דיוני סדרות #136

didalf

Well-known member
סורי (נוט סורי) :-D
|שפם|
תכלס אפילו פול כבר נכנע בעניינים האלה.
חחחח כן אה?:-D

אה וואלה? לא שמתי לב שהיא אמרה.
לא בטוחה שהיא אמרה במפורש אבל זה השתמע ממה שהיא אמרה. וממה שהמטפלת אמרה. ומהציפיה של האמא.

שריקינג סוף עונה 2X12
יאללה סוף העונה!
כזה פומו ובסוף כתבת 4 שורות?|שפם|

לא במפתיע מסיימים שוב את העונה עם מסיבת "כולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת",
אבל זה היה מקסים.
וכמה אנשים חחחח חלקם רנדומלים.
קצת התבאסתי ששון לא היה למרות שאני מניחה שזה חשוב יותר שהוא עם ההורים שלו.
וברקע מישהו בודד ועצוב. אבל סיום יפה כשג'ימי מגיע לתמוך בו.
וואי ממש פחדתי שהוא יתאבד בעיקר בגלל איך שזה ישפיע על אליס. איך היא תרגיש אם הוא התאבד כי היא לא ענתה לו בזמן כי הטלפון היה בסל? זה ממש אכזרי בשבילה.
חוצמזה שזה עצוב כמה בודד הוא.
בקצב הזה בחג הבא הוא כבר מוזמן לחבורה:-D

פול שובר לב ;-(
כן;-( זה היה מקסים|לב|
וגם זה שהוא כל הזמן התלונן שחטפו אותו:-D
יאללה אתה גם כן אתה מת עליהם.

והולך ומתברר שמי שהכי מכולם שם באמת הכי צריכה תמיכה והורים-חלופיים זאת סאמר.
וואי לגמרי, מסכנה.

הולי שיט הייתי כל כך מלא בדמעות בפרק הזה.
וכבר מאוחר.
כמה כסף אני יכול לשלם לך כדי שתכתבי על הפרק?
או שתהיי נחמדה ותעשי את זה בחינם כמו ליז שהסכימה להיות בייביסיטר בחינם (נראה לי, נכון?)
יפה שכתבת את זה לאף אחד:-D

משהו שהטריד אותי למשך הרבה זמן (כלומר הרבה זמן באופן יחסי כי רק התחלתי לצפות בסדרה לפני 10 ימים)
זה שהסדרה מתחילה עם זה שג'ימי הוא אבא נעדר נוראי ומתייחסים לזה שהוא היה ככה שנה שלמה, אבל ממש בתוך הפרק הראשון הוא מפסיק להיות כזה, די בבת אחת, ולא מוסבר מה גרם לשינוי הזה. או לפחות אני ממש לא הבנתי מה גרם לשינוי הזה. כלומר זה הרגיש לי כאילו מישהו אמר לו שהתחילו לצלם סדרה אז הוא פשוט השתנה לחלוטין.
ואז יחסית בתחילת עונה 2 הייתה התייחסות לכך שמה שהשתנה זה השינוי שיטת טיפול הזאת שלו - הג'ימיינג. אבל אפילו שאמרו שזה כאילו קשור זה הרגיש לי כמו פשוט שני דברים שקרו בתחילת הסדרה כי זה תחילת הסדרה.
אני חושבת שהכניסה של שון לחייו זה מה שאיפס אותו. כאילו בפרק הראשון הוא נפגש עם שון לראשונה ולוקח אותו ישר לאגרוף הזה.
איכשהו זה הוייק אפ קול שלו.

Lhuna3

Well-known member
כמה כסף אני יכול לשלם לך כדי שתכתבי על הפרק?
יפה שכתבת את זה לאף אחד:-D
:-D :-D :-D
חבל שניק שם את זה בתוך הספוילר, כי אם הייתי יודעת שיש פה הצעה כספית אולי הייתי צופה יותר מהר :-D

