דיוני סדרות #130

didalf

Well-known member
המפקדת 3X05

היי ערבה!
טוב לראות שטוב לה עכשיו.

היא לגמרי צודקת שהכל הצגה, והם מתייחסים ברצינות תהומית כ"כ לשטויות מוחלטות, וברגע שיוצאים משם מבינים כמה זה מגוחך.
אבל גם נועה צודקת שהאנשים שבתוך זה חייבים להאמין בהצגה המטומטמת הזאת כי אחרת המערך יקרוס תוך שניה.

אני מניחה שהעניין עם הקואלות והאיקליפטוסים הרעילים זה משל למשהו אבל לא הבנתי ככ מה.
אבל הצחיק אותי ממש בהתחלה כשנועה וערבה דיברו על זה ונועה כזה בשיא הרצינות: "אני לא חושבת שהם התכוונו שנאכל אותם":-D:-D
וגם המכיות הסתומות שחופרות על זה בסוף חחחח:-D

וואה וואה נועה ממש בלחץ מהביקורת הזאת אם היא דילגה על הזדמנות לבלות לבד עם אביב בחיפוש קלסרים.
יאוו מסכנה איך המשקיות שלה מזלזלות בה והיא הבינה את זה נשבר לי הלב;-( אבל יש אנשים שלא נועדו להיות מפקדים מה לעשות?
כשהיא בכתה וזה תהיתי איך נועה הרובוט הזה תגיב לזה כי לא תחבק אותה או משהו נורמלי כזה. אבל אז דווקא זה שנועה פשוט לקחה בשקט מהדק וזרקה ואז הן התחילו לזרוק דברים ביחד היה ממש ממש מקסים. נראה לי אביב הייתה צריכה את זה יותר מניחומים. יפה.
ואז אביב נישקה אותה אווו חמודות|לב| חבל שצליל באה להפריע. מעניין איך נועה תיקח את זה מכאן.

היה חסר לי שצימר לא התייחסה לערבה בכלל, הן היו מכיות ביחד בכל זאת.
יאוו איך טולי שוברת לה את הלב זה נורא;-( מה יש לכל הקצינות האלה ששמות את הצבא מעל הכל? גיזס באמת מאכילים אותם מרקרים צהובים שם בבה"ד 1.
ומסכנה צליל עם הרגל מה יש לה? איך היא התחננה לצימר להביא קלסרים כי כואב לה אוף. קיוויתי שצימר תבין.
אבל הסוף ביניהן גם היה ממש מקסים|לב| צליל ראתה את המצית ותהיתי מה היא תעשה במיוחד לאור זה שכואב לה. תתעלם? תקרא לצימר? תחביא בכוונה כנקמה? תלך אול דה ווי להביא לה? ובסוף היא הלכה להביא לה. וצימר בוכה ממש אוף;-( זה היה רגע ממש מקסים ביניהן ואני מקווה שעכשיו צימר תהיה קצת יותר נחמדה אליה.

אני לא כזה סגורה איזה הכשרה נדרשת לרס"פ אם בכלל אבל מוזר לי שטולי ככה משחקת בתקנים של אנשים כל הזמן. העיקר לרכז את כל הדמויות לפלוגה הזאת. עוד שניה ימצא תפקיד לחגו חחחחח
איזה נודניק היוגב הזה:-D
וכפיר דביל חחחחח "אני גזרתי את הש' בעצמי!":-D ואז משומה כל הפרק הוא גוזר שם אותיות:-D:-D
ואביגיל מה את מתחילה איתו? איזה ילדה חסרת טעם. בסדר את הסטרייטית היחידה כולן לסביות אבל יש גברים מחוץ לצהל. ודווקא יש לה סיכוי איתו, לכפיר יש נטיה לצאת עם פקודות שלו.

ומה הילל רוצה עכשיו??? (זה הילל נכון?).

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
היי ערבה!
טוב לראות שטוב לה עכשיו.
לגמרי!
והיא הבינה ש"זה לא שהמקום הזה לא התאים לי, הוא פשוט לא מתאים לאף אחד" חחחח
אגב נועה אמרה לה שהיא קוראת למפקדת שלה "המפקדת" וזה לא נכון, גם היא וגם השאר שם קוראות לטולי בשמה כל הזמן.
היא לגמרי צודקת שהכל הצגה, והם מתייחסים ברצינות תהומית כ"כ לשטויות מוחלטות. אבל גם נועה צודקת שהאנשים שבתוך זה חייבים להאמין בהצגה המטומטמת הזאת כי אחרת המערך יקרוס תוך שניה.
זה נכון, ומעבר לזה מבחינת נועה זה באמת הכל חשוב, כי היא לוקחת הכל ברצינות, היא לא יודעת איך לקחת דברים אחרת.

אבל הכי משמעותי זה שנועה עדיין אכולת רגשות אשמה על מה שקרה עם ערבה, ולכן היא משוכנעת שערבה רוצה לנקום בה ולהכשיל אותה, וכמעט מחבלת לעצמה בביקורת מרוב שהיא מפרשת הכל לא נכון.

