דיוני סדרות #134

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האם הבלונדית המתנקשת בסדרה היונים השחורות זאת הבלונדית המתנקשת (וילאנל) מלהרוג את איב?
אני לא יודע אם אתה צוחק, אבל ממש לא אותה שחקנית.

ממש אהבתי את הדמות שלה ביונים שחורות (קראו לה שם וויליאמס)
קראתי עכשיו על השחקנית ושמחתי לגלות שהיא תככב בשתי סדרות שיצאו בשנה הבאה

Lhuna3

Well-known member
@Lhuna3
אני התלבטתי האם להמליץ לך עליו.
לא בגלל שאני חושב שהוא לא ממש טוב, אלא כי הרבה פעמים אנחנו לא באותה דעה לגבי פרקים של הדוקטור, אז ייתכן שאת לא תסכימי איתי.
אבל מצד שני זה כריסמס, אז באווירת הכריסמס אני ממליץ שתראי את הפרק עם לב פתוח.
(או אם את בקטע של חנוכה אז תחשבי שזה יהיה נס של חנוכה שממש תאהבי שוב את הדוקטור) (כלומר זה עוד לא ברמה של פרקי טננט טובים, אבל בכל זאת) (טוב יותר מחלק מהכריסמס ספיישלס של מאט סמית' לדעתי)
בוא נתחיל מההערה האחרונה שכתבת.
למאט היו את פרקי הכריסמס ספיישלים הבאים:
A Christmas Carol - מבחינתי הכריסמס ספיישל הטוב ביותר בכל הסדרה (אולי בתיקו עם כמה נוספים, אבל אין טובים יותר, לטעמי!).
The Doctor, the Widow and the Wardrobe - ספיישל מהגרועים עלילתית, אבל עדיין יש בו את מאט סמית' וכמה רגעים כיפיים שלו, אז שום פרק של שוטי שוטי ספינתי לא יכול להיות יותר טוב ממנו.
The Snowmen - פגישה של הדוקטור עם קלרה וזכור לי כפרק כיפי.
The Time of the Doctor - הפרק האחרון של מאט וזכור לי כמעולה.
אז זה לגבי זה.

Having said that... אם עוד היה לי את המנוי לדיסני פלוס אז הייתי כנראה צופה בספיישל החדש.
אין לי ממנו ציפיות בכלל, זה באמת יהיה בגדר נס חנוכה אם אני אוהב אותו, ואני לא כזה מאמינה בניסים!
אבל הסקרנות עדיין מושכת אותי קצת לזה. האם מספיק בשביל לטרוח עם הדודים? אולי, אולי... שוקלת את זה.
(אבל אם אני בסוף אצפה ואשנא אותו אז אל תבוא בטענות)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי סוף סוף את פרק 11 של Brilliant Minds

איזה פרק מייגע.

