dilia snake
Well-known member
אין מאיה רונן
ומי הגאון שעושה סרטון בצרפתית עם כתוביות לא קרחאות באנגלית????
איפה הווירדוז שעושים אורגייה בספרייה?אין מאיה רונן
מה פספסתי?איפה הווירדוז שעושים אורגייה בספרייה?
זה משעמם רצח
את טקס הפתיחה של האולימפיאדה בפריז. כן, זה משהו שקרה שם.מה פספסתי?
פייר, הייתי דיי עסוק בזמנואת טקס הפתיחה של האולימפיאדה בפריז. כן, זה משהו שקרה שם.
עסוק מידי בשביל אורגייה בספרייה?פייר, הייתי דיי עסוק בזמנו
TBH - אני מכחיש כל קשר למשגל ה נ"ל , הבלאגן בחדר האוכל לא יקושר אלי!עסוק מידי בשביל אורגייה בספרייה?
אלא אם כן היית עשוק במשגל בחדר אוכל אז זה לא לעניין.
שמעתי משהו אבל רק עכשיו ממש קלטתי מה זה ועם מי.לא שמתי לב אם דיברתם על הסדרה "מבטלים את דגלאס". תוכנית מעולה שעוסקת בתרבות הביטול ולועג לה. סטיבן מופאט (שרלוק, ד"ר הו וזיווגים) הוא היוצר ובין השחקנים יו בונוויל, קארן גיליאן, בן מיילס, אלכס קינגסטון, ניק מוחמד ועוד. שווה לצפות, 4 פרקים בלבד.
כפי שאמרתי, שווה צפייה. אבל עדיין שרלוק היא הסדרה הטובה ביותר שהוא יצר. ואת זה אני אומר כשחסרה לי עונה.שמעתי משהו אבל רק עכשיו ממש קלטתי מה זה ועם מי.
העלילה לא במיוחד מושכת אותי, אבל המון שחקנים מעולים וסטיבן מופאט הוא לרוב מעולה.
צפיתי עכשיו בפרק ה-1 וזה מעניין.לא שמתי לב אם דיברתם על הסדרה "מבטלים את דגלאס". תוכנית מעולה שעוסקת בתרבות הביטול ולועג לה. סטיבן מופאט (שרלוק, ד"ר הו וזיווגים) הוא היוצר ובין השחקנים יו בונוויל, קארן גיליאן, בן מיילס, אלכס קינגסטון, ניק מוחמד ועוד. שווה לצפות, 4 פרקים בלבד.
מה למה אין לך ויאודי?צפיתי עכשיו בפרק ה-1 וזה מעניין.
(אבל אין לי VOD אז אני אראה כנראה בקצב של פרק בשבוע)
אני לא יודעת, השירות שלהם שיגע אותי כבר!מה למה אין לך ויאודי?
חבילת הבסיס סדרות של סטינג כוללת גם ויאודי.
שתדעי שכבר הייתי במיטה וקמתי בשבילך!אני לא יודעת, השירות שלהם שיגע אותי כבר!
אולי יש לי ופשוט אין שם את כל הסדרה?
את הסדרה הזאת ספציפית לא מצאתי בויאודי בכלל, רק ב catchUP. יש סדרות פריומיום כאלה שהם מניאקים ולא שמים בויאודי של סטינג וכן של יס המלא. קרה לי עם העוקץ והייתי צריכה להקליט ולצפות פעם בשבוע כמו איש מערות.יש מצב שאת רגע בודקת אם יש אצלך ב-VOD את כל 4 הפרקים של "מבטלים את דאגלס"?
החבילה המושלמת זה שקר אם תסתכלי באותיות הקטנות זה ל3 חודשים ראשונים ואז המחיר קופץ.ומישהו גם יכול להסביר לי איך פתאום החבילה "המושלמת" יותר זולה מחבילת הסדרות+ שעליה אני משלמת? למרות שיש בה יותר??
