הבעיה הפנים ישראלית.

spoop

New member
את מחברת בין דברים לא קשורים.

אמרתי שה' אוהב אותנו אהבה שאינה תלויה בדבר,ולכן לא יתכן שהוא עזב אותנו כי חטאנו. ישו הטיף לאהבה שאינה תלויה בדבר?יופי,אבל יש עניין לשנוא רשעים! למה ה' אוהב אותנו אהבה שאינה תלויה בדבר? כי אנחנו בניו. ילדים אבא יאהב תמיד. אנחנו לא צריכים להתיימר להיות אלוקים. אני הרבה פעמים אוהבת אנשים רק כי הם אנשים,אבל רשעות? מצווה לשנוא!

spoop

New member
יש חטאים ויש חטאים

רשע בעיני הוא אדם שלוקח חיים של אחרים הוא פוגם בהם. אדם שבכוונה חוטא,בכוונה לכי הוא לא מאמין...בכוונה כדי להכעיס!

spoop

New member
מה פתאום,לא הבנת

נניח בימים עברו,שה' התגלה לעמ"י ולאף אחד לא היה ספק לקיומו, היו כאלה שחטאו כדי להכעיס! אנשים שמאמינים בה' ועושים לו פרנציפ. רשעים הם לא אנשים של תום לב וחוסר ידיעה,הם אנשים שפוגעים כדי לפגוע.

One Echoe

New member
אנשים שיעשו דברים כאלה

בשביל להכעיס... זה בדר"כ נובע מהכפייה הדתית.

One Echoe

New member
כמה צפוי.

את תופסת אותי על מילה במקום להשיב על שאלותיי כראוי. כשאני אומר גזענות, אני מתכוון יותר לכוונה ולא על הפליה בין גזעים. יודעת מה? תקראי לזה הפליה, לא גזענות. את לא מבדילה בין הצבעים של האנשים, אפילו שזה קשה לך... אני אישית קודם כל לא רואה מה קשה בזה, כל בנאדם הוא בנאדם בשבילי, אסייתי, ערבי, שחור, הודי, אנערף מי. כל בנאדם הוא קודם בנאדם. דבר שני, אני לא צריך להאמין באלוהים בשביל לא להיות גזעני, עובדה שאת מאמינה באלוהים ואת עדיין גזענית, בדיוק כמו אלוהים ובדיוק כמו הדת שלכם.

spoop

New member
אני לא אהיה צבועה.

בחברה גזענית קשה לא להיות גזעני. וכן העולם הזה ברובו גזעני גם אם הוא לא מודה בזה. קשה הכוונה,שובר מוסכמות,כולם צוחקים ואתה מרגיש שמשהו לא בסדר... ה' לא גזעני כולם בניו והוא אוהב את כל בריותיו.

spoop

New member
אבל אני לא גזענית למה בכוח???

אני לא גזענית,לא מזיז לי אם מישהו אתיופי,רוסי,צרפתי,אשכנזי,ספרדי,שחור,לבן,צהוב,אדום לא אפכת לי! אתם בכוח מייחסים לי משהו שאני לא,זה פוגע.

spoop

New member
תענה לי על שאלה אחת

תעדיף את אח שלך על פניי? אין לצרפתים ציווי לאהוב יהודים יותר...

למעלה