אני חושבת שהכניסה של שון לחייו זה מה שאיפס אותו. כאילו בפרק הראשון הוא נפגש עם שון לראשונה ולוקח אותו ישר לאגרוף הזה.
כן נראה לי גם.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא להאמין, נשאבתי לתוך הרשימה השחורה ואני כבר לפני סיום העונה.
מעניין אותי, את הפתח שהם ייעשו לעונה הבאה וכבר אני יודע שלא רק תהיה עוד עונה אחת, אלא עוד 9 עונות כפי שפירטתי בתגובה #144 שלי בשרשור הסדרות הקודם (135).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
:-D :-D :-D
חבל שניק שם את זה בתוך הספוילר, כי אם הייתי יודעת שיש פה הצעה כספית אולי הייתי צופה יותר מהר :-D
העניין הוא שבשלב ההוא הייתי די בטוח שאת המשכת לראות את הסדרה וסיימת אותה לפני ופשוט הפסקת לכתוב עליה.
זה היה 4 ימים אחרי שראית את פרק 2X04 ובקצב הרגיל שלך היית אמורה לסיים את הסדרה תוך יומיים.
אם הייתי יודע שהצעות כספיות יכולות לגרום לאנשים כאן לצפות בדברים הייתי מנסה את זה כבר ממזמן (ומתרושש)

אני כבר לא זוכר את הפרק הראשון.
זה היה שון שהיה המטופל הראשון שהוא ניסה את השיטה החדשה של ג'ימיינג איתו?
בעצם לא נראה לי.
נראה לי שזאת הייתה המטופלת שהוא אמר לה שאם היא לא תעזוב את בעלה אז הוא יפסיק להפגש איתה וזה עבד (או יותר נכון הוא חשב לזמן מה שזה עבד).

כמו שכתבתי לפני מעל חודש:
ואז יחסית בתחילת עונה 2 הייתה התייחסות לכך שמה שהשתנה זה השינוי שיטת טיפול הזאת שלו - הג'ימיינג. אבל אפילו שאמרו שזה כאילו קשור זה הרגיש לי כמו פשוט שני דברים שקרו בתחילת הסדרה כי זה תחילת הסדרה.
רק לקראת סוף העונה פול בעצם הסביר את זה שהדבר הזה שג'ימי עושה נותן לו תחושה שהוא ממש עוזר למישהו וזה כמו high בשבילו שגורם לו להרגיש טוב וככה להתמודד עם העולם טוב יותר.

וואי ממש פחדתי שהוא יתאבד בעיקר בגלל איך שזה ישפיע על אליס. איך היא תרגיש אם הוא התאבד כי היא לא ענתה לו בזמן כי הטלפון היה בסל? זה ממש אכזרי בשבילה.
חוצמזה שזה עצוב כמה בודד הוא.
בקצב הזה בחג הבא הוא כבר מוזמן לחבורה:-D
מזל כמובן שהוא לא התאבד.
אבל אני מקווה שהוא לא באמת יהפוך להיות חלק מהחבורה. זה מרגיש לחלוטין מוגזם.
האמת שאני לא בטוח למה זה יותר מוזר מזה שהוא יושב לארוחה עם אליס ובריאן והם צוחקים יחד. תכלס גם זה היה מוזר. אבל זה מרגיש לי בקונטקסט של לעזור לו. הרעיון של פשוט להיות חברים מרגיש לי מוזר.
וגם זה שהוא כל הזמן התלונן שחטפו אותו:-D
יאללה אתה גם כן אתה מת עליהם.
חחחחחח שכחתי מזה. באמת היה מצחיק
שליז תהיה מטפלת חלקית של התינוק זה נשמע פתרון מושלם לכל הצדדים.
זה מרגיש כל כך ברור שלא מובן איך בכלל הייתה תהיה בעניין.
והולך ומתברר שמי שהכי מכולם שם באמת הכי צריכה תמיכה והורים-חלופיים זאת סאמר.
וואי ממש. אם כי אני לא זוכר מה היה איתה בפרק האחרון שאת כותבת את זה כאן.

didalf

Well-known member
אני כבר לא זוכר את הפרק הראשון.
זה היה שון שהיה המטופל הראשון שהוא ניסה את השיטה החדשה של ג'ימיינג איתו?
בעצם לא נראה לי.
נראה לי שזאת הייתה המטופלת שהוא אמר לה שאם היא לא תעזוב את בעלה אז הוא יפסיק להפגש איתה וזה עבד (או יותר נכון הוא חשב לזמן מה שזה עבד).
כן עליה הוא התפרץ כזה כי כבר נמאס לו לשמוע את זה אבל זה הרגיש עדיין חלק מג'ימי השיכור.
עם שון זה היה ממש התחלה של משהו חדש.