אני מניחה שהעניין עם הקואלות והאיקליפטוסים הרעילים זה משל למשהו אבל לא הבנתי ככ מה.
אה לא חשבתי על זה, אבל עכשיו כשאת אומרת:
הגיוני לי שזה באמת משל לכל מה שהולך שם, לחיי הצבא, לאיך שהדברים מתנהלים.
כלומר סוג של משהו שנוצר ונבנה ככה מתוך צורך מסויים, אבל הוא לא בריא (נפשית) לבני אדם.
אבל הצחיק אותי ממש בהתחלה כשנועה וערבה דיברו על זה ונועה כזה בשיא הרצינות: "אני לא חושבת שהם התכוונו שנאכל אותם":-D:-D
וגם המכיות הסתומות שחופרות על זה בסוף חחחח:-D
כן חחח
וואה וואה נועה ממש בלחץ מהביקורת הזאת אם היא דילגה על הזדמנות לבלות לבד עם אביב בחיפוש קלסרים.
יאוו מסכנה איך המשקיות שלה מזלזלות בה והיא הבינה את זה נשבר לי הלב;-(
אוף הן ממש נבלות!
אבל יש אנשים שלא נועדו להיות מפקדים מה לעשות?
עדיין אפשר להתנהג אליהן כמו בני אדם...
כשהיא בכתה וזה תהיתי איך נועה הרובוט הזה תגיב לזה כי לא תחבק אותה או משהו נורמלי כזה. אבל אז דווקא זה שנועה פשוט לקחה בשקט מהדק וזרקה ואז הן התחילו לזרוק דברים ביחד היה ממש ממש מקסים. נראה לי אביב הייתה צריכה את זה יותר מניחומים. יפה.
ואז אביב נישקה אותה אווו חמודות|לב| חבל שצליל באה להפריע. מעניין איך נועה תיקח את זה מכאן.
סצינה חמודה ביותר שלהן.
היה חסר לי שצימר לא התייחסה לערבה בכלל, הן היו מכיות ביחד בכל זאת.
היא לגמרי כולה בעניין אחר עכשיו. היא ממש נראה לי הגיעה לרוק-בוטום שלה בפרק הזה.
יאוו איך טולי שוברת לה את הלב זה נורא;-( מה יש לכל הקצינות האלה ששמות את הצבא מעל הכל? גיזס באמת מאכילים אותם מרקרים צהובים שם בבה"ד 1.
אני לא בטוחה בכלל שזה סתם קטע של קצינה "מורעלת", זה בטח קשור לסוד שלה, גם העניין שחשוב לה כל כך להצטיין שם, וגם העניין הבעייתי שלה עם מערכות יחסים. היא סוחבת משהו שמשפיע על הכל אצלה. אני מקווה שזה יראה לנו מובן יותר אחרי שנדע מה זה.
ומסכנה צליל עם הרגל מה יש לה? איך היא התחננה לצימר להביא קלסרים כי כואב לה אוף. קיוויתי שצימר תבין.
וואי שתיהן מסכנות שם, לשתיהן לא מתאים השידוך הזה בכלל.
אבל הסוף ביניהן גם היה ממש מקסים|לב| צליל ראתה את המצית ותהיתי מה היא תעשה במיוחד לאור זה שכואב לה. תתעלם? תקרא לצימר? תחביא בכוונה כנקמה? תלך אול דה ווי להביא לה? ובסוף היא הלכה להביא לה.
היה לי ברור מהמבט שלה על צימר שהיא רואה כמה קשה לה ומרגישה אמפתיה כבר, והיא תביא לה את המצית.
וצימר בוכה ממש אוף;-( זה היה רגע ממש מקסים ביניהן ואני מקווה שעכשיו צימר תהיה קצת יותר נחמדה אליה.
באמת רגע מקסים ומעורר אופטימיות לשיקום היחסים שלהן.
אני לא כזה סגורה איזה הכשרה נדרשת לרס"פ אם בכלל אבל מוזר לי שטולי ככה משחקת בתקנים של אנשים כל הזמן.
האמת שאני שירתתי במפקדה וקיבלתי תקן סמב"צית בלי לעבור קורס סמב"ציות אז אני יכולה להאמין :-D
איזה נודניק היוגב הזה:-D
וכפיר דביל חחחחח "אני גזרתי את הש' בעצמי!":-D ואז משומה כל הפרק הוא גוזר שם אותיות:-D:-D
והמבט שהוא דפק ליוגב שהסתלבט עליו: "אני גם מפקח פה על ועדת קישוט" :-D
הרג אותי גם "תדעו שזה כפיר הסריח את המשרד, לא אני!"
ואביגיל מה את מתחילה איתו? איזה ילדה חסרת טעם. בסדר את הסטרייטית היחידה כולן לסביות אבל יש גברים מחוץ לצהל. ודווקא יש לו סיכוי לכפיר יש נטיה לצאת עם פקודות שלו.
וזה אולי יהיה גם הניצחון המושלם שלו במשחקי הכוח עם יוגב. יוגב לא יקבל את זה טוב.
ומה הילל רוצה עכשיו??? (זה הילל נכון?).
אה הייתי אמורה להכיר את החייל הזה? תזכירי לי מאיפה?
בכל אופן נראה שהסוד שלה קשור אליו איכשהו.

ורגע ממש מצחיק: כשנועה באה לדבר עם טולי וכפיר בדיוק יוצא משם, כל אחד מהם נסער מהסיבות שלו ושקוע במחשבות שלו, אז כשהוא עובר על פניה יוצא להם הדו-שיח הבא:
נועה: הי
כפיר: כן, תודה
נועה: יופי

:-D:-D:-D

didalf

Well-known member
אגב נועה אמרה לה שהיא קוראת למפקדת שלה "המפקדת" וזה לא נכון, גם היא וגם השאר שם קוראות לטולי בשמה כל הזמן.
נכון!! רציתי להגיד גם!

זה נכון, ומעבר לזה מבחינת נועה זה באמת הכל חשוב, כי היא לוקחת הכל ברצינות, היא לא יודעת איך לקחת דברים אחרת.
כן כי היא מאמינה בהצגה הזאת בכל ליבה זה חלק מלהיות קצינים שם.
אבל יום אחד היא תשחרר ותבין בעצמה כמה כל זה היה מגוחך.

אבל הכי משמעותי זה שנועה עדיין אכולת רגשות אשמה על מה שקרה עם ערבה, ולכן היא משוכנעת שערבה רוצה לנקום בה ולהכשיל אותה, וכמעט מחבלת לעצמה בביקורת מרוב שהיא מפרשת הכל לא נכון.
נכון. זה תסכל אותי נורא כמה היא מפרשת דברים לא נכון מזל שהיא לא חיבלה יותר מידי.

הגיוני לי שזה באמת משל לכל מה שהולך שם, לחיי הצבא, לאיך שהדברים מתנהלים.
כלומר סוג של משהו שנוצר ונבנה ככה מתוך צורך מסויים, אבל הוא לא בריא (נפשית) לבני אדם.
ידעתי שאפשר לסמוך עלייך עם פירוש למשל:-D

עדיין אפשר להתנהג אליהן כמו בני אדם...
כן ברור. אבל בניהול בכלל ובצה"ל במיוחד צריך איזה אופי פיקודי ולדעת לשדר סמכות, שאם אין זה בלתי אפשרי כי שם האנשים הכי קשים.
אני נגיד משדרת אפס סמכות והייתי מגיבה כמו אביב לכן בחיים לא התקרבתי לתפקיד ניהולי.
מעניין על מה העיפו אותה מבה"ד 12.

סצינה חמודה ביותר שלהן.
מה ציפיתי שתתרגשתי יותר בתור שיפרית שלהן:-D

היא לגמרי כולה בעניין אחר עכשיו. היא ממש נראה לי הגיעה לרוק-בוטום שלה בפרק הזה.
כן מסכנה. אבל היה לי מוזר שהיא בכלל לא הכירה בקיומה וגם ערבה לא התייחסה לצימר אפילו לא ניסתה להגיד לה היי או משהו.

אני לא בטוחה בכלל שזה סתם קטע של קצינה "מורעלת", זה בטח קשור לסוד שלה, גם העניין שחשוב לה כל כך להצטיין שם, וגם העניין הבעייתי שלה עם מערכות יחסים. היא סוחבת משהו שמשפיע על הכל אצלה. אני מקווה שזה יראה לנו מובן יותר אחרי שנדע מה זה.
כן זה הכל ביחד. אבל אני מניחה שאני משלבת את המורעלת עם זה שחשוב לה להצטיין. אית'ר וואי זה אומר שהמטרה המקצועית שלה בין אם זה אישי או למען צהל חשוב לה יותר ממערכת יחסים או הרגשות של בת הזוג שלה.

וואי שתיהן מסכנות שם, לשתיהן לא מתאים השידוך הזה בכלל.
לגמרי.
היה לי ברור מהמבט שלה על צימר שהיא רואה כמה קשה לה ומרגישה אמפתיה כבר, והיא תביא לה את המצית.
העניין שצליל יכולה לפעמים להיות קצת נקמנית ולעשות בחירות רעות אז לא הייתי בטוחה. אבל שמחתי ממש שהיא הביאה לה. במיוחד כמה שקשה לה ללכת.

האמת שאני שירתתי במפקדה וקיבלתי תקן סמב"צית בלי לעבור קורס סמב"ציות אז אני יכולה להאמין :-D
תכלס הכל אפשרי בצהל:-D

והמבט שהוא דפק ליוגב שהסתלבט עליו: "אני גם מפקח פה על ועדת קישוט" :-D
הרג אותי גם "תדעו שזה כפיר הסריח את המשרד, לא אני!"
:-D:-D

וזה אולי יהיה גם הניצחון המושלם שלו במשחקי הכוח עם יוגב. יוגב לא יקבל את זה טוב.
וואה וואה

אה הייתי אמורה להכיר את החייל הזה? תזכירי לי מאיפה?
בכל אופן נראה שהסוד שלה קשור אליו איכשהו.
כן זה הילל האחיין של המבסית שצילם אותה והיא הרביצה לו והיא הגישה תלונה והוא הגיש תלונה וכל זה.

