להיפך זה שאני משווה אותו למחבלים ערבים מראה שאני חושב שהוא הזיק מאוד למדינה, זה שמבחינתך מחבלים הם בסך הכול לוחמי חופש לא אומר שישראלים רבים חושבים כך.שקר מטופש.
אגב, ההתעסקות האובססיבית שלך ביגאל עמיר מעידה שאתה לא חושב שמעשהו הזיק למדינה.
להיפך זה שאני משווה אותו למחבלים ערבים מראה שאני חושב שהוא הזיק מאוד למדינה, זה שמבחינתך מחבלים הם בסך הכול לוחמי חופש לא אומר שישראלים רבים חושבים כך.שקר מטופש.
אגב, ההתעסקות האובססיבית שלך ביגאל עמיר מעידה שאתה לא חושב שמעשהו הזיק למדינה.
1. תפסיק לנסות לדבר בשמי.להיפך זה שאני משווה אותו למחבלים ערבים מראה שאני חושב שהוא הזיק מאוד למדינה, זה שמבחינתך מחבלים הם בסך הכול לוחמי חופש לא אומר שישראלים רבים חושבים כך.
לרוקן את בתי הסוהר זה לסכן את הקיום.1. תפסיק לנסות לדבר בשמי.
2. תפסיק לנסות שדבר בשמם של אנשי שמאל. זה מוציא אותך טמבל.
3 ניסיונות להביא את האפשרויות לכדי אבסורד לא משכנעים שאתה רציונליסט.
ובכלל, הרציונל נגזר מהשקפת העולם ומההבנה מהי המציאות.
אף אחד לא חושב שישראל צריכה לסכן את עצם קיומה עבור החטופים ובכל מקרה לא הייתה דרישה כזאת מצד החמאס.
לפי דעתך כימין גאה שמאמין בעוצמת של מדינת ישראל.לרוקן את בתי הסוהר זה לסכן את הקיום.
נתניהו לבד לא הייתי מסכיםבוא לא ניסחף לסמנטיחקה. כאשר אומרים "בכל מחיר" מתכוונים למחיר גבוה מאוד, קשה מאוד, אבל לא כפשוטו של המושג. למשל: איש לא יציע ואיש לא יסכים להחליף את כל החטופים בנתניהו...
בוודאי שיש טיעונים לוגיים בעד החזרת החטופים "בכל מחיר". לא באמת קשה לחשוב על טיעונים כאלה (ולא, אין כל צורך להיות בן לאחת המשפחות האומללות הנוגעות בדבר לשם כך). הבעיה היא שאכן קשה להגיע לדיון ענייני עם רמת ההתדיינות של הטוענים כך. לפחות עם חלקם, לפחות כך כאן בפורום הזה (באתר בכללותו אם תרצה). אבל זה לא בלתי אפשרי. מבין הטוענים כך יש גם כאלה שדבריהם ענייניים לחלוטין ושאפשר להתדיין איתם. ודאי אם אתה מסכים עם (חלק מ)טיעוניהם הלוגיים. כל שצריך הוא לרצות (ואולי לדעת לאתר את אלו המסוגלים לכך, בניגוד לצווחנים שיופיעו באמצע ויזרקו סיסמאות נבובות לרוב).אבל רמת הדיון של התומכים בהחזרת החטופים בכל מחיר כזו נמוכה שכנראה לא נזכה לשומעו .
בוודאי שיש טיעונים לוגיים בעד החזרת החטופים "בכל מחיר". לא באמת קשה לחשוב על טיעונים כאלה (ולא, אין כל צורך להיות בן לאחת המשפחות האומללות הנוגעות בדבר לשם כך). הבעיה היא שאכן קשה להגיע לדיון ענייני עם רמת ההתדיינות של הטוענים כך. לפחות עם חלקם, לפחות כך כאן בפורום הזה (באתר בכללותו אם תרצה). אבל זה לא בלתי אפשרי. מבין הטוענים כך יש גם כאלה שדבריהם ענייניים לחלוטין ושאפשר להתדיין איתם. ודאי אם אתה מסכים עם (חלק מ)טיעוניהם הלוגיים. כל שצריך הוא לרצות (ואולי לדעת לאתר את אלו המסוגלים לכך, בניגוד לצווחנים שיופיעו באמצע ויזרקו סיסמאות נבובות לרוב).
