היהודים וסלקום- דרך חשיבה אחרת.

nini6

New member
פחח כן אחי, היהודים היו הראשונים

בארץ להוציא dvd להופעה...בטח. טכנופוביה? תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל אני מעריך הרבה יותר אנשים שמתחברים לתקליטים ולדיסקים ישנים מאשר אנשים שמחפשים כל הזמן חידושים. עם השנים למדתי שהאנשים האלה הם הרבה יותר איכותיים וטובים מהאחרים.

Dug E

New member
ראשונים? ממש לא.

שרית חדד הייתה הראשונה בארץ שהוציאה DVD בהופעה..ובכלל, DVD ישראלי..וזה קרה ב99. אני זוכר שהיהודים הוציאו את הDVD כמה ימים לפני יומולדת ה14 שלי..זאת אומרת, שבאוג' 2003 הם הוציאו את הDVD והCD מההופעה.

AvtipuS

New member
מוזר

היה נדמה לי שראתי באיזה מקום שהם היו הראשונים Oo טעיתי,חפיף. אבל בכל זאת, אם הם רוצים להתקדם-למה לא. ו nini6, אתה יכול להעריך מי שאתה רוצה כמה שאתה רוצה, זה לא ימנע מהטכנולוגיה להתפתח.

Dug E

New member
נו באמת, זה לא כזה הישג מטורף שראוי לציון

במיוחד 4 שנים אחרי שיצא הDVD הישראלי הראשון..ממה זה משנה אם יוצא במקביל CD?
ולא, אני לא לועג ליהודים..חס וחלילה. פשוט אני לא מבין מה הקשר.

האמת שזה הישג לא רע.

בזמנו זה לא היה מקובל והוגדר כצעד נועז. כך שבמבט לאחור זה כן הישג לא רע.

זה לא כל כך נכון

אני בטוחה שלרוב האנשים כאן לא אכפת אם המוסיקה שלהם באה בדיסקים, בקלטות, בתקליטים או בכרטיסי זיכרון. הקטע זה השיתוף פעולה עם סלקום פה. כי סלקום הולכים למסחר להם את הצורה כמו שהם עשו למשינה וחבל.

לא אוהבת התפתחות טכנולוגית

והפלאפון שלי אפילו בלי מצלמה
[מבחירה
] כך שאני לא מתכוונת לקנות את זה [ובטח גם לא אדע לתפעל את זה
] אבל סבבה...לא מזיז לי. ברור שקצת צורם שילוב עם סלקום, ואני כן אתאכזב אם יצוצו פרסומות של היהודים בכל חור (מטעם סלקום) אבל מעבר לזה לא מזיז לי.

Noam TG

New member
עדיין קשה לי עם העובדה שזה בחסות סלקום.

"בעיניי כל הדבר הזה הוא מבורך ,כי בסך הכל זה עוד דרך לשמוע את הדיסק וזה מה שחשוב, לא באים לפרסם את סלקום ולא באים לפרסם מכשירים, סלקום בעיניין הזה היא גוף בדיוק כמו ה"תו השמיני" או "הד ארצי" או כל חברה אחרת שמוציאה דיסקים ,פשוט בסיגנון קצת אחר." אז זהו שלא. ברגע שהמותג סלקום יהיה על המוצר ויהיה ניתן להשיג ברשתות סלקום, זה אוטומטית מפרסם את סלקום ומכשיריה, לא משנה עד כמה היא תרצה לנסות להיות כמו הד ארצי או התו השמיני. ברגע שאדם שרוצה לקנות תאלבום בכרטיס sim, הוא יצטרך להכנס לחנות של סלקום. ברגע שהוא בחנות של סלקום גם ימכרו לו מכשירים לפאלפון וכו'. סלקום הוקמה כחברת תקשורת למכירת פלאפונים. ובשנים האחרונות אורנג' התחילו לתפוס לה נתח מהשוק ולכן היא הקימה מותג חדש שנקרא 'סלקום ווליום' שמטרתו למכור מוזיקה לדור הצעיר, בתקווה שזה יביא לעליית הנתח בשוק. נכון להיום, לאור סלקום ווליום וכל ההתעסקות של סלקום במוזיקה, להרבה יותר אנשים יש מכשירי סלקום וזה רק כי האמן האהוב עליהם עשה לסלקום פרסומת או שאת השירים של האמן האהוב עליהם ניתן להשיג בסלקום. ונכון שזה מעודד את הקניה של מוזיקה חוקית בארץ, וזה אולי היתרון היחידי, רק חבל שזה נעשה דרך חברה פלאפונית. לעומת זאת, אם הד ארצי או התו השמיני היו מוכרים דיסקים על כרטיסי sim, ממגוון של אמנים, אז הדבר היה מתקבל, משום שמטרת החברות הנ"ל הוא למכור מוזיקה ולא פלפאונים. כך, אדם ייכנס לחנות מוזיקה ושם יוכל לקנות sim של מוזיקה, בלי שאיזה חברה פלאפונית תבוא ותתנפל עליו לקנות את אחד ממוצריה. אז אני מאוד נגד הדיסק sim של חברה פלאפונית. ברגע שזה יהיה של חברה שמטרתה למכור מוזיקה - אני הראשון שיקנה דבר כזה. מה שכן, אין לי sim בפלאפון ואני בחברת פלאפון אז גם ככה אין לי כוונות לקנות את זה בפורמט sim.