באמת שלא היה שם שום דבר מוצלח.
אז אולי בגלל שבאתי עם ציפיות למשהו נוראי בסוף דווקא היה לי בסדר.
לא שלא היו לי בעיות עם הרבה דברים שקרו, אבל אתייחס בהמשך
עם אליסון נגמר בסדר, אבל הפאסיב-אגרסיב וכל האיומים להרוס לקרול את החיים למרות שהיא הייתה בסדר כלפיה(גם אם לא 100%אתית ) ואז בסוף קרול נתנה לה הבחנה והכל בסדר? היא הולכת לקבל עזרה מקצועית? לא הבנתי מה פתאום גרם לה לראות את האור.
כי דרמה ולהפחיד אותנו
וגם תכלס הגיוני במידה רבה שלשמוע אבחנה כן בסופו של דבר עוזר לה להתקדם כי זה דרך הלאה במקום לדוש בעבר.
ותכלס גם כל הדרמה היא הגיונית כי אנשים עם בורדרליין יוצרים דרמה מסביבם גם כשאין הרבה - וכשהמטפלת שלך היא אשתו של האדם שהיה לך רומן איתו ומסיבה הזויה גם מתעקשת להמשיך להיות מטפלת שלך, אז ברור שיש דרמה.
עשו שטיק בסוף עם הקטע שאליסון אומרת לאריקה "יש משהו שאת לא יודעת לגבי קרול" ואז אנחנו בטוחים שהיא תגיד לה משהו נוראי (בין אם זה אמת או לא) אבל היא אומרת שהיא בן אדם מיוחד. אני לא יודע אם אהבתי את זה או לא.
בסופו של דבר כן היה סיפור מעניין - מה שהכי מעצבן אותי זה דווקא ההתנהגות של קרול בכך שהיא לא הפסיקה לטפל באליסון ברגע שהיא גילתה ושהיא המשיכה להפגש איתה גם אחרי ניסיון ההתאבדות. זה לא מקצועי, לא מוסרי ונראה לי ממש מסוכן. אם כי בשלב מסוים פחדתי שהיא תביא את בעלה שידבר איתה, אז אני שמח שלפחות לא הלכו עד לשם.
אני מאוד מאוד מקווה שסיימו עם הסיפור של אליסון כאן.
הקטע המעניין היחידי היה הדיכאון אחרי לידה של קרול.
כן זה היה מעניין. זה גם היה סוג שונה מאיך שבדרך כלל ראיתי שהוצג בסדרות בעבר - כלומר לא שהיא לא יכלה להיות עם התינוק, אלא שהיא לא יכלה להתנתק.
ובצד החיובי הדרמה הזאת מאחורינו עכשיו שקרול סופית רוצה להתגרש ממוריס.
לרוע המזל זה ממש לא מבטיח שזה סוף הדרמה. אם זאת הייתה סדרה ברמה נמוכה יותר אפילו הייתי מצפה שזה יחזור בעוד עונה עם כך שמוריס חזר אל אליסון והחליט להתחתן איתה. אבל אני מאמין שהסדרה הזאת לא תעשה את זה.
ואז היה את הדרמה המיותרת עם ג'ייקוב ואן ואריקה. והתחרות השתנה/השוואת גדלים והמשחק על חשבון מטופלים. הקטע שג'ייקוב סיפר לאריקה ודנה שיש לו ילד(למרות שהתגובה של דנה "ילד אנושי?" הייתה בין הדברים הכי טובים בפרק) ושאר הדברים ואז בסוף עם הבניין, זה גרם לי לרצות לדחוף את הראש במקלדת.
הקטע של התחרות בין ואן וג'ייקוב היה לחלוטין מטומטם. אני קצת קיוויתי שאולי ואן נסחף לזה בגלל הקטע של ההזדהות שלו אז הוא נכנס לנעליו של ג'ייקוב. אבל זה פוטר אותו יותר מידי. זה היה מטופש. ומעצבן שבסוף דווקא ג'ייקוב כאילו יצא האיש הגדול מזה בכך שהוא עשה איבחון מסובך.
ולכן אני לא בטוח אם אני שמח או לא שג'ייקוב יצא ילד דביל בכך שהוא הלשין על ואן שיש לו ילד (ועם תירוץ עלוב של "חשבתי שהוא בטח אמר לך"). לפחות אריקה התעמתה איתו על כך שהוא עשה את זה בכוונה.
אבל גם היא יצאה מטופשת כשהיא יוצאת כועסת בטענה שהיא רק רוצה להיות רופאה ולא להסתבך בדרמות האלו. היא הרי בחרה לשכב עם ואן. והיא עשתה את זה תוך כדי שהיא ידעה שיש לה קראש על ג'ייקוב. אז שלא תבוא בטענה לכך שזה לא קשור אליה.
עם כל השטויות של השלישיה הסטרייטית, דיינה באמת יוצאת הכי מלכה.

