חתיכות סטייק מוקפץ..../images/Emo97.gif
כשהפשרתי יותר מידי סטייקים יום לפני בעל האש.... אני מכינה את התבשיל הבא: מצרכים: 2 סטייקים חתוכים דק לרצועות כף שמן זית שן שום כתושה 1 בצל חתוך לרצועות 1פלפל אדום קטן חריף 5 גבעולי אספרגוס מוכנים וחתוכים לרבעים חצי תפוח ירוק מגורר חצי כפית ג'ינג'ר כתוש (אני לא אוהבת ג'ינג'ר, אפשר יותר) רבע כוס רוטב סויה כף סילאן מלח גס אגוזי קשיו קצוצים 2 כפות כוסברה קצוצה. הכנה: לחמם את השמן ואז להקפיץ את הבצל,השום,פלפל חריף,אספרגוס,התפוח וג'ינג'ר. להוסיף את חתיכות הסטייק ואז את הסויה ,סילאן ,מלח גס כשזה מוכן לפזר מעל כוסברה ואגוזי קשיו. בתאבון