ישו במעמד של יחיד, מוחמד במעמד של י
אתה צריך להבין דבר אחד כולם אומרים שיש בורא אחד, זה ברור, מה המחלוקת האם התורה שנמצאת אצלנו או אצל הנוצרים או המוסלמים, הבורא קיים זה כולם אומרים ברור, ושהוא נתן את התורה שלנו גם הנוצרים והמוסלמים אומרים שזה התורה הראשונה שניתנה לעמ``י כמו שתיארתי קודם, זה כולם אומרים רק מה הם אומרים הנוצרים אומרים כן, הקב``ה נכון הוא נתן לכם את התורה אבל בזמן מסוים הוא מאס בכם זרק אתכם השליך אתכם לגלות ועכשיו בחר בנו שים לב מה הם אומרים? שישו קיבל את התורה מהקב``ה, בסדר טענה, בא נגיד שקינן לי הספק, טוב? טענה, אח``כ בא מוחמד, הוא בכלל היה אנאלפבית, אבל לא חשוב כתב קוראן, זה לא הוא, כתב לו יהודי הוא רצח אותו אחרי זה, אבל קוראן , והוא אומר אללה הוא אכבר, זהו הוא מפריע את כולם לישון וזהו, בסדר. עכשיו מה קרה? אני הולך לבדוק עכשיו מה הם "אומרים אז אני אומר ככה, רגע מי אמר שהם קיבלו את הברית החדשה לעומת הברית הישנה? איך הוא קיבל את זה? אף אחד לא היה בשעה שהוא קיבל את זה, הוא בא וסיפר לשליחים שהוא קיבל, השליחים האמינו לו, מה זה הרבה שלהם לא יאמינו לו? ישו במעמד של יחיד, מוחמד במעמד של יחיד אני אדם רציונלי אני אומר רק רגע אם הקב``ה נתן לעמ``י במעמד של מליונים וזה גם הם מודים והוא החליט נגיד באמת מאסתי בכם לא רוצה אותכם יותר אני בוחר עכשיו את ישו ואת מי שיביא אחריו, בסדר יכול להיות, נכון? מה היה קורה? למה בפעם הראשונה עשית את זה במעמד אוניברסלי כזה גדול ועכשיו אתה מביא את זה בגניבה בסתר מאחורי ההר אתה לוחש לו פשששש מה קרה? אתה רוצה להכריז להודיע, זה צריך להיות בפרהסיא לפחות כמו שהיה פעם כדי להפקיע את הפעם הראשונה.