דיברגנט חדש
Well-known member
האם הבלונדית המתנקשת בסדרה היונים השחורות זאת הבלונדית המתנקשת (וילאנל) מלהרוג את איב?סיימתי את יונים שחורות.
היא לא לא טובה. אולי אפילו טובה.
אבל לא ממש נכנסתי לזה.
האם הבלונדית המתנקשת בסדרה היונים השחורות זאת הבלונדית המתנקשת (וילאנל) מלהרוג את איב?סיימתי את יונים שחורות.
היא לא לא טובה. אולי אפילו טובה.
אבל לא ממש נכנסתי לזה.
אני לא יודע אם אתה צוחק, אבל ממש לא אותה שחקנית.האם הבלונדית המתנקשת בסדרה היונים השחורות זאת הבלונדית המתנקשת (וילאנל) מלהרוג את איב?
בוא נתחיל מההערה האחרונה שכתבת.@Lhuna3
אני התלבטתי האם להמליץ לך עליו.
לא בגלל שאני חושב שהוא לא ממש טוב, אלא כי הרבה פעמים אנחנו לא באותה דעה לגבי פרקים של הדוקטור, אז ייתכן שאת לא תסכימי איתי.
אבל מצד שני זה כריסמס, אז באווירת הכריסמס אני ממליץ שתראי את הפרק עם לב פתוח.
(או אם את בקטע של חנוכה אז תחשבי שזה יהיה נס של חנוכה שממש תאהבי שוב את הדוקטור) (כלומר זה עוד לא ברמה של פרקי טננט טובים, אבל בכל זאת) (טוב יותר מחלק מהכריסמס ספיישלס של מאט סמית' לדעתי)
did someone type my name? and yes i didראיתי את פרק הכריסמס ספיישל של דוקטור הו
וממש אהבתי.
בעצם ראיתי אותו כבר לפני כמה ימים אבל תמיד יש לי פחות חשק לכתוב כשאני מרגיש שאף אחד אחר לא רואה.
@Lion_Heart
אני מקווה שאתה ראית לפחות?
אז אולי בגלל שבאתי עם ציפיות למשהו נוראי בסוף דווקא היה לי בסדר.איזה פרק מייגע.
באמת שלא היה שם שום דבר מוצלח.
כי דרמה ולהפחיד אותנועם אליסון נגמר בסדר, אבל הפאסיב-אגרסיב וכל האיומים להרוס לקרול את החיים למרות שהיא הייתה בסדר כלפיה(גם אם לא 100%אתית ) ואז בסוף קרול נתנה לה הבחנה והכל בסדר? היא הולכת לקבל עזרה מקצועית? לא הבנתי מה פתאום גרם לה לראות את האור.
כן זה היה מעניין. זה גם היה סוג שונה מאיך שבדרך כלל ראיתי שהוצג בסדרות בעבר - כלומר לא שהיא לא יכלה להיות עם התינוק, אלא שהיא לא יכלה להתנתק.הקטע המעניין היחידי היה הדיכאון אחרי לידה של קרול.
לרוע המזל זה ממש לא מבטיח שזה סוף הדרמה. אם זאת הייתה סדרה ברמה נמוכה יותר אפילו הייתי מצפה שזה יחזור בעוד עונה עם כך שמוריס חזר אל אליסון והחליט להתחתן איתה. אבל אני מאמין שהסדרה הזאת לא תעשה את זה.ובצד החיובי הדרמה הזאת מאחורינו עכשיו שקרול סופית רוצה להתגרש ממוריס.
הקטע של התחרות בין ואן וג'ייקוב היה לחלוטין מטומטם. אני קצת קיוויתי שאולי ואן נסחף לזה בגלל הקטע של ההזדהות שלו אז הוא נכנס לנעליו של ג'ייקוב. אבל זה פוטר אותו יותר מידי. זה היה מטופש. ומעצבן שבסוף דווקא ג'ייקוב כאילו יצא האיש הגדול מזה בכך שהוא עשה איבחון מסובך.ואז היה את הדרמה המיותרת עם ג'ייקוב ואן ואריקה. והתחרות השתנה/השוואת גדלים והמשחק על חשבון מטופלים. הקטע שג'ייקוב סיפר לאריקה ודנה שיש לו ילד(למרות שהתגובה של דנה "ילד אנושי?" הייתה בין הדברים הכי טובים בפרק) ושאר הדברים ואז בסוף עם הבניין, זה גרם לי לרצות לדחוף את הראש במקלדת.