אבל אני מקווה שהוא לא באמת יהפוך להיות חלק מהחבורה. זה מרגיש לחלוטין מוגזם.
אני גם מקווה אבל הם מוזרים אלה 🤷‍♀️

וואי ממש. אם כי אני לא זוכר מה היה איתה בפרק האחרון שאת כותבת את זה כאן.
היא ניסתה לגנוב גלולת היום שאחרי מבית מרקחת וג'ימי בא לעזור לה.
וחוצזמה מכל מיני משפטים שהיא זורקת פה ושם על ההורים הדפוקים שלה.
בחג ההודיה למשל היא עם כולם בארוחה כי ההורים שלה בקזינו אבל בנפרד אם הבנתי נכון.

אגב הם היו אתמול בסאג ונשבעת שהם הדמויות שלהם:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משהו כללי על דקסטר: חטא ראשוני/ההתחלה/איך שלא רוצים לקרוא לזה

חשבתי קצת על כך שהביאו את שרה מישל גלר ולא היה לתפקיד שלה שום משמעות בעונה הזאת.
זה כל כך הזוי.
כלומר נכון שהיא לא איזה שחקנית סופר מפורסמת, אבל היא שחקנית עם שם שכמעט לא מופיעה בשום דבר.
זה קצת כמו אם היו מביאים את האריסון פורד לסדרה שרינקינג והתפקיד שלו שם היה החבר של בריאן. זה היה כאילו מגניב כי כל פעם שהיו רואים את החבר של בריאן היינו מתלהבים כי זה האריסון פורד. אבל גם היינו מתאכזבים כי החבר של בריאן זה תפקיד די קטן והוא לא עושה הרבה.
כמובן שתוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאומנם החבר של בריאן (אני עכשיו נזכרתי שקוראים לו צ'ארלי אבל אין לי כוח לחזור ולשנות) זה אומנם תפקיד משני מאדו בסדרה שרינקינג אבל הוא עדיין הרבה יותר משמעותי לסדרה מאשר התפקיד של טניה חוקרת המז"פ לסדרה דקסטר: ההתחלה.
כלומר אם אני אוציא בעריכה את כל הקטעים שם שרה מישל גלר מתוך העונה הזאת הכל עדיין יהיה מובן. בקושי יש קטעים שמישהו אחר מתייחס אליה ואותם קטעים מעטים (כמו דקסטר אומר שטניה נתנה לו עבודה או דב אומרת שטניה הייתה השראה לה) אפשר להסביר כדמות שמתייחסים אליה ולא רואים.

כלומר לפחות אם היא הייתה מתה אז היה משהו.
אבל עכשיו אם לא תהיה עונה שניה היא לעד תהיה סתם מישהי שהייתה שם.
אלא אם כן, ואני לא מאמין שאני מעלה את זה כאופציה, היא תחזור בסדרת המשך של דקסטר. ואיכשהו יבגרו אותה בהתאם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב הם היו אתמול בסאג ונשבעת שהם הדמויות שלהם:-D
ראיתי את זה ורציתי להביא את הסרטון המלא
הקטע עם השחקנית של גבי היה הכי טוב והאריסון פורד הרג אותי.
אבל גם הקטע של ג'ודי פוסטר עם הבן שלה לידה היה חמוד.

חוץ מזה אם כבר SAG אז קריסטן בל הנחתה והיה את זה:

Lhuna3

Well-known member
משהו כללי על דקסטר: חטא ראשוני/ההתחלה/איך שלא רוצים לקרוא לזה

חשבתי קצת על כך שהביאו את שרה מישל גלר ולא היה לתפקיד שלה שום משמעות בעונה הזאת.
זה כל כך הזוי.
כלומר נכון שהיא לא איזה שחקנית סופר מפורסמת, אבל היא שחקנית עם שם שכמעט לא מופיעה בשום דבר.
זה קצת כמו אם היו מביאים את האריסון פורד לסדרה שרינקינג והתפקיד שלו שם היה החבר של בריאן. זה היה כאילו מגניב כי כל פעם שהיו רואים את החבר של בריאן היינו מתלהבים כי זה האריסון פורד. אבל גם היינו מתאכזבים כי החבר של בריאן זה תפקיד די קטן והוא לא עושה הרבה.
כמובן שתוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאומנם החבר של בריאן (אני עכשיו נזכרתי שקוראים לו צ'ארלי אבל אין לי כוח לחזור ולשנות) זה אומנם תפקיד משני מאדו בסדרה שרינקינג אבל הוא עדיין הרבה יותר משמעותי לסדרה מאשר התפקיד של טניה חוקרת המז"פ לסדרה דקסטר: ההתחלה.
כלומר אם אני אוציא בעריכה את כל הקטעים שם שרה מישל גלר מתוך העונה הזאת הכל עדיין יהיה מובן. בקושי יש קטעים שמישהו אחר מתייחס אליה ואותם קטעים מעטים (כמו דקסטר אומר שטניה נתנה לו עבודה או דב אומרת שטניה הייתה השראה לה) אפשר להסביר כדמות שמתייחסים אליה ולא רואים.

