מוות גיהנום ,ושדים אחרים2
איך נדע מה מחוץ לפה, מה הרמזים. הכרתי אדם שמת מוות קליני, הוא אמר שהוא דיבר עם אלוהים למלע ואלוהים נתן לו נבוא,{הוא גם תיאר בית משפט ורקע צהוב זוהר}שתיהיה מלחמה,אנחנו לא מדברים על מלחמה בארץ ,מלחמה בלטביה זה היה הארץ שלו ואני הייתי בביקור,המלחמה הזו היית לפני שנתים ואני עדיין מחכה. עד פה בנוגע למות קליני. אני חושבת שמות קליני זה הרמז הכי חזק שהיה יכול להיות לך . לא חבל לנחש על מה שבסוף?, אם את באמת רוצה להאמין במכות לחוטאים אז את מאמינה במישהו שיתן אותם, לפי ההגיון כדי להאניש ולשפוט וכול המערכת למלע,צרייך אדם חכם,והלמלע הנחמד שלנו, אף פעם לא בא להגיד לנו מה לעשות לא בדרך שיכלנו להאמין בה {לא אני לא מחשיבה מסטול סנילי על הר סיני ,ערבי מתבודד,או נגר למסר בטוח} להפך . ובאמת הכוח הכי גדול בעולם ,הייתי אומרת שר השדים אבל זה מביא לי אסוטיאציה של בקבוק ו.. לא מתאים, למישהו יש זכות לשפוט אותך על מה שאת?. רק לעצמך. עוד משהו שתיהיה למלע לא יהיה לך הנגיע היפה בעולם,וכרגע פה יש לך עולם שלם ,שאת לא יודעת חצי ממנו, למה שלא נלך על מה שאנחנו יודעים ,בחיקוי של חכם,וכמו הבור נזרוק ניחושים לאויר ,אחלה אויר אבל... נויה ,לא נכנסת לבית משפט בלי סיבה טובה , {אל תקחו אותי פה במילה}, ומתה על העולם הזה{כול עוד חייה}