ורגע ממש מצחיק: כשנועה באה לדבר עם טולי וכפיר בדיוק יוצא משם, כל אחד מהם נסער מהסיבות שלו ושקוע במחשבות שלו, אז כשהוא עובר על פניה יוצא להם הדו-שיח הבא:
נועה: הי
כפיר: כן, תודה
נועה: יופי

חחחח כןן שכחתי לכתוב:-D:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
כן כי היא מאמינה בהצגה הזאת בכל ליבה זה חלק מלהיות קצינים שם.
אבל יום אחד היא תשחרר ותבין בעצמה כמה כל זה היה מגוחך.
אמממ... אחרים שישתחררו כן. לגבי נועה לא יודעת, כי זה מי שהיא, זה לא רק הקצונה.
כן ברור. אבל בניהול בכלל ובצה"ל במיוחד צריך איזה אופי פיקודי ולדעת לשדר סמכות, שאם אין זה בלתי אפשרי כי שם האנשים הכי קשים.
כן, וגם סתם בנות 18 שעוד לא תמיד התבגרו מספיק בשביל לקלוט שאכזריות לחלש זה לא מגניב.
מה ציפיתי שתתרגשתי יותר בתור שיפרית שלהן:-D
חחחח טוב בכל זאת זה בנות אז אין לי קראש על אף אחת מהן, זה לא יעורר בי כזאת התרגשות... סתם אני מאוד רוצה שיהיה להן טוב.
כן זה הילל האחיין של המבסית שצילם אותה והיא הרביצה לו והיא הגישה תלונה והוא הגיש תלונה וכל זה.
אאההההההההה זה הוא... אוקיי, אז זה לא הסוד שלה, אבל באמת מעניין מה הוא רוצה.

didalf

Well-known member
אמממ... אחרים שישתחררו כן. לגבי נועה לא יודעת, כי זה מי שהיא, זה לא רק הקצונה.
ממ כן במקרה של נועה זה יכול להיות.
אני מקווה בשבילה שמתישהו היא כן תבין את זה.

אגב אני לא רוצה להכניס פוליטקה אבל זה רק אני ואת פה אז הצחיק אותי ראיתי ציוץ בטוויטר שאמר שאלונה סער צריכה ללכת לאבא שלה להגיד לו "טולי אמרה שהיא לא מרשה שתכנס לממשלה":-D

כן, וגם סתם בנות 18 שעוד לא תמיד התבגרו מספיק בשביל לקלוט שאכזריות לחלש זה לא מגניב.
נכון.
למרות שיש אנשים שכל חייהם לא קולטים את זה:-(

אאההההההההה זה הוא... אוקיי, אז זה לא הסוד שלה, אבל באמת מעניין מה הוא רוצה.
חחחחחחחחח לונה:-D
טוב להגנתך העונה הקודמת הייתה נורא מזמן מי זוכר.

בינתיים הייתה לי גם עוד מחשבה על צימר שאני מקווה שהיא תיכף תשתחרר ותמצא מישהי שווה באזרחות שתעריך אותה.
וגם שאני תוהה אם היא וטולי היו נפגשות גם בסופשים ומחוץ לבסיס או שכל מערכת היחסים ביניהן קיימת בבסיס בלבד.
כאילו זה נראה שהם לעולם לא יוצאים משם אבל עברו 5 חודשים מהעונה הקודמת אני מניחה שמידי פעם הם כן יצאו לשבת:-D

Lhuna3

Well-known member
אגב אני לא רוצה להכניס פוליטקה אבל זה רק אני ואת פה אז הצחיק אותי ראיתי ציוץ בטוויטר שאמר שאלונה סער צריכה ללכת לאבא שלה להגיד לו "טולי אמרה שהיא לא מרשה שתכנס לממשלה":-D
בינתיים הייתה לי גם עוד מחשבה על צימר שאני מקווה שהיא תיכף תשתחרר ותמצא מישהי שווה באזרחות שתעריך אותה.
וגם שאני תוהה אם היא וטולי היו נפגשות גם בסופשים ומחוץ לבסיס או שכל מערכת היחסים ביניהן קיימת בבסיס בלבד.
כאילו זה נראה שהם לעולם לא יוצאים משם אבל עברו 5 חודשים מהעונה הקודמת אני מניחה שמידי פעם הם כן יצאו לשבת:-D
אכן מסקרן.
אגב בעונה 1 או 2 ראינו בית של מישהי מחוץ לבסיס, נכון? או שאני מתבלבלת עם סדרה אחרת?
יש לי בראש כאילו קטע של אולי חיילת בבית בנפקדות ונועה+מישהי באות אליה, אבל אולי אני מתבלבלת.

didalf

Well-known member
אגב בעונה 1 או 2 ראינו בית של מישהי מחוץ לבסיס, נכון? או שאני מתבלבלת עם סדרה אחרת?
יש לי בראש כאילו קטע של אולי חיילת בבית בנפקדות ונועה+מישהי באות אליה, אבל אולי אני מתבלבלת
כן בעונה השניה נועה חזרה הביתה לסופש ההורים שלה היו מוזרים כאלה אובססיבים לצמחים ואז היה לה את כל הקטע עם שמרית.
אה וגם נכון חגו הייתה נפקדת וצליל באה אליה לשכנע אותה לחזור וגילינו שהיא עבריינית אבל מהסוג העשיר ואחותה עשתה טיקטוקים או משהו.

Lhuna3

Well-known member
כן בעונה השניה נועה חזרה הביתה לסופש ההורים שלה היו מוזרים כאלה אובססיבים לצמחים ואז היה לה את כל הקטע עם שמרית.
כן זהו גם סצינה כזאת זכרתי, רק לא שזאת היתה נועה, לכן לא הייתי בטוחה שזה מהסדרה הזאת.
אה וגם נכון חגו הייתה נפקדת וצליל באה אליה לשכנע אותה לחזור וגילינו שהיא עבריינית אבל מהסוג העשיר ואחותה עשתה טיקטוקים או משהו.
בדיוק |כן| תודה.

didalf

Well-known member
אגת'ה אול אלונג פרקים 1-2

האמת שלא היו לי הרבה ציפיות אז דווקא הופתעתי לטובה בינתיים.

אהבתי את ההתחלה עם פרודיה מדויקת על סדרות מסוג דה קילינג. וכשדברים מתחילים להיות מוזרים זה מגניב.
עכשיו, אני לא יודעת למה, אבל כשהתברר שהגופה זאת וונדה יצא לי "אוו מיי גאד!!!" שזה קצת דבילי כי זה היה די ברור, כי חשבתי את זה קודם בעצמי, וכי אז נזכרתי שראו את זה בטריילר:-D
אני חושבת שOMG שלי נבע מההבנה ש"נמעכה ע"י משהו גדול" זה רפרנס למה שקרה לה בסרט המקולל והמוכחש הזה, כאילו היא הגיחה ישר משם. אבל בעצם לא, כי הכל היה בדמיון של אגתה?8-* לא הבנתי את הקטע הזה אז.
גם לא הבנתי איך לצ'רלי* יש כזה כוח לשחרר כישוף של מכשפת השני אם הוא רק מתלמד. כאילו הנחתי שהכישוף שוחרר כי היא מתה אבל אמרו שזה הוא? לא הבנתי. (*אין לו שם והוא צ'רלי מהרטסאטופר אז נקרא לו ככה). היה ממש מוזר לראות אותו עם גייליינר ולק (אני אוהבת!!), מבטא אמריקאי, ולא ביישן וחנוני כזה. גוד פור הים. מעניין מה הקטע שהיא לא יכולה לשמוע שום דבר עליו כמו השם שלו או העבר שלו. בטח הוא קשור אליה איכשהו. [יש לי תיאוריה לגביו, אני מניחה שהיא די נפוצה].
אולסו יפה דיסני שעשיתם אותו גיי בלציין לשניה שיש לו חבר ואז הוא נכנס לאיזה עולם קסום ולא נראה את החבר הזה וגם לא צריך לתת לו לפגוש מישהו או אשכרה להראות את החבר שלו כי הנה אמרנו שיש לו חבר פעם אחת|שפם|

הא עכשיו כשאני מכירה את אניה תביאו עוד מאניה! אולסו אם אוספים מכשפות וזה תביאו את ווילו.

