הישרדות - פרק 5 -=הדחה בג'יבארו=-

חחחח כןן גמאני ציפיתי ממנה!!

כניראה היא דפוקה כמו כולם . דן הזה חלאה , חבל שבנות לא מבינות כי זה מה שהוא עושה . הוא מפתה אותם ונחמד עליהם כדי שהן לא יפיעו אותו וכשהוא ישאר איתם הוא פשוט הולך להוריד אוותן במכה !

LiRs Lullaby

New member
אז מסתבר שאני לא היחידה

שקיוותה שמרינה תתפוס קצת שכל. תכלס, דן גם לא הכי חזק אז אפשר היה להיפרד ממנו בקלות.... מה עומר הפריע להן?

sivanlevi

New member
תיאור קצר על אופי המתמודדים

שבט סבאנה: ליה- תוקפנית ומוכנה להרוג כל דבר רק בשביל להתקיים, ''פיררררה ושניצל'' (חח הרגה אותי עם הר' שלה) מולי- חזק, נגרר אחרי מישהו תמיד מושיק- המבוגר, החזק, השולט , מחליט החלטות לבדו ולא מתחשב בדעות אחרים (למשל המקרה שהוא עזר לטינה) שחר- רוח רפאים- פעם נמצאת ופעם לא .. תורמת לקבוצה כפי יכולתה אבל לא בעלת יכולת כל כך גבוהה ורה- בר רפאלי 2, תורמת לאי יותר בחוכמ הולא בחוזקה, עושה בדרך כלל מה שליה עושה , וגם כן נגררת אחרי הקבוצה גיא- החתיך, בעל חוזר רב תורם לקבוצה בתושייה ובחוזקה. טינה- הסבתא, חכמה בעלת כוח אמנם מצומצמם אבל עוזרת , מטפלת בכולם כמו סבתא טובה עידן- מאמא בוי- עוזר לקבוצה כמה שהוא יכול חזקר וחכם במידה מסוימת, ( עצה אישית- תתחבר למציאות - מתישהוא תהיו חייבים לאכול את קוריצה. שבט ג'בארו נעמה- העקוצה, חכמה מאוד, יודעת להגן על עצמה, עוזרת לקבוצ הבחוזקה ובחוכמה שלה, בפרק האחרון הוכיחה שגם היא סוג של נחש מרינה- העקוצה 2, יפיפייה מנסה לעזור לקבוצה אבל אין לה כל כך הרבה כוח. וויקה- המעצבנת אבל יפה, הקול שלה פשוט הורג אותי מצחוק, לא תורמת בכלל , כל משימה עומדת בצד משום שהיא חלשה (תאמת לא יודעת למה היא באה להישרדות) יעל- המתולתלת , עוזרת לשבט בכוח ובמוח אשר יש לה סיוון- לוקחת הכל באיזי, מצד אחד זה טוב ומצד שני לא, יש לה כוח רב מהיותה מצילה , אך היא לא מנצלת את כולו ועוזרת לשבט. אלכס- המורה, חזר חכם נותן את כל כולו! נועם- חזק וחכם, בקושי מדבר , אבל מפתיע כל פעם מחדש. דן- רמאי ונחש, אגואיסט, חזק במידה מסוימת ותורם לשבט, מניוק! משה- האיש עם הלשון , לא כל כך חזק וחכם אבל תורם לאי ככל שיכולתו (הורג אותי הדיבור שלו חמודי) עומר- חמוד, חתיך, חזק ותרם לאי בצורה הגבוהה ביותר, כמובן נדפק על ידי הקבוצה שלו אבל אל דאגה הוא עוד יחזור אני בטוחה בזה

קמקם

New member
נראה שאת יודעת משהו...

ראית את כל הפרקים ? כי אם כן האם בפרומו שלפני תחילת כל פרק הקטע שמראים את עומר עם העץ המחודד שהוא טופס דג היה כבר או שלא ? כי אם לא יכול להיות שזה אומר שהוא ינצח את יואב כבר בשבוע הבא וימשיך

lordof the

New member
אני לא מבין על כל התלונות, הטוויסט הזה

זה בדיוק מה שהסדרה היתה צריכה בשביל לצבור תאוצה. בלי טווסיטים כאלה,ואם "הטובים" ינצחו, השרדות לא היתה שורדת 15 עונות בארה"ב. הגיע הזמן שזה יקרה

efratcn

New member
נכון... יש בזה משהו. אבל אם לא היינו מתעצבנים

אז לא היה רייטינג

CharmedRulez

New member
תגידו, הם צוחקים???