הסוף עם הבניין - האמת שלא חשבתי שילכו על סוף של אסון שבו אחד מהדמויות הראשיות בסכנת חיים. אבל זה כל כך קלאסי בשביל סדרה כזאת שזה באמת היה מתבקש. פשוט הסדרה הרבה פעמים עושה כאילו היא יותר "מפותחת" ממשהו כמו האנטומיה של גריי. אבל תכלס זה כבר ברור שהיא בדיוק כמו כל האחרות.
ובנוסף, אני מניחה שהרעיון עם המטופל שיש לו תסמונת טורט היה להראות מה קורה שיש חילוקי דעות בין ג'וש לוולף, אבל זה הרגיש מוזר. לפחות וולף סיפר לג'וש על אבא שלו וגרם לג'וש להבין מאיפה 98.99999999% מהתסביכים שלו מגיעים(השאר מהאימא ד"א) . אבל הקטע של הרגשי נחיתות שפתאום ג'וש מרגיש קצת מוזר, מאיפה זה בא? לפחות וולף אמר לו שהוא שווה לו כי הוא לא מפסיק להתווכח איתו :-D .
מהרגע שהבחור עם הטורט אמר שהוא רוצה ניתוח מוח היה ברור שזה יוביל לחילוקי דעות בין אוליבר וג'וש.
תכלס גם לפני זה היה לי ברור שתהיה בינהם דרמה בפרק הזה כי זה פרק לפני פגרה ואני בכלל חשבתי שיגמר רע יותר בינהם.
זה כן דווקא היה סיפור מעניין. בשלב הזה, אחרי עשר פרקים, היה ברור לנו הגישה של אוליבר שעדיף לחיות עם משהו כמו טורט. אז היה מעניין לעמת אותו עם מישהו שרוצה לעשות שינוי ניתוחי במשהו כזה. הרוב בזה היה גם די צפוי, כולל הדעה השונה של ג'וש. דווקא כן הפתיע אותי כשאוליבר העלה שבפועל אם הייתה דרך לרפא לחלוטין את אבא שלו מהדו-קוטביות שלו אז הוא היה הולך על זה. זה מצד אחד נשמע ברור, אבל מצד שני כאילו מנוגד לכל הגישה של אוליבר.
ואת הריב עם ג'וש לא ראיתי בדיוק בתור רגשי נחיתות של ג'וש, אבל כן תחושה שאוליבר לא באמת מעריך אותו. ואפשר להבין את זה כי אוליבר לחלוטין מרגיש כמו סנוב לגבי הגישה שלו לרפואה כאילו היא הדרך הנכונה ודברים אחרים לא ובלי הרבה גמישות לגבי זה.
זה כאילו הם ניסו לדחוף כמה שיותר דרמה כי הם ידעו שהם יוצאים לפגרת חגים(ואז שני פרקים אחרונים לעונה/סדרה).
לא ממש בכאילו. אבל כמובן שזה מה שעושים.
אני הייתי כמעט בטוח (כלומר מהרגע שהצצתי וראיתי שאת לא אהבת את הפרק) שאוליבר וג'וש יפרדו.
אז מבחינתי לא אכפת לי אם כל המתמחים היו באורגיה משותפת של בגידות ובסוף נפל עלים מטוס וקרול החליטה שזה הגיוני לעבור לגור עם אליסון - כל עוד אוליבר וג'וש בסדר בסוף אז אני גם בסדר.

אז פרק הבא יהיה מלא מתח לגבי מה יהיה עם אריקה. תוך כדי טיפול בעוד ניצולים מהאסון. ואני מניח שנראה את אריקה שורדת במעלית עם האיש והאישה כשאחד מהם יפצע והיא תצטרך לטפל בו במקום.
אני גם מניח שהיא תשרוד, אבל לא בטוח.
זה או שהיא תמות או שהיא תשרוד כמה עונות עד שהיא תעבור לנהל מחלקה ניורולוגית במרכז אפריקה :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם לא אני לי, מי לי?

פרק כריסמס ספיישל של דוקטור הו של 2024:

Doctor Who - Joy to the World

ממש אהבתי אותו.
אולי לא מאה אחוז מכל מה שהיה בו, אבל לחלוטין את הרוב
דברים שאהבתי בפרק:
  • מלון זמן שבו כל חדר נמצא בתקופה אחרת של כדור הארץ - רעיון מעולה ולחלוטין הייתי הולך על זה.
  • תכלס גם הייתי שמח לעבוד במלון הזה.
  • ג'ואל פריי בתור עובד המלון הנאמן שמת הרבה יותר מידי מוקדם בפרק, אבל אז בדרך באבל טכנולוגי ממשיך לחיות. (לא זכרתי מאיפה הוא מוכר לי אז בדקתי והוא שיחק דמות קבועה בסדרה הקומית Our Flag Means Death וגם בסרטים קרואלה וYesterday)
  • העובדה שבתוך האקשן קיבלנו את הדוקטור חי שנה במלון קטן, מחכה ומתחבר מאוד עם מנהלת המלון תוך כדי שהוא לומד לשבת ולדבר עם אנשים. המונטאג' של השנה הזה היה פשוט חמוד וכיף. וממש אהבתי את הבחורה שעבדה שם.
  • בהתחלה לא התחברתי אל ג'וי ממש (וקצת היה לי חבל שהבחורה מהמלון היא לא הדמות הראשית של הפרק) אבל בהמשך אהבתי אותה והסיפור שלה. גם היה נחמד לי שהקורונה זה משהו שאפשר להתייחס אליו כחלק מהיסטוריה של דמות בלי שזה יהיה אקטואלי.
  • זה שלדוקטור יש מכשיר על הטארדיס שמביא אותו למקום עם חלב טרי.
זה כאילו מעט, אבל תכלס זה העיקר של הפרק.

