keren or5
Well-known member
כן, סדרה, טייפואת מתכוונת סדרה, נכון?
כי זכור לי שזאת סדרה.
מגניב! זה הרגיש לי כמו משהו שכנראה תנסה, מעניין לראות מה תהיה התגובה שלךואני מתכנן לראות אותה. וזה בטח מתישהו יקרה.
כן, סדרה, טייפואת מתכוונת סדרה, נכון?
כי זכור לי שזאת סדרה.
מגניב! זה הרגיש לי כמו משהו שכנראה תנסה, מעניין לראות מה תהיה התגובה שלךואני מתכנן לראות אותה. וזה בטח מתישהו יקרה.
לגמרי!היי ערבה!
טוב לראות שטוב לה עכשיו.
זה נכון, ומעבר לזה מבחינת נועה זה באמת הכל חשוב, כי היא לוקחת הכל ברצינות, היא לא יודעת איך לקחת דברים אחרת.היא לגמרי צודקת שהכל הצגה, והם מתייחסים ברצינות תהומית כ"כ לשטויות מוחלטות. אבל גם נועה צודקת שהאנשים שבתוך זה חייבים להאמין בהצגה המטומטמת הזאת כי אחרת המערך יקרוס תוך שניה.
אה לא חשבתי על זה, אבל עכשיו כשאת אומרת:אני מניחה שהעניין עם הקואלות והאיקליפטוסים הרעילים זה משל למשהו אבל לא הבנתי ככ מה.
כן חחחאבל הצחיק אותי ממש בהתחלה כשנועה וערבה דיברו על זה ונועה כזה בשיא הרצינות: "אני לא חושבת שהם התכוונו שנאכל אותם"
וגם המכיות הסתומות שחופרות על זה בסוף חחחח
אוף הן ממש נבלות!וואה וואה נועה ממש בלחץ מהביקורת הזאת אם היא דילגה על הזדמנות לבלות לבד עם אביב בחיפוש קלסרים.
יאוו מסכנה איך המשקיות שלה מזלזלות בה והיא הבינה את זה נשבר לי הלב
עדיין אפשר להתנהג אליהן כמו בני אדם...אבל יש אנשים שלא נועדו להיות מפקדים מה לעשות?
סצינה חמודה ביותר שלהן.כשהיא בכתה וזה תהיתי איך נועה הרובוט הזה תגיב לזה כי לא תחבק אותה או משהו נורמלי כזה. אבל אז דווקא זה שנועה פשוט לקחה בשקט מהדק וזרקה ואז הן התחילו לזרוק דברים ביחד היה ממש ממש מקסים. נראה לי אביב הייתה צריכה את זה יותר מניחומים. יפה.
ואז אביב נישקה אותה אווו חמודות חבל שצליל באה להפריע. מעניין איך נועה תיקח את זה מכאן.
היא לגמרי כולה בעניין אחר עכשיו. היא ממש נראה לי הגיעה לרוק-בוטום שלה בפרק הזה.היה חסר לי שצימר לא התייחסה לערבה בכלל, הן היו מכיות ביחד בכל זאת.
אני לא בטוחה בכלל שזה סתם קטע של קצינה "מורעלת", זה בטח קשור לסוד שלה, גם העניין שחשוב לה כל כך להצטיין שם, וגם העניין הבעייתי שלה עם מערכות יחסים. היא סוחבת משהו שמשפיע על הכל אצלה. אני מקווה שזה יראה לנו מובן יותר אחרי שנדע מה זה.יאוו איך טולי שוברת לה את הלב זה נורא מה יש לכל הקצינות האלה ששמות את הצבא מעל הכל? גיזס באמת מאכילים אותם מרקרים צהובים שם בבה"ד 1.
וואי שתיהן מסכנות שם, לשתיהן לא מתאים השידוך הזה בכלל.ומסכנה צליל עם הרגל מה יש לה? איך היא התחננה לצימר להביא קלסרים כי כואב לה אוף. קיוויתי שצימר תבין.
היה לי ברור מהמבט שלה על צימר שהיא רואה כמה קשה לה ומרגישה אמפתיה כבר, והיא תביא לה את המצית.אבל הסוף ביניהן גם היה ממש מקסים צליל ראתה את המצית ותהיתי מה היא תעשה במיוחד לאור זה שכואב לה. תתעלם? תקרא לצימר? תחביא בכוונה כנקמה? תלך אול דה ווי להביא לה? ובסוף היא הלכה להביא לה.
