המחבתות כבר חמות... עכשיו הגיע הזמן להצביע!

nilichi

New member
חתיכות סטייק מוקפץ..../images/Emo97.gif

כשהפשרתי יותר מידי סטייקים יום לפני בעל האש.... אני מכינה את התבשיל הבא: מצרכים: 2 סטייקים חתוכים דק לרצועות כף שמן זית שן שום כתושה 1 בצל חתוך לרצועות 1פלפל אדום קטן חריף 5 גבעולי אספרגוס מוכנים וחתוכים לרבעים חצי תפוח ירוק מגורר חצי כפית ג'ינג'ר כתוש (אני לא אוהבת ג'ינג'ר, אפשר יותר) רבע כוס רוטב סויה כף סילאן מלח גס אגוזי קשיו קצוצים 2 כפות כוסברה קצוצה. הכנה: לחמם את השמן ואז להקפיץ את הבצל,השום,פלפל חריף,אספרגוס,התפוח וג'ינג'ר. להוסיף את חתיכות הסטייק ואז את הסויה ,סילאן ,מלח גס כשזה מוכן לפזר מעל כוסברה ואגוזי קשיו. בתאבון
 

tora dojo

New member
אנטריקוט בערק תאנים, זנגביל, תפוזים ודבש.

מרינדה של ערק תאנים , קצת יין אדום חצי יבש, זנגביל, מיץ תפוזים וגם קליפה יכולה להוסיף, נענע, שום, דבש, חרדל איכותי. משרים בתוכה את האנטריקוט ללילה בבוקר מסננים את הבשר מחממים שמן (זית, תירס, בוטנים) במחבת כבדה ומטגנים לדרגת העשייה הרצויה. מומלץ ללוות ביין רימונים או תמד למי שהשיג אחד איכותי. בתיאבון.
 

wonderhug98

New member
חגיגה של חגית- קציצות הודו מופלאות ../images/Emo3.gif

מצרכים חצי קילו הודו אדום טחון כפית סומק כפית בהרט כפית קארי או כמון בצל קטן קצוץ דק שתי שיני שום כתושות כשישה גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק שתי כפות שמן קנולה או זית כף סילאן – דבש תמרים / אפשר להמיר בצ'ילי מתוק ביצה אחת חופן צנוברים אופן ההכנה פשוט מערבבים הכל ומשאירים לפחות לשעתיים במקרר בקופסה או קערה מכוסה מחממים מחבת גריל לחום גבוה על האש, לוקחים כל פעם חופן בידיים רטובות ומשטחים על המחבת עד שמוכן היטב משני הצדדים ובפנים. זה יוצא עסיסי, מתובל, מתקתק, וטעים בטירווווף. תיהנו !
 

BALI6

New member
מתכון כבד אווז חלומי../images/Emo140.gif

המצרכים: 2 תפוחי אדמה במבושלים חתוכים לקוביות 3 כפות שמן קנולה מלח לפי הטעם מעט פלפל לבן 50 גרם צימוקים שרויים בברנדי לכבד- 4-5 פרוסות כבד אווז מלח לפי הטעם מעט פלפל שחור 1 כף ברנדי פלפל שחור גרוס טרי להגשה אופן הכנה: תפוחי האדמה: מחממים שמן במחבת, מוסיפים את תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים ומקפיצים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את הצימוקים עם נוזלי ההשריה, מדליקים וממתינים עד שהלהבות ידעכו. כבד האווז: ממליחים ומפלפלים את פרוסות כבד האווז ומטגנים בטיגון קל משני הצדדים ללא שמן. יוצקים ברנדי למחבת, מדליקים וממתינים עד שהלהבות ידעכו. שהכבד מתחיל להפריש נוזלים, מכבים את האש. המנה בשלמותה- מפזרים מעט פלפל שחור גרוס על צלחת ההגשה,מניחים את תפוחי האדמה,מעליהם כבד אווז ומגישים מיד. תנסו, טעים מאוד! בתאבון!
 
למעלה