תודה לך על תרומתך העילאית לדיון. אני מבין שלפתוח שרשור ייעודי (הגם שעם טעות כתיב) לא הספיקה לך ושאתה נזקק בנוסף לכך לתגובות ההשמצה השגרתיות שלך כלפי, כדי להתגבר על מצבך? ובכן דע שזה בסדר גמור. כרגיל, אני שמח לשרת וכל מה שתזדקק לו בלתקוף אותי שיכול לדעתך להביא מזור למכאוביך, מקובל עלי. המשך ועלה!
אמר מיציתי ונשאר בחיים.
מיציתי.
תודה לך על תרומתך העילאית לדיון. אני מבין שלפתוח שרשור ייעודי (הגם שעם טעות כתיב)
המילה הזהרה היא מילה נדירה יחסית. משתמשים בה כ◄שם הפעולהשל הפועל "הזהיר". למשל: "במקרה הזה, הזהרת התושבים אינה נחוצה". המילה אזהרה היא מילה שכיחה למדי ופירושה הודעה על סכנה או על תוצאה לא רצויה הצפויה לקרות, לרוב בעקבות מעשה של המוזהר. למשל: "שלחתי להם אזהרה" או "לא תינתן אזהרה מראש". לעיתים משתמשים במילה אזהרה גם כשם פעולה. למשל "הערת אזהרה" הרשומה על דירה בטאבו, פירושה שקיים שיעבוד או חוזה המגביל את הבעלות עליה. אתה מוזמן לבקש סליחה ומחילה - שגיאת כתיב , אין כאן. התחלת את השנה החדשה ברגל שמאל..... |
הרינג, אני אוהב אותך אהבת נפש.....אבל באותה מידה גם מרחם עליך.לא הספיקה לך ושאתה נזקק בנוסף לכך לתגובות ההשמצה השגרתיות שלך כלפי,
נבטיח לקיים בקשתך. נעלה ונצליח.כדי להתגבר על מצבך? ובכן דע שזה בסדר גמור. כרגיל, אני שמח לשרת וכל מה שתזדקק לו בלתקוף אותי שיכול לדעתך להביא מזור למכאוביך, מקובל עלי. המשך ועלה!
יקירי, המשך כאוות נפשך. התחייבתי לשרת אותך ולא להתנגד לכך ואני נוהג לעמוד בהתחייבויותי. אולם בשום מקום לא התחייבתי לקרוא את כל הגיגי ההשמצות שלך, אז אל נא תצפה לכך. אשריך שכתבת, אשריך שהרחבת, אשריך שפירטת. מקווה עבורך שיהיה מי שיקרא את כל הנ"ל, כי כשלעצמי אני רואה את עצמי פטור לחלוטין מכך .
המילה הזהרה היא מילה נדירה יחסית. משתמשים בה כ◄שם הפעולהשל הפועל "הזהיר". למשל: "במקרה הזה, הזהרת התושבים אינה נחוצה".
המילה אזהרה היא מילה שכיחה למדי ופירושה הודעה על סכנה או על תוצאה לא רצויה הצפויה לקרות, לרוב בעקבות מעשה של המוזהר. למשל: "שלחתי להם אזהרה" או "לא תינתן אזהרה מראש".
לעיתים משתמשים במילה אזהרה גם כשם פעולה. למשל "הערת אזהרה" הרשומה על דירה בטאבו, פירושה שקיים שיעבוד או חוזה המגביל את הבעלות עליה.
אתה מוזמן לבקש סליחה ומחילה - שגיאת כתיב , אין כאן. התחלת את השנה החדשה ברגל שמאל.....
הרינג, אני אוהב אותך אהבת נפש.....אבל באותה מידה גם מרחם עליך.