יש דברים שאם אני חושב עליהם מפריעים לי:
  • קיבלנו את הדוקטור די יושב במקום ומחכה בפרק של מאט סמית' עם הקוביות. גם שם הוא למד מזה. אבל מסתבר שהוא הספיק לשכוח מזה.
  • אז לחברת נשק ענקית יש טכנולוגיה ליצור כוכב - אבל אין להם את הטכנולוגיה למסע בזמן שיש למלון הזה? כלומר זה לא שהם מנצלי טכנולוגיה של אדוני זמן שהיא מעבר להם, הם מנצלים את הטכנולוגיה שפיתחו בכדור הארץ שאין להם בעיה להקריב.

ומשהו פשוט קיצ'י ומטופש - זה שבסוף ג'וי הופכת לכוכב של חג המולד שהוביל את החכמים לבית לחם מסיפור לידת ישו. (למה היא לא יכלה להפוך למניפסטציה של כוכב דוד? :-P: )

1735587472422.png

Lhuna3

Well-known member
Shrinking (אפל טיוי פלוס) - צפיתי בפרק 1 ומאוד אהבתי אותו.
תכלס לא יודעת למה לא צפיתי בזה מזמן, אני אוהבת סדרות על פסיכולוגים והעבודה שלהם.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.
אבל השיחה שלהן גם קצת הצחיקה אותי.

כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
הוא גם דמות חמודה מאוד, ובטח נגלה עוד על כל הסיפור האישי שלו ולמה הוא כזה לא מוכן לדבר על המשפחה שלו. (אני בכלל חשבתי שהאריסון פורד הוא הדמות הראשית של הסדרה).

והפגישה עם העו"ד של המניאק שתקף אותו היתה טובה :-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.

כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
הוא גם דמות חמודה מאוד, ובטח נגלה עוד על כל הסיפור האישי שלו ולמה הוא כזה לא מוכן לדבר על המשפחה שלו. (אני בכלל חשבתי שהאריסון פורד הוא הדמות הראשית של הסדרה).

יאיי!! אני שמחה שהתחלת לראות!!
אני מתה על ליז!
והריסון פורד באמת מעולה בתפקיד הזה!!
בא לי גם לראות מההתחלה

LeAnnDylan

Well-known member
את צודקת. בתאכלס ליז אומנם נדחפת אבל היא באמת אוהבת את אליס ורוצה בטובתה והיא באמת הייתה שם בשבילה.
כן הצחיק אותי אבל כשג'ימי סיפר לפול וגבי על מה שקרה בבית הספר וגבי כזה "מישהו צריך להגיד לאישה הלבנה הזאת שתיקח מרחק" וג'ימי כזה "אני רוצה לציין שגם אני לבן" ואז פול כזה "כל כך לבן!!" וג'ימי "גם אתה.. לבן" ופול מבטל אותו וכזה "לאא, אני סילבר פוקס" :-D:-D
זה שליז מחאה לה כפיים בפנים:-D
כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר
אוי, כשאליס באה לליז להגיד לה שהיא הולכת לאכול עם ג'ימי וליז כולה מבואסת, אבל לא אומרת, כי היא הכינה לאליס את האבנים שלה|בוכה|
אבל כמה דברים בסיטואציה הזאת-
1. ג'ימי כזה דביל וקרינג'י, גם אני לא הייתי רוצה לאכול איתו ארוחת ערב:-D
2. כשאליס מגיעה אל פול ואומרת לו "אני לא מאמינה שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממני" או אחרי כשפול שואל אותה אם היא אמרה לו שהיא רוצה לאכול איתו והיא עונה לו "נראה לי שזה היה ברור, הייתי שם והיו לי סנדוויצ'ים" לייק וטפ, הוא ליטרלי שאל אותה אם זה בשבילם ואם היא רוצה לאכול איתו. אז שלא תמציא לי עכשיו סיפורים.
אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
"זה רק שיחות שאסור לאבא שלך לדעת עליהן"
"למה לא?"
"כי הוא ירצה לחבק אותי או משהו" :-D:-D
כשהם במטבח במרפאה ומנסים לגלות פרטים על החיים הפרטיים של פול והם כזה "איך הבת שלך?" ופול עונה "היא גרה בקונטיקט" והם מחכים להמשך ואז שקט ואז גבי כזה "וואו... זה כאילו שהיא בחדר איתנו" :-D אני לא יכולה עם השטויות שלהם:-D
אוי בריאן הורס מצחוק. הצחיק אותי שבהתחלה כשג'ימי מתקשר אליו הוא בפאניקה ושואל את צ'ארלי איך הוא נראה וצ'ארלי כזה "אתה נראה טוב. אבל זו רק שיחת טלפון...." :-D ואז כשבריאן עונה וג'ימי צועק כזה "היי בריאן!" ובריאן "זה היה נורמלי":rolleyes: :-D:-D

