הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך
הגיל זה רק מספר

יש נשים שנראות נהדר בגיל 50 ויש כאלה שנראות לא משהו כבר בגיל 30. גנטיקה, תזונה, חשיפה לשמש, עישון ועוד סיבות.

ולומר לך את האמת כאשה, מעט גברים מעבר לגיל 50 הם בעלי מראה נחשק. אפילו אם לא גידלו כרס של חודש תשיעי, שיערות באוזניים וראש ביצה. אין לי מושג על סמך מה הסקת שהם אטרקטיביים באופן גורף. אולי הארנק שלהם אטרקטיבי, שלצערי שיקול שמשפיע על יותר מדי בחורות. אבל המראה??? כפי שאמרתי, יש כאלה אבל זה נדיר למדי.

אאוץ'. מילא להגיד שרוב הגברים מכוערים,

אבל לפרט תכונות שמכוערות בהם לדעתך, כשהתאור או חלקו עלול להתאים למישהו פה זה כבר אכזרי. בלי זה הם פשוט כולם חושבים שהם ב-20%, אז לא העלבנו אף אחד. (ואם כתבתי שיש 2 - אז הם חושבים שהם אחד מהשניים).

alongrin

New member
בכלל לא אאוץ'

האמת נכונה גם אם היא לא כל כך נעימה לאוזן.

לא אמרתי שרוב הגברים מכוערים

אמרתי שיש מעט גברים מעל גיל 50 בעלי מראה נחשק. וגם זה נאמר בקונטקסט של הקביעה של אלון גרין כי גברים בהכללה שומרים על מראה אטרקטיבי מעל גיל 50. יכול להיות שתהיה הופעה מכובדת, נעימה, whatever, אבל לומר שהייתי נמשכת אליהם? מעטים.

ואם כבר, על קרחת אין הרבה מה לומר. זה הטבע. אבל כרס והופעה לא מטופחת, זאת הזנחה נטו. לי אישית מפריע כשגברים ביקורתיים כלפי הופעה של נשים מבלי להביא תעודות, נאה דורש נאה מקיים. והמשפט האחרון נאמר באופן כללי ולא למישהו מהאנשים כאן.

לא, אני זאת שאמרתי שרוב הגברים מכוערים.

לא התכוונתי שאת אמרת את זה.
אגב, גם עלייה במשקל, ככל הנראה, לא נובעת מהזנחה נטו, אלא היא גם משהו שקשור לגיל. לפחות יש טענות כאלה (בגיל יותר מבוגר קשה יותר לרזות וקל יותר להשמין וכו').

כן, לגמרי יש סיבות קשורות לגיל

אבל לרוב זה פשוט הזנחה כי החברה יותר סלחנית כלפי גברים במשקל עודף מאשר כלפי נשים במשקל עודף.

אז מה התרוץ של הנשים? גם הנשים בגילאים האלה לרוב במשקל עודף

(גם כאלה שלא עברו הריונות ולידות, אז זה לא יכול להיות התרוץ של כ-ו-ל-ן).

alongrin

New member
מסכים איתך לגמרי לגבי הזנחה

אין הרבה מה לעשות נגד קרחת, מקסימום לגלח לגמרי את הראש.
לגבי השמנה, לבוש, הגיינה - יש ואפשר הרבה מה לעשות.
אני לדוגמא שומר על אותו משקל/BMI תקין מאז גיל 35.
&nbsp

יפה

תמשיך ככה!

וואלה, בגיל 60 ריצ'רד גיר, מארק הרמון, פירס ברוסנן -

סבבה. בראד פיט בן 56 ורק לאחרונה התחיל להיות אטרקטיבי בעיניי (לא אהבתי איך שנראה כשהיה צעיר). אקיצר, תלוי בגבר. ולא, זה לא בגלל הכסף או הפרסום (אחרת איך יכול להיות שפתאום בראד פיט כן נראה לי?) - ספציפית אלה גברים שזכו לפרסום ולכסף ב-ג-ל-ל המראה שלהם.

alongrin

New member
לא רק מראה...

אותם גברים התברכו בנוסף למראה גם בכריזמה, כישרון רב וקסם אישי...
יש הבדל גדול מאד בין דוגמן, שיהיה יפה ככל שיהיה לבין שחקן מהליגה העליונה.
&nbsp

לא מכירה דוגמנים, אבל מבחינת משחק

השחקנים האלה לא משהו. רק לפירס ברוסנן יש נקודה נוספת שמשחקת לטובתו, שהיא המבטא הבריטי והג'יימס בונדיות הכללית עוד מימי רמינגטון סטיל (אבל הדברים האלה לא עזרו לג'יימס בונדים האחרים להיראות אטרקטיביים בעיניי).
ריצ'רד גיר יודע בעיקר לעפעף, בראד פיט תמיד נראה לי דביל (רק בשנים האחרונות קצת פחות), ומארק הרמון בסדר במשחק אבל מעולם לא נחשב לשחקן מהליגה העליונה.

מי שנחשב לצ'ארמר שיא - ג'ורג' קלוני - מעולם לא היה אטרקטיבי בעיניי, ואני מניחה שכבר לא יהיה.

alongrin

New member
כל אחד וטעמו האישי...

ובכל מקרה, רוב תעשיית הסרטים, הבמאים והמפיקים לא חושבים כמוך וטוב שכך.
החבר'ה האלה יודעים הייטב על מי לשים את כספם ולרוב הם גם לא טועים.

מי אמר שהם לא חושבים כמוני? זה שלוקחים אותם

לתפקידים לא אומר שחושבים שהם שחקנים טובים במיוחד - כאמור, ספציפית אותם לקחו בראש ובראשונה לפי המראה. אנשים פשוט נהנים לראות אותם על המסך - מהבחינה הזאת הם באמת דומים יותר לדוגמנים. יש שחקנים אחרים שבאים לראות אותם בגלל איכות המשחק שלהם - קווין ספייסי (לפני שהפך למוקצה בגלל מעשיו בעולם האמיתי), דניאל די לואיס, דסטין הופמן (האמת שקצת כנ"ל כמו קווין ספייסי), וכו' וכו'. ויש כאלה שהם שילוב כמו אל פצ'ינו (שיש משהו גם בחיצוניות שלו, אבל הוא בהחלט גם שחקן מעולה).
גם אצל הנשים השחקניות יש מי שמצליחה בעיקר כי היא יפה (כמו קתרין זטה-ג'ונס או קורטני קוקס), ומי שמצליחה בעיקר כי היא שחקנית טובה (כמו מריל סטריפ או קתי בייטס), ומי שהיא שילוב של השניים (ופה ברשותך לא אכלול את שרליז ת'רון והאלי ברי שאמנם זכו באוסקר, אבל בברור הגיעו לאן שהגיעו בגלל המראה).

alongrin

New member
כי אנשי עסקים..

לא זורקים את הכסף שלהם סתם כך לפח.
הם משקיעים איפה שהם רואים תמורה בעד האגרה.

למעלה