נבטיח לקיים בקשתך. נעלה ונצליח.
יקירי, המשך כאוות נפשך. התחייבתי לשרת אותך ולא להתנגד לכך ואני נוהג לעמוד בהתחייבויותי. אולם בשום מקום לא התחייבתי לקרוא את כל הגיגי ההשמצות שלך, אז אל נא תצפה לכך. אשריך שכתבת, אשריך שהרחבת, אשריך שפירטת. מקווה עבורך שיהיה מי שיקרא את כל הנ"ל, כי כשלעצמי אני רואה את עצמי פטור לחלוטין מכך .
הרבה בריאות ובהצלחה בתגובות ההשמצה שלך בהמשך.
מוץ מוץ מוץ מיצי... מיאו.תודה לך על תרומתך העילאית לדיון. אני מבין שלפתוח שרשור ייעודי (הגם שעם טעות כתיב) לא הספיקה לך ושאתה נזקק בנוסף לכך לתגובות ההשמצה השגרתיות שלך כלפי, כדי להתגבר על מצבך? ובכן דע שזה בסדר גמור. כרגיל, אני שמח לשרת וכל מה שתזדקק לו בלתקוף אותי שיכול לדעתך להביא מזור למכאוביך, מקובל עלי. המשך ועלה!
אכן, מוצית אמנם, זה מכבר כידוע, אך אל נא תיתן לזה להפריע לך לפרוץ בעוד כמה תגובות השמצה שגרתיות. אחרי הכל (ואולי למרבה הצער), לא מצופה ממך הרבה מעבר לכך.
כל אחד והרמה שחשוב לו להציג (ועוד לעשות זאת רק כדי להיחשב חלק מקבוצות ה'קולים' לדעתו). לא יכול אלא לרחם. מעומק הלב.מוץ מוץ מוץ מיצי... מיאו.
נשאר בחיים? כן. אמר מיץ מיץ? לא.
אמר מיציתי ונשאר בחיים.
מיציתי.
אזכיר לך, שאביו של השליט, האדון נעם ז"ל, התבכיין ללא סוף, שחייבים לפעול כדי לשחרר את בנו.
אל תזכיר לי , מפני שאין לך מושג מיהו נועם שליט.נשאר בחיים? כן. אמר מיץ מיץ? לא.
בכל מקרה, אזכיר לך, שאביו של השליט, האדון נעם ז"ל, התבכיין ללא סוף, שחייבים לפעול כדי לשחרר את בנו. נו טוב. לא הייתי מצפה מאב שינהג אחרת. אבל החוצפה שלו, לארר את הראש האשם לאחר שעשה הכל כדי לפדות את בנו? זו כבר חוצפה מיוחדת. לא שאני בעד אותו ראש אשם, אבל היי... קצת דרך ארץ! אחרי שקיבלת את אשר ייחלת לו כל כך ובמחיר ששולם עבור זה? ראוי שתשמור קצת על צניעות.
ואני מאוד רוצהכל שצריך הוא לרצות
מבין אותך כאמור מעלה. מבין את הקושי. אבל עדיין סבור שאפשר למצוא בעלי כושר התדיינות, גם מהצד שנוהג בדרך כלל להסתפק בסיסמאות נבובות. אולי אני טועה, אבל יש בי אמונה.ואני מאוד רוצה
אבל זה לא יוצא
ואף על פי שיתמהמה אתה מאמין ...מבין אותך כאמור מעלה. מבין את הקושי. אבל עדיין סבור שאפשר למצוא בעלי כושר התדיינות, גם מהצד שנוהג בדרך כלל להסתפק בסיסמאות נבובות. אולי אני טועה, אבל יש בי אמונה.
אכן בדיוק כך. עם הבדל אחד קטן, לא מדובר בהתמהמהות 'שלו', אלא בכישורים שלך (במקרה הזה, אבל זה חל על כולנו) לאתר חברים מהצד השני שמסוגלים למשהו שרוב חברי קבוצתו מלמדים שאינם מסוגלים.ואף על פי שיתמהמה אתה מאמין ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.