הבהרה לרמז היומי של יום רביעי 5/7

תמריקי

New member
תגידו יש מצב שזה בכל זאת י-ם

יש פה מושבות-הגרמנית,הצרפתית ועוד.. יש מצב

hagaiad

New member
מגה קארטינג בפתח תקווה!!

זה באחד הקניונים שם איפה שיש גשר עם מיתרים כאלה עם 3 כיוונים. אחלה קארטינג!! בין המקצועיים היחידים בארץ

sweetgirl3

New member
איזה קניון?

איך קוראים לו?! יש רק מקום אחד שיש בו קארטינג בפתח תקוווה?

../images/Emo214.gifשקוף שזה שם.

אם זה שם, אז יש רק מקום אחד בפ"ת של "מכוניות מתנגשות", וזה באמת הקארטינג. קניון אבנת [שהוא גם "הקניון הגדול" של פ"ת], יש אפשרות להגיע בהמון אוטובוסים, זאת לא בעיה.. והקראטינג נמצא בחניון של הקומה השלישית,
^ואגב, אני תושבת פ"ת. אז מי שצריך מידע על אוטובוסים..תגידו לי
אבל כעקרון מת"א מגיעים 51,54,66.. מגיע גם 92... ויש עוד מלא.

ישששששששששששששששששששששששששששש../images/Emo108.gif

אני מפתח תקווהההההההההההההההההההה איזה קטטעע בדיוק היום דיברתי עם חברה שלי על זה שהם בטח לא יגיעו לפתח תקווה והם הגיעוווווווווווווווווו הלוואי שאני לא ימצא ושאני לא יקבל את ה1100 שקקלללל

Asaf055

New member
אלה אם אני יהיה שם ראשון כי

אני עובד שם חהחהחהחהחחהחהח

k1235

New member
אז ככה..

זה בפתח תקווה וכמדומני בקניון פ"ת יש שם מין משחקייה כזאת מאחורי הקניון ונראה לי שיש שם מכוניות מתנגשות אז זה שם.. אבל אתם רק במרכז!!! 3 פעמים במרכז ופעם אחת בחיפה תגיעו לחדרה!!!!!!!

יש עוד משהו בחידה שלא ראיתם

הם כתבו "בעיר המושבות שהיא אם המושבות" כאילוו...הם מתכוונים שזה אותה עיר כי הם אמרו ב-"עיר" והם אמרו "שהיא אם" שכאילו זה אותה אחת!! אתם מבינים למה אני מתכוונת?

אני לא מבינה משהו..

למה אי אפשר פשוט להגיד: "באם המושבות ישנו מקום..." במקום - "בעיר המושבות, שהיא אם המושבות.. " מזה החרא הזה? חחח!

etii2

New member
הצעת הסיסמא שלכם

שלום לכולם, מטרת המשחק היא לחלק כסף לגולשי תפוז. קראתי את הצעת היעול של שילוב סיסמא יומית, כך שרק גולש שהיה באתר ויודע מה הסיסמא יוכל לקבל את הכסף. ניקח זאת בחשבון וננסה ליישם את זה משום שזה גם האינטרס שלנו. תודה על העצה. אתי

אתי יקרה :)

אני מבינה שיש הרבה גולשים בערים גדולות, אבל יש גם הרבה, ואני מכירה הרבה (ואני בטוחה שאלה לא כולם) מהסביבה הזאת
אלה אולי ישובים קטנים (היי, יש את אשדוד !), אבל יש אליהם גישה מהמון מקומות, באמת שהמון, ככה שלהגיע לשם זאת לא בעיה אם רוצים. זה ממש לא פייר שעד חיפה אתם נוסעים, אבל לאשדוד אתם לא מגיעים... בבקשה קחו את הבקשה שלי בחשבון

למעלה