המחבתות כבר חמות... עכשיו הגיע הזמן להצביע!

והמתכון

הכנת הבשר 300 גר בשר סינטה פרוס לרצועות דקות מושרה במשרה כשעה המשרה לערבב בקערה 3 כפות סויה 2 כפות ברנדי 1כף סוכר חום כף קורנפלור מלח פלפל להוסיף את הבשר חבילה אטריות אורז דקות לשבור לחתכות באורך של 10 ס"מ לטגן בסיר שמן עצוק(צ'פסר) כ15 שניות רק עד שהן תופחות. מוצאים מיד ומסננים(אני מטגנת בתוך מסננת). משתחים על ניר סופג . הירקות שקית לקט סיני מופשרת ומסוננת קופסה תירס גמדי הרוטב לערבב בקערה 1 כוס מרק צח(אפשר מאבקה ) 3 כפות רוטב סויה 3 כפות רוטב צ'לי מתוק 3 כפות יין לבן יבש 1 כף חומץ 1 כף סוכר חום מלח פלפל שחור מחממים מחבת ווק עם 4 כפות שמן (אני השתמשתי במחבת ווק קרמי ורק רססתי בשמן) מטגנים את הבשר תוך הקפצה/ערבוב.עד שינוי הצבע .מוספים את הירקות ומטגנים עוד כ2-3 דקות . מוספים את הרוטב מבאים לרתיחה ומוספים כף קורנפלור מדולל במים . מבשלים כדקה עד שמסמיך. אני הכנתי למזנון בצלחת הגשה גדולה כהה שמתי את האטריות המתוגנות בצורת קן .ובמרכז את הירקות והבשר .מעל פזרתי קשיו קלויי . נטרף .....
 
נתחי דג חרפים דל קלוריות

500 גרם פילה דג חתוך לקוביות של שלוש ס"מ לשים לחצי שעה במשרה משרה חצי כפית פלפל לבן כפית אחת מלח 2 כיופת סוכר 2 כפות יין לבן כף עמילן תירס 6 פטריות ירדן חתוכות לרצועות סלסלת נבטי שועועית 1 בצל פרוס רצועות דקות 1-3 פלפל חריף ללא חרצנים קצוץ 4 שיני שום קצוץ 1כף ג'נג'ר קצוץ לרוטב כוס מים רותחים+כפית אבקת מרק כף חומץ 4 כפות יין לבן 5 כפות סויה 5 כפות צ'לי מתוק מרססים בשמן מחבת ווק עם צפוי קרמי(שלא ידבק ,אם אין לחמם שמן) ומחממים מוספיםבצל פלפל חריף שום וג'נג'ר מטגנים עד שקיפוות תוך ערבוב..במידה וחסר שמן מרססים במים ...מוספים דג ומערבבים כל הזמן אחרי שתי דקות מוספים פטריות ונבטים ומערבבים מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד צמצום הרוטב. מגשים עם אורז או פירה
 
למעלה