הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך

alongrin

New member
לא גילוח...

אלא הורמונים וגנטיקה.
ברגע שהשחלות דועכות, כל המראה החיצוני דועך יחד איתו.
&nbsp
הטבע תיכנן את זה בצורה כזו ששיא האטרקטיביות המינית הולך יד ביד עם שיא הפוריות.
&nbsp
אפשר לגנוב עוד כמה שנים עם כל מיני מוצרי קוסמטיקה, פילינג, מתיחות, בוטוקס וכו'...
אבל מגיל 40 ואילך זה כבר תחילת הסוף.
גיל 50 זה כבר גלי חום, יובש נרתיקי, השמנה ועוד כל מיני דברים.
לדעתי הרבה יותר גרועים מבעיית תפקוד מיני שאפשר לפתור על ידי כדור ויאגרה.
&nbsp
מבחינת הצעות...
אם גבר שמתקרב לגיל 60 מקבל הצעות מנשים בנות 30+ כי הן רוצות ילד,
זה סימן שמשהו דפוק בצורה הרבה יותר מהותית במערכת שלנו.
&nbsp
בעיני לפחות, למרות שאני נראה בסדר גמור, הייתי צריך להיות לגמרי מחוץ לטווח הגילאים הזה ויהי מה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

רק שיתר עור הגוף של הגברים לא תמיד נראה משהו,

אז אולי בכל זאת לגילוח יש פה איזשהו תפקיד? (או לשיער על הפנים אם היה כזה). ולא הבנתי איך לדעתך הטבע תכנן את הגבר. באיזה שלב הוא מפסיק להיות אטרקטיבי לדעתך?

בנשים גיל 40 זה ממש לא תחילת הסוף, גם בלי טיפולים. עם טיפולים - ובכן, תסתכל על הוליווד, ותראה איך לפעמים השמיים הם הגבול (ולפעמים ממש לא, ויוצאים מפלצתיים - בהחלט גם זה קורה). ובכלל לא לכל הנשים יש גלי חום, וכו' - העדר התפקוד של הגברים חמור בהרבה.
אם רוצים להיות אמא יחידנית, הכי הגיוני לרצות ילד מגבר מבוסס עם ילדים שלא מעוניינים במערכת יחסים איתו (וגם הוא לא מעוניין, וגם לא מעוניין בילדים נוספים) - כך מקבלים את המזונות הכי גבוהים בלי לוותר על ההורות היחידנית.

alongrin

New member
מתי גבר מפסיק להיות אטרקטיבי?

כשנגמר לו הכסף בחשבון הבנק. כל השאר פרטים ממש שוליים.
&nbsp
אם רוצים להיות אמא יחידנית, הולכים לבנק הזרע ונכנסים להריון ולא מתעלקים על צוואר של גבר מבוסס.
שיוויון מגדרי או לא?

שוב, אנחנו מדברים על המראה.

השאלה מתי גבר מפסיק להיות אטרקטיבי פיזית, כמו שיש שלב שבו רוב הנשים פחות אטרקטיביות פיזית.

לגבי ההתעלקות על גבר מבוסס, תהית למה יש נשים לקראת גיל 40 שנראה שמעוניינות בך על אף שאתה נושק ל-60, והעליתי השערה לגבי מניע אפשרי. זה ממש לא אומר שכל הנשים הן כאלה, אבל בהחלט אפשרי שזה מה שהניע את אותן נשים שנראה היה שמעוניינות בך. והרי אתה בעצמך חושב שהכסף הוא מה שמניע נשים לפי החלק הראשון של ההודעה, ובכל זאת איכשהו נראה שחשבת שהסיבה קשורה לכך שאתה אטרקטיבי פיזית בעיניהן.

alongrin

New member
משיכה אצל נשים...