כלומר לפחות אם היא הייתה מתה אז היה משהו.
אבל עכשיו אם לא תהיה עונה שניה היא לעד תהיה סתם מישהי שהייתה שם.
אלא אם כן, ואני לא מאמין שאני מעלה את זה כאופציה, היא תחזור בסדרת המשך של דקסטר. ואיכשהו יבגרו אותה בהתאם.
לא שכתבת פה משהו ממש ספוילריסטי, אבל אני רק מזכירה לך שעדי|חזיר| עוד לא סיימה את העונה, אז זהירות (שניכם).

dilly snake

Active member
אז הפרק מתחיל באישה שנראית כאילו היא בהתקף פסיכוטי מאיזה שהוא סוג, היא נופלת מקבלת מכה בראש ומגיעה למחלקה ושם איימי וריצ'רד צריכים לטפל בה יחד. אחרי שהיא משתוללת גם במחלקה איימי חושדת שיש לה דמנציה של האונה הקדמית(שזה שונה מדמנציה רגילה) הם עושים לה בדיקות, מביאים את ג'ינה ואיימי צודקת. במקביל יש גם סיפור עם אחותה שנפגעה ממנה, הם מאחדים אותה עם אחותה, בודקים את אחותה לדמנציה בניגוד לרצונה(אבל יספרו לה רק אם התוצאה שלילית) והכל מסתיים בסדר.

במקביל אנחנו רואים שאחרי שדני מת ריצ'רד חושב שאיימי תקעה לו סכין בגב כדי לקבל קידום פחות או יותר. וזה מה שמסביר למה הוא כ"כ שונא אותה, אבל אחרי הפרק הזה הוא שוב מעריך אותה(לפחות כרופאה, ונראה לי הוא גם קולט שהיא לא תגלה בקרוב שהוא הרג מטופל שלו) אז הוא אומר שהוא יסכים שהיא תחזור להיות רופאה במחלקה אם היא תעבור את הבחינות. הוא גם מספר לה את האמת על הבן שלו.

לג'ייק לעומת זאת יש מטופל שמתכונן להיפגש עם איזו מישהי שהיה לו עליה קראש בתיכון, בהתחלה הוא חושב שיש לו בעיה באוזניים ואז מסתבר שזו בעיה בלב. במקביל יש סיפור דיי חמוד בסה"כ עם האחיות ועם מי הבחור הזה יסיים בסוף ה-BFF שלו או הבחורה השנייה והוא בוחר ב-BFF.

מייקל תופס את איימי וג'ייק בדרך לעבודה ואז בהתקף של קנאה מזמן אליו את ג'ייק ודורש מהם להיפרד(לטובתה של איימי, דא. ולא כי אולי יש לו מניעים נסתרים) ואז איימי מתעמתת עם מייקל. ג'ייק אומר לאיימי שהוא אוהב אותה והוא מרגיש שזה רציני. איימי מספרת את זה גם לריצ'רד, שמקבל את זה הרבה יותר טוב ממייקל ובסוף באמת כותב לה מכתב המלצה. מייקל מגיע בסוף הפרק להתנצל ומודה שעדיין יש לו רגשות לאיימי.

איימי עוברת את הבחינה.