באמת רגע מקסים ומעורר אופטימיות לשיקום היחסים שלהן.וצימר בוכה ממש אוף זה היה רגע ממש מקסים ביניהן ואני מקווה שעכשיו צימר תהיה קצת יותר נחמדה אליה.
האמת שאני שירתתי במפקדה וקיבלתי תקן סמב"צית בלי לעבור קורס סמב"ציות אז אני יכולה להאמיןאני לא כזה סגורה איזה הכשרה נדרשת לרס"פ אם בכלל אבל מוזר לי שטולי ככה משחקת בתקנים של אנשים כל הזמן.
והמבט שהוא דפק ליוגב שהסתלבט עליו: "אני גם מפקח פה על ועדת קישוט"איזה נודניק היוגב הזה
וכפיר דביל חחחחח "אני גזרתי את הש' בעצמי!" ואז משומה כל הפרק הוא גוזר שם אותיות
וזה אולי יהיה גם הניצחון המושלם שלו במשחקי הכוח עם יוגב. יוגב לא יקבל את זה טוב.ואביגיל מה את מתחילה איתו? איזה ילדה חסרת טעם. בסדר את הסטרייטית היחידה כולן לסביות אבל יש גברים מחוץ לצהל. ודווקא יש לו סיכוי לכפיר יש נטיה לצאת עם פקודות שלו.
אה הייתי אמורה להכיר את החייל הזה? תזכירי לי מאיפה?ומה הילל רוצה עכשיו??? (זה הילל נכון?).
נכון!! רציתי להגיד גם!אגב נועה אמרה לה שהיא קוראת למפקדת שלה "המפקדת" וזה לא נכון, גם היא וגם השאר שם קוראות לטולי בשמה כל הזמן.
כן כי היא מאמינה בהצגה הזאת בכל ליבה זה חלק מלהיות קצינים שם.זה נכון, ומעבר לזה מבחינת נועה זה באמת הכל חשוב, כי היא לוקחת הכל ברצינות, היא לא יודעת איך לקחת דברים אחרת.
נכון. זה תסכל אותי נורא כמה היא מפרשת דברים לא נכון מזל שהיא לא חיבלה יותר מידי.אבל הכי משמעותי זה שנועה עדיין אכולת רגשות אשמה על מה שקרה עם ערבה, ולכן היא משוכנעת שערבה רוצה לנקום בה ולהכשיל אותה, וכמעט מחבלת לעצמה בביקורת מרוב שהיא מפרשת הכל לא נכון.
ידעתי שאפשר לסמוך עלייך עם פירוש למשלהגיוני לי שזה באמת משל לכל מה שהולך שם, לחיי הצבא, לאיך שהדברים מתנהלים.
כלומר סוג של משהו שנוצר ונבנה ככה מתוך צורך מסויים, אבל הוא לא בריא (נפשית) לבני אדם.
כן ברור. אבל בניהול בכלל ובצה"ל במיוחד צריך איזה אופי פיקודי ולדעת לשדר סמכות, שאם אין זה בלתי אפשרי כי שם האנשים הכי קשים.עדיין אפשר להתנהג אליהן כמו בני אדם...
מה ציפיתי שתתרגשתי יותר בתור שיפרית שלהןסצינה חמודה ביותר שלהן.
כן מסכנה. אבל היה לי מוזר שהיא בכלל לא הכירה בקיומה וגם ערבה לא התייחסה לצימר אפילו לא ניסתה להגיד לה היי או משהו.היא לגמרי כולה בעניין אחר עכשיו. היא ממש נראה לי הגיעה לרוק-בוטום שלה בפרק הזה.
כן זה הכל ביחד. אבל אני מניחה שאני משלבת את המורעלת עם זה שחשוב לה להצטיין. אית'ר וואי זה אומר שהמטרה המקצועית שלה בין אם זה אישי או למען צהל חשוב לה יותר ממערכת יחסים או הרגשות של בת הזוג שלה.אני לא בטוחה בכלל שזה סתם קטע של קצינה "מורעלת", זה בטח קשור לסוד שלה, גם העניין שחשוב לה כל כך להצטיין שם, וגם העניין הבעייתי שלה עם מערכות יחסים. היא סוחבת משהו שמשפיע על הכל אצלה. אני מקווה שזה יראה לנו מובן יותר אחרי שנדע מה זה.
לגמרי.וואי שתיהן מסכנות שם, לשתיהן לא מתאים השידוך הזה בכלל.
העניין שצליל יכולה לפעמים להיות קצת נקמנית ולעשות בחירות רעות אז לא הייתי בטוחה. אבל שמחתי ממש שהיא הביאה לה. במיוחד כמה שקשה לה ללכת.היה לי ברור מהמבט שלה על צימר שהיא רואה כמה קשה לה ומרגישה אמפתיה כבר, והיא תביא לה את המצית.
