היית מצרף סיליבוס. 4) גם נראה לי משונה שאותו קורס רשום ב-2 מחלקות שונות. כשאני עשיתי זאת, הייתי צריכה למלות טפסים לפתורים במחלקה השניה ושם קבלתי את הקוד 600 שזה פטור. תמיד בחרתי את הקורס היותר קשה מבין המחלקות ובשני קבלתי פטור. אך, למה לבלבל אותך עם עובדות?

אז אחרי כל המלל הלא רלוונטי

האם יש לך איזושהי ראיה נסיבתית ששיקרתי בכל הקשור למבנה הקורסים אינפי' מתקדם 1 ו-2, או שאת מודה בכך שטעית כשהשמצת אותי? כל הסיפורים עלייך ממש מרתקים, וכשתראי את התעודה שלך אולי אפילו אאמין לחלקם, אבל בהתחשב בעובדה שכבר גילינו כמה הבדלים מהותיים יש בין המסלול שלכאורה עברת לבין מה שקורה במציאות כיום באוניברסיטה העברית, הם לא נוגעים לסיפור שלי בכי הוא זה. כשתלמדי בתוכנית המצטיינים של אוניברסיטה כלשהי (וכמו שאת יכולה לראות בגיליון שלי - אני לומד בתוכנית של העברית - אמירים טבע), תספרי לי על מה ניתן ומה לא ניתן לעשות בקשר לקורסים שלך.

פולספגן

New member
ולא התייחסת כלל למלל

זה שתגיד שאתה יודע לפתור לא ייתן את הפתרון וזה שאתה מסתיר סיליבוס מפחד שאשאל אותך שאלות משם, אז לא צריכים להרבות במילים ...

כיוון שההסכם לא כלל

פתרון בעיות שלא קשורות לקורסים ו/או אספקת סילבוסים שלהם, את יכולה לחשוב מה שאת רוצה על ההתנהגות שלי, אבל זה לא ישנה את העובדה שבינתיים אני עומד בהסכם ואת לא, מה משקרב את יום עזיבתך. חוץ מזה עדיין לא התעייפתי לשאול (ושלא יהיה לך ספק, אני אמשיך לשאול אותך עד שתשיבי לי ישירות), למה את לא מתנצלת על ההאשמה שלך כלפי לפיה אני טועה או משקר בקשר למבנה הקורסים הנ"ל, בזמן שהוכח מעל לכל ספק שאת היא שטעתה.

פולספגן

New member
אתה לא כי הבאת לי תמונה שאין אפשרות להכנס

לקישורים שהיא אמורה לספק. כמו כן, שאלת אותך שאלה מסויימת ולא טרחת להשיב לי, אלא אמרת שזה לא כמו באוניברסיטאות אחרות. אגב, בכל האוניברסיטאות, הקורסים האלו הם כמעט זהים ורק השם משתנה, כי חלק קוראים לזה יעילות של חישובים, חלק אלגוריתמים ועוד ... תמשיך לשאול, אך עד שלא תשיב לשאלותיי לא תקבל מענה, כי בינתיים מה שאני רואה זה שפברקת את גליון הציונים (מפורט בתגובותיי הקודמות את הנקדות שהעלתי על כך).

חפשי בהסכם שלנו

מקום בו התחייבתי לספק לך תמונה עם קישורים (מה זה בכלל?), ללמד אותך מה הסילבוס של הקורסים שלי, או לעזור לך לתרגם את השמות שלנו למה שאת מכירה(?). לא תמצאי. זה בגלל שלא סיכמנו על זה. כיוון שכך את היא שלא עומדת בהסכם המדובר. לא מצאתי בהודעות האחרות שלך שום דבר שמתייחס למבנה הקורסים, אלא כל מיני תלונות על מבנה גיליון הציונים של האונ' העברית או מסלול המצטיינים שלה, שגם אם היה בהן ממש (ולא ברור לי איך בדיוק אני אמור להשיב לשאלה כמו "לי לא אישרו לעשות כלום, למה לך נותנים הכל רק כי אתה מצטיין" אבל זו אינה הנקודה), לא היה בכך כדי לשלול את העובדה שמבנה הקורסים תואם את מה שכתבתי וסותר את זה שאת הכרת. אם יש לך טיעון בהקשר למבנה הקורסים את מוזמנת לציין אותו, אם לא - הגיע הזמן להודות על הטעות ולהתנצל. נ.ב. האם הדגשתי מספיק פעמים את המילה מבנה? כי כשעשיתי את זה בהודעה הקודמת פעם אחת זה לא עזר...

פולספגן

New member
אתה גם שקרן פתולוגי

עכשיו, תראה לי את הציטטה שלך בתגובותיי? שאלתי אותך שאלה על קורס מסוים ולא טרחת להשיב לי, כי אתה מפחד משאלתי. בהסכם שלנו, היה שאתה משיב לי על השאלות ובינתיים כשלת בכך.

הגרשיים היו מרכאות, לא ציטוט - אם לא הבנת

אני רוצה להבין, האם השאלה שלך על סילבוס הקורס היא אחת מחמשת השאלות המדוברות? אם כן - אנא נסחי אותה בצורה ברורה ואענה עליה בשמחה. אם לא - הגיע הזמן שתעברי לשאלות עצמן במקום למרוח את הזמן שלי. אני שב ומזכיר - אם יש לך טיעון בהקשר למבנה הקורסים את מוזמנת לציין אותו, אם לא - הגיע הזמן להודות על הטעות ולהתנצל.