והאחות(אחות ראשית?) בודקת מה שאיימי ביקשה ממנה על המטופל הזה שריצ'רד הרג ולא ברור איך זה הסתיים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז הפרק מתחיל באישה שנראית כאילו היא בהתקף פסיכוטי מאיזה שהוא סוג, היא נופלת מקבלת מכה בראש ומגיעה למחלקה ושם איימי וריצ'רד צריכים לטפל בה יחד. אחרי שהיא משתוללת גם במחלקה איימי חושדת שיש לה דמנציה של האונה הקדמית(שזה שונה מדמנציה רגילה) הם עושים לה בדיקות, מביאים את ג'ינה ואיימי צודקת. במקביל יש גם סיפור עם אחותה שנפגעה ממנה, הם מאחדים אותה עם אחותה, בודקים את אחותה לדמנציה בניגוד לרצונה(אבל יספרו לה רק אם התוצאה שלילית) והכל מסתיים בסדר.
הרגיש לי שהיו צריכים לקרוא לאוליבר ממוחות מבריקים לעזור.
במקביל אנחנו רואים שאחרי שדני מת ריצ'רד חושב שאיימי תקעה לו סכין בגב כדי לקבל קידום פחות או יותר. וזה מה שמסביר למה הוא כ"כ שונא אותה, אבל אחרי הפרק הזה הוא שוב מעריך אותה(לפחות כרופאה, ונראה לי הוא גם קולט שהיא לא תגלה בקרוב שהוא הרג מטופל שלו) אז הוא אומר שהוא יסכים שהיא תחזור להיות רופאה במחלקה אם היא תעבור את הבחינות. הוא גם מספר לה את האמת על הבן שלו.
היא באמת הייתה די מגעילה אליו. מה שהיה ממש מוזר זה הקטע של לפני שהיא מגלה שדני מת ורואים שהם היו חברים.
לג'ייק לעומת זאת יש מטופל שמתכונן להיפגש עם איזו מישהי שהיה לו עליה קראש בתיכון, בהתחלה הוא חושב שיש לו בעיה באוזניים ואז מסתבר שזו בעיה בלב. במקביל יש סיפור דיי חמוד בסה"כ עם האחיות ועם מי הבחור הזה יסיים בסוף ה-BFF שלו או הבחורה השנייה והוא בוחר ב-BFF.
מרגיש לי כאילו הייתה את כל העלילה הזאת אבל בלי העניין של האחיות, ואז קלטו כמה זה צ'יזי והולמרקי אז כדי לעשות את זה מצחיק יותר שמו את האחות שמתייחסת לכמה זה צ'יזי.
מייקל תופס את איימי וג'ייק בדרך לעבודה ואז בהתקף של קנאה מזמן אליו את ג'ייק ודורש מהם להיפרד(לטובתה של איימי, דא. ולא כי אולי יש לו מניעים נסתרים) ואז איימי מתעמתת עם מייקל. ג'ייק אומר לאיימי שהוא אוהב אותה והוא מרגיש שזה רציני. איימי מספרת את זה גם לריצ'רד, שמקבל את זה הרבה יותר טוב ממייקל ובסוף באמת כותב לה מכתב המלצה. מייקל מגיע בסוף הפרק להתנצל ומודה שעדיין יש לו רגשות לאיימי.
אוף אין לי כוח למייקל. כלומר אני מבין שזה קשה אפילו שעבר זמן, אבל לכל הרוחות אתה נשוי עם ילד בדרך, אל תלך ותגיד לאשתך לשעבר שעדיין יש לך רגשות כלפיה.
ג'ייק ממש חמוד.
איימי עוברת את הבחינה.
זה היה ברור
והאחות(אחות ראשית?) בודקת מה שאיימי ביקשה ממנה על המטופל הזה שריצ'רד הרג ולא ברור איך זה הסתיים.
אני מניח שיהיה מעניין שדווקא עכשיו כשריצ'רד ואיימי סוף סוף בסדר אז שהיא תגלה על העניין הזה.
יכול להיות שהיא יותר רגישה עכשיו ולא תרצה לתפוס אותו כדווקא כמו מקודם, אבל עדיין אם היא תגלה שהוא עשה טעות שגרמה למוות של בן אדם היא תרגיש צורך לדווח על זה.