מהרגע שהבחור עם הטורט אמר שהוא רוצה ניתוח מוח היה ברור שזה יוביל לחילוקי דעות בין אוליבר וג'וש.ובנוסף, אני מניחה שהרעיון עם המטופל שיש לו תסמונת טורט היה להראות מה קורה שיש חילוקי דעות בין ג'וש לוולף, אבל זה הרגיש מוזר. לפחות וולף סיפר לג'וש על אבא שלו וגרם לג'וש להבין מאיפה 98.99999999% מהתסביכים שלו מגיעים(השאר מהאימא ד"א) . אבל הקטע של הרגשי נחיתות שפתאום ג'וש מרגיש קצת מוזר, מאיפה זה בא? לפחות וולף אמר לו שהוא שווה לו כי הוא לא מפסיק להתווכח איתו.
לא ממש בכאילו. אבל כמובן שזה מה שעושים.זה כאילו הם ניסו לדחוף כמה שיותר דרמה כי הם ידעו שהם יוצאים לפגרת חגים(ואז שני פרקים אחרונים לעונה/סדרה).
יאיי!! אני שמחה שהתחלת לראות!!אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.
אבל השיחה שלהן גם קצת הצחיקה אותי.
כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
הוא גם דמות חמודה מאוד, ובטח נגלה עוד על כל הסיפור האישי שלו ולמה הוא כזה לא מוכן לדבר על המשפחה שלו. (אני בכלל חשבתי שהאריסון פורד הוא הדמות הראשית של הסדרה).
והפגישה עם העו"ד של המניאק שתקף אותו היתה טובה
את צודקת. בתאכלס ליז אומנם נדחפת אבל היא באמת אוהבת את אליס ורוצה בטובתה והיא באמת הייתה שם בשבילה.אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.
זה שליז מחאה לה כפיים בפניםאבל השיחה שלהן גם קצת הצחיקה אותי.
אוי, כשאליס באה לליז להגיד לה שהיא הולכת לאכול עם ג'ימי וליז כולה מבואסת, אבל לא אומרת, כי היא הכינה לאליס את האבנים שלהכל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר
"זה רק שיחות שאסור לאבא שלך לדעת עליהן"אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
כשהם במטבח במרפאה ומנסים לגלות פרטים על החיים הפרטיים של פול והם כזה "איך הבת שלך?" ופול עונה "היא גרה בקונטיקט" והם מחכים להמשך ואז שקט ואז גבי כזה "וואו... זה כאילו שהיא בחדר איתנו"הוא גם דמות חמודה מאוד, ובטח נגלה עוד על כל הסיפור האישי שלו ולמה הוא כזה לא מוכן לדבר על המשפחה שלו. (אני בכלל חשבתי שהאריסון פורד הוא הדמות הראשית של הסדרה).
אוי בריאן הורס מצחוק. הצחיק אותי שבהתחלה כשג'ימי מתקשר אליו הוא בפאניקה ושואל את צ'ארלי איך הוא נראה וצ'ארלי כזה "אתה נראה טוב. אבל זו רק שיחת טלפון...."והפגישה עם העו"ד של המניאק שתקף אותו היתה טובה![]()
יא אני מתה על התגובות שלךאת צודקת. בתאכלס ליז אומנם נדחפת אבל היא באמת אוהבת את אליס ורוצה בטובתה והיא באמת הייתה שם בשבילה.
