כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני הרגע סיימתי את סיפורה של שפחה (כלומר את הפרק של היום)אני הולכת לקרוא, אחר כך סיפורה של שפחה ריקאפ ולישון.
קצת מוזר לי שנותנים לסרינה לעשות את הכל ויש סביבה גברים שמצייתים לה בזמן שטכנית לפי החוקים של גלעד אסור לה בכלל לקרוא ולכתוב. איך זה אמור לעבוד? היא הולכת להטיף להם כמה טוב המצב בגלעד לנשים בזמן שהיא עצמאית ועושה מה שמתחשק לה? (זה קטנוני קצת, אבל איך היא הולכת להסביר את זה לאנשים מבחוץ? שהיא עושה ההפך ממה שמלמדים נשים אחרות או שלאף אחד לא אכפת מזה).קצת מוזר לי שעשו את כל העניין עם הבית המיוחד להסברה על תרבות גלעד ועשו עניין מזה שסרינה בטוחה שם כי יש שומרים וכל זה.
לורנס כנראה אמור להיות דמות אפורה ומוזרה ומסתורית, אבל הייתי שמחה לקבל קצת פלאשבקים לעבר שלו. אם כי לא כזה מעסיק אותי הצביעות הזאת שלו.אני כל הזמן לא יודע מה לחשוב על לורנס. הוא נוראי והוא טוב כל הזמן באופן מתחלף. הוא כיבד את זה שאשתו לא הסכימה לעניין עם השפחות והוא לפחות כנה לגבי זה שזה עניין נוראי, ושהגברים הטהורים כביכול האלו הם סוטים, אבל הוא גם ממשיך את זה.
האמת שציפיתי לקטע שבו סרינה נותנת פקודה לשומר הזה שלה והוא מתעלם ממנה לחלוטין ואז נופל לה האסימון שתכלס הם שומרים עליה, אבל הם לא מתכוונים לעשות מה שהיא אומרת. אבל לא היה משהו כזה.קצת מוזר לי שנותנים לסרינה לעשות את הכל ויש סביבה גברים שמצייתים לה בזמן שטכנית לפי החוקים של גלעד אסור לה בכלל לקרוא ולכתוב. איך זה אמור לעבוד? היא הולכת להטיף להם כמה טוב המצב בגלעד לנשים בזמן שהיא עצמאית ועושה מה שמתחשק לה? (זה קטנוני קצת, אבל איך היא הולכת להסביר את זה לאנשים מבחוץ? שהיא עושה ההפך ממה שמלמדים נשים אחרות או שלאף אחד לא אכפת מזה).
כן, זאת לשם שינוי הייתה סצנת סקס חיובית.לפחות הסקס של ג'ון ולוק לא נגמר הפעם באונס, למרות שהנשיקות על הצלקות מירי היו AWAY TOO MUCH .
לפחות עכשיו סרינה כנראה במקום שג'ון לא תוכל למצוא אותה.אז מה כל מה שנשאר מהעונה ג'ון תסתובב כאילו היא סובלת מעצירות ותאיים להרוג את סרינה? זה הולך להיות מעייף.
ניק* למרות שמארק גם היה עושה את זה אחרי שהוא היה מנקה קצת את הרוק.*אגב, פתאום נזכרתי שבעונה קודמת בשלב מסויים מארק והאמריקאים גילו שסרינה בעצם לקחה את ג'ון כדי שמארק ישכב איתה וזה נחשב פשע אחר לחלוטין מהדברים שהיו ידועים (ונחשב שלא הייתה לה ברירה אלא לעשות בגלל פרד). מה קרה עם להעניש אותה על זה?
אני מקווה שבין לבין נקבל גם סצנות בגלעד כדי לאזן.לפחות עכשיו סרינה כנראה במקום שג'ון לא תוכל למצוא אותה.
שיט בעצם בטח פרק הבא ג'ון תחפש את סרינה כל הזמן.
הרופא הטוב היא פשוט לא סדרה של WOW לדעתי.בא לי סדרה חדשה שתגרום לי להגיד WOW מהר, נגיד כמו שמשחק הדיונון היתה.
מהרופא הטוב אמנם נהנייתי מאוד 3 עונות ראשונות, אבל בעונה 4 אני חייבת להגיד שהיא מתחילה להמאס עלי קצת.
זה באמת התמריץ היחיד שלי כרגע להמשיך, אבל הקטע של לדחוף לנו בכוח מסרים פרוגרסיביים בגרון ושכמעט כל סיפור עכשיו מתקשר לנושא אקטואלי כבר ממש מעיק עלי, אז לא יודעת אם "אשרוד" עד לעונה 6.אבל אני כן בעד שתשלימי כבר את כולה, כולל מה שצריך מהדודים כדי שתוכלי להצטרף אלי לצפיה השבועית בעונה 6. זה כיף כשיש מישהו לדבר איתו עליה.
חוצפהואז ישנצתי
אם לא היה אכפת לי מעדי הייתי ממש נקרעת מצחוק מהטרולינג הזה. אישית לא אכפת לי בכלל.נותרו לסדרה רק שני פרקים ועדיין לא קיבלנו את מי שאנחנו מחכים לו.
אם לא יהיה אותו גם פרק הבא אני הולך לכעוס (אבל אני כבר די מצפה לזה)
טים רות' אפשר להשאיר אותו לכל הפרקים ושרק ידבר במבטא החמוד שלו? תודה.ואהבתי שלא הלכו לכיוון הדי צפוי של להחזיר את האבומיניישן להיות נבל. אני כל הזמן תהיתי אם תהיה איזו תגלית לגביו ושמחתי שנראה שהוא באמת עוזר לאחרים.
אני אשמח אם הוא ימשיך להיות פשוט תרפיסט כזה לאנשים מיוחדים.
אני בכלל חשבתי שהוא עדיין איש טוב ושקרה לו משהו. אולי חטפו אותה האויבים שלה. לא חשבתי שהוא דווקא רע, באסה לה.הייתי צריך לדעת שהבחור ההוא מהחתונה יתברר כרע, אבל אני לא ראיתי את זה בא.
רק כשהיה הבוקר והוא לא היה שם אז הבנתי שהולכים בכיוון הזה. ואז גם מיד הנחתי שהוא לא סתם בחור מגעיל שמתעלם ממנה אחרי שהוא שוכב איתה, אלא משהו רע יותר. אני לא יודע מה הקטע שהלכו לקטע של הפלאשבק בסוף הפרק.
נותרו לסדרה רק שני פרקים ועדיין לא קיבלנו את מי שאנחנו מחכים לו.
אם לא יהיה אותו גם פרק הבא אני הולך לכעוס (אבל אני כבר די מצפה לזה)
אני אוהבת אותך בחזרה .אם לא היה אכפת לי מעדי הייתי ממש נקרעת מצחוק מהטרולינג הזה. אישית לא אכפת לי בכלל.
הידד!שש עונות וסרט?????
חחחחחחתמיד כייף סיכום סדרה של הפשוטע:
הפשוטע
ברוך השם ישתבח שמו לעד סיימתי לצפות במפלצת: סיפורו של ג׳פרי דאהמר ואני לא ממליצה לאף אחד מכם לעשות את זה לעצמו תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב כי לעומת הבת זורחת השמש ששכנעה אותי לצפות בהתקף החרדה המוקלט...www.facebook.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.