זה מכלול של גורמים שלכל אחד יש את הפקטור והציון שלו.
זה ברור שבראש הרשימה והציון הגבוה ביותר מקבל המראה החיצוני.
&nbsp
אחד שנראה מעולה, לבוש מעולה, ומריח מעולה לא צריך שום עזרים כדי למשוך נשים.
מספיק שהוא מביא את עצמו כמות שהוא.
&nbsp
מי שנראה פחות טוב כבר צריך להתאמץ יותר, כדי למשוך את אותה בחורה שהייתה מוכנה להזדיין כאן ועכשיו עם אותו חתיכוש בשירותים.
&nbsp
הוא כבר צריך להביא משהו נוסף למשוואה פרט למראה החיצוני שלו כדי להיות אטרקטיבי.
&nbsp
לדוגמה:
- רצוי שלאותו אחד יהיה חשבון בנק שמן
- רצוי שתהיה לאותו בחור כריזמה
- רצוי שלאותו בחור יהיה סטטוס גבוה
- חוש הומור
- וכו'.
&nbsp

בכלל בכלל לא ברור שבראש הרשימה הוא המראה החיצוני.

מישהו שנראה מעולה, לבוש מעולה ומריח מעולה אבל הוא דביל או סופר שחצן או וכו' - לא הייתי נוגעת בו עם מקל.

אבל בכל מקרה, אין בינינו מחלוקת לגבי זה שמראה פיזי הוא לא הפקטור היחיד. השאלה הייתה כמה גברים בני 40 אטרקטיביים פיזית, לפי התמונה שלהם - ולטענתי מדובר במעטים. אבל הם יכולים להיות מושכים כשפוגשים אותם, מסיבות שאינן קשורות למראה (אינטליגנציה, קול, חוש הומור, וכו') - והנשים מודעות לכך, ולכן גם אם הן לא תבחרנה בהכי הכי מכוערים, הן כן מוכנות לבחור במי שלא הכי יפים, ולראות איך הם מבחינות אחרות.

alongrin

New member
ולגבי אותן נשים נושקות ל-40 שמעוניינות..

אני מדבר על בעיקר נשים נשואות, כך שהעניין הוא לא "פרק ב'" או "בוא תעשה לי ילד".
בתכלס אלו הן נשים שהגיעו למקומן בחיים ותיאורטית לא חסר להן דבר.
יש להן זוגיות, לא חסר כסף וגם סגרו את הבאסטה בכל הנוגע לילדים.
&nbsp
אם היית שואלת אותי, כשהייתי בן 40 לא מעולם לא הסתכלתי לכיוון של נשים שמבוגרות ממני ב-20 שנה. פלח השוק שלי היה נשים בגילאי 25-40.
&nbsp
מה שאומר שאצל נשים משיכה זה משהו קצת יותר מורכב..

אה, אתה מדבר על לבגוד.

פה נכנסים שיקולים אחרים כמו מה הסיכוי שהוא ירצה לפרק את הנישואים שלי, יעשה לי צרות כשארצה להפסיק, וכו'. וכמו כן, נכנס השיקול של מי יסכים.
אולי הן היו מעדיפות בן 20 (שגם לו כנראה לא יהיה אכפת להפסיק, כמו שלבן 60 לא יהיה אכפת, ושניהם לא משלים את עצמם שתהיה פה זוגיות), אבל בן 20 לא יסכים. בני 40 יסכימו, אבל מישהו באותה סביבת גיל בדיוק כן עלול להשלות את עצמו שזו מערכת יחסים, וכו', ולכן לא כדאי ללכת על מישהו כזה.

alongrin

New member
אני לא מבין כל כך בשיקולים האלה

ואני ממש לא בקטע של לבגוד.
לדפוק את הנישואים בגלל בגידה אפשר בכל גיל.. 20, 30, 40 ואפילו 100.
לבן 60 שיש לו איזו בת 40 לוהטת במיטה במקום אשתו בהחלט יכול להיות איכפת אם היא תרצה לחתוך.
הוא גם יכול להתחפן ולהרוס לה את הנישואים במקרה הטוב,
ולאחרונה היו מקרים עם גברים בגיל הזה שרצחו בדם קר את בנות הזוג שלהם...
&nbsp
אין גבול לטמטום ואין גבול לרוע.
&nbsp
אם הייתי במקומה של אשה נשואה בת 40 שמחפשת מהצד עם כמה שפחות סיכון הייתי הולך על רווקים/גרושים בני 20-35.
&nbsp
&nbsp