כן הצחיק אותי אבל כשג'ימי סיפר לפול וגבי על מה שקרה בבית הספר וגבי כזה "מישהו צריך להגיד לאישה הלבנה הזאת שתיקח מרחק" וג'ימי כזה "אני רוצה לציין שגם אני לבן" ואז פול כזה "כל כך לבן!!" וג'ימי "גם אתה.. לבן" ופול מבטל אותו וכזה "לאא, אני סילבר פוקס"
זה שליז מחאה לה כפיים בפנים
אוי, כשאליס באה לליז להגיד לה שהיא הולכת לאכול עם ג'ימי וליז כולה מבואסת, אבל לא אומרת, כי היא הכינה לאליס את האבנים שלה
אבל כמה דברים בסיטואציה הזאת-
1. ג'ימי כזה דביל וקרינג'י, גם אני לא הייתי רוצה לאכול איתו ארוחת ערב
2. כשאליס מגיעה אל פול ואומרת לו "אני לא מאמינה שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממני" או אחרי כשפול שואל אותה אם היא אמרה לו שהיא רוצה לאכול איתו והיא עונה לו "נראה לי שזה היה ברור, הייתי שם והיו לי סנדוויצ'ים" לייק וטפ, הוא ליטרלי שאל אותה אם זה בשבילם ואם היא רוצה לאכול איתו. אז שלא תמציא לי עכשיו סיפורים.
"זה רק שיחות שאסור לאבא שלך לדעת עליהן"
"למה לא?"
"כי הוא ירצה לחבק אותי או משהו"
כשהם במטבח במרפאה ומנסים לגלות פרטים על החיים הפרטיים של פול והם כזה "איך הבת שלך?" ופול עונה "היא גרה בקונטיקט" והם מחכים להמשך ואז שקט ואז גבי כזה "וואו... זה כאילו שהיא בחדר איתנו"אני לא יכולה עם השטויות שלהם
אוי בריאן הורס מצחוק. הצחיק אותי שבהתחלה כשג'ימי מתקשר אליו הוא בפאניקה ושואל את צ'ארלי איך הוא נראה וצ'ארלי כזה "אתה נראה טוב. אבל זו רק שיחת טלפון...."ואז כשבריאן עונה וג'ימי צועק כזה "היי בריאן!" ובריאן "זה היה נורמלי"
![]()
בדר"כ אין לי כוח לדמויות גייז מוקצנות בהגזמה. אבל בריאן ממש מצחיק אותי ואני מתעליובסוף כשהוא שואל את ג'ימי למה הוא התעלם ממנו במשך שנה וג'ימי כזה "אתה יודע איזה קשה זה לשמוע את החבר הכי טוב שלך כל הזמן אומר 'הכל הולך לי' כשאישתך מתה?" ואז בריאן כזה "לא אמרתי שהכל הולך לך"
אוי ואלוהים שיעזור לי, ג'ימי הביא את פול הביתהשמישהו ישלול לו את הרישיון
ראיתי אתמול.יא אני מתה על התגובות שלךאת צופה איתי שוב או מגיבה לי מהזכרון?
כל הרגעים שציינת באמת היו מצוינים.
כמובן שאני כבר בפרק 6 (כלומר סיימתי 5 אתמול)
א. תודה.@Lhuna3
אני שמח שמצאת סדרה ליהנות ממנה,
אני מבטיחה שבקרוב... (אני מודה שלאחרונה פחות בא לי, כאילו יותר בא לי לראות רק את הסצינות של הדוקטור ופחות את העלילה שמסביב)אבל מה לגבי דוקטור הו?
אוי לא ידעתי שיצא! היה כתוב בגוגל שמחר... לא ברור מה קורה עם הסדרה הזאת.ומה לגבי דקסטר? (פרק 5 כן יצא כבר)
זה בהחלט רעיון נוראי אבל בעיקר בגלל העובדה שיהיו שם אנשים. למרות שלפני איזה כמה שבועות חברה שלי סיפרה לנו שבן זוג של חברה שלה עשה לה חתונה בהפתעה. ז"א הם כבר היו מאורסים אבל לא קבעו עדין תאריך לחתונה או משהו, והוא והחליט לארגן לה את כל החתונה בעצמו כולל השמלה והכל. חברות שלי הזדעזעו מהרעיון אבל אני חשבתי שזה דווקא נחמד שלא צריך לדאוג לשום דבר בארגון החתונה כי זה נשמע לי כמו כאב ראש. וזה שונה ממה שבריאן עשה לצ'ארלי, כי פה אתה לא יודע אם הבן אדם השני בכלל רוצה להתחתן. אבל אם כבר הסכמתי להתחתן עם מישהו, אין לי בעיה שהוא יארגן הכל בעצמו (אני רוצה להיות אחראית רק למוזיקהאז בריאן העו"ד סופסוף בעקבות ה"טיפול" המאולתר של גבי אוזר אומץ להציע נישואין לחבר שלו, והוא הולך לעשות את זה ב"מסיבת אירוסין בהפתעה", שזה בעקרון לדעתי רעיון ממש נוראי אם לא בטוחים ב-100% שהצד שמציעים לו מעוניין בזה.