צפה בקובץ המצורף 115296
את צדיקה, ועל כך תבוא הברכה עליך ועל כל משפחתך!שתדעי שכבר הייתי במיטה וקמתי בשבילך!
אני רואה רק בערוצים/הקלטות/catch-up, כי שום דבר שאני רוצה ומחפשת לא זמין לי בצורה אחרתלא הבנתי עד עכשיו חשבת שאין לך ויאודי????????????????????? וראית רק בערוצים?
שום דבר כבר לא הגיוני, גם הממשק שלהם משונה לי ועוד לא התרגלתי אליו מספיק.זה לא הגיוני חחח אף אחד כמעט לא צופה בערוצים זה לא משתלם להם. יותר הגיוני היה לשווק אפילו חבילה מוזלת של ויאודי בלי ערוצים בכלל.
אז אולי זה מה שמבלבל אותי, כי גם את זה וגם את "רוחות רפאים" אני מוצאת רק את הפרקים שכבר שודרו.את הסדרה הזאת ספציפית לא מצאתי בויאודי בכלל, רק ב catchUP. יש סדרות פריומיום כאלה שהם מניאקים ולא שמים בויאודי של סטינג וכן של יס המלא. קרה לי עם העוקץ והייתי צריכה להקליט ולצפות פעם בשבוע כמו איש מערות.
אהההה!החבילה המושלמת זה שקר אם תסתכלי באותיות הקטנות זה ל4 חודשים ראשונים ואז המחיר קופץ.
צפה בקובץ המצורף 115297
שמחתי לסייעלילה טוב ותודה על השירות! (השירות שלך כל כך יותר טוב משל סטינג!)
תודה באבא לונהאת צדיקה, ועל כך תבוא הברכה עליך ועל כל משפחתך!
אוקי עשיתי לך צילומים.אני רואה רק בערוצים/הקלטות/catch-up, כי שום דבר שאני רוצה ומחפשת לא זמין לי בצורה אחרת
הגיוני אם לקחת חבילת סדרות.אני לא בטוחה גם שיש לי סרטים שהם ללא תשלום נוסף, כי כל מה שאני מוצאת זה בתשלום.
לא כתוב לי VOD בשום מקום בממשק שלהם, כאילו יש לי סדרות שיש להם עונות שלמות, אבל את מה שאני רוצה אני אף פעם לא מוצאת. אני לא בטוחה גם שיש לי סרטים שהם ללא תשלום נוסף, כי כל מה שאני מוצאת זה בתשלום.
אז נראה לי שאת כן יודעת להגיע לויאודי חח. פשוט במקרה נפלת דווקא על הסדרות "פרימיום" שהמניאקים לא שמים בויאודי של הסטינג כדי שבכל זאת יהיה ליס המלא יתרון.אז אולי זה מה שמבלבל אותי, כי גם את זה וגם את "רוחות רפאים" אני מוצאת רק את הפרקים שכבר שודרו.
אז מה נותן לי VOD שאין בו שום דבר שאני רוצה לראות?
לילה טוב ותודה על השירות! (השירות שלך כל כך יותר טוב משל סטינג!)
אוקיי אז אני ממש מרגישה מטומטמת עכשיו, כי אני חשבתי על המקום הזה פשוט בתור "הממשק" ולא הבנתי שזה בעצם ה-VODאין לי כפתור של VOD כי אין לי שלט של יס אלא משהו גנרי של הטלוויזיה, אני מגיעה לויאודי בלחיצה על מקש הback וככה זה נראה:
אז יש לי את החלק של סרטים ( רק שהכל שם בתשלום נוסף )עכשיו אם את יודעת להגיע לחיפוש אני מניחה שאת עוברת דרך פה אז זה הויאודי. אני מניחה שלך אין החלק של "סרטים".
אההה.הגיוני אם לקחת חבילת סדרות.
אוי אוףפשוט במקרה נפלת דווקא על הסדרות "פרימיום" שהמניאקים לא שמים בויאודי של הסטינג כדי שבכל זאת יהיה ליס המלא יתרון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.