בדר"כ אין לי כוח לדמויות גייז מוקצנות בהגזמה. אבל בריאן ממש מצחיק אותי ואני מתעליו:-D בסוף כשהוא שואל את ג'ימי למה הוא התעלם ממנו במשך שנה וג'ימי כזה "אתה יודע איזה קשה זה לשמוע את החבר הכי טוב שלך כל הזמן אומר 'הכל הולך לי' כשאישתך מתה?" ואז בריאן כזה "לא אמרתי שהכל הולך לך" :-D:-D

אוי ואלוהים שיעזור לי, ג'ימי הביא את פול הביתה|פנים| שמישהו ישלול לו את הרישיון|פנים||פנים|

דורי 1981

Well-known member
נגמרה העונה (תהיה עונה שנייה). אחרי שדסי ואסי התחתנו לכאורה, איך עוד אפשר למתוח את המסטיק? מה גם שנראה לי שנראה ירידה ברמה בעונה הבאה.

Lhuna3

Well-known member
את צודקת. בתאכלס ליז אומנם נדחפת אבל היא באמת אוהבת את אליס ורוצה בטובתה והיא באמת הייתה שם בשבילה.
כן הצחיק אותי אבל כשג'ימי סיפר לפול וגבי על מה שקרה בבית הספר וגבי כזה "מישהו צריך להגיד לאישה הלבנה הזאת שתיקח מרחק" וג'ימי כזה "אני רוצה לציין שגם אני לבן" ואז פול כזה "כל כך לבן!!" וג'ימי "גם אתה.. לבן" ופול מבטל אותו וכזה "לאא, אני סילבר פוקס" :-D:-D

זה שליז מחאה לה כפיים בפנים:-D

אוי, כשאליס באה לליז להגיד לה שהיא הולכת לאכול עם ג'ימי וליז כולה מבואסת, אבל לא אומרת, כי היא הכינה לאליס את האבנים שלה|בוכה|
אבל כמה דברים בסיטואציה הזאת-
1. ג'ימי כזה דביל וקרינג'י, גם אני לא הייתי רוצה לאכול איתו ארוחת ערב:-D
2. כשאליס מגיעה אל פול ואומרת לו "אני לא מאמינה שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממני" או אחרי כשפול שואל אותה אם היא אמרה לו שהיא רוצה לאכול איתו והיא עונה לו "נראה לי שזה היה ברור, הייתי שם והיו לי סנדוויצ'ים" לייק וטפ, הוא ליטרלי שאל אותה אם זה בשבילם ואם היא רוצה לאכול איתו. אז שלא תמציא לי עכשיו סיפורים.

"זה רק שיחות שאסור לאבא שלך לדעת עליהן"
"למה לא?"
"כי הוא ירצה לחבק אותי או משהו" :-D:-D

כשהם במטבח במרפאה ומנסים לגלות פרטים על החיים הפרטיים של פול והם כזה "איך הבת שלך?" ופול עונה "היא גרה בקונטיקט" והם מחכים להמשך ואז שקט ואז גבי כזה "וואו... זה כאילו שהיא בחדר איתנו" :-D אני לא יכולה עם השטויות שלהם:-D

אוי בריאן הורס מצחוק. הצחיק אותי שבהתחלה כשג'ימי מתקשר אליו הוא בפאניקה ושואל את צ'ארלי איך הוא נראה וצ'ארלי כזה "אתה נראה טוב. אבל זו רק שיחת טלפון...." :-D ואז כשבריאן עונה וג'ימי צועק כזה "היי בריאן!" ובריאן "זה היה נורמלי":rolleyes: :-D:-D

בדר"כ אין לי כוח לדמויות גייז מוקצנות בהגזמה. אבל בריאן ממש מצחיק אותי ואני מתעליו:-D בסוף כשהוא שואל את ג'ימי למה הוא התעלם ממנו במשך שנה וג'ימי כזה "אתה יודע איזה קשה זה לשמוע את החבר הכי טוב שלך כל הזמן אומר 'הכל הולך לי' כשאישתך מתה?" ואז בריאן כזה "לא אמרתי שהכל הולך לך" :-D:-D

