תומר, אבל למה היא עולה בכלל
על קו מהדרין?, אם אני הייתי רואה את זה גם הייתי זורק אותה מהאוטובוס, אל תעלי לכזה אוטובוס, אתה אומר מי שלא מצוחן בעיניו שירד?, אתה יודע מה אני מחר פותח בית כנסת ועם כולל מתחת לאף שלך, לא מצוחן בעיניך תעבור דירה, זה נשמע לך הגיוני?, את רוצה ללכת לא צנוע תלכי איך שאת רוצה, אבל למה אצלי בבית? ויש דבר כזה, אם אתה לא מאמין תשלח מכתב לדובר אגד ותשמע גם ממנו שהקו מהדרין נפתח לציבור החרדי, ומי פתח את זה? לא החרדים אלא אגד מרצונם החופשי, וכבר כתבתי את זה, אף אחד לא ביקש מהם לדחוף את האף לאן שלא צריך, דחפת את האף תתנהג בהתאם, זה בדיוק כמו שאני יזמין אותך אלי הבייתה ואני יגיד לך שבתנאי שתלך עם כיפה ותלך להתפלל כל יום שלוש תפילות וכל ליילה תלמד הלכות וגמרא ומשניות, ואם בכל זאת אתה תסכים לתנאי הזה, אתה יכול אחר כך לבוא בטענות?, ממש לא אז מה אתה מתלונן עכשיו?, אגד רצו לפתוח קו למהדרין, והציבו להם תנאים, אתם רוצים הדלת פתוחה בפניכם, אתם לא רוצים תהיו בריאים אף אחד לא מחייב אותכם על התנאים, יש מספיק חברות פרטיות שישמחו לעשות את זה, אז אתה מתלונן, ואם הוא רוצה לשמוע רדיו? שיעבוד בקו אחר, ולא בקו מהדרין, שישים אוזניות מה איכפת לי ממנו? זה התנאים וגמרנו, אתם לא רוצים ולא מוכנים לתנאים סלאמה, תהיו בריאים נחזור לחברות הפרטיות כך שאני ממש לא מבין את הטענות שלך....