דיברגנט חדש
Well-known member
האם הבלונדית המתנקשת בסדרה היונים השחורות זאת הבלונדית המתנקשת (וילאנל) מלהרוג את איב?סיימתי את יונים שחורות.
היא לא לא טובה. אולי אפילו טובה.
אבל לא ממש נכנסתי לזה.
האם הבלונדית המתנקשת בסדרה היונים השחורות זאת הבלונדית המתנקשת (וילאנל) מלהרוג את איב?סיימתי את יונים שחורות.
היא לא לא טובה. אולי אפילו טובה.
אבל לא ממש נכנסתי לזה.
אני לא יודע אם אתה צוחק, אבל ממש לא אותה שחקנית.האם הבלונדית המתנקשת בסדרה היונים השחורות זאת הבלונדית המתנקשת (וילאנל) מלהרוג את איב?
בוא נתחיל מההערה האחרונה שכתבת.@Lhuna3
אני התלבטתי האם להמליץ לך עליו.
לא בגלל שאני חושב שהוא לא ממש טוב, אלא כי הרבה פעמים אנחנו לא באותה דעה לגבי פרקים של הדוקטור, אז ייתכן שאת לא תסכימי איתי.
אבל מצד שני זה כריסמס, אז באווירת הכריסמס אני ממליץ שתראי את הפרק עם לב פתוח.
(או אם את בקטע של חנוכה אז תחשבי שזה יהיה נס של חנוכה שממש תאהבי שוב את הדוקטור) (כלומר זה עוד לא ברמה של פרקי טננט טובים, אבל בכל זאת) (טוב יותר מחלק מהכריסמס ספיישלס של מאט סמית' לדעתי)
did someone type my name? and yes i didראיתי את פרק הכריסמס ספיישל של דוקטור הו
וממש אהבתי.
בעצם ראיתי אותו כבר לפני כמה ימים אבל תמיד יש לי פחות חשק לכתוב כשאני מרגיש שאף אחד אחר לא רואה.
@Lion_Heart
אני מקווה שאתה ראית לפחות?
אז אולי בגלל שבאתי עם ציפיות למשהו נוראי בסוף דווקא היה לי בסדר.איזה פרק מייגע.
באמת שלא היה שם שום דבר מוצלח.
כי דרמה ולהפחיד אותנועם אליסון נגמר בסדר, אבל הפאסיב-אגרסיב וכל האיומים להרוס לקרול את החיים למרות שהיא הייתה בסדר כלפיה(גם אם לא 100%אתית ) ואז בסוף קרול נתנה לה הבחנה והכל בסדר? היא הולכת לקבל עזרה מקצועית? לא הבנתי מה פתאום גרם לה לראות את האור.
כן זה היה מעניין. זה גם היה סוג שונה מאיך שבדרך כלל ראיתי שהוצג בסדרות בעבר - כלומר לא שהיא לא יכלה להיות עם התינוק, אלא שהיא לא יכלה להתנתק.הקטע המעניין היחידי היה הדיכאון אחרי לידה של קרול.
לרוע המזל זה ממש לא מבטיח שזה סוף הדרמה. אם זאת הייתה סדרה ברמה נמוכה יותר אפילו הייתי מצפה שזה יחזור בעוד עונה עם כך שמוריס חזר אל אליסון והחליט להתחתן איתה. אבל אני מאמין שהסדרה הזאת לא תעשה את זה.ובצד החיובי הדרמה הזאת מאחורינו עכשיו שקרול סופית רוצה להתגרש ממוריס.
הקטע של התחרות בין ואן וג'ייקוב היה לחלוטין מטומטם. אני קצת קיוויתי שאולי ואן נסחף לזה בגלל הקטע של ההזדהות שלו אז הוא נכנס לנעליו של ג'ייקוב. אבל זה פוטר אותו יותר מידי. זה היה מטופש. ומעצבן שבסוף דווקא ג'ייקוב כאילו יצא האיש הגדול מזה בכך שהוא עשה איבחון מסובך.ואז היה את הדרמה המיותרת עם ג'ייקוב ואן ואריקה. והתחרות השתנה/השוואת גדלים והמשחק על חשבון מטופלים. הקטע שג'ייקוב סיפר לאריקה ודנה שיש לו ילד(למרות שהתגובה של דנה "ילד אנושי?" הייתה בין הדברים הכי טובים בפרק) ושאר הדברים ואז בסוף עם הבניין, זה גרם לי לרצות לדחוף את הראש במקלדת.
מהרגע שהבחור עם הטורט אמר שהוא רוצה ניתוח מוח היה ברור שזה יוביל לחילוקי דעות בין אוליבר וג'וש.ובנוסף, אני מניחה שהרעיון עם המטופל שיש לו תסמונת טורט היה להראות מה קורה שיש חילוקי דעות בין ג'וש לוולף, אבל זה הרגיש מוזר. לפחות וולף סיפר לג'וש על אבא שלו וגרם לג'וש להבין מאיפה 98.99999999% מהתסביכים שלו מגיעים(השאר מהאימא ד"א) . אבל הקטע של הרגשי נחיתות שפתאום ג'וש מרגיש קצת מוזר, מאיפה זה בא? לפחות וולף אמר לו שהוא שווה לו כי הוא לא מפסיק להתווכח איתו .
לא ממש בכאילו. אבל כמובן שזה מה שעושים.זה כאילו הם ניסו לדחוף כמה שיותר דרמה כי הם ידעו שהם יוצאים לפגרת חגים(ואז שני פרקים אחרונים לעונה/סדרה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.