הבעיה הפנים ישראלית.

spoop

New member
חחחח אני גזענית,אני????

אני האדם האחון עלי אדמות שישפוט מישהו בגלל גזע.. ולא אני לא אשנא מוסלמי או נוצרי,אני אשנא איסלאם ונצרות. ואני לא אשנא אותם כי הם נוצרים ומוסלמים,אלא אם הם עשו לי משהו רע. בניו אורלינס,הייתי הראשונה לבכות על מה שקרה למשפחות השחורות המקסימות משם. תמיד בני נוער צוחקים על פיליפניות,ואני תמיד אומרת להם שזה לא יפה. אתה ממש מצחיק גיל. זה מה שהדת מלמדת אותך עלק...חחחח איפה בדת כתוב שיש הבדל בין אשכנזים לספרדים? ואם תדברו איתי על ההבדל שבין ישראל לעמים,אז זה הבדל רוחני,אז הלך הטיעון של הגעזנות מה?

One Echoe

New member
הדת מלמדת אותך,

שהעם היהודי הוא יותר טוב מכולם, וכל השאר, הגויים הם נחותים. הדת מלמדת אותם שהגויים הם תת אדם. ותראי כמה חשיבות יש לך לאשכנזים, עד כדי כך שאת ממציאה עליהם בדיחות.

spoop

New member
אני חולה על אשכנזים!../images/Emo99.gif

אתה לא מבין שבחברה הדתית "הריבים" בין אשכנזים לספרדים הם ממש בגדר של צחוק. אני דתייה אם שכחת,אז נניח בפסח לאשכנזים אסור קטניות,אז מסתלבטים. או שסליחות הם אומרים רק בעשרת ימי תשובה. אלה בדיחות של דוסים תבין!
שהעם היהודי הוא יותר טוב מכולם, וכל השאר, הגויים הם נחותים. הדת מלמדת אותם שהגויים הם תת אדם.|שקר| ואם מישהו בחברה הדתית חושב ככה,אז הוא טועה ביותר. ע"פ עמ"י הוא לב באיברים. ואיך אפשר להיות לב בלי גוף? העם הנבחר אין פירושו,העם שעושים לו פרוטקציות או משהו. כמו שיש ילד בכור ושאר הבנים. עמ"י הוא כמו בנו הבכור של ה'. הוא מקבל יותר כבוד,אבל יש עליו הרבה יותר אחריות וקשיים. ותפקידו להביא לתיקון הכלל שכולל את הגויים. אור לגויים! גויים הם לא תת אדם,ואני מתרחקים מהם כי רק ככה נוכל לשמור על זהות יהודית. לא כי הם ח"ו תת אדם. אלו בריות שנבראו בצלם אלוקים!

spoop

New member
יש לך פה מלוכלך,ואתה אטום.

ואני לא גזענית,יפה נפש. אין לי מה לדבר איתך. שלום.

One Echoe

New member
גזענית עלובה.

לכי תחשבי שאת שווה יותר מאנשים אחרים. ותודה על המחמאה, אני באמת יפה נפש.

spoop

New member
יש לי דוגמא

עזוב רגע למה אני חושבת ככה,ואם הדת זה נכון או לא טוב? נגיד בת מלך? היא צריכה להיות מודעת למעמד שלה,ובתור בן אדם לא לחשוב שהיא שווה יותר ממישהו אחר. אנחנו אומרים בתפילה:שלא עשנו כגויי הארצות,קיבלנו מתנה ואנחנו אומרים תודה. לא עשינו שום דבר בשביל להיות יהודים,נולדנו ככה,אז תודה ה' שהבאת אותי לעם היהודי. למה? כי לעם היהודי יש תפקיד להיות אור לגויים ולתקן את העולם,הוא העם היחיד שהסכים לקבל את התורה. התורה מקשה עלינו,ואפילו נאמר "עול מצוות" כי זה באמת קשה,אבל שיש אחריות גדולה צריך להיות הכי טובים שאפשר. אז כן,עם ישראל,הוא העם הנבחר,אבל אסור לא חס וחלילה להתנשאות.

