אז האם צ'ארלס היה המטרה או סאז? מהפרק הזה נראה שצ'ארלס, אבל אנחנו רק בפרק 2 ודברים עוד יסתבכו.
בהחלט נראה שצ'ארלס היה המטרה.
אבל אולי צ'ארלס היה מטרה של משהו אבל אז סאז נרצחה כי היא התחילה לעלות על משהו
אז סאז חקרה את דיירי הבניין המערבי שאיכשהו הוא הרבה יותר מעפן מהבניין הרגיל שאנחנו מכירים.
זה די מצחיק איך שצ'ארלס מתאר את כל הדיירים ההזויים של הבניין המערבי והיה לי די ברור מיד שהבחור עם העין לא באמת עושה סטינק איי אלא משהו אחר. לא הצלחתי לפרש את העניין עם המשפחה שבוחשת בדברים וזה עדיין די מוזר, אבל מסתבר שהאישה כל הזמן שם כי היא אוהבת שצ'ארלס מסתכל עליה. וכנראה בעלה שם בגלל שהוא מעוצבן על זה. די מוזר שהבת שם, אבל אולי צ'ארלס פשוט החליט שזה כולם. חבל לי שלא ראינו בפועל את הבחור ההזוי של חג המולד.
כמובן שהסדרה מפציצה עם עוד שחקנים ידועים. אי במיוחד אוהב את ריצ'ארד קיינד.
ווהם אובר נחמדים אבל גם קריפים רצח. היה לי ברור אבל שהקטע עם הסכין זה איזה נקניק כלשהו. הם נורא מוזרים לגבי זה.
לא הבנתי בסוף משהו, אוליבר ומייבל הרי הצליחו להכנס לדירה הנטושה עם המספרים, כלומר זה כן היה הקוד לא? אז איך זה שבמקרה הפוך זה גם OH HELL?
ובתרגום בכלל תרגמו "ויסט" מעניין למה אה זה באמת שם המשחק בעברית חח חשבתי זה איזה צירוף אותיות שיתברר משמעותי.
עריכה: עשיתי תחקיר וגם באנגלית זה נקרא ויסט אבל ״או הל״ זאת תת גרסה של המשחק הזה:
en.wikipedia.org
אני חושב שהקטע זה שהדיירים משתמשים בדירה האמצעית הזאת כמקום לאכסן את הבשר המיועד שלהם ולכן שמו את הקוד למנעול את שם המשחק האהוב עליהם רק הפוך. כמובן שדי בטוח שאף אחד מהם הוא לא הרוצח, אבל כנראה סאז חשדה באחד מהם או כולם. או בבעלים האמיתי של הדירה שכנראה לא שם.
מצחיק הקטע עם הham וגם ham radio
הקשר של צ'ארלס וסאז היה יותר עמוק משחשבתי. השיחה שלהם בסוף הייתה יפה ועצובה.
זה היה ממש חמוד ובאמת הראה איזה קשר מקסים היה להם.
וזכור לי שצ'ארלס לא היה כזה נחמד אל סאז כשהיא הופיעה לראשונה בסדרה, כאילו הוא נאלץ לסבול אותה. אבל אני לא ממש זוכר.
ג'אן הייתה דווקא מועילה. קצת שכחתי את מי היא רצחה שהיא בכלא
סתומרת היא הייתה הפתרון לעונה הראשונה נכון? אבל שכחתי מי נרצח חח. אני רק זוכרת את היווני והבן שלו אבל הם היו קשורים לרצח מהעבר לא? וואי שכחתי לגמרי את העונה הראשונה מסתבר
גם את השניה בעצם
זה מצחיק שלחלוטין הייתי חושב שצ'ארלס דמיין אותה אם הוא לא היה באופן אקטיבי מדמיין כבר את סאז במקביל והיא התייחסה לכך שג'אן אמיתית. ועדיין חשדתי שאולי ג'אן לא בכל זאת בדמיון שלו.
כמובן שהיה מצחיק שמייבל ואוליבר חושבים שהוא דמיין אותה. אבל גם הנחתי שמהר מאוד הם יגלו שהוא לא דמיין אותה כי אם היא ברחה מהכלא אז הם יגלו את זה בקלות
.חחח אוליבר כבר מתחיל את הפודקאסט
כמובן.
והכי מצחיק כשהוא התחיל לדבר על הנפילה של צ'ארלס לטירוף.
והשוטרת גם הצחיקה אותי אני מתה עליה.
כן זה היה מעולה.
וואו הם כל כך מתעלמים מהחוק. כבר אמרתי שהם היו צריכים לקרוא למשטרה ברגע שהם קלטו שיש כנראה חור של כדור בחלון של צ'ארלס ולא לחכות שהם יחזרו לניו-יורק. אבל לא האמנתי שגם בפרק הזה הם לא מיד יתקשרו למשטרה.
ואז כשהם קצת בחוסר רצון התקשרו למשטרה הם התחילו לחקור ולזהם זירות פשע (לחלוטין הדירה שאולי ירו ממנה) לפני שהם השיגו את המשטרה.
אגב הזוי שהשוטרת עזבה את הדירה שבה כנראה היה הרצח וירדה עם כל השוטרים למרתף והשאירה אותם לזהם את זירת הרצח. במצב רגיל זה דבר גרוע. אבל איתם זה במיוחד טעות.
אבל באמת שאני לא צריך לשפוט אותם לפי סטנדרטים של סדרה מציאותית.
אגב לגבי עבר הסדרה (ואני אעשה את זה רק לפי זיכרון בלי לבדוק):
בעונה 1 הנרצח היה בחור שהיה חבר ילדות של מייבל והבחור הזה שהיה חבר שלה לרגע. הייתה להם היסטוריה שהייתה להם חברה נוספת מהבניין שמתה מנפילה מהבניין (כן, היו מקרי מוות בבניין הזה עוד לפני) שזה משהו שהאשימו את החבר הזה של מייבל אבל בעצם החירש (הבן של היווני) עשה.
לג'אן היה נראה לי מערכת יחסים עם הבחור ואז כשהוא נפרד ממנה היא רצחה אותו כנראה.
*זה מצחיק איך ג'אן מתעצבנת ממתנקשים מרחוק כי כל הכיף זה לראות את הנרצח שלך מקרוב.
בעונה 2 השכנה ההיא נרצחה (כלומר היא בעצם נרצחה בסוף עונה 1). אם אני זוכר נכון הרוצחת הייתה למעשה העוזרת של הפודקסטרית ההיא. אני ממש לא זוכר את הסיבה לזה. היו שם כל מיני קוי עלילה שאני לא זוכר איך התחברו למשל משהו עם אבא של צ'ארלס. אבל היה שם משהו על המעברים בין הקירות של הדירות שג'אן התייחסה לזה שהיא למדה על זה מהעונה השניה של הפודקסט (וכשהיא אמרה עונה שניה לרגע היה לי מוזר שהיא מתייחסת לעונה שניה של הסדרה שהיא נמצאת בה).
בפרק גם התגלה שמסתבר שרוצים לצלם את הסרט בבניין ויש אסיפת דיירים שמתנגדים לכך שיצלמו את זה שם.
זה היה חמוד שג'אן אמרה שהיא לא רוצחת את צ'ארלס בגלל שסאז אהבה אותו.