אוי ואלוהים שיעזור לי, ג'ימי הביא את פול הביתה|פנים| שמישהו ישלול לו את הרישיון|פנים||פנים|
יא אני מתה על התגובות שלך :-D את צופה איתי שוב או מגיבה לי מהזכרון?
כל הרגעים שציינת באמת היו מצוינים.
כמובן שאני כבר בפרק 6 (כלומר סיימתי 5 אתמול)

LeAnnDyIan

Well-known member
יא אני מתה על התגובות שלך :-D את צופה איתי שוב או מגיבה לי מהזכרון?
כל הרגעים שציינת באמת היו מצוינים.
כמובן שאני כבר בפרק 6 (כלומר סיימתי 5 אתמול)
ראיתי אתמול.
אם תכתבי קצת על הפרקים אני אגיב לך. (ואם תצפי בקצב אנושי יש מצב שגם אוכל לראות איתך😂)
אבל לא קריטי. יכולה גם להגיב מזיכרון ותראי בקצב שלך.

Lhuna3

Well-known member
אז בריאן העו"ד סופסוף בעקבות ה"טיפול" המאולתר של גבי אוזר אומץ להציע נישואין לחבר שלו, והוא הולך לעשות את זה ב"מסיבת אירוסין בהפתעה", שזה בעקרון לדעתי רעיון ממש נוראי אם לא בטוחים ב-100% שהצד שמציעים לו מעוניין בזה.
אבל זה בריאן everything goes my way.
לג'ימי המסכן שהמסיבה היתה אצלו בבית כל האורחים טורחים להזכיר כמה הוא ואישתו היו זוג מושלם, וזה רק מזכיר לו שהם בעצם לא היו זוג מושלם בכלל, והוא שותה כל הערב, ואז כשמגיע הרגע שבריאן מפתיע את בן זוגו בשיר YOU ARE SO BEAUTIFUL ג'ימי כבר שיכור מהתחת והורס לו את השיר ואז גם מקיא את נשמתו על הפסנתר.
והכל נהרס.
אבל לא באמת כי הבן זוג בכל זאת אומר כן.
ופול נדחף להם באמצע הרגע המרגש זה היה מצחיק :-D
בכלל פול מגיע למסיבה קצת מסומם מסוכריות מיוחדות שליז הביאה לו נגד הסימפטומים של הפרקינסון (ואחרי שהוא סיפר לבת שלו על המחלה) והוא ולי מאוד מצחיקים ביחד כל הערב.
אויש ואליס המסכנה מנסה לנשק את טום והוא דוחה אותה והיא עכשיו מפודחת.
אויש והכי גרוע: בסוף ג'ימי וגבי שוכבים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@Lhuna3
אני שמח שמצאת סדרה ליהנות ממנה,
אבל מה לגבי דוקטור הו?
ומה לגבי דקסטר? (פרק 5 כן יצא כבר)

אז הקטע שדקסטר קושר את אבא שלו ערום לשולחן האוכל בבית שלהם הוא מטריד ברמות אחרות.
אבל זה מצחיק שכאילו בנו קצת כאילו מתח לגבי מה דקסטר יעשה כשאנחנו יודעים שהוא לא הרג את אבא שלו.
אפשר לומר שזה מוזר שדקסטר בסדרת המקור אף פעם לא העלה את הזיכרון הזה בפלאשבק, אבל אני אבין אם אפילו בשבילו זה היה מטריד מידי.

היה גם קטע של דקסטר קולט שהוא צריך להשתמש בסם לעילוף סוסים. מהקטעים האלו שכל פריקוול עושה כדי להראות מקור של משהו בסדרה המקורית אפילו אם זה מרגיש הכי מיותר שיש.

מה שכן היה נחמד זה הבונדינג בין דקסטר ודב.

בעבר (היותר עבר ) הארי מגלה שאשתו בהריון (כנראה דב).

