האליטה הערבית חיה ובועטת....בבועה משלה

מי שקורה לזה שישראל תהפוך ל"מדינת כל אזרחיה"

במקום מדינה יהודית בעצם קורא לביטול מדינת ישראל וחיסולה.

mike00

New member
נדב,לא נראה לי שהבנת את ההודעה שלו

הוא לא בעד עזמי בשארה,הוא טוען שאם עזמי כזה צדיק אז שיבוא ויוכיח את זה... הוא לא תומך במסמך החזון העתידי אלא טוען שאף אחד לא שאל אותו או את שאר ערביי ישראל לפני שפירסם אותו.. הוא לא נגד שירות לאומי אלא טוען שכל מה שהארגונים והמנהיגים הערבים אומרים זה לא לתרום בכלום בלי לשאול את הציבור הערבי בישראל.. האיש בסך הכל טוען שבקרוב יהיה עימות בין הבוחרים לנבחרים.....

THE WIZARD 55

New member
כל כך נכון ומציאותי, אהבתי../images/Emo45.gif

לגבי מסמך החזון, אין פלא ששני שליש לא יודעים עליו, המנהיגים פועלים בשם עצמם כמו שאמרת..הם לא מייצגים אפילו עשירית מהאוכ'.. המנהיגים הערבים שאלו פעם את האזרחים...עשו משאל עם לגבי מסמך החזון? הפיצו אותו ועשו סקרים לפני שהם החליטו שזה טוב לערבים? או שהם מחליטים על דעת עצמם מה טוב לכולנו... אגב, אתה תומך במסמך החזון? וכן הנושא השירות הלאומי, חבל באמת שהם מעודדים חשיבה עצמית ושהם מתאחדים רק כשצריך להניא אנשים מלחשוב בצורה עצמאית, כאשר הם חושבים שזה לא יהיה מהלך נכון מבחינתם.. אני בעד שירות לאומי!! גם בנוגע לבשארה אני מסכימה איתך בכל מילה..! אז כן, המנהיגים הם שמסיתים לא לשרת שירות לאומי, הם שממציאים מסמכים שאף אחד לא יודע על קיומם, הם אלה שפועלים לטובת הפלשתינאים שם במקום כאן.. ובמי זה פוגע?.. אהבתי את הפוסט שלך...

המסמך מייצג את רוב ערביי ישראל מאחר והוא נכתב

ע"י האליטה של הציבוא הערבי ישראלי בארץ. וכן מאחר ורוב רובם של ערביי ישראל בחרו בבחירות האחרונות וגם האלה לפניהן או בחד"ש או בבל"ד או ברע"מ תע"ל והמצע של כולם דיי זהה בתחומים הנ"ל (חד"ש גם שמה דגש על זכויות פרט, סוגיות חברתיות כלכליות ואיכות סביבה).

אם הוא אינו מייצג אז אני מעוניין לראות מסמך

אלטרנטיבי, הרי הכל קיים באינטרנט, אם ישנו אחד כזה בטח יש לו לינק.

THE WIZARD 55

New member
ממש לא נכון יובל!!

יש לך נתונים כמה בחרו במפלגות במפלגות הערביות? ואיזה אחוז הן מהוות מהאוכ'? איזה אליטה בדיוק? הם החליטו שהם האליטה? מי הם בכלל?

THE WIZARD 55

New member
קבל יובל

החזון, ומה שנאמר עליו.. עיקרי המסמך..* הציבור הערבי תומך בהקמת מדינה פלשתינית לצד ישראל. ישראל תהיה מדינה דו לאומית, שכן יש בה רוב יהודי ומיעוט ערבי גדול * הקמת משטר של "דמוקרטיה הסדרית", שמהווה קואליציה בין היהודים והערבים; כל קבוצה תחזיק בזכות וטו על החלטות הצד השני * ישראל היא מדינה "אתנוקרטית" ולא דמוקרטית - משטר שמעניק לקבוצות המיעוט שוויון חלקי ושיתוף מוגבל בחיים הפוליטיים * הציבור הערבי מוכן לראות בישראל "מולדת משותפת" לשני העמים - לא נכתב שיש הכרה ביהדותה של ישראל

THE WIZARD 55

New member
תקרא את הסקר רספקטה

לפני שאתה מגיב, תראה אם יש תמיכה בעיקרי החזון.. אתה ישר קופץ, אתה מזכיר לי את הילדים המעצבנים האלה בכיתה, שישר קופצים בלי לקרוא את החומר.. וכן אני מורה, ותזהר ממני, אני אעמיד אותך בפינה!

respecta1

New member
לא קורא כתבות מהארץ

לא יותר מאתר תעמולה ובכל מקרה רק מהכותרת "מסקר שנערך בקרב ערביי ישראל עולה כי 84% אינם מודעים למסמך. רק 5.5% מהם קראו אותו, אך עם זאת, רבים מהנשאלים מסכימים לנקודות רבות הנכללות בו"

עיתון לאנשים חושבים...

فلعربى
רק חבל שהם לא מקשיבים להם, אלא למה שהם "חושבים" שטוב להם...

../images/Emo6.gif הכותב עצמו מודה שהקו של העיתון מתנגד

להפלייה לטובה של יהודים על בסיס לאום, אבל קורא לזה גזענות... לעומת זאת להפלייה של עם אחד על פני עם אחר הוא לא קורא גזענות...
אני לא חושב שצריך לומר עוד משהו על ההיגיון העקום שלו. כנראה שכשהסבירו "גזענות" הוא לא היה בכיתה...

למעלה