דטרמיניזם (קצת תגובה לשרשור השני)

mantrix

New member
אז לך לישון! ../images/Emo29.gif

אני ישנתי כמה שעות ועכשיו התעוררתי

RichardSmith

New member
דבר ראשון,

ברוך הבא לפורום.
דבר שני, אתה מעדיף שינה על נהיגה באופנוע מירוץ בראלי עולמי?...

pieceofmadness

New member
לפני הדבר הראשון

מצטערת לאכזב, אבל זו רק אני. בטעות עניתי תחת השמשתמש של ידיד. סליחה שניפצתי. אם אתה אוהב לעשות משהו, זה אומר שתעדיף זאת על כל דבר אחר? שינה אחרי נהיגה במירוץ זה מושלם. מה אתה מעדיף, לאכול או לשתות? הכל מהכל, בקיצור.

RichardSmith

New member
אני אחיה עם זה...

אי אפשר הכל מהכל. האפשרויות אינסופיות אבל החיים קצרים... לא היית מעדיפה לעשות משהו X שאת נהנת ממנו במידה רבה מאשר משהו Y שאת לא ממש נהנת לעשותו?...

RichardSmith

New member
אתה יכול לשלוט בשינה? בחלומות?

ישנתי בזמנו, בעיקר בתקופות הצבא, בצורה לא ממש מהנה...

RichardSmith

New member
*אדם עושה קליקים באצבעותיו*

בוא אני אספר לך סיפור קטן על מקום שומם במרכז הארץ. בסיס צבאי מגבניקי בשם DCO טול כרם. הרעיון של הבסיס מלבד היותו בסיס מג"ב הוא תיאום וקישור בינינו לבין הפלשתנאים בגזרת העיר. תאר לך עשרה חיילים המגיעים לשבועיים אבטש. תאר לך שני חדרים, יחסית סבבה, מיטות קומותיים בסגנון הצבאי הכל כך אהוב. תאר לך עכברוש מת מתחת לחדרים... אני לא זוכר כמה ימים ישנו בסרחון... חיפשנו אחר הגופה עם פנסים, זחלנו, לא מצאנו. זאת היתה שינה גרועה...

mantrix

New member
מספיק שהיית אומר אבטש

כבר אפשר להמשיך לנחש משם לבד... טוב, אולי באמת יש יתרון באף סתום תמידי
בכל אופן, מתוך כמה שנים בצבא, השבועיים האלה הם החוויה העיקרית שלך?

pieceofmadness

New member
תסמונת פוסט טראומטית.. ../images/Emo3.gif

אבל נראה לי שתסכימו איתי שעדיף היה לישון שם ולהתנתק מהכל מאשר להיות ערים באותו מקום ומצב, לא?

mantrix

New member
להתנתק זה רעיון טוב

כאשר לא צריכים להעיר אותך לשמירה בעוד שלוש שעות

pieceofmadness

New member
קוּטרים בקנה מידה עולמי

תפסיקו לעשות לעצמכם מוצי-פוצי. "מתוקה שנת העמל"!!

RichardSmith

New member
אז ברגע...

שתעשי שבועיים-שלושה באיזה חור, שכל רצונך זה לשים קץ ליגון... במבט לאחור זה ממש שטותי, הזמן עבר די מהר בסך הכל. אבל כאשר את שם, סובלת. כאשר את מתייבשת אינטלקטואלית במשך כמה שעות טובות באיזה מגדל מסריח ואחר כך צריכה לחזור לחדר ורק לישון בתשישות. אבל... דרך חייך לא יוביל אותך לשם כנראה. אני מניח שלעולם לא תדעי מה זו שמירה. אז יפה השתיקה.

RichardSmith

New member
קנאה?

יכלתי לעשות את מה שאת עשית. כמובן בתחומי. יכלתי לעשות זאת בגיל 16, יכלתי בגיל 18, האם לקנא על כך שמילאתי את חובתי למדינה ושירתתי בצבא? אין אף לו שמץ של קנאה בדברי, רק עצוב על כך שאנשים מסויימים מדברים בנושאים לא להם.

למעלה