בבקשה- תביאי לי הוכחות אני אאמין לך
כרגע כל ה"הוכחות לקיום הבורא" שראיתי הן טלאולוגיות, מעגליות, או שתי הצרות גם יחד.לגבי מוניזם(ספציפית אמפיריציזם) מול דואליזם לא קרטזיאני(כלומר עולם הרוח לא מתערב בעולם החומר), אני מחזיק מבחינה אינטלקטואלית בעמדה שזה ויכוח שאי אפשר להוכיח לשום כיוון אבל מאמין אישית במוניזם חומרי.לדואליזם קרטזיאני יש בעיות די גדולות מבחינה לוגית, כשהכי פשוטה היא חוק שימור האנרגיה. לגבי מדענים שדוחים את האבולוציה הייתי מבקש את מירב הנתונים מהפרטים הבאים(מסודר לפי סדר חשיבות), אם יש לך:מה אחוז הביולוגים ביניהם, כמה מהביולוגים הנ"ל הם בעלי תואר דוקטור/מאסטר בביולוגיה(להבדיל מראשון), כמה מהם חוקרים פעילים בביולוגיה ו/או מורים במוסדות מחקר שאינם מחוייבים לשום צד בוויכוח ע"פ כתב האמנה שלהם, וכמה מהם הציגו דעות בריאתניות בראיונות שונים? וראייה אובייקטיבית היא דבר בלתי אפשרי בעליל כמו שכל פסיכולוג קוגניטיבי טוב יוכל להוכיח לך- מעבר לכך שהיא מקובלת כבלתי אפשרית בפילוסופיה של המדע לפחות מאז פופר.הדבר הכי קרוב לאובייקטיביות שיש לנו זה השיטה המדעית שמשסה בעלי עמדות מנוגדות זה בזה באתגר לאישוש או הפרכת התיאוריה שלהם באמצעות עובדות.