היהודים וסלקום- דרך חשיבה אחרת.

jointstriker

New member
שמע , הבנאדם צודק מאה אחוז.

שם לב ריף דומה , על אותם אקורדים באותו מקצב ואותו בייס ליין. ונניח שבאקורדים גם ככה היום הכל נשמע אותו דבר.......אבל לעשות קטע ליד שהוא העתקה?! מצטער , הם העתיקו ריפ/שיר. סוף פסוק.

בדיוק...

ובנוסף לזה. הגיטריסט שלהם אמר כבר כמה פעמים שהוא מאוד מאוד אוהב את מטאליקה. מצידי שינגן בבית שלו כמה שהוא רוצה, או שלפחות יגיד בגלוי שזה לא שלהם. הסוף של גאקי. זה כל כך לא אותו דבר. היהודים לקחו בית+סולו מאחד השירים הכי מפורסים של הרוק. אי אפשר לפספס את זה...אין טעם שהוא יגידו בכלל...זה ברור מאליו.

izzys

New member
יש צירופי מקרים.

יש דברים שמזכירים, שנשמעים כמו משהו שכבר שמעת, שאולי דומים קצת במבנה. אבל זאת העתקה די גסה, אתה לא חושב? זה זהה לחלוטין. זה לאו דווקא בא להביע שנאה ללהקה, וגם לא סותר את אהבה ללהקה. האהבה שלי ליהודים לא ירדה במיל, גם כשמצאתי שלל ריפים וקטעים שדומים למשהו שכבר שמעתי.

jointstriker

New member
שלא יבלבל תמוח!

אני עם היהודים גמרתי.......גם ככה מה שהתחיל עם בודגוב זה כבר ממש , אבל ממש לא אותה להקה........אז זה לא משנה........לא רוצה לשמוע עליהם יותר מה גם שהחומר החדש שלהם זה פופ זול..... תחי גאמא ריי!

jointstriker

New member
אל תיתן לדיסטורשן לבלבל אותך.....שים לב למלל

ולמלודיות......... חוץ מכאילו....שהוא שיר רוק גרוע בפני עצמו...כל החומר החדש זה לא רוק........זה הרוק מיינסטרים סטייל משינה וסינרגיה. משמע פופ. היהודים אאוט.

nils11

New member
"אל תתן לדיסטורשן לבלבל אותך"..

מה שאני מחפש ביהודים זה לא דיטורשן. אני מחפש בהם את עצמם, ובינתיים אני מוצא את זה טוב מאוד. המוזיקה שלהם עדיין עושה לי הרבה דברים מיוחדים שרק היא יכולה לעשות. למה אתה מתכוון שהמלל שלהם הוא פופ? המלל שלהם תמיד היה ביקורת. וזה הרבה יותר טוב ככה מאשר שישירו עם מילים של מוזיקה שחורה. אבל ממה שאמרת (ובטח שממה שאני חושב על היהודים) ועד פופ זול, יש הבדל כל כך עצום..

אין לי הרבה דעה בנושא...

היהודים הם בין הלהקות שיש לי אליהם המון המון כבוד,ואם זה מה שהם החליטו ומה שחושבים לנכון אז סבבה,אני בעד...אני בטוחה שהם חשבו על זה והגיעו להחלטה הזאת. אני לא אקנה את הסים מכיוון שאין לי סלקום,אבל אם היה לי אפשרות אז כן,בנוסף לדיסק הייתי גם קונה את הסים כי זו עוד דרך לשמוע את "פורטה" ומבחינתם זו עוד דרך להשמיע ולהפיץ את המוזיקה שלהם (מה שהם אוהבים לעשות) לקהל יותר גדול. אז,אין לי הרבה דעה בנושא,בסך הכל אני די בעד והייתי יותר שמחה אם היה לי סלקום

הכרטיס sim שלי הוא מלפני שלוש שנים...חחח

תעשה חשבון אם בגלל אפשר לשנות שם משו..חחח

../images/Emo121.gifמה זה משנה?

יקירתי, כרטיס sim זהו הכרטיס שעליו "חרוט" המספר שלך, ואם בחרת באופציה הזאת אז גם הזכרונות שלך <מהספר טלפונים> מה זה משנה בן כמה הוא? נראה לי שאת קצת מבלבלת בין כרטיס sim לבין כרטיסי זיכרון.. שאין כלכך קשר בין הדברים חוץ מזה ששניהם קטנים ונכנסנים לסלולרי

AvtipuS

New member
אפשר להשתמש בכרטיס זיכרון גם באורנג'\פלאפון

תלוי איזה מכשיר יש לך. יש כמה סוגים של כרטיסי זיכרון. וימכרו את האלבום במספר סוגים של כרטיסי זיכרון שיתאימו לטלפונים שנמכרים בסלקום שלרוב מתאימים גם למכשירים באורנג' וחלק גם לפלאפון,תלוי בדגם של המכשיר. נוצרה פה התבלבלות עם כרטיס sim שזה משהו אחר לגמרי שיש רק בסלקום ואורנג' ואין לו שום קשר למוסיקה.

Dug E

New member
אם אני לא טועה הכרטיס שהם מוכרים

הוא של סוני אריקסון..כי אני זוכר מהפרסומת לאלבום של סינרגיה כמו שיש לי רק באורנג'.

AvtipuS

New member
טעות

דגמי הכרטיסים הם- miniSD microSD [שמוכר גם בשם TransFlash בעיקר במכשירי מוטורולה] M2 [במכשירים של סוני אריקסון] שאלה סוגי הכרטיסים שנמצאים ברוב המכשירים שיצאו בזמן האחרון.

AvtipuS

New member
לא כל דבר

אבל כתבת שהכרטיס שנמכר בסלקום הוא של סוני אריקסון, תיקנתי שזה לא רק לסוני אריקסון.

למעלה