זה לא מה שאני רואה מסביב

אני כבר הרבה שנים לא בשוק הבשר, למען האמת השנה חוגגים 10 שנות זוגיות, אבל אני משער שגברים בני 60 למשל ימצאו עניין רב בנשים בנות 40. אבל לא רק הם. למשל גרושתי שעברה מזמן את גיל 40, אחרי שסיימה זוגיות יחסית ארוכה עם גבר בן גילה, מחליפה כיום בני זוג בתדירות של בערך כל חצי שנה ולא נראה שיש לה קושי מיוחד. לא ממש יורד לפרטים, אבל מהתרשמות שטחית הם נראים סבבה לגמרי.

alongrin

New member
זוגיות...

המבחן שלה הוא מבחן הזמן.
כמו שלך לדוגמא 10 שנים.
לא שנה שנתיים ולא בתדירות של חצי שנה.
אז לגרושתך אין זוגיות.
היא כמו שאומרים באנגלית רוכבת על ה-Cock Carousel.
שתהנה ושיערב לה..
אין קשר בין היכולת למצוא זוגיות ליכולת למצוא זיון.
או במילים אחרות..
אני לא מכיר אשה שמציעה סקס ולא מקבלת.

חצי שנה זה ממש לא סקס מזדמן

חצי שנה זה בערך פרק הזמן שההתרגשות מקשר חדש חולפת והשגרה משתלטת. יש כאלה שמכורים לריגוש של ההתאהבות וכשהעניינים הופכים לשגרה, חותכים להתאהבות החדשה.

alongrin

New member
נכון שזה לא סקס מזדמן

אבל זו גם לא זוגיות.
זוגיות - המבחן שלה הוא הזמן, כן אחרי שכל ההתרגשות עוברת, ההורמונים נרגעים וכו.

אולי גם עניין השגרה אבל לא זה העיקר

הנשים בפרק ב' מתנהלות כאופרטוניסטיות. כל גבר הוא רק מקפצה לגבר הבא שנראה יותר טוב. אפס מחוייבות למערכת יחסים.

ועל סמך מה אדוני הסיק את זה?

רובן לא יספרו לך למה נפרדו ממך. הן מגלות שזה לא זה ופשוט יעברו הלאה. גם אני אחרי הגירושין יצאתי עם כמה וכמה גברים עד שהכרתי את בן זוגי הנוכחי איתו יש לי מערכת יחסים יציבה למעלה משנה ואני מאמינה שתמשך עוד הרבה זמן. בדרך כלל אני יזמתי את הפרידות מכל מיני סיבות. לא תמיד סיפרתי לגבר את הסיבה האמיתית. למשל היה גבר שהכל היה בסדר ואז כשנשארתי פעם הראשונה לישון אצלו, אני לא נוהגת להישאר לישון בתחילת הקשר, גיליתי שהבן אדם נוחר כמו טרקטור. לא ישנתי כל הלילה. אני תוהה אם עד היום הוא יודע למה נפרדנו.

alongrin

New member
לא רק בפרק ב'...

נשים מתנהלות גם בפרק א' בצורה אופורטוניסטית לגמרי.
רק שבפרק א' המטרה שלהן היא למצוא מפרנס ולהכנס להריון.
גיל 35-40, אחרי שסימנו וי על המטרה הזו והבטיחו את עצמן כלכלית הן ידלגו לענף הבא,
שאלו הם גברים שיותר מעניינים אותן מינית מאשר זה שעכשיו מפרנס את הילדים שלהן.