אני חייבת להודות שיותר נהניתי מאוברי פלאזה כסוכנת FBI שבאה להשתלט על החקירה מאחרי זה כשהיא התגלתה כמכשפה אויבת וכל מה שהיא עשתה זה בום בום בלגן.

המסע להבאת המכשפות הנוספות היה משעשע. אני אוהבת את הכימיה של אגתה והילד.

לא אהבתי את היצורים המפחידים האלה בסוף. אני קצת חוששת מהכיון שהסדרה תלך אליו בקטעים כאלה.

לא הבנתי מה היה הקטע עם המכשפה הרביעית? זאת קיטי? (היה מוזר לראות אותה בלי התסרוקת המוכרת אבל היא עדיין נשמעה והתנהגה כמוה חחחח) כי כאילו בבירור היא לא מכשפה אין לה מושג. או שזה יחשף בהמשך שכן והיא סתם מעמידה פנים? כי אני הנחתי שהמכשפה הרביעית זאת אוברי אבל המכשפה פטי לופון ידעה מה כתוב ואמרה שהיה לב שזה רומז לקיטי8-* מוזר. אה רגע ראיתי בפייסבוק אוברי אמרה שיש לה לב שחור אז זאת כן היא, ידעתי! שכחתי מזה.
היא הצחיקה אותי איך היא לא הבינה מה נסגר עם השיר אבל מתישהו קלטה את הפזמון אז שרה איתן:-D ואז כשהיא יורדת במדרגות מזמזמת את זה:-D

למה צריך ללכת יחפים בשביל זה מאד לא נוח. מסכנה קיטי לאן היא נקלעה.

אני מופתעת שלא חשבתי את זה בעצמי עד שקראתי את זה בביקורות כי זה אובייס אבל זה למעשה שביל האבנים הסגולות ובסוף יש קוסם או משהו שנותן להם מה שהם צריכים. נייס. ועוד חשבתי בקטע שהן הורידו נעליים שהמיקוד על הנעל הזכיר לי את המכשפה הרעה מהמערב חחחח. ההבנה החלקית שלי היום זה משהו:-D

וגם נחמד שבכותרות סיום יש כל מיני יצוג של מכשפות בתרבות הפופולרית.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
ראיתי 2 פרקים ראשונים של קאוס.
פרק ראשון עוד לא ממש התחברתי, אבל את השני אהבתי כבר הרבה יותר ועכשיו סקרנית להמשך.

ספוילר קאסט קל: היה לי מגניב להתקל דווקא עכשיו בבילי פייפר בדיוק כשאני צופה בעונות שלה עם הדוקטור.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Agatha All Along
האמת שלא היו לי הרבה ציפיות אז דווקא הופתעתי לטובה בינתיים.
היו לי הרבה מאוד ציפיות ועדיין אהבתי מאוד
אהבתי את ההתחלה עם פרודיה מדויקת על סדרות מסוג דה קילינג. וכשדברים מתחילים להיות מוזרים זה מגניב.
חחחח זה היה ממש טוב
כולל הפתיח בסגנון שכולל בסוף שורה על כך שזה מבוסס על הסדרה הדנית Wanadavisouhn (משהו כזה)
עכשיו, אני לא יודעת למה, אבל כשהתברר שהגופה זאת וונדה יצא לי "אוו מיי גאד!!!" שזה קצת דבילי כי זה היה די ברור, כי חשבתי את זה קודם בעצמי, וכי אז נזכרתי שראו את זה בטריילר:-D
האמת שאני לא הבנתי את זה בדיוק מהטריילר, אלא מכך ששמעתי אנשים מדברים על הטריילר באיזה פודקאסט
אני חושבת שOMG שלי נבע מההבנה ש"נמעכה ע"י משהו גדול" זה רפרנס למה שקרה לה בסרט המקולל והמוכחש הזה, כאילו היא הגיחה ישר משם. אבל בעצם לא, כי הכל היה בדמיון של אגתה?8-* לא הבנתי את הקטע הזה אז. גם לא הבנתי איך לצ'רלי* יש כזה כוח לשחרר כישוף של מכשפת השני אם הוא רק מתלמד. כאילו הנחתי שהכישוף שוחרר כי היא מתה אבל אמרו שזה הוא? לא הבנתי. (*אין לו שם והוא צ'רלי מהרטסאטופר אז נקרא לו ככה). היה ממש מוזר לראות אותו עם גייליינר ולק (אני אוהבת!!), מבטא אמריקאי, ולא ביישן וחנוני כזה. גוד פור הים. מעניין מה הקטע שהיא לא יכולה לשמוע שום דבר עליו כמו השם שלו או העבר שלו. בטח הוא קשור אליה איכשהו. אולסו יפה דיסני שעשיתם אותו גיי בלציין לשניה שיש לו חבר ואז הוא נכנס לאיזה עולם קסום ולא נראה את החבר הזה וגם לא צריך לתת לו לפגוש מישהו או אשכרה להראות את החבר שלו כי הנה אמרנו שיש לו חבר פעם אחת|שפם|
וואי כל כך אהבתי את הדמות שלו. אני ציפיתי לאהוב את הדמות שלו כי היה לי ברור שהוא יהיה גיי וגם אני אוהב את השחקן, אבל חשבתי שהדמות שלו תהיה די משנית ואולי תרגיש שולית. במיוחד כשזה שחקן כל כך צעיר וחדש ליד שחקניות מדהימות. אבל הנוכחות שלו שם מעולה. אני כל כך אוהב את איך שהוא פשוט פאן-בוי של אגתה.
אני יודע שהוא אמר שהוא שבר את הכישוף של מכשפת השני, אבל אני לא אתפלא אם הוא פשוט חושב שהוא עשה את זה. כלומר שהוא ניסה לעשות את זה, אבל בעצם אוברי עשתה את זה. כי אחרת למה היא נמצאת בפנטזיה של אגתה? וגם למה נראה בפנטזיה שהיא זאת שמובילה אותה החוצה.
בכל מקרה אני מניח שזה שוונדה מתה היה חלק מזה שבכלל אפשר היה לשבור את הקללה.
בכל מקרה מאוד מעניין מה הקטע עם הנער, מה גורם לכך שאגתה לא יכולה לשמוע את השם שלו. ומעניין אם המכשפות האחרות יכולות לשמוע את השם שלו. ואם כן האם הן יכולות לומר אותו לאגתה? אני ממש לא יודע.
אם כי יש תיאוריות באינטנט לגבי זה. (עוד מלפני שיצאו הפרקים) (עוד מלפני הטריילרים אפילו)
הא עכשיו כשאני מכירה את אניה תביאו עוד מאניה! אולסו אם אוספים מכשפות וזה תביאו את ווילו.
חחחחח עכשיו את מבינה איך אני התלהבתי לראות אותה בוונדהויז'ן וקיוויתי שיתברר שיהיה לה תפקיד משמעותי יותר בסוף.
אני חייבת להודות שיותר נהניתי מאוברי פלאזה כסוכנת FBI שבאה להשתלט על החקירה מאחרי זה כשהיא התגלתה כמכשפה אויבת וכל מה שהיא עשתה זה בום בום בלגן.
כן, הקטע הפסיכולוגי איתה יותר מעניין מהאקשן.
המסע להבאת המכשפות הנוספות היה משעשע. אני אוהבת את הכימיה של אגתה והילד.
כן, כמו שאמרתי הוא היה מעולה. כלומר אגתה הייתה מעולה, אבל זה ברור גם מהדמות וגם מהשחקנית.
גם אהבתי את האינטראקציות הקטנות שהיו לו עם שאר המכשפות.
אוי וזה שהוא עשה שלט ברוכים הבאים לCoven :ROFLMAO:
לא אהבתי את היצורים המפחידים האלה בסוף. אני קצת חוששת מהכיון שהסדרה תלך אליו בקטעים כאלה.
אני מניח שהיא לפחות חלקית תלך למקומות מפחידים שאת פחות תאהבי.
לא הבנתי מה היה הקטע עם המכשפה הרביעית? זאת קיטי? (היה מוזר לראות אותה בלי התסרוקת המוכרת אבל היא עדיין נשמעה והתנהגה כמוה חחחח) כי כאילו בבירור היא לא מכשפה אין לה מושג. או שזה יחשף בהמשך שכן והיא סתם מעמידה פנים? כי אני הנחתי שהמכשפה הרביעית זאת אוברי אבל המכשפה פטי לופון ידעה מה כתוב ואמרה שהיה לב שזה רומז לקיטי8-* מוזר.
היא הצחיקה אותי איך היא לא הבינה מה נסגר עם השיר אבל מתישהו קלטה את הפזמון אז שרה איתן:-D ואז כשהיא יורדת במדרגות מזמזמת את זה:-D
הקטע היה שהשם הרביעי ברשימה שהמכשפה ההיא יצרה היה בעצם רק לב שחור. וכשאגתה ראתה את זה היא אכלה את הרשימה כדי שהTeen לא יראה את זה והיה ברור שזה מישהי שהיא לא רוצה. ואז כששאר המכשפות התעקשו והמכשפה שיצרה את הרשימה אמרה שהשם הרביעי היה רק לב שחור אז אגתה הלכה להביא את "קיטי" בטענה שהלב ייצג אותה (בגלל שבעולם שוונדה יצרה השם משפחה שלה היה הארט)(ובפרק הראשון של וונדהויז'ן היה סימן לב בלוח שנה שלהם שייצג את הפגישה עם הבוס של ויז'ן ששמו הארט ואשתו, שהיא קיטי).
אבל אני די בטוח שהלב השחור באמת כן ייצג את הדמות של אוברי כי היה קטע מוקדם יותר בפרק שאוברי אומרת לאגתה שיש לה לב שחור שפועם עבורה.

