Lhuna3
Well-known member
חיכיתי שאת תכתבי קודם. והאמת שגם הרגשתי שהפרק הזה היה פחות טוב מהקודמים, כאילו כמעט לא קרה בו כלום.לונה אני אתמול הייתי כ"כ עייפה כי ישנתי 3 שעות שהצלחתי באופן מדהים ללכת לישון לפני 9. מה התירוץ שלך?
שניה רגע. היא תיחמנה כן, אבל אני לא בטוחה כמה קרדיט אני נותנת לה בדיוק ומה קרה עד הסוף.אז המב"סית המניאקית תחמנה את הכל לגרום לטולי לחשוב שהיא ככ רוצה את התחרות ששווה לה לוותר על התלונה. יפה. כלבת על זאת. אבל איזה מוח מניפולטיבי מוכשר יש להודות. לראות כמה מלכים קדימה איך דבר יגרום לדבר יגרום לדבר, יפה.
היא בהתחלה אמרה להילל להגיש את התלונה הנגדית מתוך כוונה שבעקבות זה טולי כבר תמשוך את התלונה שלה - וזה לא קרה.
ואז היא נתנה לטולי את התחרות כי היא ידעה שלטולי תהיה מוטיבציה גבוהה לזה, אבל אז איך היא גרמה למפקד הבה"ד (או מה שהוא) להתחרט ולמשוך ממנה את התחרות בנימוק של התלונה הקיימת נגד טולי? וזה אומר שניקול לא היתה קשורה לזה בכלל, וזה לא כי כפיר סיפר לה על התלונה והיא סיפרה למפקד הבה"ד?
בקיצור לא בטוחה כבר מה הלך שם.
מה שכן - השיחה שכפיר בא להזהיר אותה ולספר לה על ניקול=, והיא בכלל לא יודעת מי זאת וכולה עוד בפאראנויות מבן צור אז עכשיו היא חושדת שגם הוא שתול - מאוד הצחיקה אותי.
כן זה היה רגע טוב.ועכשיו טולי מעורערת. אהבתי איך היא כמעט ירתה, האמת ציפיתי לראות אותה מרוקנת איזה צרור בול למטרה, אבל גם אהבתי איכשהו שנועה עצרה אותה.
כן חחחחוואי יוגב איזה פתטי מעיק הוא די. מצד שני הוא דחף את אביגיל ישר לכפיר חחח דביל.
אבל אני נותנת לו גם קרדיט על כך שאחרי שנרמז לו שהוא עלול להיות מטריד, הוא דאג מהצד שיעזרו לה כשהיא צריכה עזרה, מבלי לקבל קרדיט לעצמו.
זה היה מעשה מאוד לא אנוכי ויפה דווקא לדעתי.
למה הוא שוכב איתן זו לא תעלומה גדולה: כי הוא גבר והן רוצות לשכב איתו.וגם כפיר דביל כמובן למה הוא לא מדבר ברור אף פעם? ומה יש לו זה למה הוא שוכב עם כל החיילות שלו?
למה הן שוכבות איתו, זו השאלה האמיתית בעיני (אבל אני מניחה שכשאת בת 19 ועדיין חסרת סטנדרטים מישהו כמוהו יכול להחשב מושך).
כן, מוזרמה זה פרק בלי צימר? בווו
אני לא יכולה לחשוב עליה כמניאקית, היא פשוט רוצה לנצח, היא לא חושבת על זה כהתעללות.וואי היום נועה יצאה מניאקית עם זה שהיא נתנה למדריך ההוא להתעלל במכיות שלה ככה.
מייקי היה ממש חמוד כשהוא בא להגנתן. ואז הוא היה מניאק גם למייקי. ואז נועה פשוט עמדה שם ושתקה אין לי מה לומר להגנתה היום זה היה מניאקי.
וזה שהיא לא הגנה על מייקי זה היה מאוד מאכזב בשבילו, אבל שוב קשה לי להאשים אותה, כי היא לא הבינה שזה מה שמצופה ממנה בסיטואציה. (כמו שהיא הסבירה אח"כ - אנשים נפגעים ממנה כי הם מצפים לדברים שהיא לא מבינה).
כן, נראה שהסיפור הזה יקרב אותם.דווקא צליל יצאה חמודה כשהיא לפחות התעמתה עם ההוא.
אני מקווה שזה יביא להשלמה ביניהם.
כן מסכנה. אבל קצת התאכזבתי שזה "הסוד הגדול" שהובטח לנו בפרומומסכנה יש לה שבר מאמץ בגלל זה היא בקושי הולכת.
אני לא חושבת שהיא הולכת להתמכר, אבל אני חושבת שהיא הולכת לפגוע בעצמה בתחרות כשהיא תתאמץ יותר מידי ותפגע קשה יותר.אבל שיט צליל אל תתמכרי לכדורים מייקי צודק זה מסוכן. נכון שזה לא אופיאידים חזקים כמו בארה"ב אבל עדיין. לכי לרופא. מה יש לאנשים האלהההה למה הצבא כ"כ חשוב להם?? די אתם רק מכים בבסיס טירונות 02!!!
אלא אם מייקי בכל זאת ילשין עליה לפני כן.
כן לפחות משהו טוב קורה שם למישהו בעונה הזאת. ולשתיהן מגיע משהו טוב.אוקי ואז בסוף כשאביב באה לנועה אז נועה אמרה משהו: "אנשים מצפים ממני לדברים שאני לא מבינה" וקצת נשבר לי הלב בשבילה שוב למרות שכעסתי עליה מוקדם יותר. ואביב מסכנה שכבר לא אכפת לה שיפגו בה כי היא כזאת סמרטוטית גם ככה אבל זה גם היה אמיץ וחמוד בשבילה. גוד פור דם!