הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך
תמורה בעד האגרה לא אומר משחק טוב - זה אומר

שאנשים ישלמו כסף כדי לבוא לראות אותם על המסך - וזה יכול להיות בגלל המראה שלהם, איכות המשחק שלהם, או שילוב של השניים, כאמור (ואולי יש גורמים נוספים שיכולים להביא אנשים לרצות לשלם כדי לראות אותם - למשל סנדרה בולוק לא יפה במיוחד ולא שחקנית טובה במיוחד, אבל היא סימפטית ברמה שהפכה אותה לכוכבת ובאים לראות סרטים בשבילה).
זה בהחלט לא אומר שהם שחקנים מעולים.

alongrin

New member
מי שקובע אם יש תמורה בעד האגרה

זה הקהל.
אם האולמות מלאים והסרט נשאר על המסך הגדול הרבה זמן - אז יש תמורה בעד האגרה.
&nbsp
אנשים לא משלמים $10 בשביל כרטיס קולנוע, בלי לקחת בחשבון חניה, בייביסיטר, פופקורן ופאב אחרי רק כדי לראות פנים של שחקן כזה או אחר.
&nbsp
זה כבר גובל בטימטום להגיד את זה.
יש מספיק תמונות וסרטונים ברשת של אותו שחקן אהוב.
&nbsp
&nbsp

alongrin

New member
כן... אחרת הוא לא היה כוכב קולנוע

כמו שאלוף העולם בריצה לא היה אלוף אלמלא היה רץ הכי מהר בעולם.

אז זהו, ש"כוכב קולנוע" לא שקול ל"טוב במשחק"

ואליפות העולם בריצה כן שקולה ל"רץ מהר" (ברוב המקרים - אם כי אפשר תאורטית ליצור מצב שתהיה אלוף העולם ולא מהיר במיוחד - נניח, אם יהיה עכשיו מרוץ בסין וכולם יפחדו לבוא פרט לאצן אחד דרג ב' שיתחרה בכמה סינים מקומיים - הוא עדיין יהיה אלוף העולם כי הוא זכה באליפות העולם).
גם ארנולד שוורצנגר וסטיבן סיגל הם כוכבי קולנוע, למשל.
ואם מדברים על חתיכים - אז דוגמא למישהו שנחשב מצד אחד לכוכב קולנוע חתיך ומצד שני לשחקן גרוע - קיאנו ריבס.

אפשר להתווכח על כישורי המשחק של כמה מהכוכבים הגדולים ביותר

דוויין ג'ונסון, סילבסטר סטלון, אדם סנדלר, ועוד...

alongrin

New member
כל אחד מהשחקנים האלה

מייצג ז'אנר מסויים של סרטים. פעולה, קומדיה, דרמה, וכו'
כל אחד מהשחקנים האלה נחשב לטוב בז'אנר שלו ולכל הוא מלוהק שוב ושוב.
גם אני לא מתחבר לכל הז'אנרים בתעשיית הסרטים.
&nbsp
אבל יש הבדל בין להגיד שאני לא אוהב סירטי פעולה ואלימות לבין להגיד שסילבסטר סטאלונה הוא שחקן סירטי פעולה גרוע.
הוא מעולה בדיוק למה שסוג הסרטים הזה דורש.
&nbsp

ואם הם לא כוכבי קולנוע מפורסמים וזוהרים?

ונניח רגע בצד שהמראה הוא כמהחלק גדול מהסיבה שהפכו מפורסמים מלכתחילה. לא יודעת בת כמה את אבל היות והזכרת את העיסוק של אמך, אני מנחשת שאת צעירה. אז נשאלת השאלה, כמה גברים בני 60 את פוגשת ביומיום שהם מושכים בעיניך?

כמה גברים בני 60 אני פוגשת ביומיום בכלל?

נראה לי בסביבות ה-0.
אה, כן, פגשתי לפני איזה שנה את גדי סוקניק והוא נראה סבבה
.

אני לא מנסה לומר שכל או רוב בני ה-60 אטרקטיביים בעיניי, אלא רק שהעובדה שמישהו בן 60 לא אומרת אוטומטית שהוא לא יכול להיות אטרקטיבי בעיני מישהי בת 35. יתכן שזה נדיר - אבל זה קיים. וכאמור, לדעתי הסיבה שאותם גברים אטרקטיביים בעיניי היא לא שהם מפורסמים - בראד פיט היה מפורסם מאוד (וגם נחשב ליפה במיוחד) הרבה לפני שהוא התחיל להיראות אטרקטיבי בעיניי, עקב שינויים שחלו בו עם הגיל. גבר צעיר ממני, לעומת זאת, דווקא לרוב לא יהיה אטרקטיבי בעיניי (מבחינת מושך, לא מבחינת יפה - הוא כן יכול להיראות לי יפה) - זה דוחה אותי משום מה. (אותו גבר יכול היה להיות סופר אטרקטיבי בעיניי כשהייתי נערה, למשל - כי אז הוא היה מבוגר ממני). אם עוקבים אחרי השחקנים המושכים בעיניי עם השנים, רואים שהם עולים בגיל יחד איתי (אבל מבוגרים בהרבה ממני הם כן יכולים להיות).

אצל כוכבים זה שונה

הדוגמה הכי בולטת הוזכרה כאן קודם, אייל גולן. אם הוא לא היה מפורסם, מישהי הייתה בכלל מסתכלת לכיוון שלו?

לא יודעת מה איתך, אבל אני כ-ן הייתי מעיפה מבט לכיוון

של הגברים שציינתי גם אם הם לא היו מפורסמים, ודיברתי על כך שלדעתי ספציפית לגביהם האטרקטיביות שלהם לא נובעת מהפרסום, אלא הפרסום נובע מהאטרקטיביות.
ודאי שיש גם כאלה שמושכים בגלל הפרסום והעושר ולא בגלל המראה - למעשה אם תחפשי פה בשרשור תראי שכתבתי משפט מאוד דומה לשלך לגבי אייל גולן (אם כי השתמשתי בלירוק לכיוון שלו במקום להסתכל לכיוון שלו).

בואי, 99% מהגברים בארץ לא נראים כמו בראד פיט וריצ'רד גיר

אחרי גיל 50. בארץ הם כבר בגיל 30 נראים לא מי יודע מה..

אני מצטערת אבל אני לא מוצאת אפילו גבר אחד אטרקטיבי אחרי גיל

40. בטח ובטח לא בגילאים 50+ ואני ממש לא היחידה. כל חברותיי פנויות מעדיפות אותם צעירים יותר או מקסימום טיפה יותר מבוגרים.
רובם ממש לא שמורים טוב, קירחים, עם כרס וקמטים. ואני ממש לא רואה נשים צעירות או אפילו נשים בגילם שמסובבות ראשים אחריהם. אבל זה סיפור יפה שאתם אוהבים לספר לעצמכם
.
אני כמובן לא מכלילה ותמיד יש את הנשים שנמשכות לגברים שמבוגרים בהרבה מהן אבל הן המיעוט שבמיעוט.
היחידים ששומרים על אטרקטיביות שלהם הם כאלה שיש להם ארנק אטרקטיבי

alongrin

New member
במילים אחרות...

את רק מחזקת את זה שנשים נמשכות לארנק - ותו לא.
דבר ראשון - מודה על גילוי הלב שלך (בלי ציניות) לא הרבה נשים מוכנות להודות בכך
דבר שני - אם כבר עשית חצי, דרך למה שלא תקראי כבר לילד בשמו (רמז: המקצוע העתיק בעולם)?

למעלה