פולספגן

New member
כפי שכתבתי לך קודם, אני רוצה לשאול אותך שאלה

באלגוריתמים, אך אני לא יכולה לשאול, בלי סיליבוס, כי תבכה לי שלא למדת את זה. ממה אתה מפחד? אתה מפחד לקבל שאלה שלא הואכלת בכפית עליה?

אז תבדקי את הסילבוס

ההסברתי לך איך לעשות את זה, והסיכום שלנו לא כלל שום שירות כזה מצידי. אל תהיי מודאגת מהבכיות שלי, תתעסקי בחלק שלך של ההסכם שאינך עומדת בו. חוץ מזה אני שב ומזכיר - אם יש לך טיעון בהקשר למבנה הקורסים את מוזמנת לציין אותו, אם לא - הגיע הזמן להודות על הטעות ולהתנצל.

פולספגן

New member
להיות
לא יעזור לך -

אני לא עובדת שלך ולא צרפת סיליבוס. בגליון ציונים שלך יש אופציות לחיצה שבאמצעותם ניתן להגיע למידע שאני רוצה, אך מכיוון שצרפת את זה בתור תמונה אז הקישורים לא לחיצים. לא ביקשתי ממך סיליבוסים לכל הקורסים, אלא לקורס מסויים אחד וזה תפקידך להביא את כל המידע.

האמת היא בשום מקום בהסכם לא כתוב

שמתפקידי להביא לך את כל המידע על הסילבוסים, ו/או לספק לך גיליון אלקטרוני עם המידע במקום תמונה (דבר בלתי אפשרי אם לא שאתן לך את הסיסמה למידע האישי שלי באתר של האוניברסיטה).

כשבן אדם לא מבין בפעם הראשונה

(והשניה והשלישית וכן הלאה), צריך לחזור בשבילו על הנקודה שוב ושוב. אז הנה עוד נקודה שצריך לחזור עליה בשבילך. בשום מקום בהסכם לא מופיע שאני צריך לספק לך את פרטי הסילבוסים ו/או לספק לך גיליון ציונים אינטראקטיבי במקום תמונה (את באמת לא מבינה שבשביל להיכנס לדף האינטרנט הספציפי הזה תזדקקי לסיסמה שלי למידע האישי באוניברסיטה?), ולכן אני לא אמור לתת לך כלום. עם זאת - אני מוכן לספק לך את הסילבוס לקורס הזה לפנים משורת הדין, בתנאי ש-(1) את מתחייבת שלא לבקש יותר שום בקשות לפני שתתחילי לשאול את השאלות שלך, (2) את קובעת דד ליין לתאריך שבו תסיימי לשאול את השאלות ולהציג את התעודה שלך (שימי לב. עברו ארבעה ימים מאז שהעליתי את גיליון הציונים, ועדיין לא שאלת אותי שאלה אחת על הקורסים), (3) תעלי את השאלות שלך כתגובה להודעה אחרת כי השרשור הזה עוד רגע נעלם, ו-(4) תשיבי לשאלה שלי לגבי ההאשמה שהפנית כלפי לגבי מבנה הקורסים. אם את מסכימה לארבעת התנאים כתבי זאת במפורש, ואני אספק לך מיד קישור לסילבוס.

פולספגן

New member
ידוע לי שלא ניתן לכן אתה זה שצריך לספק את זה

איפה כתבתי שניתן? אני מסכימה, אך תן גם את הסיליבוס של גלים.

התלוננת על זה שסיפקתי תמונה

כאילו ציפית שאספק לך משהו אחר, בעוד ההסכם שלנו ציין במפורש שאספק לך את גיליון הציונים ותו לא, אבל כבר הבנתי שאת לא באמת קוראת את ההודעות... בכל מקרה, האתר של האוניברסיטה העברית נפל לפני כשעה ועדיין לא חזר. בינתיים את יכולה לפתוח את ההודעה החדשה (אני לא מתכונן לקרוא תגובות לתת השרשור הזה בכלל ולהודעה זו בפרט מכאן והלאה), לספק תשובות לשאלות שהתחייב לענות להן, וכשהאתר יעלה שוב אצרף קישורים לדפים של שני הקורסים (כבר לימדתי אותך איפה מצוי הסילבוס בתוך הדף, רמז - מבנה הקורס). מזכיר לך שוב - אל תגיבי להודעה הזו. אני לא אראה את התגובה שלך.

פולספגן

New member
לא ציפיתי, אך הדגשתי שהשאר לא נגיש -

מה לא ברור בזה
להזכירך, בתגובתי לרוקד עם שבלולים נתתי לו הוראות מפורשות שכללו לחיצה על קישור אחד בדף, כי לא היה קישור ישיר לשם והוא התמרמר על כך, אז אל תצפה שאני אעשה זאת, אם הוא לא טרח ללחוץ על קישור אחד.

Cahill

New member
עומדת מהצד ומגחכת למה אתה מתפאר בתואר המשולש

שלך? חוץ מלאגו שלך, זה לא ייתן לך כלום, כי סביר להניח שתמשיך באקדמיה לתואר מתקדם ומן הסתם תבחר תואר אחד מתוך השלושה, כך שהיתר יילכו לאיבוד. בנוסף, אם לא היית מתבדר, הציונים שלך היו יותר גבוהים ויכולת להיות מצטיין דיקן (ממוצע מעל 95). היה הרבה יותר חכם מצדך להכנס למסלול של תואר שני ישיר מאשר התואר המשולש שלך שכאמור רק תורם לאגו שלך.

למעלה