אם אני אצטרך לראות עוד פרק שבו שרה מישל גלר לא עושה שום דבר אני ארביץ למישהו

Lhuna3

Well-known member
@Lhuna3
אני שמח שמצאת סדרה ליהנות ממנה,
א. תודה.
ב. מה הסיכוי שתצטרף? לדעתי אתה גם ממש תהנה ממנה. זה סדרה על פסיכולוגים והעבודה והחיים שלהם אבל זה גם משעשע וגם מרגש, וגם האריסון פורד בתפקיד מעולה וזה פשוט סדרה כיפית וגם מעניינת על עניינים רגשיים.
אבל מה לגבי דוקטור הו?
אני מבטיחה שבקרוב... (אני מודה שלאחרונה פחות בא לי, כאילו יותר בא לי לראות רק את הסצינות של הדוקטור ופחות את העלילה שמסביב)
ומה לגבי דקסטר? (פרק 5 כן יצא כבר)
אוי לא ידעתי שיצא! היה כתוב בגוגל שמחר... לא ברור מה קורה עם הסדרה הזאת.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
הופתעתי מהתגובה הקיצונית של הבת של פול לכך שהוא לא קיבל את ההצעה לעבור לגור אצלה.
אני מבינה שהיא כאילו ראתה בזה הזדמנות לתקן את היחסים שלהם והכל אבל לעבור בית ועוד למקום מרוחק זה לא כזה דבר קל ואפשר להבין שבנאדם לא מוכן לזה ובטח לא מיידית בלי זמן לחשוב על זה אפילו.

אני מתה על ליז והבעל שלה :-D

אני רוצה שנראה כבר שוב את המטופלת האומללה עם הבעל המתעלל שהעמידה פנים שהיא עזבה אותו. (אני מתה על השחקנית הזאת, מ-SNL).

LeAnnDylan

Well-known member
גבי ממש הצחיקה אותי כשריק בא לנשק אותה והיא נקרעת מצחוק וכזה "סליחה אבל קשר העין זה דרמטי מידי, אני מרגישה שאני בפרסומת לבושם" וכאילו זה מצחיק אבל אני בדיוק אותו הדבר. אני שונאת להסתכל לאנשים בעיניים:-D

אגב אני שמחה שהגעת כבר לחלק שליז וגבי חברות. אני מתה על החברות ההזויה שלהן:-D
ואם כבר ליז, כל פעם שפול אומר שהיא raw dogged אותו נקרעתי מצחוק:-D זה קצת בדיחה של עבודה אז זה מצחיק יותר ממה שזה אמור, אבל עדין הפרצופים של כל מי שמסביבו כשהוא אומר את זה:-D

אז בריאן העו"ד סופסוף בעקבות ה"טיפול" המאולתר של גבי אוזר אומץ להציע נישואין לחבר שלו, והוא הולך לעשות את זה ב"מסיבת אירוסין בהפתעה", שזה בעקרון לדעתי רעיון ממש נוראי אם לא בטוחים ב-100% שהצד שמציעים לו מעוניין בזה.
זה בהחלט רעיון נוראי אבל בעיקר בגלל העובדה שיהיו שם אנשים. למרות שלפני איזה כמה שבועות חברה שלי סיפרה לנו שבן זוג של חברה שלה עשה לה חתונה בהפתעה. ז"א הם כבר היו מאורסים אבל לא קבעו עדין תאריך לחתונה או משהו, והוא והחליט לארגן לה את כל החתונה בעצמו כולל השמלה והכל. חברות שלי הזדעזעו מהרעיון אבל אני חשבתי שזה דווקא נחמד שלא צריך לדאוג לשום דבר בארגון החתונה כי זה נשמע לי כמו כאב ראש. וזה שונה ממה שבריאן עשה לצ'ארלי, כי פה אתה לא יודע אם הבן אדם השני בכלל רוצה להתחתן. אבל אם כבר הסכמתי להתחתן עם מישהו, אין לי בעיה שהוא יארגן הכל בעצמו (אני רוצה להיות אחראית רק למוזיקה:-D)(אבל אם מי שאני מתחתנת איתו לא יודע איזה מוזיקה אני אוהבת, לא מגיע לו שנתחתן אז הכל טוב)
אבל זה בריאן everything goes my way.