dilly snake

Active member
הרגיש לי שהיו צריכים לקרוא לאוליבר ממוחות מבריקים לעזור.
גם אני חשבתי על זה, שיהיה מעניין לראות את הטייק שלהם על זה.
היא באמת הייתה די מגעילה אליו. מה שהיה ממש מוזר זה הקטע של לפני שהיא מגלה שדני מת ורואים שהם היו חברים.
זה נועד להראות שהיא דחפה את כולם ממנה.
אוף אין לי כוח למייקל. כלומר אני מבין שזה קשה אפילו שעבר זמן, אבל לכל הרוחות אתה נשוי עם ילד בדרך, אל תלך ותגיד לאשתך לשעבר שעדיין יש לך רגשות כלפיה.
ג'ייק ממש חמוד.
גם אם עדיין יש לו רגשות כלפיה או שזה הזיכרונות שצפים מחדש ומזכירים שלא הכול היה רע ביניהם ושהיו המון רגעים טובים לפני שדני מת, הוא צריך לשמור את זה לעצמו. הוא לא יכול להביא אליו את ג'ייק לשיחת נזיפה ואז את איימי(כאילו הם ילדים בבית ספר שנקראים למנהל) ולהגיד שג'ייק מנצל את זה שהיא פגיעה ואז לעשות את אותו הדבר.
ג'ייק ממש חמוד.
ג'ייק חמוד והוא עושה לאיימי טוב. יש משהו בהתנהלות שלו גם עם איימי וסוניה וגם עם מטופלים שמשדר שהוא בחור טוב ושאפשר לסמוך עליו. ואני חושבת שהיחסים בינו לבין איימי תקינים וזה לא שיש שם משהו רע או אלמנט כל שהוא של ניצול.
יכול להיות שהיא יותר רגישה עכשיו ולא תרצה לתפוס אותו כדווקא כמו מקודם, אבל עדיין אם היא תגלה שהוא עשה טעות שגרמה למוות של בן אדם היא תרגיש צורך לדווח על זה.
מצד שני, אולי בגלל שהיא יודעת את האמת על הבן שלו(הוא אמר שהוא היה לא מרוכז כי היו בעיות בבית) היא תוכל לטעון שיש לו נסיבות מקילות ואולי גם אם לא לוותר, כי בכול זאת המטופל מת לדרום לזה שלא ייקחו לו את הרישיון לעסוק ברפואה.

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 9

אני בעיקר מרגישה צורך לראות שוב את העונה הראשונה של דקסטר לדעת האם הם סותרים את עצמם.
למשל לא זוכרת אם גילו מי הוא האייס טראק קילר או רק דקסטר גילה? כי אם כן האם לגוורטה קישרה את זה לעבר? בעצם אף אחד חוץ מדקסטר מעולם לא עלה על הקשר ביניהם לא?
אז האם האייס טראק קילר נשאר קולד קייס? מה קרה עם זה?
איזה מוזר זה שבריאן ניסה להרוג את דב וכמעט היה אח שלה בהתחשב בזה שאחכ הוא יצא איתה חחח
וטוב זה היה באמת אכזרי איך הפרידו אותם אבל בריאן באמת היה סייקו קטן ומסוכן.
איך זה שכבר עכשיו הוא רוצח סדרתי ועוקב אחרי דקסטר אבל רק עוד 15 שנה הוא יתחיל ליצור אותו קשר שוב?8-*
וגם תהיתי איך זה שאשתו של הארי קיבלה את דקסטר ככה כי תמיד נאמר שהיה לו קשר טוב איתה כשהיא יודעת שהוא הילד של האישה שלהארי היה רומן איתה אבל וול, דווקא ענו על זה והיא איכשהו מספיק נשמה טובה כדי די מהר לקבל אותו.

דקסטר הורג אותי איך הוא כזה קלולס לגבי השוטר הגיי:-D

פרק זוועה, הסתרתי את המסך לא מעט.
כן גיזס המראות במכולה|קר| ועוד.

אוף והילד של הקפטן הפסיכופאט, איזה מסכן, איך אפשר לעשות את זה לילד שלך???? והכל כנקמה בגרושתו! אני לא רוצה לדעת מה עובר בראש של אנשים כאלה.
ממש אמאלה וודפאק??
ומה קשור הילד השני? נטו סיפור כיסוי?
אמאלה זה מלא מחשבה ותכנון זה רמות אחרות של פסיכופטיות.
אני ממש מקווה שדקסטר יצליח להציל את הילד הזה, אבל אני לא יודעת. כאילו אמור להיות ברור לקפטן שדקסטר עוקב אחריו עכשיו, אז האם הוא יסע לשם?
כי הוא דביל|פנים| כמו שדקסטר דביל שהוא שחרר אותו.
אבל טוב דקסטר עדייין באותו תפקיד עוד עשורים קדימה אז כנראה שדקסטר ינצח את זה.
לא זכרתי את העניין שדקסטר ובראיין חיכו כלואים במיכלית הזאת 3 ימים! וואו, כאילו לא מספיק מה שהם עברו. אולי זה באמת הגיוני מה שזה עשה מהם.
לא לגמרי זכרתי אבל כשאמרו אז אני כזה "אה וואלה נכון ידעתי את זה".

