הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

michaly2003

New member
כל ענין הקטלוג לעדות התחיל מעינב

זה שאבא שלה לא מדבר על זה בצורה ישירה, לא אומר שאין לו דעות כאלה, פשוט הוא יודע שזה יפגע לו במשחק, ועינב לעומת זאת חסרת טאקט וחסרת מעצורים לכן היא מוציאה את כל האמת המלוכלכת שלה, אבל בסך הכל, כל החינוך הזה בא לה רק מהבית, לא משום מקום אחר, אין מה ליפיף את הדברים.

davidlev0255

New member
כתבת יפה (לא ראיתי את הראיון) אבל שפרע?? לא..

בבקשה לא אני חושב שהיא שחצנית השאלה האם בעקבות המשפחה של יוסי , אתה לא תהיה בעדו? אני לא סובל את עינב בלי יוסי, כלומר אם יוסי לא היה איתה, אלא לבד, הייתי בעד זה זהיא תעוף היא גסה וולגרית וערסית ומפונקת (אבל יוסי נמצא..) לדעתי יוסי צריך לזכות כיוסי ולא כמשפחה שלו (פרידמן = לא אשכנזי כאמור אלא נקניק )

תשאל את עצמך שאלה אחת פשוטה...

האם אתה באמת רוצה לראות בעוד חודשיים את פרצופה הזחוח של ורד בובליל הגזענית כשהיא מחזיקה בצ'ק של מיליון ש"ח על כל שער של עיתון בארץ? אם התשובה לכך היא כן: תצביע לבובליל. אך אם התשובה לכך היא: לא. תצביע לכל אחד אחר מלבדו...

אתם האחרונים שיכולים לדבר על רוע

הפורום הזה מלא בדברי שיטנה שלכם, והגיע הזמן למחוק לכם את החיוך מהפנים. אינה תעשה את זה בקרוב מאוד...

בטח לא אני

אני לא בצד של המשפחות/חברים ואתה צודק שכתבו כאן בפורום דברי שיטנה מסוכנים ואיומים.אתה תכתוב בהגיון ולעניין. אישתו של יוסי לא בחרה להיות קשורה למשחק ויש לכבד את זה הטעות שלה שהיא הסכימה לערוץ 2 יוסי אמר עליה שהיא ביישנית,ושקטה וכל המצב הזה שם אותה במקום כואב וקשה. מתוך כעס והתרגשות אמרה דברים קשים,אותה תעזבו.תכעסו על ערוץ2 שעירב אותה בעניין. כולם מבינים עניין ודברי שיטנה לא ישפיעו לטובה בשום אופן לשום צד.

davidlev0255

New member
שמעתי שיש לה ג'ינסים של אלפי שקלים כל אחד

טוב יש לה אבא עשיר אני כפרידמן אין לי ג'ינסים כאלו

morPUMA

New member
אמת. לא חסר להם כסף. אני מאוד אוהבת את יוסי

אבל אני באמת לא רוצה שהכסף ילך אליו או לעינב מעדיפה שהכסף ילך למי שבאמת אין לו והמועדף עלי כרגע הוא ליאון. לא שפרה ולא יוסי, מלחמה בשקל, הכסף מגיע לליאון.

קרמפה

New member
מינוסים?!

על מה אתה מדבר? הם גרים בשכונת פאר באשקלון! עינב סיפרה שבגיל 17 היא קיבלה אוטו של 40 אלף שקל מאבא שלה. ורק הניתוחים הפלסטיים שלה היו יכולים לכסות לי את המינוסים!

Heineken

New member
זו הנקודה

היא הפכה למאבק בין המתנשאים לנחותים... אני לא רוצה שאף צד כזה ינצח, מזה בדיוק אני חושש... לא שהיא תצחק כשהיא תקבל את המליון, אלא שהיא תגיד משהו שיגרום לי להתחרט.. בדיוק משהו כמו שהיא אמרה אתמול... "נצחנו אותם", "המזרחים נצחו", "כל מה שנשאר לאשכנזים זה להמשיך ולקנא כי הם לא יהיו יוסי"... מזה אני חושש

אבל הנחותים לא נחותים...אין נחותים../images/Emo88.gif

האם יש אנשים נחותים? בגלל שלא קראו מספיק ספרים,ראו סרטים,טיילו בעולם? למה נחותים? האיש ידע לבחור נכון,בחר להתנתק מחבריו ולהקים משפחה לתפארת. יצא לעבוד מגיל 14 וכנגד כל הסיכויים הצליח. האיש נאמן לביתו,לאישתו לילדיו. משתדל להיות אבא טוב למרות כל הפינוקים המיותרים לעינב. הוא אוהב,חביב,חכם,מצחיק ותחרותי,מייעץ לכולם ומשחק את המשחק טוב. הוא כן נצח הוא נצח את הדור הצעיר ,לצערי
ועל זה צריך לדון איך קרה שאף צעיר לא גובר עליו? איך קרה שהדור הצעיר המלומד ,המתקדם בוחר להתנשא,מתנהג ביהירות, ואפילו אסטרטגית לא מנצח את המשחק. האמת שלאון לדעתי משחק מעולה ויש לי הרגשה שהוא עוד יפתיע אותי.

מרמריסה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

BrokenWings16

New member
עזבו את יוסי

הוא מעולם לא אמר אשכנזים או פרידמנים זה לא מעניין אותו השטויות האלו ועינב אומרת לו כל הזמן והוא לא מגיב לזה בכלל.

boska2

New member
אל תתנו לתקשורת לעבוד עליכם

כאחת שמכירה את התקשורת מקרוב,אי אפשר לדעת אילו עריכות נעשו בכתבה בערוץ 2,איך חיממו את ורד ואיך היא הגיבה. חברה המשחק הוא לא אשכנזים-מזרחיים,תרגיעו מדובר כאן במשחק ריאליטי ומי שלדעתכם משחק אותו הכי טוב הוא הזוכה ולא מעניין אותי מי אשתו מי ילדיו ומי אחיו. אני צופה קבועה בערוץ 20 ולא קונה את כל העריכות שנעשות בתכנית בערוץ 2. אני אצביע למי שהכי אמיתי,לא צבוע לא מתבכיין שנכנסים חדשים ויודע להתמודד עם המציאות החדשה.

קרמפה

New member
מסכים ולא מסכים

תשימי לב שהכתבה לא היתה בכלל על כל העניין עם המזרחים והאשכנזים! הכתבה היתה על ההשפעה של האח הגדול, בלי קשר לעניין הזה. אבל כשנתנו לאשתו של יוסי לדבר, היא דיברה רק על זה! ""כן שפרה! העם לא רוצה לראות רק את אשכנזים אינליגנטים על המסך! העם רוצה לראות את הליצן, ואת הפרחה!" זה ציטוט שלה, היא הצליחה בכוח להכניס את העניין הזה לכתבה למרות שהיא בכלל לא התעסקה בזה! אני מסכים איתך שהמשחק לא צריך להיות אשכנזים מזרחים, אבל הבובלילים, בעיקר עינב ואמא שלה, הן שהפכו אותו לכזה. וכואב לי לראות איך משפחה אחת, בשביל לזכות במליון שקל, מצליחה להחזיר את המדינה עשרות שנים אחורה.

למעלה