טIcטי

New member
עם כל הכבוד,

גם כשתיכנס לחנות דיסקים ותקנה את הדיסק של היהודים, הם ינסו למכור לך עוד ועוד דברים שקשורים למוזיקה. ובסוף יוצא לך שאתה מפרסם את הד ארצי או את החנות דיסקים שקנית בה. הפרסום הזה עובד לשני הצדדים. זה פרסום שמעולה ללהקה, כי היא מהראשונות שעובדות עם הטכנולוגיה ולא נגדה. וזה פרסום מעולה לסלקום, ככה זה עסקים. לא הכריחו אותך לקנות את זה בפורמט SIM. תקנה ת'דיסק, שיבושם לך. יש כאלו שכן ירצו.. זה העולם של היום, כל הטכנולוגיה וההתפתחות הזאת, למה ישר לתקוף? למה ישר לשלול? פעם היה לך בבית רק טלפון, למה קנית פלאפון? זה הרי טכנולוגי לא? למה את זה לא שללת? תחשבו על זה אך ורק מבחינת הלהקה ותעזבו את סלקום. זה מעולה להם, מעולה לפרסום שלהם, מעולה לכלכלה ולמכירות שלהם. זה כל מה שאמור להיות לכם חשוב. זה, והמוזיקה, שהיא אותה מוזיקה עדיין.

Noam TG

New member
אין לי שום בעיה עם ההתפחות הטכונולגית הזו

בפירוש אמרתי שאם זה היה יוצא בד ארצי או התו השמיני אני כן ילך לקנות סהכ זה נשמע לי ממש מגניב. וזה בדיוק העניין - אם אני ייכנס לחנות דיסקים וימכרו לי שם עוד דברים שקשורים למוזיקה, אז לא יהיה לי בעיה כי זה מוזיקה לעומת זאת לנסות למכור לי פלאפונים כשאני קונה דיסק sim זה דבר שאני מנתגד לו. ויש הבדל גדול בין לפרסם חברה שמוכרת פלאפונים לבין לפרסם חברה שמוכרת מוזיקה! אם על כל sim יהיה תלוגו של התו השמיני אז לא יהיה לי בעיה עם שזה כי התו מוכרים אך ורק מוזיקה, ולא פלפאונים.

טIcטי

New member
בסיכומו של דבר

שניהם מוכרים ושניהם עושים עסקים. תחשוב על זה שניה, מה יותר משתלם ללהקה... איפה יש יותר פרסום, בזה שאנשים יקנו את הדיסק וישימו אותו לצד כל שאר הדיסקים? או בזה שאנשים יסתובבו עם הדיסק על גבי הSIM ויפרסמו אותם ברחוב. [או בכל מקום אחר]. פלאפון בימינו הוא אחד הדברים היותר שיגרתיים ויותר מוכרים שקיימים. אין מה לעשות, אפשר להגיד שפלאפון בימינו הוא בגדר מצרך. חובה שכזאת. כי לכולם יש את זה. וגם לרוב המדינה יש דור 3, 7, או 98 לא משנה. [לא שנשונה, את לא נחשבת!!11] אז כן, אז זה אחלה. בגלל שזה פלאפונים. כי לסלקום עם כל הכבוד יש יותר כוח פרסום, יותר לקוחות ויותר גישה לצעירים מאשר לתו השמיני.

Noam TG

New member
נכון ובכל זאת,

סלקום באים למכור פלאפונים והתו באים למכור דיסקים ומוזיקה. וחבל שחברה פלאפונית תבוא למכור מוזיקה ושבגלל זה אמנים ימכרו גם מוצרים פלאפונים.

Kinky DeviL1

New member
אויש באמת

תעשו לי טובה, כבר אמרתי את זה, ואני אגיד את זה שוב השיר דומה, ולא משנה כמה הוא דומה, אנ'לא חושב שקיים מוזיקאי שבאמת אמר "בוא נעתיק את השיר הזה" זה שהם לא מקוריים זה אחד, אבל מפה ועד להעתיק את השיר זה רחוק מאוד.. גם יש כמה שירים של היהודים שדומים לשירים של להקות אחרות ואני בטוח שאף אחד מהם לא באמת הועתק במכוון משיר אחר (חוץ מהקטע בסוף של ג'קי שזה גם סוג של קאוור לשיר של לד זפלין) צאו מהסרט ותפסיקו לחפש את החרא...אם לא אוהבים את המוסיקה של הלהקה זכותכם (גם אני אישית לא אוהב אותם) אבל טיפשי לחפש אותם ככה...

למעלה