לג'ימי המסכן שהמסיבה היתה אצלו בבית כל האורחים טורחים להזכיר כמה הוא ואישתו היו זוג מושלם, וזה רק מזכיר לו שהם בעצם לא היו זוג מושלם בכלל, והוא שותה כל הערב
יחסית לפסיכולוג, הוא מתמודד עם האבל שלו בצורה ממש עגומה ואנוכית. גם במיוחד אחרי השנה הזאת וכל מה שהוא עשה לאליס היית חושבת שהוא יתנהג בצורה קצת יותר הגונה. זה בסדר לשתות כוסית או שתים אבל להשתכר בצורה כזאת מביכה זה רע. אני מבינה שזו קומדיה אבל הקטע הזה אפילו לא היה מצחיק, זה פשוט עצוב. נראה לי שג'ימי הוא הדמות היחידה שהיא לא רילייטבול בשבילי בשום בחינה. ז"א זה לא שאני רואה את עצמי בכל השאר, אבל לכל אחד יש את ה-baggage שלו וכל אחד מתמודד עם זה אחרת, ועם כל האחרים אני יכולה להזדהות אבל בשביל דמות ראשית עשו אותו ממש מציק.
ואז כשמגיע הרגע שבריאן מפתיע את בן זוגו בשיר YOU ARE SO BEAUTIFUL ג'ימי כבר שיכור מהתחת והורס לו את השיר
יואו הקטע שג'ימי מתחיל לשיר ובריאן דופק לו מבט מוות וכזה "not a duet" הרס אותי:-D
ואז גם מקיא את נשמתו על הפסנתר.
בעע "גבי, הקאתי" "כן, אני רואה. וגם מריחה" :-D
והכל נהרס.
אבל לא באמת כי הבן זוג בכל זאת אומר כן.
ופול נדחף להם באמצע הרגע המרגש זה היה מצחיק :-D
יואו הוא הרס אותי כשהוא עמוד שם ואוכל דוריטוס:-D
בכלל פול מגיע למסיבה קצת מסומם מסוכריות מיוחדות שליז הביאה לו נגד הסימפטומים של הפרקינסון (ואחרי שהוא סיפר לבת שלו על המחלה) והוא וליז מאוד מצחיקים ביחד כל הערב.
כן וכששניהם מסתלבטים על דרק:-D מסכן דרק הוא כזה חמוד:-D
אויש ואליס המסכנה מנסה לנשק את טום שון והוא דוחה אותה והיא עכשיו מפודחת.
אני שמחה שלא עשו את זה אובייס וקריפי שהוא נישק אותה בחזרה. למרות שמה, הוא אמור להיות בן איזה 24 או משהו? זה לא ממש זקן. אבל נראה לי שאליס אמורה להיות בת 16 או 17|תוהה|
אויש והכי גרוע: בסוף ג'ימי וגבי שוכבים.
כן, זה רע. אבל אהבתי שגבי באה אליו עם התמונה שלו ושל טיה וניסתה להוציא אותו מהמחשבה האובססיבית הזאת שהיא שנאה אותו. זה היה ממש חמוד מצידה.

didalf

Well-known member
עד כמה החיים שלנו הזויים?
אני צופה לי בפרק של הסדרה שלי ופתאום הטלפונים של כולם (בסדרה!) מצפצפים בהיסטריה וכולם(בסדרה!) מסתכלים בטלפון שלהם מזועזעים והמומים.
ואז סוףסוף מראים למצלמה (כי זה סדרה!) מה ההתראה: טיל בליסטי בדרך ללוס אנג'לס (בה מתרחשת הסדרה). התגובה הראשונה שלי: "אה זה הכל? אנחנו מקבלים כאלה כל לילה" ומתחילה לצחוק:-D:-D|פנים||פנים|
ויש להם חצי שעה שלמה להגיע למרחב מוגן!!! פליז יש לנו דקה וחצי במקרה הטוב את מי אתם מנסים להלחיץ?:-D

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
עד כמה החיים שלנו הזויים?
אני צופה לי בפרק של הסדרה שלי ופתאום הטלפונים של כולם מצפצפים בהיסטריה וכולם מסתכלים בטלפון שלהם מזועזעים והמומים.
ואז סוףסוף מראים למצלמה מה ההתראה: טיל בליסטי בדרך ללוס אנג'לס. התגובה הראשונה שלי: "אה זה הכל? אנחנו מקבלים כאלה כל לילה" ומתחילה לצחוק:-D:-D|פנים||פנים|
ויש להם חצי שעה שלמה להגיע למרחב מוגן!!! פליז יש לנו דקה וחצי במקרה הטוב את מי אתם מנסים להלחיץ?:-D
מה?
יואו הבנתי :-D
את לא מבינה מה עשית לי עכשיו! אני חשבתי שהטלפונים שלכם (שלך ושל המשפחה) צפצפו וקיבלו התראה על זה.
פתחתי בהיסטריה YNET וחדשות!
רק אז הבנתי את הטעות שלי... |פנים|

נערך לאחרונה ב:
למעלה