מצד אחד זה באמת נוראי שהם הפרידו אותם ככה. מצד שני אני לחלטין יכול להבין את ההחלטה אחרי שבריאן ניסה להרוג את דב. אבל עדיין נראה לי שיכלו לשמור על קשר בינהם אפילו אם הם חיים במקומות שונים.
לא הוא די ילד פסיכופט
אגב, אשתו של הארי די קדושה שהיא בכלל מסכימה לגדל את הילדים של הפלגש של בעלה.
חחח כן מה שחשבתי גם

עוד דבר: אני מניח שבריאן יתפס ויכנס לכלא ל15 שנה. כלומר בדיוק מספיק זמן כדי לעשות צרות כשהוא ישתחרר.
אה אולי זה יסביר למה לקח לו 15 שנה.

דקסטר ההתחלה פרק 10 ואחרון

תמיד אהבתי את המוזיקה של הסדרה.

אז לא ברור למה בריאן חיכה עוד 15 שנה8-*

וכל הקטע של המשפחה במסעדה בסוף היה חמוד מאד.

הסדרה המקורית התחילה בזה שדב הופכת משוטרת סיור לבלשית ומגיעה לתחנה נכון? לקח לה הרבה זמן אז.

סיכום: עונה מיותרת ומשעממת ברובה.
אני לא מאמינה שסיימו את זה אפילו בלי שהארי מת עדיין, ובכזאת אווירה עליזה.
לדעתי זה היה עושה את הסיפור קצת יותר מעניין אם היינו מגלים שבראיין הרג אותו בסוף.
דווקא שני הפרקים האחרונים היו קצת שיפור. ודווקא אהבתי את הסיום השמח.
והארי לא מת מהתקף לב?

בתחילת הפרק חשבתי שיתנו לנו את רובו מנקודת המבט של בראיין, שיכול היה להיות מעניין, אבל לא המשיכו עם זה הרבה.
קשה לדעת איך להרגיש כלפיו בדיוק, כי בתור ילד הוא באמת היה מאוד מסכן ועברו עליו דברים מאוד מאוד קשים, גם עם המוות של לורה וגם בהמשך. ויחד עם זה הוא גם כזה פסיכופאט מפחיד.
כן? כאילו ממש מסכן מצד אחד החיים התאכזרו אליו מגיל ככ צעיר איך אפשר לא לרחם עליו?
מצד שני הוא פסיכופט עם נטיות אלימות כבר מילדות. עצוב שאין איך באמת לעזור לילד כזה.

אני שמחה שדקסטר הצליח להציל את הילד, ושראינו שהוא מצליח לשלוט בדחפים שלו במקרה כזה בשביל לעשות את הדבר הנכון.
לדקסטר תמיד היה סופט ספוט לילדים, זה חמוד. ועקבי שזה נחמד.
ואני מקווה ששמ"ג קיבלה מספיק כסף בשביל התפקיד אורח הקל הזה :p
לגמרי:-D

כלןמר העובדה שזה הסתיים ולא נצטרך להמשיך עם זה שבוע הבא.
:-D

ברור שבונים על עוד עונה, אפילו שזה לא שנגמר עם שום קליפהאנגר, אני מקווה שלא תהיה.
כן אין צורך.

Lhuna3

Well-known member
ממש אמאלה וודפאק??
ומה קשור הילד השני? נטו סיפור כיסוי?
אמאלה זה מלא מחשבה ותכנון זה רמות אחרות של פסיכופטיות.
לחלוטין!
אז לא ברור למה בריאן חיכה עוד 15 שנה8-*
נראה לי שבאמת בונים על עוד עונה, כי זה מרגיש לגמרי לא גמור.
והארי לא מת מהתקף לב?
אני חושבת שזה מה שדקסטר "סיפר לנו", אבל חשבתי נגיד שיכול היה להיות שבראייןבריאן ירצח אותו אבל לא ישאיר סימנים (בניגוד למנהגו) וזה יראה כמו התקף לב אז לא ידעו, או נגיד שהוא ירצח אותו בצורה מחרידה ושאר השוטרים במחלקה ינסו ואיכשהו יצליחו להגן על דקסטר מלראות את הגופה שלו ולגלות את האמת (אוקיי זאת אופציה קלושה יותר, כי מה הסיכוי שדקסטר לא יחקור את זה לעומק ויגלה).