תכלס הכל אפשרי בצהלהאמת שאני שירתתי במפקדה וקיבלתי תקן סמב"צית בלי לעבור קורס סמב"ציות אז אני יכולה להאמין
והמבט שהוא דפק ליוגב שהסתלבט עליו: "אני גם מפקח פה על ועדת קישוט"
הרג אותי גם "תדעו שזה כפיר הסריח את המשרד, לא אני!"
וואה וואהוזה אולי יהיה גם הניצחון המושלם שלו במשחקי הכוח עם יוגב. יוגב לא יקבל את זה טוב.
כן זה הילל האחיין של המבסית שצילם אותה והיא הרביצה לו והיא הגישה תלונה והוא הגיש תלונה וכל זה.אה הייתי אמורה להכיר את החייל הזה? תזכירי לי מאיפה?
בכל אופן נראה שהסוד שלה קשור אליו איכשהו.
חחחח כןן שכחתי לכתובורגע ממש מצחיק: כשנועה באה לדבר עם טולי וכפיר בדיוק יוצא משם, כל אחד מהם נסער מהסיבות שלו ושקוע במחשבות שלו, אז כשהוא עובר על פניה יוצא להם הדו-שיח הבא:
נועה: הי
כפיר: כן, תודה
נועה: יופי
אמממ... אחרים שישתחררו כן. לגבי נועה לא יודעת, כי זה מי שהיא, זה לא רק הקצונה.כן כי היא מאמינה בהצגה הזאת בכל ליבה זה חלק מלהיות קצינים שם.
אבל יום אחד היא תשחרר ותבין בעצמה כמה כל זה היה מגוחך.
כן, וגם סתם בנות 18 שעוד לא תמיד התבגרו מספיק בשביל לקלוט שאכזריות לחלש זה לא מגניב.כן ברור. אבל בניהול בכלל ובצה"ל במיוחד צריך איזה אופי פיקודי ולדעת לשדר סמכות, שאם אין זה בלתי אפשרי כי שם האנשים הכי קשים.
חחחח טוב בכל זאת זה בנות אז אין לי קראש על אף אחת מהן, זה לא יעורר בי כזאת התרגשות... סתם אני מאוד רוצה שיהיה להן טוב.מה ציפיתי שתתרגשתי יותר בתור שיפרית שלהן
אאההההההההה זה הוא... אוקיי, אז זה לא הסוד שלה, אבל באמת מעניין מה הוא רוצה.כן זה הילל האחיין של המבסית שצילם אותה והיא הרביצה לו והיא הגישה תלונה והוא הגיש תלונה וכל זה.
ממ כן במקרה של נועה זה יכול להיות.אמממ... אחרים שישתחררו כן. לגבי נועה לא יודעת, כי זה מי שהיא, זה לא רק הקצונה.
נכון.כן, וגם סתם בנות 18 שעוד לא תמיד התבגרו מספיק בשביל לקלוט שאכזריות לחלש זה לא מגניב.
חחחחחחחחח לונהאאההההההההה זה הוא... אוקיי, אז זה לא הסוד שלה, אבל באמת מעניין מה הוא רוצה.
אגב אני לא רוצה להכניס פוליטקה אבל זה רק אני ואת פה אז הצחיק אותי ראיתי ציוץ בטוויטר שאמר שאלונה סער צריכה ללכת לאבא שלה להגיד לו "טולי אמרה שהיא לא מרשה שתכנס לממשלה"
אכן מסקרן.בינתיים הייתה לי גם עוד מחשבה על צימר שאני מקווה שהיא תיכף תשתחרר ותמצא מישהי שווה באזרחות שתעריך אותה.
וגם שאני תוהה אם היא וטולי היו נפגשות גם בסופשים ומחוץ לבסיס או שכל מערכת היחסים ביניהן קיימת בבסיס בלבד.
כאילו זה נראה שהם לעולם לא יוצאים משם אבל עברו 5 חודשים מהעונה הקודמת אני מניחה שמידי פעם הם כן יצאו לשבת
כן בעונה השניה נועה חזרה הביתה לסופש ההורים שלה היו מוזרים כאלה אובססיבים לצמחים ואז היה לה את כל הקטע עם שמרית.אגב בעונה 1 או 2 ראינו בית של מישהי מחוץ לבסיס, נכון? או שאני מתבלבלת עם סדרה אחרת?