הקטע עם השיר היה מעולה.
ואני דווקא הייתי מאוד על הגדר לגבי השיר. כי בD23 הביאו את השחקניות של הסדרה והן שרו את השיר וזה הרגיש לא משהו. אבל בקטע הזה בפרק זה עבד ממש טוב. למעשה אם משהו הפריע לי זה ששילבו את הקטע שהן שרות את השיר עם זה שהטין מנסה לברוח מהיצורים למעלה.
למה צריך ללכת יחפים בשביל זה מאד לא נוח. מסכנה קיטי אם היא לא מכשפה סודית לאן היא נקלעה.

אני מופתעת שלא חשבתי את זה בעצמי עד שקראתי את זה בביקורות כי זה אובייס אבל זה למעשה שביל האבנים הסגולות ובסוף יש קוסם או משהו שנותן להם מה שהם צריכים. נייס. ועוד חשבתי בקטע שהן הורידו נעליים שהמיקוד על הנעל הזכיר לי את המכשפה הרעה מהמערב חחחח. ההבנה החלקית שלי היום זה משהו:-D
בהחלט מאוד חזק בקטע של הקוסם מארץ עוץ.
וגם נחמד שבכותרות סיום יש כל מיני יצוג של מכשפות בתרבות הפופולרית.
כן, זה נחמד מאוד.
יש שם גם תמונה של דורותי עם האריה.

עוד משהו שאני אהבתי בסדרה זה שאנחנו רואים איך העיירה שלוש שנים אחרי מה שוונדה עשתה שם. זה שהם זוכרים מה וונדה עשתה להם ומעדיפים לא לומר את השם שלה. וכנראה מבינים שוונדה עשתה משהו ל"אגנס" ושהיא פשוט מטורללת מאז.

אוי, והקטע שאגתה אומרת שהיא תנהג ואז מתיישבת באיזה שולחן שהיא הכינה כאילו הוא רכב, כולל פדלים לרגליים, שזה כנראה מה שהיא נהגה בו בפנטזיות שלה.

לא הרגשתי את זה מיד עם הצפיה בפרקים, אבל עכשיו עולה לי החשק לראות אותם שוב.

didalf

Well-known member
כולל הפתיח בסגנון שכולל בסוף שורה על כך שזה מבוסס על הסדרה הדנית Wanadavisouhn (משהו כזה)
חחחחחח כן שכחתי לציין:-D

האמת שאני לא הבנתי את זה בדיוק מהטריילר, אלא מכך ששמעתי אנשים מדברים על הטריילר באיזה פודקאסט
הבנתי שניה לפני מהשיער האדום (שם נפלט לי האוו מיי גאד). ואז כשהראו את השם ו. מקסימוף מופיע על הפתק נזכרתי שזה היה בטריילר ולחלוטין שכחתי.

וואי כל כך אהבתי את הדמות שלו. אני ציפיתי לאהוב את הדמות שלו כי היה לי ברור שהוא יהיה גיי וגם אני אוהב את השחקן, אבל חשבתי שהדמות שלו תהיה די משנית ואולי תרגיש שולית. במיוחד כשזה שחקן כל כך צעיר וחדש ליד שחקניות מדהימות. אבל הנוכחות שלו שם מעולה. אני כל כך אוהב את איך שהוא פשוט פאן-בוי של אגתה.
האמת שממש הופתעתי לטובה ממנו אני גם אהבתי אותו מאד והוא משתלב עם כל הבנות ובעיקר אגת'ה נהדר.
והוא כזה שונה מצ'רלי יפה לו.

אני יודע שהוא אמר שהוא שבר את הכישוף של מכשפת השני, אבל אני לא אתפלא אם הוא פשוט חושב שהוא עשה את זה. כלומר שהוא ניסה לעשות את זה, אבל בעצם אוברי עשתה את זה
אהה אולי

בכל מקרה אני מניח שזה שוונדה מתה היה חלק מזה שבכלל אפשר היה לשבור את הקללה.
בטוח.

אם כי יש תיאוריות באינטנט לגבי זה. (עוד מלפני שיצאו הפרקים) (עוד מלפני הטריילרים אפילו)
יש לי גם תיאוריה בדיוק ערכתי להוסיף את זה. אני מניחה שזאת תיאוריה נפוצה וכולנו חושבים אותו דבר. כולנו חושבים שהוא הבן של וונדה איכשהו נכון?:-D
גם אם כן אני לא מעוניינת לקרוא תיאוריות שמרחיבות על זה כאילו איך זה אפשרי בכלל וכו'.