סליחה, אבל שכחת שלפחות צעירות שמחפשות בן זוג

רוצות גם (אם לא בעיקר) מישהו מוצלח גנטית, כדי שיעביר את התכונות הלאה לצאצאים. מה, אני צריכה שהילדים שלי יהיו מכוערים? ורצוי גם מישהו שיהיה נחמד לבלות איתו שנים לא מעטות.
אם הן הגיעו לגיל מבוגר יחסית ולא מצאו בן זוג ורוצות להקים משפחה אבל לא להיות אמא יחידנית - רק אז הן תוותרנה על דרישות כמו דרישות גנטיות.
אם וכאשר הן מתגרשות ולא מעוניינות בילדים נוספים (ורצוי שגם לא יוכלו כבר ללדת כאלה) - אז הדרישות מבן הזוג יורדות - אם לא מעוניינים במערכת יחסים ארוכת טווח (אז שוב כדאי שיהיה נחמד לבלות איתו מספר שנים) אפשר ללכת פשוט על מי שמתחשק מתי שמתחשק - הוא לא צריך להיות יפה, חכם, נחמד, או כל דבר אחר, אלא לא דוחה פיזית (או מעורר פחד לבטחון) ונמצא במקום הנכון בזמן הנכון (וזה יכול להיות גם באתר).

alongrin

New member
יש דבר כזה שנקרא...

דפוס התנהגות וסטטיסטיקה.
זה לא סוד שגיל הנישואים הולך ועולה.
וזה לא סוד שנשים דוחות את החיפוש של בן זוג מתאים להקמת משפחה עד כמעט לדקה ה-90.
לא אכנס לסיבות - אבל זו המציאות.
&nbsp
וכשמגיעים לדקה ה-90 כמעט שלא נשאר זמן לברור את המועמד המתאים מכל הבחינות.
אז כמו שאמרת מתפשרים על כל אחד שיש לו דופק ונשימה, מרוויח משכורת נורמלית והעיקר שיהיה מוכן להתחתן.
&nbsp
והמחשבה מאחורי זה... קודם נסמן וי על העניין של ילדים, ואח"כ נדלג לענף הבא.
&nbsp
אני מסתכל מה קורה אצלי בעבודה שזו חברה ענקית.
יש שם כל מיני זיווגים שכל מי שרואה אותם לא יכול שלא להרים גבה.
בחורות מהממות, מוכשרות, יפות... נשואות לכל מיני יצורים שאני לא מבין איך.
ולכל אחד פרט לאותו מסכן שלא מבין "איך כך הטוב הזה פתאום נפל עליו מהשמיים",
זה ברור שזה לא יחזיק מעמד.
&nbsp
5 שנים אחרי, מתחילים לראות אותן מתגנבות בהפסקת צהריים עם איזה גבר שחיצונית ראוי להן יותר... ושנה אחרי - גירושים.
&nbsp
&nbsp

כבר דיברנו על זה שמה שאתה רואה סביבך לא דומה

למה שלפחות חלק מהאחרים פה (אני למשל) רואים סביבם.
הזוגות שאני מכירה (בין אם הכירו בגיל צעיר ובין אם דרך אתרי היכרויות בגיל מאוחר) הם בסך הכל ברמת אטרקטיביות דומה (יחסית למין, כמובן).
יש רק זוג אחד שאני יכולה לחשוב עליו שבאמת נראה שהייתה שם פשרה - לא כי הם לא דומים ברמת האטרקטיביות שלהם, כי גם הם כן, אלא כי מלכתחילה לא נראה היה שיש שם אהבה גדולה - והם באמת נשואים נישואים לא מאושרים במיוחד.
ואף אחת לא מתגנבת עם אף אחד.
הזוג היחיד בחברה שלנו שהתגרש אלה היו נישויים שניים עבור האישה (והיא נראתה, אם כבר, פחות טוב מהגבר), והזוג האחד מההורים של ילדים בכיתות של הילדות שלי - הגבר נראה יותר טוב מהאישה (והילדים גם הם יותר יפים ממנה).
אני לא עובדת בהיי טק (וגם כשעבדתי זה היה סטארט אפ קטן), אז אולי על זה אתה מדבר והמצב שם שונה, ובאמת יש נשים שמתחתנות עם גברים שם בגלל הכסף ועל אף חוסר האטרקטיביות הפיזית. גם אלה שאני מכירה מההיי טק נשואים לנשים ברמה שלהם - ומי שכן יוצאים עם נשים הרבה יותר יפות מהן (יחסית למין) - ובדרך כלל גם צעירות יותר - לא מתחתנים איתן או עושים איתן ילדים.

למעלה