אבל רחוק אני מלהיות קדוש מדע משתנה זו עובדה פעם חשבו שהשמש סובבת את כדור הארץ והיום חושבים הפוך מה לעשות - כל מה שאנו חושבים מבוסס על מה שגילינו עד היום מחר נגלה דבר חדש שיפריך את התיאוריות הקיימות ועל כן אני טוען שהמדע לא יוביל אותנו לשום מקום אין סיכוי שנגלה הכל על העולם שלנו רק נגלה כמה חוקים שפועלים בתחום שאנו מכירים ומרגישים הרי ישנם עוד הרבה דברים שאנו כבני אדם לא ראינו עוד ושם לעולם לא נראה כי אין באפשרותנו יש לבני אדם את היתרון על החיות ויש לנו "קצת" יותר שכל אבל טעות תהיה לחשוב שאנחנו מסוגלים לדעת הכל על הכל ותחשבי על זה אחותי התמימה והטהורה
הבודהיזם למשל מדבר על איך להיות אדם טוב ואיכותי יותר והם לא מאמינים באלוהים בכלל גם אני משתדל להיות תמיד יותר טוב ממה שאני היום אין לזה קשר לאלוהים אלא להרגשה הפנימית שלך אלא אם כן את מבלבלת בין האלוהים הפנימי שלך שאצלי אני קורא לו מצפון
את מאמינה בדת ? את שומרת שבת ????? כי אם לא אז איפה ההבדל אם את לא מאמינה באלוהים כמו שהאמינו לפני שנים אז גם האלוהים משתנה מאדם לאדם מתקופה לתקופה ולכן זה מה שאמרתי קודם - מה שאת קוראת לו אלוהים הוא בעצם המצפון שלך - שהחלטת להגיד שהוא תלוי בכוח עליון חיצוני
את אומרת שהמצפון הוא דבר משתנה ואני אומר שגם האמונה היא דבר משתנה כל אחד מאמין בצורה אחרת יש כאלה שמאמינים באלוהים בצורה שונה ממך יש דוסים יש אותודוקסים יש רפורמים וכמובן לא חסר את הנוצרים עם כל הכתות שלהם בקיצור אמונה באלוהים היא לא דבר מוגדר וברור לכן ניתן לומר שאמונה באלוהים היא מעין המצפון האישי שלך שעל פי את מחליטה מה טוב ומה רע פרטים אישיים לא כאן - באימייל זה אפשרי
תתפלאי הכופר למד בישיבה תיכונית עיקר הדת הוא באמונה אין אפשרות להוכיח את הדת ! נקודה ! גדולי הרבנים אומרים את זה הבסיס הוא להאמין באלוהים ובמשה כשליחו ומשם להמשיך הלאה תסבירי לי למה אלוהים חושב אותנו היהודים למיוחדים ??? מדוע האלוהים של הנוצרים חושב אותם ליותר טובים הדת היא אחד הדברים הכי גרועים שקרו לאנושות היא יצרה רק מלחמות והרג - גזענות והרס נראה לך שזה רצון האלוהים שלך ????
אבל לא לנפש הרבה דברים מזיקים לגוף - וגם לנפש. אלכוהול, סמים, פלא-פונים. ואנדשים צורכים אותם בכמויות. דשא ששונא סמים ופלא פונים, ורמת האלכוהול שהוא צורך מגיע בתקופות הכבדות לליטר בירה בשבוע.