אבל זה בריאן everything goes my way.
יחסית לפסיכולוג, הוא מתמודד עם האבל שלו בצורה ממש עגומה ואנוכית. גם במיוחד אחרי השנה הזאת וכל מה שהוא עשה לאליס היית חושבת שהוא יתנהג בצורה קצת יותר הגונה. זה בסדר לשתות כוסית או שתים אבל להשתכר בצורה כזאת מביכה זה רע. אני מבינה שזו קומדיה אבל הקטע הזה אפילו לא היה מצחיק, זה פשוט עצוב. נראה לי שג'ימי הוא הדמות היחידה שהיא לא רילייטבול בשבילי בשום בחינה. ז"א זה לא שאני רואה את עצמי בכל השאר, אבל לכל אחד יש את ה-baggage שלו וכל אחד מתמודד עם זה אחרת, ועם כל האחרים אני יכולה להזדהות אבל בשביל דמות ראשית עשו אותו ממש מציק.לג'ימי המסכן שהמסיבה היתה אצלו בבית כל האורחים טורחים להזכיר כמה הוא ואישתו היו זוג מושלם, וזה רק מזכיר לו שהם בעצם לא היו זוג מושלם בכלל, והוא שותה כל הערב
יואו הקטע שג'ימי מתחיל לשיר ובריאן דופק לו מבט מוות וכזה "not a duet" הרס אותיואז כשמגיע הרגע שבריאן מפתיע את בן זוגו בשיר YOU ARE SO BEAUTIFUL ג'ימי כבר שיכור מהתחת והורס לו את השיר
בעע "גבי, הקאתי" "כן, אני רואה. וגם מריחה"ואז גם מקיא את נשמתו על הפסנתר.
יואו הוא הרס אותי כשהוא עמוד שם ואוכל דוריטוסוהכל נהרס.
אבל לא באמת כי הבן זוג בכל זאת אומר כן.
ופול נדחף להם באמצע הרגע המרגש זה היה מצחיק![]()
כן וכששניהם מסתלבטים על דרקבכלל פול מגיע למסיבה קצת מסומם מסוכריות מיוחדות שליז הביאה לו נגד הסימפטומים של הפרקינסון (ואחרי שהוא סיפר לבת שלו על המחלה) והוא וליז מאוד מצחיקים ביחד כל הערב.
אני שמחה שלא עשו את זה אובייס וקריפי שהוא נישק אותה בחזרה. למרות שמה, הוא אמור להיות בן איזה 24 או משהו? זה לא ממש זקן. אבל נראה לי שאליס אמורה להיות בת 16 או 17אויש ואליס המסכנה מנסה לנשק אתטוםשון והוא דוחה אותה והיא עכשיו מפודחת.
כן, זה רע. אבל אהבתי שגבי באה אליו עם התמונה שלו ושל טיה וניסתה להוציא אותו מהמחשבה האובססיבית הזאת שהיא שנאה אותו. זה היה ממש חמוד מצידה.אויש והכי גרוע: בסוף ג'ימי וגבי שוכבים.
עד כמה החיים שלנו הזויים?
אני צופה לי בפרק של הסדרה שלי ופתאום הטלפונים של כולם מצפצפים בהיסטריה וכולם מסתכלים בטלפון שלהם מזועזעים והמומים.
ואז סוףסוף מראים למצלמה מה ההתראה: טיל בליסטי בדרך ללוס אנג'לס. התגובה הראשונה שלי: "אה זה הכל? אנחנו מקבלים כאלה כל לילה" ומתחילה לצחוק
ויש להם חצי שעה שלמה להגיע למרחב מוגן!!! פליז יש לנו דקה וחצי במקרה הטוב את מי אתם מנסים להלחיץ?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.