didalf
Well-known member
אגת'ה אול אלונג פרק 5
למה כל החושך הזה אבל?????????? נאלצתי להחשיך את כל הבית רק כדי לראות משהו!!
יוו איזה כיף לעוף על מטאטא!! בא לי גם חחחחחח.
בדיוק כשחשבתי למה הן לא עשו את זה קודם במקום ללכת ככ הרבה טין שאל את זה. לא קיבלתי תשובה מספקת כי הן יכולות לרחף גם קרוב לקרקע.
אוקי קיבלנו הסבר מי רודף אחרי אגתה. היא הרגה את כל המסדר שלה בעבר (לא זכרתי את זה) והשאירה את הילדים ועכשיו הם נוקמים.
הם מפחידים אבל די גרועים בעבודתם.
ויאללה עוד בית עוד מבחן עוד תלבושות. היום אייטיז-ספורט. לול
הם אומרים שזה המבחן של אגת'ה. אוקי הנחתי שהיא תהיה אחרונה.
אבל לא הבנתי בכלל מה היה המבחן במה היא נבחנה שם? הם שיחקו בסיאנטס (חחחח הקטע שהיא מחקה את קיטי)
ואז הגיעה אמא שלה שהיא רעה ורוצה להרוג אותה אבל מה היה המבחן פה?
משעשע אותי שכשכולן מפוחדות אוברי נהנית מהכאוס
אבל גם מעניין שהיא כאילו רוצה להרוג את אגת'ה אבל גם להגן עליה מפני אמא שלה. כאילו "ביץ' רק אני אוהבת אותה מספיק להרוג אותה!". נייס.
אוי אגתה חזרה לדרכיה הסוררות והרגה את אליס (בטעות או לא?) כשהיא שואבת את הכוחות שלה.
מי זה הניקולס משהו הזה שהצליח להסיח את דעתה בסיאנס? (אולסו הצחיק אותי כשטין איית ניק חחחח הם קשורים בכל פאנדום).
אוקי ואז הוא כועס עליה שהיא כן רוצחת כי הוא חשב שהוא ראה בה משהו טוב.
ואזזזזזזזזז פתאום מלפחד ממה שהיא עשתה ולדאוג לו היא משנה פאזה לחלוטין. קולטת משהו. "אתה בדיוק כמו אמא שלך" וואט נאו?
ופתאום יש לו כוחות לילד והוא שולט במכשפות האחרות שזורקות את אגת'ה לביצה. אבל אז הוא גם מטביע אותן
ויש לו כתר קטן. כמו של... אמא שלו??
אוקי בגלל שדי צפינו את זה אני שמחה שלא שמרו את זה לסוף כטוויסט הגדול אלא הטוויסט מתחיל עכשיו ואני סקרנית לאן זה ילך.
הוא זמם את זה כל הזמן ורק נראה תמים? הוא היה תמים באמת עד שאיזה זכרון חזר אליו? מה יקרה עכשיו כשכל הדמויות טכנית מתו? איך הן יוחזרו?
איך הוא בכלל קיים ומאיפה הוא בא? האם הוא ככה בקומיקס?
האם זה אובייס או שצריך להתנהג בחשאיות עדיין?
האם נקבל הופעת אורח של אמא??????
אחרי צ'רלי בהרטסטופר שהוא חמוד אבל גם קצת מפחד מהצל של עצמו כיף לי לראות אותו כזה באד אס וככ שונה.
יוו איזה כיף לעוף על מטאטא!! בא לי גם חחחחחח.
בדיוק כשחשבתי למה הן לא עשו את זה קודם במקום ללכת ככ הרבה טין שאל את זה. לא קיבלתי תשובה מספקת כי הן יכולות לרחף גם קרוב לקרקע.
אוקי קיבלנו הסבר מי רודף אחרי אגתה. היא הרגה את כל המסדר שלה בעבר (לא זכרתי את זה) והשאירה את הילדים ועכשיו הם נוקמים.
הם מפחידים אבל די גרועים בעבודתם.
ויאללה עוד בית עוד מבחן עוד תלבושות. היום אייטיז-ספורט. לול
הם אומרים שזה המבחן של אגת'ה. אוקי הנחתי שהיא תהיה אחרונה.
אבל לא הבנתי בכלל מה היה המבחן במה היא נבחנה שם? הם שיחקו בסיאנטס (חחחח הקטע שהיא מחקה את קיטי)
ואז הגיעה אמא שלה שהיא רעה ורוצה להרוג אותה אבל מה היה המבחן פה?
משעשע אותי שכשכולן מפוחדות אוברי נהנית מהכאוס
אבל גם מעניין שהיא כאילו רוצה להרוג את אגת'ה אבל גם להגן עליה מפני אמא שלה. כאילו "ביץ' רק אני אוהבת אותה מספיק להרוג אותה!". נייס.
אוי אגתה חזרה לדרכיה הסוררות והרגה את אליס (בטעות או לא?) כשהיא שואבת את הכוחות שלה.
מי זה הניקולס משהו הזה שהצליח להסיח את דעתה בסיאנס? (אולסו הצחיק אותי כשטין איית ניק חחחח הם קשורים בכל פאנדום).
אוקי ואז הוא כועס עליה שהיא כן רוצחת כי הוא חשב שהוא ראה בה משהו טוב.
ואזזזזזזזזז פתאום מלפחד ממה שהיא עשתה ולדאוג לו היא משנה פאזה לחלוטין. קולטת משהו. "אתה בדיוק כמו אמא שלך" וואט נאו?
ופתאום יש לו כוחות לילד והוא שולט במכשפות האחרות שזורקות את אגת'ה לביצה. אבל אז הוא גם מטביע אותן
ויש לו כתר קטן. כמו של... אמא שלו??
אוקי בגלל שדי צפינו את זה אני שמחה שלא שמרו את זה לסוף כטוויסט הגדול אלא הטוויסט מתחיל עכשיו ואני סקרנית לאן זה ילך.
הוא זמם את זה כל הזמן ורק נראה תמים? הוא היה תמים באמת עד שאיזה זכרון חזר אליו? מה יקרה עכשיו כשכל הדמויות טכנית מתו? איך הן יוחזרו?
איך הוא בכלל קיים ומאיפה הוא בא? האם הוא ככה בקומיקס?
האם זה אובייס או שצריך להתנהג בחשאיות עדיין?
האם נקבל הופעת אורח של אמא??????
אחרי צ'רלי בהרטסטופר שהוא חמוד אבל גם קצת מפחד מהצל של עצמו כיף לי לראות אותו כזה באד אס וככ שונה.