חחחחח עכשיו את מבינה איך אני התלהבתי לראות אותה בוונדהויז'ן וקיוויתי שיתברר שיהיה לה תפקיד משמעותי יותר בסוף.
כן:-D
אה חח נזכרתי שהיה לאגת'ה ארנב ואני כזה הו לא שאניה לא תראה:-D

כן, הקטע הפסיכולוגי איתה יותר מעניין מהאקשן.
|כן|

אוי וזה שהוא עשה שלט ברוכים הבאים לCoven :ROFLMAO:
:-D

אני מניח שהיא לפחות חלקית תלך למקומות מפחידים שאת פחות תאהבי.
כן כבר בטריילר ראו כאלה:-/ אוף מקווה שלא יותר מידי או שהשאר יהיה מספיק טוב לפצות על זה.

הקטע היה שהשם הרביעי ברשימה שהמכשפה ההיא יצרה היה בעצם רק לב שחור.
נזכרתי כששהיא אמרה שהלב שחור אגת'ה אמרה: "כי כתבת את זה בעט שחור":-D:-D
וכשאגתה ראתה את זה היא אכלה את הרשימה כדי שהTeen לא יראה את זה והיה ברור שזה מישהי שהיא לא רוצה. ואז כששאר המכשפות התעקשו והמכשפה שיצרה את הרשימה אמרה שהשם הרביעי היה רק לב שחור אז אגתה הלכה להביא את "קיטי" בטענה שהלב ייצג אותה (בגלל שבעולם שוונדה יצרה השם משפחה שלה היה הארט)(ובפרק הראשון של וונדהויז'ן היה סימן לב בלוח שנה שלהם שייצג את הפגישה עם הבוס של ויז'ן ששמו הארט ואשתו, שהיא קיטי).
כן הבנתי שבגלל זה הלב כביכול מרמז לקיטי. (כלומר שזה מה שאגת'ה מנסה לחרטט).
אבל אני די בטוח שהלב השחור באמת כן ייצג את הדמות של אוברי כי היה קטע מוקדם יותר בפרק שאוברי אומרת לאגתה שיש לה לב שחור שפועם עבורה.
זהו לא זכרתי את זה אבל אז קראתי את זה בפייסבוק וערכתי והוספתי אצלי. שאז זה כן אוברי מה שיותר הגיוני לי.
לא הבנתי אז איך בכל זאת נפתחה להן הדלת אם לא הייתה את המכשפה הרביעית.
(באתי להגיד גם שהיה מוזר לי שזה 5 ולא 7 כי 7 זה תמיד מספר משמעותי בדברים כאלה [מספר טיפולוגי בשיעורי תנך] ותוך כדי כתיבה נזכרתי שהסמל של מכשפות זה פנטגרם עם חמישה קודוקדים אז 5 זה כן יותר נכון חח)

הקטע עם השיר היה מעולה.
ואני דווקא הייתי מאוד על הגדר לגבי השיר. כי בD23 הביאו את השחקניות של הסדרה והן שרו את השיר וזה הרגיש לא משהו. אבל בקטע הזה בפרק זה עבד ממש טוב. למעשה אם משהו הפריע לי זה ששילבו את הקטע שהן שרות את השיר עם זה שהטין מנסה לברוח מהיצורים למעלה.
לאדעת זה היה לי חלקית טוב חלקית טיפה קרינג'. וגם אולי טיפה ארוך מידי לא צריך לחזור על הפזמון 3 פעמים.

בהחלט מאוד חזק בקטע של הקוסם מארץ עוץ.
אה עכשיו גם חשבתי שבינתיים אגתה קוראת לצרלי טין שזה כתיבה שונה אבל נשמע כמו טין מן.

יש שם גם תמונה של דורותי עם האריה.
כן.
אנד יט לא חשבתי לבד שזה דומה לשביל האבנים הצהובות:-D

אוי, והקטע שאגתה אומרת שהיא תנהג ואז מתיישבת באיזה שולחן שהיא הכינה כאילו הוא רכב, כולל פדלים לרגליים, שזה כנראה מה שהיא נהגה בו בפנטזיות שלה.
חחחחחחחחחח כן אוי:-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה עכשיו גם חשבתי שבינתיים אגתה קוראת לצרלי טין שזה כתיבה שונה אבל נשמע כמו טין מן.
אוי, עכשיו אני נזכר שלדעתי בקטע אחרי שהאסייתית הפילה את הנער לרצפה אז אגתה קראה לו טוטו.
כל מה שחסר זה שיקראו לו "חבר של דורותי" כינוי להומואים.
לא הבנתי אז איך בכל זאת נפתחה להן הדלת אם לא הייתה את המכשפה הרביעית.
אני לא בטוח אם הן היו חייבות חמש מכשפות בשביל הכישוף לפתיחת הדלת, נראה לי שזה פשוט שמומלץ מכשפות עם כישורים מסויימים בשביל להצליח בשביל המכשפות. כשאגתה אומרת שלא תהיה עוד מכשפה אז התחושה שלי היא שהן לא התנגדו כי הכישוף לא יעבוד, אלא כי לא יהיה להן סיכוי להצליח.
ונראה לי שאגתה פשוט בטוחה מאוד שהיא תצליח בכל מקרה - ולאור זה שהיא כנראה כבר עשתה את המסע הזה בהצלחה היא כנראה יודעת יותר מהן.
לאדעת זה היה לי חלקית טוב חלקית טיפה קרינג'. וגם אולי טיפה ארוך מידי לא צריך לחזור על הפזמון 3 פעמים.
אולי זה מהדברים שנעשים טובים יורת בשמיעות חוזרות.
זה בהחלט לא קליט מידי כמו השיר של אגתה בוונדהויז'ן.
אה חח נזכרתי שהיה לאגת'ה ארנב ואני כזה הו לא שאניה לא תראה:-D
חחחחח לא עשיתי את הקישור הזה.

זה איכשהו גרם לי להזכר בכך שבוונדהויז'ן אגנס הייתה מדברת הרבה על בעלה ראלף, ואז נראה לי שבסוף גילינו שראלף זה בעצם הדמוי פייטרו הזה (שאף פעם לא קיבלנו הסבר לכך שהוא גם נראה בדיוק כמו פיטר מהיקום של האקס מן של פוקס)

didalf

Well-known member
אוי, עכשיו אני נזכר שלדעתי בקטע אחרי שהאסייתית הפילה את הנער לרצפה אז אגתה קראה לו טוטו.
חשבתי שהיא קראה לארנב טוטו ועכשיו אני לא זוכרת.

כל מה שחסר זה שיקראו לו "חבר של דורותי" כינוי להומואים.
:-D
אני לא בטוח אם הן היו חייבות חמש מכשפות בשביל הכישוף לפתיחת הדלת,
אז מה כל אחד יכול לבוא לשיר את השיר הזה ותפתח לו הדלת?

זה איכשהו גרם לי להזכר בכך שבוונדהויז'ן אגנס הייתה מדברת הרבה על בעלה ראלף, ואז נראה לי שבסוף גילינו שראלף זה בעצם הדמוי פייטרו הזה
כן?
אבל הוא לא היה בעלה, גם בתוך הסיטקום לא?
(שאף פעם לא קיבלנו הסבר לכך שהוא גם נראה בדיוק כמו פיטר מהיקום של האקס מן של פוקס)
חחחחחח הטרלה מדהימה:-D

Lhuna3

Well-known member
אז סיימתי את KAOS של נטפליקס (8 פרקים בינג'), ומצד אחד נהנייתי ואהבתי ואני חושבת שבהחלט יש פה עוד אנשים שיהנו ממנה.