יש לי בראש כאילו קטע של אולי חיילת בבית בנפקדות ונועה+מישהי באות אליה, אבל אולי אני מתבלבלת
כן זהו גם סצינה כזאת זכרתי, רק לא שזאת היתה נועה, לכן לא הייתי בטוחה שזה מהסדרה הזאת.כן בעונה השניה נועה חזרה הביתה לסופש ההורים שלה היו מוזרים כאלה אובססיבים לצמחים ואז היה לה את כל הקטע עם שמרית.
בדיוק תודה.אה וגם נכון חגו הייתה נפקדת וצליל באה אליה לשכנע אותה לחזור וגילינו שהיא עבריינית אבל מהסוג העשיר ואחותה עשתה טיקטוקים או משהו.
היו לי הרבה מאוד ציפיות ועדיין אהבתי מאודהאמת שלא היו לי הרבה ציפיות אז דווקא הופתעתי לטובה בינתיים.
חחחח זה היה ממש טובאהבתי את ההתחלה עם פרודיה מדויקת על סדרות מסוג דה קילינג. וכשדברים מתחילים להיות מוזרים זה מגניב.
האמת שאני לא הבנתי את זה בדיוק מהטריילר, אלא מכך ששמעתי אנשים מדברים על הטריילר באיזה פודקאסטעכשיו, אני לא יודעת למה, אבל כשהתברר שהגופה זאת וונדה יצא לי "אוו מיי גאד!!!" שזה קצת דבילי כי זה היה די ברור, כי חשבתי את זה קודם בעצמי, וכי אז נזכרתי שראו את זה בטריילר
וואי כל כך אהבתי את הדמות שלו. אני ציפיתי לאהוב את הדמות שלו כי היה לי ברור שהוא יהיה גיי וגם אני אוהב את השחקן, אבל חשבתי שהדמות שלו תהיה די משנית ואולי תרגיש שולית. במיוחד כשזה שחקן כל כך צעיר וחדש ליד שחקניות מדהימות. אבל הנוכחות שלו שם מעולה. אני כל כך אוהב את איך שהוא פשוט פאן-בוי של אגתה.אני חושבת שOMG שלי נבע מההבנה ש"נמעכה ע"י משהו גדול" זה רפרנס למה שקרה לה בסרט המקולל והמוכחש הזה, כאילו היא הגיחה ישר משם. אבל בעצם לא, כי הכל היה בדמיון של אגתה? לא הבנתי את הקטע הזה אז. גם לא הבנתי איך לצ'רלי* יש כזה כוח לשחרר כישוף של מכשפת השני אם הוא רק מתלמד. כאילו הנחתי שהכישוף שוחרר כי היא מתה אבל אמרו שזה הוא? לא הבנתי. (*אין לו שם והוא צ'רלי מהרטסאטופר אז נקרא לו ככה). היה ממש מוזר לראות אותו עם גייליינר ולק (אני אוהבת!!), מבטא אמריקאי, ולא ביישן וחנוני כזה. גוד פור הים. מעניין מה הקטע שהיא לא יכולה לשמוע שום דבר עליו כמו השם שלו או העבר שלו. בטח הוא קשור אליה איכשהו. אולסו יפה דיסני שעשיתם אותו גיי בלציין לשניה שיש לו חבר ואז הוא נכנס לאיזה עולם קסום ולא נראה את החבר הזה וגם לא צריך לתת לו לפגוש מישהו או אשכרה להראות את החבר שלו כי הנה אמרנו שיש לו חבר פעם אחת
חחחחח עכשיו את מבינה איך אני התלהבתי לראות אותה בוונדהויז'ן וקיוויתי שיתברר שיהיה לה תפקיד משמעותי יותר בסוף.הא עכשיו כשאני מכירה את אניה תביאו עוד מאניה! אולסו אם אוספים מכשפות וזה תביאו את ווילו.
כן, הקטע הפסיכולוגי איתה יותר מעניין מהאקשן.אני חייבת להודות שיותר נהניתי מאוברי פלאזה כסוכנת FBI שבאה להשתלט על החקירה מאחרי זה כשהיא התגלתה כמכשפה אויבת וכל מה שהיא עשתה זה בום בום בלגן.
כן, כמו שאמרתי הוא היה מעולה. כלומר אגתה הייתה מעולה, אבל זה ברור גם מהדמות וגם מהשחקנית.המסע להבאת המכשפות הנוספות היה משעשע. אני אוהבת את הכימיה של אגתה והילד.
אני מניח שהיא לפחות חלקית תלך למקומות מפחידים שאת פחות תאהבי.לא אהבתי את היצורים המפחידים האלה בסוף. אני קצת חוששת מהכיון שהסדרה תלך אליו בקטעים כאלה.