Lhuna3

Well-known member
יש לי שאלה על הסדרה דרדוויל מ-2015: האם יש בסדרה הזאת אלמנטים של מד"ב? (אני מתכוונת לא הכוחות המיוחדים שיש לו לחוש דברים, שזה פנטזיה גיבורי-על) אני רוצה רק תשובה של כן/לא, בלי לפרט מה האלמנטים אם יש.

דורי 1981

Well-known member
נכון. זאת סדרה ישראלית ליתרונותיה ולחסרונותיה, אבל שווה מאוד לראות אותה. בעיקר בגלל יעקב זאדה-דניאל, מהשחקנים הגדולים שצמחו פה בשנים האחרונות (בעיקר מוכר לי כמוריס מהסדרה "מטומטמת"). שלושת הפרקים הראשונים מסבירים למעשה מה היה עומק חדירת המאפיה הרוסית לישראל במסגרת העלייה הגדולה. המקרה הנדון קשור לזה. השוטר יהודה, חוזר בתשובה (וגם גרוש ואב לילדה המנסה להחלים מסרטן), מנסה להיפטר מכל הסטריאוטיפים ולנסות לחקור את מקרה הרצח שאירע בירושלים- ומבין עד כמה הוא לא מבין. הוא נעזר בכל שבב מידע ומנסה לחפות על פערי השפה והתרבות. אגב, בת דודה שלי מדרגה שנייה, עפרי פרישקולניק, משחקת שם אבל נעלמת ללא הסבר בשני הפרקים האחרונים.

didalf

Well-known member
נראה לי שבאמת בונים על עוד עונה, כי זה מרגיש לגמרי לא גמור.
נו וימשיכו למשוך את הסיפור של בריאן למרות שאנחנו יודעים שהוא לא באמת יגיע לדקסטר עד 2006? סתם מעיק.
לא שהם לא יכולים לעשות את זה כן? זה מה שהם עשו כל הסדרה המיותרת הזאת:-D
אני חושבת שזה מה שדקסטר "סיפר לנו", אבל חשבתי נגיד שיכול היה להיות שבראייןבריאן ירצח אותו אבל לא ישאיר סימנים (בניגוד למנהגו) וזה יראה כמו התקף לב אז לא ידעו, או נגיד שהוא ירצח אותו בצורה מחרידה ושאר השוטרים במחלקה ינסו ואיכשהו יצליחו להגן על דקסטר מלראות את הגופה שלו ולגלות את האמת (אוקיי זאת אופציה קלושה יותר, כי מה הסיכוי שדקסטר לא יחקור את זה לעומק ויגלה).
הממ לא לא אהבתי. אני מעדיפה שמה שנמסר לנו אז יהיה נכון.
ואחכ הלכתי לקרוא בויקפידיה לרענן את זכרוני. כתוב שהארי התאבד ע"י הגזמה בתרופות לב שלו אחרי שדקסטר רצח מישהו שהשתחרר ממשפט. זה היה ויקי בעברית אז זה לא מאד מפורט כי התעצלתי לקרוא באנגלית אבל זה נראה שהכוונה לרצח הראשון (או שני אחרי האחות) כשהארי מבין מה הוא יצר.
מה שדי סותר את כל הסדרה הזאת שהוא זורם עם הרציחות שלו שוב ושוב ואפילו אמר שהוא גאה בו בפרק האחרון8-*

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לי שאלה על הסדרה דרדוויל מ-2015: האם יש בסדרה הזאת אלמנטים של מד"ב? (אני מתכוונת לא הכוחות המיוחדים שיש לו לחוש דברים, שזה פנטזיה גיבורי-על) אני רוצה רק תשובה של כן/לא, בלי לפרט מה האלמנטים אם יש.
לא

*אני מחזיק אצבעות שזאת התשובה הנכונה בשביל לגרום לך לנסות אותה. :-P: (אני מניח שלא, אבל עונה באופן כנה בכל זאת)

Lhuna3

Well-known member
לא

*אני מחזיק אצבעות שזאת התשובה הנכונה בשביל לגרום לך לנסות אותה. :-P: (אני מניח שלא, אבל עונה באופן כנה בכל זאת)
תודה על הכנות :-D
באמת שניסיתי (פעם שניה אפילו) אבל לא החזקתי יותר מפרק וחצי ואם אין לי איזה סיפור מד"ב ממש טוב לצפות לו (או הרבה הומור), אז אני כנראה כבר לא אחזיק יותר מזה :( יש שם כוכב חתיך מאוד, אני לא מכחישה, אבל כשלעצמו זה לא מספיק לי.

למעלה