מצד שני, זה מרגיש שהיוצרים מאוד בנו על עונה שניה, ולפי גוגל עוד לא חודשה אז לא ברור אם תהיה, וגם אם תהיה - זה תהיה אחת מהסדרות האלו כמו העלאה, שעד שמגיעה העונה הבאה כבר שכחתי מזה ולא בטוח שיש לי מספיק מוטיבציה לחזור ולהזכר, אז אולי בדיעבד היה עדיף לי לחכות עם זה עד שיש 2-3 עונות גמורות לפחות ולראות אותן ברצף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק רציחות בבניין 4X04
ראיתי גם.
אני בשוק שזה רק פרק רביעי לעונה. מרגיש לי שאנחנו כבר צופים בה הרבה זמן.
ואולי זה שהיא מההתחלה עם רק פרק אחד לעונה ואני כבר רגיל לכך שסדרות מתחילות את העונה עם שניים או שלושה פרקים.

*אגב, שכחתי לחלוטין שכבר כתבת על הפרק. אני שקלתי לראות אותו כבר ביום חמישי וממש חשבתי שאני אחכה שאת תכתבי עליו. וחיכיתי וחיכיתי ואז בסוף היום ראיתי. ורק אחרי זה חשבתי לבדוק אולי כן כתבת עליו כבר ואז גיליתי את ההודעה הזאת.
הצחיקו אותי כל העקיצות של מייבל על האייפד של אוליבר על הגודל והבהירות והרעש:-D זה כזה דבר של מבוגרים:-D
חחחחח
אבל בכלל ממתי יש לאוליבר אייפד?
ואיך הוא לא רק יודע להשתמש באינסטגרם אלא גם יודע ליצור פינסטה (אגב אני לא בטוח אם שמעתי את המושג הזה בעבר, הוא הרגיש לי מוכר אבל אני לא בטוח)
גם הטלפון של אמא שלי פסטיבל אורות וצלילים מוגדל:-D
אני מכיר אנשים שהכתב בטלפון שלהם הוא ענקי.
אוליבר עייף מידי בבוקר להקשיב, רילייטבל. אולסו די אל תעשה שטויות עם לורטה!
ובסוף אפילו לא גילינו מי זה בתמונות של לורטה. (אני מנחש שזה הרוצח)
חחחחחחחח המבטא האירי הגרוע של פול ראד:-D
הצחיקה אותי המחשבה שבסצנה ההיא שהוא הדגים להם פעלולים בטח היה שם פעלולן חחחח אז יש פעלולן שעושה פעלולים בשם פול ראד שמשחק פעלולן של עצמו:-D
איזה כיף היה לקבל שוב לפרק את פול ראד.
זה גם מצחיק כי אנחנו כבר עברנו את זה שחשבנו בעבר שהוא מת ואז הוא הופיע שוב (ואני אפילו חשבתי אז שאולי זה איזה כפיל שלו)
וכן גם אני חשבתי על כך שזה פעלולן שעושה את כל הפעלולים של האיש פעלולים
וואי הכירופרקטית הזאת עשתה לי חשק גם לעשות קליקים בכל הגוף:-D
אוי, אני לא אוהב קליקים
צ'ארלס הגיע למסקנה שהוא מערכת היחיסם הבעייתית של סאז אבל אני תוהה אם זה הוא או ג'אן.
אני גם חשבתי שיכול מאוד להיות שזאת ג'אן. (אם כי זה אומר משהו שלא קל לקבוע מי האדם היותר בעייתי - ג'אן או צ'ארלס)
לא הבנתי מה קרה בלוויה כאילו מי שם בקבוק אמיתי בכוונה? פול ראד? הוא ניסה לייצר קטטה? כי מה? הוא ניסה לפגוע בצ'ארלס? ואם לא הוא אז מי?
אני גם תהיתי אם תהיה התייחסות לזה. כאילו אולי זה היה עוד ניסיון לפגוע בצ'ארלס.
אבל אז די עברו מזה הלאה כאילו זה סתם הייתה טעות. ואולי זאת באמת הייתה רק טעות.
האם בזאת נגמרה סאגת הווירדוס בביין המערבי? הם פשוט חיים בקומבינה ממש ממש זולה? אמאלה 200 דולר זה מה? 700 שח? לדירה בניו יורק????????????? וואו אני גם הייתי לוקחת:-D
או שיהיו עוד הפתעות מכיוונם?
אני מניח שעוד לא סיימנו איתם. בין היתר סאז חקרה את דודנוף מסיבה כלשהי. וגם מייבל עברה לגור שם.
כשהוורארד קיבל עד לדלת הודעה על אודישנים רנדומלים זה כבר היה לי ממש חשוד. ואז זה כן היה המפיקה והבמאיות באמת ולא השכנים שניסו להוציא אותו. ואז התחלתי לחשוד אולי לסרט הזה יש מניעים נסתרים יותר ממה שנראה ובכלל יוצרי הסרט קשורים איכשהו לרצח של סאז. וול וול וול הייתי בכיוון בסוף. מה את עושה גברת מפיקה?
האמת שאני כבר התחלתי לחשוד בה שבוע שעבר, או אפילו שבוע לפני כן.
לא כל כך בגלל משהו של ממש אלא כי לרוב הרוצח הוא אדם שאף אחד בכלל לא קרוב ללחשוד בו בתחילת העונה. כאילו מישהו הכי לא קשור. והיא בערך הכי לא קשורה.
ואז כשחשבתי על זה יותר אז חשבתי שאולי הקטע שהיא רוצה לעשות את הסרט הזה עליהם כל כך מהר היא חשודה.
אבל אם אנחנו פוגשים אותה עם אקדח בפרק 4 אז היא בטוח לא הרוצחת. היא בהחלט משהו ואולי זה באמת קשור לכך שהיא רצתה לעשות את הסרט מהר וקשור אל סאז, אבל היא לא הרוצחת שלה.

*אגב, נזכרתי במשהו שרציתי להתייחס אליו לגבי הפרק הקודם - היה את הקטע שהשלישיה שלנו מדברים בדירה של צ'ארלס ואז השוטרת נכנסת ומדברת איתם ואז פתאום מופיעים שלושת השחקנים (יוג'ין, אווה וזאק) ומפתיעים את כולם. איך לכל הרוחות הם נכנסו לדירה בלי שאף אחד היה מודע לזה? וזה מצחיק שהסדרה כבר לא טורחת בכלל לנסות להסביר דברים לא הגיוניים כאלו.

didalf

Well-known member
אני בשוק שזה רק פרק רביעי לעונה. מרגיש לי שאנחנו כבר צופים בה הרבה זמן.
נכון??

ואולי זה שהיא מההתחלה עם רק פרק אחד לעונה ואני כבר רגיל לכך שסדרות מתחילות את העונה עם שניים או שלושה פרקים.
אולי.

*אגב, שכחתי לחלוטין שכבר כתבת על הפרק. אני שקלתי לראות אותו כבר ביום חמישי וממש חשבתי שאני אחכה שאת תכתבי עליו. וחיכיתי וחיכיתי ואז בסוף היום ראיתי. ורק אחרי זה חשבתי לבדוק אולי כן כתבת עליו כבר ואז גיליתי את ההודעה הזאת.
יופי ניק:-D
באמת תהיתי אם לא תאבד את זה בתוך כל ההודעות האחרות.
אני לא אשמה שזה באותו יום של המפקדת🤷‍♀️
בטח גם לא ראית שהגבתי לך על שבוע שעבר.

