היה קשה לראות אבל כולם הסתכלו

lala897

New member
כל הרעיון של התחבורה ה'טהורה'

איך שאתם קוראים לה זה רעיון מטומטם ומגעיל. עד כאן חבר'ה - לא לאבד עשתונות. יש כאלה שמתנהגים כמו שאם הם רואים בת זה יוציא אותם מדעתם.- מכירים את אלה שעוצמים חזק את העיניים ועושים פרצופים עד שאנחנו עוברות. ואני מתלבשת צנוע.. לדעתי זה 'עם הארץ'

Vdrums

New member
קודם כל אל תכניס לי מילים לפה

לא אמרתי שהחרדים מנסים להשתלט על אגד. אבל יש דרישות מוגזמות. למה הנהג צריך לא לשמוע רדיו? הבן אדם עובד כל היום נוסע וחוזר ואתה מונע ממנו קצת הנאה? אני לא בא בתלונות, אבל שהחרשים לא יבואו בתלונות ועוד להגיד שהם הסתכלו על המחזה שהיה שם כי הם אף פעם לא ראו חזה חשוף לאור יום. היצר השתלט לרגע אז שלא ישחקו אותה נפגעים. מי שצועק פריצות ומסתכל שלא יבוא בטענות. אני לא מצדיק את הבחורה היא באמת מסובבת קצת, אבל היא לא היתה צריכה לספוג את קריאות הגנאי ועוד שביקשו להוריד אותה מהאוטובוס!!! מי שלא טוב לו אז שירד. אגד הכריזה על הקווים האלה כעל צנועים? יש שילוט? יש הוראות מפורשות? לא נראה לי אחרת הנהג היה מתערב.

מתנדב

New member
תומר, אבל למה היא עולה בכלל

על קו מהדרין?, אם אני הייתי רואה את זה גם הייתי זורק אותה מהאוטובוס, אל תעלי לכזה אוטובוס, אתה אומר מי שלא מצוחן בעיניו שירד?, אתה יודע מה אני מחר פותח בית כנסת ועם כולל מתחת לאף שלך, לא מצוחן בעיניך תעבור דירה, זה נשמע לך הגיוני?, את רוצה ללכת לא צנוע תלכי איך שאת רוצה, אבל למה אצלי בבית? ויש דבר כזה, אם אתה לא מאמין תשלח מכתב לדובר אגד ותשמע גם ממנו שהקו מהדרין נפתח לציבור החרדי, ומי פתח את זה? לא החרדים אלא אגד מרצונם החופשי, וכבר כתבתי את זה, אף אחד לא ביקש מהם לדחוף את האף לאן שלא צריך, דחפת את האף תתנהג בהתאם, זה בדיוק כמו שאני יזמין אותך אלי הבייתה ואני יגיד לך שבתנאי שתלך עם כיפה ותלך להתפלל כל יום שלוש תפילות וכל ליילה תלמד הלכות וגמרא ומשניות, ואם בכל זאת אתה תסכים לתנאי הזה, אתה יכול אחר כך לבוא בטענות?, ממש לא אז מה אתה מתלונן עכשיו?, אגד רצו לפתוח קו למהדרין, והציבו להם תנאים, אתם רוצים הדלת פתוחה בפניכם, אתם לא רוצים תהיו בריאים אף אחד לא מחייב אותכם על התנאים, יש מספיק חברות פרטיות שישמחו לעשות את זה, אז אתה מתלונן, ואם הוא רוצה לשמוע רדיו? שיעבוד בקו אחר, ולא בקו מהדרין, שישים אוזניות מה איכפת לי ממנו? זה התנאים וגמרנו, אתם לא רוצים ולא מוכנים לתנאים סלאמה, תהיו בריאים נחזור לחברות הפרטיות כך שאני ממש לא מבין את הטענות שלך....

Vdrums

New member
קודם כל אני לא מתלונן, כל ההודעות

שלי בפורום הן לא בגדר תלונה, תוציא את זה מהראש שלך. למה הנהג לא התערב? למה אין שילוט שזהו אוטובוס צנוע? בינתיים האוטובוס זה לא הבית של אף אחד. שיתריעו בפני הציבור על קו מסוים. רשום על האוטובוס שהכניסה היא בלבוש צנוע בלבד? כנראה שלא. אז אתה אל תתלונן. זה שיש לכם קווים סבבה זה שלא מודיעים על זה מראש זו בעיה שלכם. אוזניות? בנהיגה? יש לך רשיון? מאיפה הבאת את זה? חחחחחחחחחחחחחחחחח ומי הם בכלל שיקללו ויגדפו אותה? זה עושה אותם יותר טובים ממנה?