הקטע היה שהשם הרביעי ברשימה שהמכשפה ההיא יצרה היה בעצם רק לב שחור. וכשאגתה ראתה את זה היא אכלה את הרשימה כדי שהTeen לא יראה את זה והיה ברור שזה מישהי שהיא לא רוצה. ואז כששאר המכשפות התעקשו והמכשפה שיצרה את הרשימה אמרה שהשם הרביעי היה רק לב שחור אז אגתה הלכה להביא את "קיטי" בטענה שהלב ייצג אותה (בגלל שבעולם שוונדה יצרה השם משפחה שלה היה הארט)(ובפרק הראשון של וונדהויז'ן היה סימן לב בלוח שנה שלהם שייצג את הפגישה עם הבוס של ויז'ן ששמו הארט ואשתו, שהיא קיטי).לא הבנתי מה היה הקטע עם המכשפה הרביעית? זאת קיטי? (היה מוזר לראות אותה בלי התסרוקת המוכרת אבל היא עדיין נשמעה והתנהגה כמוה חחחח) כי כאילו בבירור היא לא מכשפה אין לה מושג. או שזה יחשף בהמשך שכן והיא סתם מעמידה פנים? כי אני הנחתי שהמכשפה הרביעית זאת אוברי אבל המכשפה פטי לופון ידעה מה כתוב ואמרה שהיה לב שזה רומז לקיטי מוזר.
היא הצחיקה אותי איך היא לא הבינה מה נסגר עם השיר אבל מתישהו קלטה את הפזמון אז שרה איתן ואז כשהיא יורדת במדרגות מזמזמת את זה
בהחלט מאוד חזק בקטע של הקוסם מארץ עוץ.למה צריך ללכת יחפים בשביל זה מאד לא נוח. מסכנה קיטי אם היא לא מכשפה סודית לאן היא נקלעה.
אני מופתעת שלא חשבתי את זה בעצמי עד שקראתי את זה בביקורות כי זה אובייס אבל זה למעשה שביל האבנים הסגולות ובסוף יש קוסם או משהו שנותן להם מה שהם צריכים. נייס. ועוד חשבתי בקטע שהן הורידו נעליים שהמיקוד על הנעל הזכיר לי את המכשפה הרעה מהמערב חחחח. ההבנה החלקית שלי היום זה משהו
כן, זה נחמד מאוד.וגם נחמד שבכותרות סיום יש כל מיני יצוג של מכשפות בתרבות הפופולרית.
חחחחחח כן שכחתי לצייןכולל הפתיח בסגנון שכולל בסוף שורה על כך שזה מבוסס על הסדרה הדנית Wanadavisouhn (משהו כזה)
הבנתי שניה לפני מהשיער האדום (שם נפלט לי האוו מיי גאד). ואז כשהראו את השם ו. מקסימוף מופיע על הפתק נזכרתי שזה היה בטריילר ולחלוטין שכחתי.האמת שאני לא הבנתי את זה בדיוק מהטריילר, אלא מכך ששמעתי אנשים מדברים על הטריילר באיזה פודקאסט
האמת שממש הופתעתי לטובה ממנו אני גם אהבתי אותו מאד והוא משתלב עם כל הבנות ובעיקר אגת'ה נהדר.וואי כל כך אהבתי את הדמות שלו. אני ציפיתי לאהוב את הדמות שלו כי היה לי ברור שהוא יהיה גיי וגם אני אוהב את השחקן, אבל חשבתי שהדמות שלו תהיה די משנית ואולי תרגיש שולית. במיוחד כשזה שחקן כל כך צעיר וחדש ליד שחקניות מדהימות. אבל הנוכחות שלו שם מעולה. אני כל כך אוהב את איך שהוא פשוט פאן-בוי של אגתה.
אהה אוליאני יודע שהוא אמר שהוא שבר את הכישוף של מכשפת השני, אבל אני לא אתפלא אם הוא פשוט חושב שהוא עשה את זה. כלומר שהוא ניסה לעשות את זה, אבל בעצם אוברי עשתה את זה
בטוח.בכל מקרה אני מניח שזה שוונדה מתה היה חלק מזה שבכלל אפשר היה לשבור את הקללה.
יש לי גם תיאוריה בדיוק ערכתי להוסיף את זה. אני מניחה שזאת תיאוריה נפוצה וכולנו חושבים אותו דבר. כולנו חושבים שהוא הבן של וונדה איכשהו נכון?אם כי יש תיאוריות באינטנט לגבי זה. (עוד מלפני שיצאו הפרקים) (עוד מלפני הטריילרים אפילו)
כןחחחחח עכשיו את מבינה איך אני התלהבתי לראות אותה בוונדהויז'ן וקיוויתי שיתברר שיהיה לה תפקיד משמעותי יותר בסוף.