One Echoe

New member
אתם צריכים להראות את האור לגוים?

למה, במה אתם יותר טובים? איזה אור אתם צריכים להראות? כולם שווים, גוים, לא גויים, יהודים, לא יהודים. מכאן הגזענות נובעת, בדיוק מכאן. ובגלל זה היהדות היא דת גזענית ועלובה לכל דבר. על מה את צריכה להגיד תודה? את אדם לפני שאת יהודיה. זה מה שאת שוכחת, ולא מבינה. כי הדת סירבלה לך ת'מוח. זה כמו סמים, את כבר ממש בתוך זה. קודם תתקנו את עצמכם, אחרי זה תתקנו את העוול שיש בעולם. לפי הנוצרים דווקא ה' התגלה אליהם והביא להם ברית חדשה או משהו כזה...או וואט אבר, אז למה לי להאמין לכם? אולי הנוצרים הם העם האמיתי? בקיצור מסקנה: כל הדתות זה חרא של דבר, זה כמו סמים, וצריך להעלים אותם מהעולם.

spoop

New member
כי הנוצרים טענו נראה לי שהם

יקבלו את הארץ המובטחת,והופה הם טעו. ואתה ממש צודק,כיוונת לדעת גדולים! קודם כל צריך לתקן את הבעיות אצלנו
אני אדם ויהודיה זה לא סותר... ודווקא מתוך הדת,הצלחתי שלא לפול לגזענות. ולא מה שאתה מכנה גזענות,אלא געזנות אמיתית בגלל גזע. אני לא מבדילה בין אדם לאדם בגלל הצבע שלו,ואני מודה לה' שנתן לי את הכוח כי זה באמת קשה בחברה שמזלזלת בשחורים ואסיאתיים. דווקא שאתה מבין שאת כולםםםםם ה' ברא,אתה פתאום אוהב את כולם,כולם בנים של ה',לא משנה ילד בכור או משהו אחר.

רולדההה

New member
הנוצרים לא ביקשו את ישראל. ../images/Emo98.gif

אבל גם הם טוענים שהם בניו של אלוהים ושהוא זנח את בריתו איתנו וחידש אותה איתם. הם טוענים שהם העם הנבחר. למה אנחנו ולא הם?

spoop

New member
כי אהבת עולם אהבתיך

ולא כפי שהנוצרים טוענים אהבה התלויה בדבר.

spoop

New member
חחח דת האהבה

פשוט מקסימים הנוצרים האלה איך שהם לא סובלים אותנו. שאני לא אתחיל לדבר על מסעות הצלב של דת החסד והרחמים.

spoop

New member
אני מנסה להבין מה אתה רוצה.

מה זאת אומרת לאהוב באופן סלקטיבי? אם החלוקה היא יהודים גויים,אז תדע שצריך לאהוב את כולם לפי היהודת. אם החלוקה היא חוטאים,ולא חוטאים,אז עדיין יתמו חטאים ולא חוטאים,עדיין יש מקום לאהבה. אבל אם החלוקה היא בין טובים לרעים אז מה אתה רוצה? טוב הלכתי להתפלל מנחה

spoop

New member
אלו ציווים,יש גם מוסר מעבר לכך.

קח את הרב קוק לדוגמא,הוא אהב את כל העמים,והוא הרב שהציונות הדתית הולכת לפיו. זה שלא צוונו לחייך למישהו בבוקר,צריך להיות נחמד,זה לא סותר.

זה בולשיט

הרי מההתחלה היהדות מציבה את עצמה לפני "גויים ("עם סגולה), אז גם אם אוהבים, עדיין אוהבים פחות.

רולדההה

New member
דווקא ישו הטיף ../images/Emo98.gif

רק לאהבה שאינה תלויה בדבר (יש ציטוטים מהברית?) וכל הזמן דיבר רק על זה. על אהבת כל הבריות. זה שחלק מהמאמינים שלו לקחו את זה רחוק ולכיוונים שונים לגמרי, זה עדיין לא מוריד מהמשמעות של דברו, כפי שדתיים הגרים בירושלים עשו לעצמם מנהג לריוק על כמרים בשם ה'.

למעלה