היי כולם!

itsikd

New member
מי אני שאשפוט את תשובתיך

עד כאן אני נהנה מהשיחה ומקווה שגם את

Hell is beige

New member
ילדים... ילדים...

כשאתם מגיעים לשלב של שיחות חולין תעשו את זה באי מייל או באייסיקיו, בסדר? זה סתם מוריד הודעות ענייניות לעולם, אמה... עמוד הבא...

דז

New member
דשא צודק קשה לקרוא את כול זה

ומתעלמים אוטומתית למי יש כוח לקרוא כול כך הרבה בעיקר שהרוב הוא זבל לאי מיל או לאי סי קי או לצאט רק לא לפה זה לא פילוספיה נויה זבל בעצמי

דז

New member
האפשרות

"אף פעם אל תגיד לא" זה משפט מטומטם ומעורר רחמים, משהו ברוח אלוהים. לפתור את המות זה כמו לפתור את זה 2X+6Y=23 2X+7Y=23 זה פסוק שקר אין לו תשובה שתהפוך אותו לאמת ,אנחנו אנשים הרבה ,אבל מסתכם באפס. יש חוקים ,ואני בטוחה שאחד מהם סותר טלפתיה,המות מעולם לא נישג לך עד שאת שם ויש סיבה ,אם תדעי את המות החיים שלך יאבדו את המשמעות שלהם ,ואז באמת תגיע לגהנום. נויה מוצפת חוקים ושוקו .

זה דווקא לא נכון.

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני מאמינה שפעם בני האדם יכלו לעוף כמו לשחות. רק הם עדיין לא גילו איך.

itsikd

New member
אין גבול לאפשרויות

ואף אחד לא יכול להוכיח אחרת

דז

New member
2y+26=28/y+26=28 תסנה עכשו

מרגישה כמו מטומטמת, לא נעים להגיד שהייתי בדוברי חשבון. סליחה על הטעות. מקווה שהמשואה הזו תעבוד,העיקר הרעיון. דז מחפשת מורה פרטי/ת לחשבון

itsikd

New member
עכשיו אני אענה לך :)

נכון להיום המתמטיקה בנויה על כמה אקסיומות כמר היו חוקרים שהוכיחו שאחד ועוד אחד זה לא שתיים קטונתי מלנסות להוכיח לך את המשוואות שנתת אבל תהיי בטוחה שאת האקסיומות של המתמטיקה ניתן להפריך הן בנויות על מה שאנו כבני אדם יודעין ורואים אני בטוח שאם אני אתאמץ אני אצליח גם להוכיח שהמשוואות שנתת נכונות אבל זאת לא הנקודה בכלל

דז

New member
כול הזמן שבעולם

תתעמץ טיפה,כי אני בטוחה שלא ,את המשוואה האחרונה לא הראשונה,הראשונה טוב הראשונה. בקשר לאחד ועוד אחד לא שווה שנים איך הם הוכיחו את זה ?. ועכשו בבקשה ,תוכיח לי ש2=2 זה פסוק שקר , ונגיד שאתה יכול להוכיח את תוכיח שזה פסוק אמת ותצרף יחד את ההוכחות שלך ,תמיד יש בחירה מהשנים ,ותמיד אחד לא נכון . נויה אחרי הסופר הולכת לתלות כביסה

itsikd

New member
בבקשה

ידוע שאין שני אנשים אותו דבר נכון ? אז שני בני אדם לא שווים לשני אנשים אחרים !! והרי מתמטיקה זה נסיון להכניס את החיים למספרים והרי לך ההוכחה

דז

New member
לא מוכיח כלום

סוף סוף,אפשר להכנס לפה , אנשים לא ,אבל העכבר שלי היום שווה לעכבר שלי אתמול{עכבר במחשב} וכמות הגזרים שיש לי בבית ,שווה לכמות הגזרים שיש לשכנה שלי בבית{מה יש לי מגזרים?} אנשים לא שווים ,אבל האיקס יכול ליצג גם כמות לא רק אנשים ואופי. ואף אחד לא מנסה להכניס את החיםם למספרים, כבר עשו את זה מזמן{רציתי להכניס לפה קריצה אבל לא ממש הולך לי עם הסמלים} העובדה היא שאמנו אנשים ,וזה הרבה ,לא הכי הרבה ,ותמיד יש חוקים.

Hell is beige

New member
זה מה שאתם לא מבינים

שבכל מה שמעבר למדעי המטמטיקה, סטירה פינית יכולה לעבור בסליחה. זה כל היופי בפילוסופיה - אתם לא צריכים להתלונן על זה ש2=2 ולא שווה 2, אלא לנסות לחשוב על מצב שבו 2 שווה ולא שווה ל2 ומה היה קורה אז. אתם קוראים לעצמכם פילוסופים! אז תפתחו את המחשבות שלכם ותוכיחו את זה!

דז

New member
זה מה

שאנחנו מנסים לעשות חומד. נויה עצבנתי ישר על הבוקר וכבר צריכה לצאת מהבית {רוצה לישון}

למעלה