כן, הקטע הפסיכולוגי איתה יותר מעניין מהאקשן.
אוי וזה שהוא עשה שלט ברוכים הבאים לCoven
כן כבר בטריילר ראו כאלה אוף מקווה שלא יותר מידי או שהשאר יהיה מספיק טוב לפצות על זה.אני מניח שהיא לפחות חלקית תלך למקומות מפחידים שאת פחות תאהבי.
נזכרתי כששהיא אמרה שהלב שחור אגת'ה אמרה: "כי כתבת את זה בעט שחור"הקטע היה שהשם הרביעי ברשימה שהמכשפה ההיא יצרה היה בעצם רק לב שחור.
כן הבנתי שבגלל זה הלב כביכול מרמז לקיטי. (כלומר שזה מה שאגת'ה מנסה לחרטט).וכשאגתה ראתה את זה היא אכלה את הרשימה כדי שהTeen לא יראה את זה והיה ברור שזה מישהי שהיא לא רוצה. ואז כששאר המכשפות התעקשו והמכשפה שיצרה את הרשימה אמרה שהשם הרביעי היה רק לב שחור אז אגתה הלכה להביא את "קיטי" בטענה שהלב ייצג אותה (בגלל שבעולם שוונדה יצרה השם משפחה שלה היה הארט)(ובפרק הראשון של וונדהויז'ן היה סימן לב בלוח שנה שלהם שייצג את הפגישה עם הבוס של ויז'ן ששמו הארט ואשתו, שהיא קיטי).
זהו לא זכרתי את זה אבל אז קראתי את זה בפייסבוק וערכתי והוספתי אצלי. שאז זה כן אוברי מה שיותר הגיוני לי.אבל אני די בטוח שהלב השחור באמת כן ייצג את הדמות של אוברי כי היה קטע מוקדם יותר בפרק שאוברי אומרת לאגתה שיש לה לב שחור שפועם עבורה.
לאדעת זה היה לי חלקית טוב חלקית טיפה קרינג'. וגם אולי טיפה ארוך מידי לא צריך לחזור על הפזמון 3 פעמים.הקטע עם השיר היה מעולה.
ואני דווקא הייתי מאוד על הגדר לגבי השיר. כי בD23 הביאו את השחקניות של הסדרה והן שרו את השיר וזה הרגיש לא משהו. אבל בקטע הזה בפרק זה עבד ממש טוב. למעשה אם משהו הפריע לי זה ששילבו את הקטע שהן שרות את השיר עם זה שהטין מנסה לברוח מהיצורים למעלה.
אה עכשיו גם חשבתי שבינתיים אגתה קוראת לצרלי טין שזה כתיבה שונה אבל נשמע כמו טין מן.בהחלט מאוד חזק בקטע של הקוסם מארץ עוץ.
כן.יש שם גם תמונה של דורותי עם האריה.
חחחחחחחחחח כן אויאוי, והקטע שאגתה אומרת שהיא תנהג ואז מתיישבת באיזה שולחן שהיא הכינה כאילו הוא רכב, כולל פדלים לרגליים, שזה כנראה מה שהיא נהגה בו בפנטזיות שלה.
אוי, עכשיו אני נזכר שלדעתי בקטע אחרי שהאסייתית הפילה את הנער לרצפה אז אגתה קראה לו טוטו.אה עכשיו גם חשבתי שבינתיים אגתה קוראת לצרלי טין שזה כתיבה שונה אבל נשמע כמו טין מן.
אני לא בטוח אם הן היו חייבות חמש מכשפות בשביל הכישוף לפתיחת הדלת, נראה לי שזה פשוט שמומלץ מכשפות עם כישורים מסויימים בשביל להצליח בשביל המכשפות. כשאגתה אומרת שלא תהיה עוד מכשפה אז התחושה שלי היא שהן לא התנגדו כי הכישוף לא יעבוד, אלא כי לא יהיה להן סיכוי להצליח.לא הבנתי אז איך בכל זאת נפתחה להן הדלת אם לא הייתה את המכשפה הרביעית.
אולי זה מהדברים שנעשים טובים יורת בשמיעות חוזרות.לאדעת זה היה לי חלקית טוב חלקית טיפה קרינג'. וגם אולי טיפה ארוך מידי לא צריך לחזור על הפזמון 3 פעמים.