ואיך הוא לא רק יודע להשתמש באינסטגרם אלא גם יודע ליצור פינסטה
תכלס:-D
הבנאדם לא יודע להוריד בהירות בטלפון אבל מספיק מתקדם לפינסטה?:-D

אני מכיר אנשים שהכתב בטלפון שלהם הוא ענקי.
בטח. כל אדם מעל גיל 60.
להסתכל בטלפון של אמא שלי זה נורא באמת.

ובסוף אפילו לא גילינו מי זה בתמונות של לורטה. (אני מנחש שזה הרוצח)
שכחתי מזה.

זה גם מצחיק כי אנחנו כבר עברנו את זה שחשבנו בעבר שהוא מת ואז הוא הופיע שוב (ואני אפילו חשבתי אז שאולי זה איזה כפיל שלו)
יפה אתה חוזה עתידות.
אוי, אני לא אוהב קליקים
ואי אני מתה על קליקים:-D
עכשיו עשיתי אחד כי הזכרת לי.

אני גם חשבתי שיכול מאוד להיות שזאת ג'אן. (אם כי זה אומר משהו שלא קל לקבוע מי האדם היותר בעייתי - ג'אן או צ'ארלס)
כאילו לא הייתי חושבת שזה צארלס בכלל אם זה לא היה הוא בסצנה הזאת והוא שהגיע למסקנה הזאת כי נראה שהם היו חברים די סבבה.
אבל ברור שהסדרה מכוונת לשם.

אני גם תהיתי אם תהיה התייחסות לזה. כאילו אולי זה היה עוד ניסיון לפגוע בצ'ארלס.
כן בדיוק

אבל אז די עברו מזה הלאה כאילו זה סתם הייתה טעות. ואולי זאת באמת הייתה רק טעות.
שום דבר הוא לא רק טעות.

אני מניח שעוד לא סיימנו איתם. בין היתר סאז חקרה את דודנוף מסיבה כלשהי. וגם מייבל עברה לגור שם.
כן כנראה

האמת שאני כבר התחלתי לחשוד בה שבוע שעבר, או אפילו שבוע לפני כן.
לא כל כך בגלל משהו של ממש אלא כי לרוב הרוצח הוא אדם שאף אחד בכלל לא קרוב ללחשוד בו בתחילת העונה. כאילו מישהו הכי לא קשור. והיא בערך הכי לא קשורה.
ואז כשחשבתי על זה יותר אז חשבתי שאולי הקטע שהיא רוצה לעשות את הסרט הזה עליהם כל כך מהר היא חשודה.
וואלה? יפה. אני שכחתי מקיומה עד עכשיו.
אבל אם אנחנו פוגשים אותה עם אקדח בפרק 4 אז היא בטוח לא הרוצחת. היא בהחלט משהו ואולי זה באמת קשור לכך שהיא רצתה לעשות את הסרט מהר וקשור אל סאז, אבל היא לא הרוצחת שלה.
כן אה? אנחנו מנוסים מידי בסדרות כאלה:-D

*אגב, נזכרתי במשהו שרציתי להתייחס אליו לגבי הפרק הקודם - היה את הקטע שהשלישיה שלנו מדברים בדירה של צ'ארלס ואז השוטרת נכנסת ומדברת איתם ואז פתאום מופיעים שלושת השחקנים (יוג'ין, אווה וזאק) ומפתיעים את כולם. איך לכל הרוחות הם נכנסו לדירה בלי שאף אחד היה מודע לזה? וזה מצחיק שהסדרה כבר לא טורחת בכלל לנסות להסביר דברים לא הגיוניים כאלו.
אולי הדלת הייתה פתוחה?

keren or5

Well-known member
אז סיימתי את KAOS של נטפליקס (8 פרקים בינג'), ומצד אחד נהנייתי ואהבתי ואני חושבת שבהחלט יש פה עוד אנשים שיהנו ממנה.

מצד שני, זה מרגיש שהיוצרים מאוד בנו על עונה שניה, ולפי גוגל עוד לא חודשה אז לא ברור אם תהיה, וגם אם תהיה - זה תהיה אחת מהסדרות האלו כמו העלאה, שעד שמגיעה העונה הבאה כבר שכחתי מזה ולא בטוח שיש לי מספיק מוטיבציה לחזור ולהזכר, אז אולי בדיעבד היה עדיף לי לחכות עם זה עד שיש 2-3 עונות גמורות לפחות ולראות אותן ברצף.
כן זה נכון, אני קצת שונאת שסדרות עושות את זה עכשיו.

didalf

Well-known member
המפקדת 3X06

לונה אני אתמול הייתי כ"כ עייפה כי ישנתי 3 שעות שהצלחתי באופן מדהים ללכת לישון לפני 9. מה התירוץ שלך?

אז המב"סית המניאקית תחמנה את הכל לגרום לטולי לחשוב שהיא ככ רוצה את התחרות ששווה לה לוותר על התלונה. יפה. כלבת על זאת. אבל איזה מוח מניפולטיבי מוכשר יש להודות. לראות כמה מלכים קדימה איך דבר יגרום לדבר יגרום לדבר, יפה.
ועכשיו טולי מעורערת. אהבתי איך היא כמעט ירתה, האמת ציפיתי לראות אותה מרוקנת איזה צרור בול למטרה, אבל גם אהבתי איכשהו שנועה עצרה אותה.

וואי יוגב איזה פתטי מעיק הוא די. מצד שני הוא דחף את אביגיל ישר לכפיר חחח דביל. וגם כפיר דביל כמובן למה הוא לא מדבר ברור אף פעם? ומה יש לו זה למה הוא שוכב עם כל החיילות שלו?|בוקס| מזל שרוב הפלוגה לסביות אחרת בכלל הוא היה שוכב עם כולן.

מה זה פרק בלי צימר? בווו

וואי היום נועה יצאה מניאקית עם זה שהיא נתנה למדריך ההוא להתעלל במכיות שלה ככה.
מייקי היה ממש חמוד כשהוא בא להגנתן. ואז הוא היה מניאק גם למייקי. ואז נועה פשוט עמדה שם ושתקה אין לי מה לומר להגנתה היום זה היה מניאקי.
דווקא צליל יצאה חמודה כשהיא לפחות התעמתה עם ההוא.
אני מקווה שזה יביא להשלמה ביניהם. מסכנה יש לה שבר מאמץ בגלל זה היא בקושי הולכת. אבל שיט צליל אל תתמכרי לכדורים מייקי צודק זה מסוכן. נכון שזה לא אופיאידים חזקים כמו בארה"ב אבל עדיין. לכי לרופא. מה יש לאנשים האלהההה למה הצבא כ"כ חשוב להם?? די אתם רק מכים בבסיס טירונות 02!!!

אוקי ואז בסוף כשאביב באה לנועה אז נועה אמרה משהו: "אנשים מצפים ממני לדברים שאני לא מבינה" וקצת נשבר לי הלב בשבילה שוב למרות שכעסתי עליה מוקדם יותר. ואביב מסכנה שכבר לא אכפת לה שיפגו בה כי היא כזאת סמרטוטית גם ככה אבל זה גם היה אמיץ וחמוד בשבילה. גוד פור דם!

למעלה