מתנדב

New member
לא אמרתי שהוא ילביש אוזניות

לא זו כוונתי, הכוונה שלי הייתה מצידי שלא ישמע חדשות, מצידי שלא ינהג בקו מהדרין, הנהג לא מעניין אותי בכלל, וכשאישה כזאת עולה לאוטובוס, והיא רואה שזה מדובר בקו מהדרין, אז למה לעשות דווקא?, וזה שקיללו אותה, זה ממש לא בסדר, אני נגד אלימות ונגד אלימות מילולית, בזה אתה צודק במליון אחוז היה אסור להתנהג כפי שהם התנהגו, ואפילו שאני חרדי ואני בעד קוים של מהדרין, אבל יש גבול לכל תעלול, ההתנהגות שלהם זה התנהגות מופרזת ביותר, אבל אותה אישה הייתה צריכה להפגין אכפתיות, ולכבד את המקום, ואני אומר לך שוב אם אתה יכול תשלח מכתב לדובר אגד ותקבל ממנו תשובה בנידון....

Vdrums

New member
אין לי בעיה עם הקווים אבל שתהיה

הודעה מסודרת לציבור הנוסעים אף אחד לא צריך לנחש שבגלל שהוא עולה לאוטובוס ורואה הרבה חרדים שזה קו מהדרין. אני לא אשלח שום מכתב, אם לא הייתי מקבל את הכתבה באי מייל, לא הייתי חושב על העניין. אני יודע שישנם קווים כאלה, אבל לא ידעתי שזה לא מוסדר בין אגד לציבור הנוסעים. לא חסר לי מה לעשות שאני אכתוב לאגד מכתב.

לטעמי הצעירה עשתה נכון

1)למה לה לספוג קריאות נאצה ללא תגובה? 2)מחאתה רלבנטית לחלוטין ותגובה הולמת למה שעשו לה. עין תחת עין. היא פשוט ידעה את הנקודה הרגישה של אותם חרדים. 3)האוטובוס לא שייך לחרדים, כך שלא היתה להם לא סיבה ולא זכות לקלל.

לא, היא לא.

מה שהיא עשתה הוא מעשה לא חוקי(אני כמעט בטוח, אבל אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה). מחאה היא מחאה, ומותר לה למחות כאוות נפשה, אבל מכאן ועד לעבור על החוק הדרך ארוכה. בקשר לסעיף 3-מסכים איתך לגמרי.

מתנדב

New member
אז אני מחדש לך דבר שלא ידעת

האוטובוס קו מהדרין שייך לכל מי שרוצה לשמור על צניעות ועל מהדרין, אתה לא רוצה לשמור על כללי הצניעות ועל מהדרין?, אל תיסע באוטובוס הזה, זה אוטובוס מהדרין לא מצוחן בעיניך אל תעלה על האוטובוס הזה.....

Vdrums

New member
יופי ובמקום

להתריע שזה קו מהדרין, אז פשוט מחכים שהפריצות תעלה ואז יעשו בלגן ויקללו...

האם היה כתוב

על שלט גדול על האוטובוס "קו מהדרין"? כי אם לא, אז כל מה שאמרת כרגע- נפסל.

lala897

New member
אני לא מצדיקה את מה שעשו לה

אבל התגובה של היתה ילדותית וחוצפנית. 1. למה עליה לספוג קריאות נאצה ללא תגובה גם אני פעם ספגתי קריאות נאצה בגלל שאני חרדית ולא הגבתי - לא צריך לרדת רמה. 2. רלוונטית, הולמת, פלייבוי, תת- רמה וכו'. 3.צודק.

אז כך

1. לא כולם מאופקים כמוך. 2. לא מדובר פה על דעתך. כבר אמרנו שלאנשים מסוימים נוח עם ערום.

lala897

New member
כך בחזרה

1. אם אנשים לא ילמדו להיות מאופקים לאן תגיע המדינה הזאת 2. כבר אמרנו שמתוכחים פה על דעות. לא?

כך בחזרה כפולה../images/Emo8.gif

1.אולי סוף סוף יקרה משהו טוב, כי בינתיים שאנחנו מאופקים, יש הרבה הרוגים- הרוב בצד שלנו. 2.בהודעה שאני עליה אמרנו שלא מתווכחים על דעות. אי לכך ובהתאם לזאת, אני פוסל את התגובה שלך ל-2.

lala897

New member
כפול ומכופל

1.לא התכוונתי לאיפוק כלפי רוצחים.. אלא בינינו
2.אז על מה מתוכחים על עובדות? בור שעל דעות אבל אתה יודע מה whatever אוקיי?

למעלה