חחחחח לא עשיתי את הקישור הזה.אה חח נזכרתי שהיה לאגת'ה ארנב ואני כזה הו לא שאניה לא תראה
חשבתי שהיא קראה לארנב טוטו ועכשיו אני לא זוכרת.אוי, עכשיו אני נזכר שלדעתי בקטע אחרי שהאסייתית הפילה את הנער לרצפה אז אגתה קראה לו טוטו.
כל מה שחסר זה שיקראו לו "חבר של דורותי" כינוי להומואים.
אז מה כל אחד יכול לבוא לשיר את השיר הזה ותפתח לו הדלת?אני לא בטוח אם הן היו חייבות חמש מכשפות בשביל הכישוף לפתיחת הדלת,
כן?זה איכשהו גרם לי להזכר בכך שבוונדהויז'ן אגנס הייתה מדברת הרבה על בעלה ראלף, ואז נראה לי שבסוף גילינו שראלף זה בעצם הדמוי פייטרו הזה
חחחחחח הטרלה מדהימה(שאף פעם לא קיבלנו הסבר לכך שהוא גם נראה בדיוק כמו פיטר מהיקום של האקס מן של פוקס)
ראיתי גם.רק רציחות בבניין 4X04
חחחחחהצחיקו אותי כל העקיצות של מייבל על האייפד של אוליבר על הגודל והבהירות והרעש זה כזה דבר של מבוגרים
אני מכיר אנשים שהכתב בטלפון שלהם הוא ענקי.גם הטלפון של אמא שלי פסטיבל אורות וצלילים מוגדל
ובסוף אפילו לא גילינו מי זה בתמונות של לורטה. (אני מנחש שזה הרוצח)אוליבר עייף מידי בבוקר להקשיב, רילייטבל. אולסו די אל תעשה שטויות עם לורטה!
איזה כיף היה לקבל שוב לפרק את פול ראד.חחחחחחחח המבטא האירי הגרוע של פול ראד
הצחיקה אותי המחשבה שבסצנה ההיא שהוא הדגים להם פעלולים בטח היה שם פעלולן חחחח אז יש פעלולן שעושה פעלולים בשם פול ראד שמשחק פעלולן של עצמו
אוי, אני לא אוהב קליקיםוואי הכירופרקטית הזאת עשתה לי חשק גם לעשות קליקים בכל הגוף
אני גם חשבתי שיכול מאוד להיות שזאת ג'אן. (אם כי זה אומר משהו שלא קל לקבוע מי האדם היותר בעייתי - ג'אן או צ'ארלס)צ'ארלס הגיע למסקנה שהוא מערכת היחיסם הבעייתית של סאז אבל אני תוהה אם זה הוא או ג'אן.
אני גם תהיתי אם תהיה התייחסות לזה. כאילו אולי זה היה עוד ניסיון לפגוע בצ'ארלס.לא הבנתי מה קרה בלוויה כאילו מי שם בקבוק אמיתי בכוונה? פול ראד? הוא ניסה לייצר קטטה? כי מה? הוא ניסה לפגוע בצ'ארלס? ואם לא הוא אז מי?
אני מניח שעוד לא סיימנו איתם. בין היתר סאז חקרה את דודנוף מסיבה כלשהי. וגם מייבל עברה לגור שם.האם בזאת נגמרה סאגת הווירדוס בביין המערבי? הם פשוט חיים בקומבינה ממש ממש זולה? אמאלה 200 דולר זה מה? 700 שח? לדירה בניו יורק????????????? וואו אני גם הייתי לוקחת
או שיהיו עוד הפתעות מכיוונם?
האמת שאני כבר התחלתי לחשוד בה שבוע שעבר, או אפילו שבוע לפני כן.כשהוורארד קיבל עד לדלת הודעה על אודישנים רנדומלים זה כבר היה לי ממש חשוד. ואז זה כן היה המפיקה והבמאיות באמת ולא השכנים שניסו להוציא אותו. ואז התחלתי לחשוד אולי לסרט הזה יש מניעים נסתרים יותר ממה שנראה ובכלל יוצרי הסרט קשורים איכשהו לרצח של סאז. וול וול וול הייתי בכיוון בסוף. מה את עושה גברת מפיקה?
נכון??אני בשוק שזה רק פרק רביעי לעונה. מרגיש לי שאנחנו כבר צופים בה הרבה זמן.
אולי.ואולי זה שהיא מההתחלה עם רק פרק אחד לעונה ואני כבר רגיל לכך שסדרות מתחילות את העונה עם שניים או שלושה פרקים.