קודם כל, דן הזה, איך הוא הצליח לשכנע את כולם בלי יוצא מן הכלל כמעט להעיף את עומר? זה מטורף פשוט שהם כולם טיפשים מספיק לחשוב שהם יצליחו להמשיך בלי אחד החזקים. פשוט לא יאומן. בעיקר הופתעתי מנעמה, שנכנעה פחות או יותר ללחץ החברתי. דבר שני, טוב שזה לא היה הפרק הכי מצחיק שיש. אין ליה הזאת היא פשוט מלכה אמיתית. היא קורעת מצחוק ("זה חתול זה!", "הם כולם שמה יפי נפש, בבית הקיץ ברוסיה היינו מגדלים תרנגולים לשחיטה, אין מה לאכול, למה לא לאכול את התרנגול?" - ואני ממש לא צוחק עליה, אני צוחק איתה!), היא יפה, היא חכמה והיא הדבר הכי טוב בשבט הזה - רק מה שאני לא מבין זה למה לא לתת לתרנגולת להטיל ביצים? למה ישר לאכול אותה? בימים המתקדמים יותר הם עוד יהרגו אחד את השני בשביל תרנגולת! (וחוץ ממנה היו עוד מצחיקים כמובן, אבל אין על ליה, היא הכי מצחיקה שיש). מה עוד? אממ.. לא יודע, פשוט נשגב מבינתי איך הצליחו לתת לדן לשכנע אותם לנצח! זה לא הגיוני פשוט. אה והכי מגוחך!!!! כל מי שעף מהאי - לוקח איתו את הלפיד הכבוי, מה זה הקטע הזה? איזה מגוחך זה! שיעשו חור בריצפה, שמה יניח כל שורד מועף את הלפיד שלו ויילך, זה מגוחך פשוט. ובבקשה קצרו דחוף את מועצת השבט, זה נהיה ארוך כל כך! איזה חפירה. כנל לגבי כל דבר שמה. הבנו שסיוון חופרת עם השירה, זה לא סיבה לחפור לנו על זה!!! חוץ מזה - הישרדות הישראלי מסתמן כהצלחה מוחצת. רק שיינצחו גם ברייטינג והכל יהיה טוב ככה שבעונה השנייה אני אוכל להשתתף :]]]]]]

efratcn

New member
"אני לא זונה ואני לא תוכי"

עוד משפט לפנתיאון. העיקר הלכה והצביעה נגד עומר. גרועה הנעמה הזאת ומדברת יותר מדי. וליה אכן קורעת
אפילו שהיא מעצבנת אבל היא באמת מצחיקה ומכניסה פלפל לסבאנה הרדומים האלה.

פיבסי

New member
זונה את לא אבל תוכי כן

ולא עודד אמר להרים ידיים אלא דן אמר להעיף את עומר!!!! וכל השבט נעמד דום! מעניין מה יהיה לכם לאכול? חול?

לכל מומחי התרנגולות

תרנגולת דווקא כן יכולה להטיל ביצים בלי נוכחות תרנגול. תרנגול נדרש רק אם רוצים לקבל ביצה מופרית - כלומר, כזאת שיבקע ממנע אפרוח. מה שכן - לא כל זני התרנגולות מטילות הרבה ביצים.. יש זנים שמטילים רק 20 ביצים בשנה ולעומתם זנים שעברו הנדסה גנטית ויכולות להטיל כ-300 ביצים בשנה. כנראה שהתרנגולת של סבאנה היא מהסוג הראשון...

Jen74

New member
לכל מומחי התרנגולות - ומה אם זה בכלל תרנגול?

היו בתחילת המשחק על הרפסודה זוג תרנגולים/ות. מי יודע אם היו זכרים, נקבות או זכר ונקבה? מי יודע איזה שבט לקח מה?

N1ce guy

New member
תרנגולת לא יכולה להטיל ביצים סתם ככה

זה לא כאילו היא מחרבנת את זה. צריך שיהיה תרנגול שיפרה אותה...

נטי

New member
טעות.

תרנגולת כן יכולה להטיל ביצים ללא תרנגול. אם הביצים שבמקרר שלך היו מופרות אז כשהיית שובר אותן היית רואה דם, זכר לאפרוח שהיה אמור להתפתח.

BrokenDream103

New member
בקשר ללפיד-

תחשבו שאחרי הסצינה הדרמטית הזאת, המתמודד שהודח בא להחזיר את הלפיד למועצת השבט... אחרי כל הדרמטיות הזאת.. זה קצת מצחיק

למעלה