היי כולם!

itsikd

New member
האם כל X שווה ל X אחר

האם תוכלי להוכיח שישנם שני דברים שהם שווים ???

Hell is beige

New member
בין כל דבר לדבר יש סימילריות

כלשהי..... שוויון מוחלט אין בין כלום

דז

New member
האיקס שווה לעצמו איקס מן הסתם.

האבן שאני מחזיקה ביד {מה אני עושה עם אבן?} בשניה הזו שווה לאותה האבן שאני אחזיק אבל בעוד שני שניות , ואם אני אשיים אותם על מוזנאים הם ימשכו לאותו כיון,והזמן הוא לא משתנה לגבי האבן.המילים שרשומות בעותק שלי של שר הטבעות {אין לי}שוות למילים בעותק אחר{אם אף אחד לא קשקש על הספר} שויון זה ענין מענין והודע לפני עצמה ,אם בא לך לדבר על שויון בין דברים בבקשה תפתח לזה מודע חדשה ,כי זה ממש לא קשור לנושא שרשום למלעה , ושקוראים , חוץ מהכיף של לראות איך לא מסוגלים להחזיק פה נושא , ולחשוב למה , לא מקבלים שום מסר , ואני מבקשת שאם בא לך להמשיך את הדיון הזה תפתח לו מקום חדש כדי שגם אני אשתתף כי ההודעה הענקית הזו עושה לי בלבלה במוח { יש לי מוח?} ועוד משהו שאתה פותר משוואה ,על זה כול זה התחיל?,זה הולך ככה האיקס הוא רק סמל מזכירה לך יש כונה , מה אני אוכל לשים בכול המקומת שמסומן לי לשים אותו והוא יהיה אותו גורם ויסתדר עם ההגיון הפשוט של הקוף. נויה קופה בעצמי.

morning star

New member
אז בבקשה

תוכיח או תפריך - האם שני ישרים מקבילים לא יפגשו עד אינסוף? ודי לחכימא ברמיזא. שלך הנווד

Hell is beige

New member
יש ויש אפשרויות

ואנו נוקטים בהם העולם לא ליניארי החיים לא ליניארים והכי חשוב - האדם הוא לא ליניארי. למרות שהרובדים החברתיים צורפים אותנו לליניאריות מסויימת - היא שבירה גם שבירה - כל עוד א-ת-ה לא נכנע.

Hell is beige

New member
אחנו יודעים שמדע קיים

כי אנחנו המצאנו אותו הוא לא נשגב מאיתנו כי הוא תחתינו

itsikd

New member
ממש לא נכון

הפילוסופיה היא הבסיס הלוגי למדע המודרני !!!

Hell is beige

New member
זכר

ולאיציק - פילוסופיה עוסקת בדברים מדעיים אבל לא עושים דיונים פילוסופיים בשביל להסביר את ההגיון של דברים שהצליחו להסביר בנוסחאות. פילוסופיה היא תורת התאוריות.

Nagini Potter

New member
אומנם....

אף אחד לא הוכיח שגיהינום וגן עדן קיימים, מצד שני, אף אחד גם לא הוכיח שהם לא קיימים... כך שהכל תלוי במה שאתה בוחר להאמין Nagini Potter

סיאנסים 2

ואם אתה לא מאמין תוכל לנסות בעצמך רק אני לא אחראית לעולם הבא שלך

itsikd

New member
תסבירי לי דבר אחד

אם יש חיים לאחר המוות וזה כל כך ברור לך איך זה שעד היום לא הצליחו לשכנע את כל בני האדם בקיומו ??????? בתור אחד שהיה פעם דתי - אני אומר לך בסיסה של הדת הוא באמונה וכאדם לוגי אני לא מוכן להאמין במה שלא ראיתי וזה שאין לי הסבר לסיאנס לא הופך את אלוהים לעובדה

לדתל"ש

לבני האדם נוח שלא להאמין הרי גם סיגריות בדוק שהממזיקות ובכל זאת

itsikd

New member
ממה שאנו יודעים סיגריות מזיקות

אבל מהדברים שאנחנו לא יודעים אולי סיגריות באמת עושות לנו טוב ותחשבי על זה

itsikd

New member
כידוע ????

כל יום אני קורא בעיתון משהו חדש קפה גורם לסרטן למחרת - קפה טוב לגוף עזבי אותך משטויות - ישנם כל כך הרבה דברים שאנחנו לא יודעים ולא לוקחים אותם בחשבון כי פשוט אנחנו לא מכירים אותם אל תתפסי לויכוח על משהו ספיציפי ונסי להבין את העיקרון בדבריי

למעלה