יופי ניק*אגב, שכחתי לחלוטין שכבר כתבת על הפרק. אני שקלתי לראות אותו כבר ביום חמישי וממש חשבתי שאני אחכה שאת תכתבי עליו. וחיכיתי וחיכיתי ואז בסוף היום ראיתי. ורק אחרי זה חשבתי לבדוק אולי כן כתבת עליו כבר ואז גיליתי את ההודעה הזאת.
תכלסואיך הוא לא רק יודע להשתמש באינסטגרם אלא גם יודע ליצור פינסטה
בטח. כל אדם מעל גיל 60.אני מכיר אנשים שהכתב בטלפון שלהם הוא ענקי.
שכחתי מזה.ובסוף אפילו לא גילינו מי זה בתמונות של לורטה. (אני מנחש שזה הרוצח)
יפה אתה חוזה עתידות.זה גם מצחיק כי אנחנו כבר עברנו את זה שחשבנו בעבר שהוא מת ואז הוא הופיע שוב (ואני אפילו חשבתי אז שאולי זה איזה כפיל שלו)
ואי אני מתה על קליקיםאוי, אני לא אוהב קליקים
כאילו לא הייתי חושבת שזה צארלס בכלל אם זה לא היה הוא בסצנה הזאת והוא שהגיע למסקנה הזאת כי נראה שהם היו חברים די סבבה.אני גם חשבתי שיכול מאוד להיות שזאת ג'אן. (אם כי זה אומר משהו שלא קל לקבוע מי האדם היותר בעייתי - ג'אן או צ'ארלס)
כן בדיוקאני גם תהיתי אם תהיה התייחסות לזה. כאילו אולי זה היה עוד ניסיון לפגוע בצ'ארלס.
שום דבר הוא לא רק טעות.אבל אז די עברו מזה הלאה כאילו זה סתם הייתה טעות. ואולי זאת באמת הייתה רק טעות.
כן כנראהאני מניח שעוד לא סיימנו איתם. בין היתר סאז חקרה את דודנוף מסיבה כלשהי. וגם מייבל עברה לגור שם.
וואלה? יפה. אני שכחתי מקיומה עד עכשיו.האמת שאני כבר התחלתי לחשוד בה שבוע שעבר, או אפילו שבוע לפני כן.
לא כל כך בגלל משהו של ממש אלא כי לרוב הרוצח הוא אדם שאף אחד בכלל לא קרוב ללחשוד בו בתחילת העונה. כאילו מישהו הכי לא קשור. והיא בערך הכי לא קשורה.
ואז כשחשבתי על זה יותר אז חשבתי שאולי הקטע שהיא רוצה לעשות את הסרט הזה עליהם כל כך מהר היא חשודה.
כן אה? אנחנו מנוסים מידי בסדרות כאלהאבל אם אנחנו פוגשים אותה עם אקדח בפרק 4 אז היא בטוח לא הרוצחת. היא בהחלט משהו ואולי זה באמת קשור לכך שהיא רצתה לעשות את הסרט מהר וקשור אל סאז, אבל היא לא הרוצחת שלה.
אולי הדלת הייתה פתוחה?*אגב, נזכרתי במשהו שרציתי להתייחס אליו לגבי הפרק הקודם - היה את הקטע שהשלישיה שלנו מדברים בדירה של צ'ארלס ואז השוטרת נכנסת ומדברת איתם ואז פתאום מופיעים שלושת השחקנים (יוג'ין, אווה וזאק) ומפתיעים את כולם. איך לכל הרוחות הם נכנסו לדירה בלי שאף אחד היה מודע לזה? וזה מצחיק שהסדרה כבר לא טורחת בכלל לנסות להסביר דברים לא הגיוניים כאלו.
כן זה נכון, אני קצת שונאת שסדרות עושות את זה עכשיו.אז סיימתי את KAOS של נטפליקס (8 פרקים בינג'), ומצד אחד נהנייתי ואהבתי ואני חושבת שבהחלט יש פה עוד אנשים שיהנו ממנה.
מצד שני, זה מרגיש שהיוצרים מאוד בנו על עונה שניה, ולפי גוגל עוד לא חודשה אז לא ברור אם תהיה, וגם אם תהיה - זה תהיה אחת מהסדרות האלו כמו העלאה, שעד שמגיעה העונה הבאה כבר שכחתי מזה ולא בטוח שיש לי מספיק מוטיבציה לחזור ולהזכר, אז אולי בדיעבד היה עדיף לי לחכות עם זה עד שיש 2-3 עונות גמורות לפחות ולראות אותן ברצף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.