המלצה לכל הקוראים בתנ"ך.

תום30

New member
ועוד משהו קטנטן...

אין צורך להסביר לי מילים לועזיות...
בלי כל קשר לעצם מהות השטות הפרשנית הדויטרונומיסטית שעצם מהותה היא פשוט הבנת הטקסטים עפ"י תפישת האלוהות הנוצרית ולא היהודית. אם תרצי הוכחות בנוגע לאי נכונות ההצרה הזו שלך אשמח להפנותך ו\או לפתח על זה דיון כאן. אבל מילים לועזיות מעולם לא הרשימו אותי, אני מתייחס אליהן כקוגניציה קוגנטית עם משמעות קונטינגנטית ומחפש את הטיעון עצמו.
יאללה ביי

למבדה

New member
שיאוו, אתה חכם טבעית!

אני לא הסברתי לך מילים לועזיות. חוץ מזה, ההצהרה הזו עובדת לשני הכיוונים. אה, וגם... יש לך בעייה קשה של הבנת הנקרא (לא נורא, תמשיך לנופף במשפטים כמו "בורות טקסטואלית פר אקסלנס" ולא נשים לב). זו כבר פעם שלישית שאתה טוען שאמרתי משהו שלא נאמר מעולם.

תום30

New member
שיואו את לא. אבל לא נורא..

את מוכיחה טוב ממני את ההיפך. ואגב..הסברת את המילה הלועזית שאביא לך ציטוט? בבקשה: "בטקסטים המאוחרים שולטת תפיסה שקרויה התפיסה הדויטרונומיסטית, שהיא תפיסה שמאמינה שהאל הוא אל אוניברסלי והוא שולט בהסטוריה" אז תודה לך על ההסבר של המונח "תפיסה דויטרונומיסטית" ותודה שניסית להבחיש את מה שאת עצמך כתבת. ולחשוב שכל זה מבלי פרשנות. את אלופה בחיי. ואגב...את עדיין חושבת ש זו כבר פעם שלישית שאתה טוען שאמרתי משהו שלא נאמר מעולם" ? כי ה"העתק-הדבק" שלי מת לדעת עת 2 הפעמים הראשונות... ליל מנוחה.

למבדה

New member
הו, ככה זה שאתה רדוד ושטחי.

אני מניחה שכל מי שקרא את ההודעה שלך צחק עליך. לא רק שלא הצלחת להוכיח את הנק' שלך אלא ששוב הראית שיש לך בעיית הבנה של מה שאתה קורא. אני לא הסברתי את המילה הלועזית 'דויטרונומיסטי', אני הסברתי את השיטה הדויטרונומיסטית- לטובת מי שלא מכיר אותה. הנה, ואפילו לא הזדקקנו להעתיק שום דבר.

תום30

New member
לא הסברת או שהסברת למי לא הבין?

בהודעה הקודמת טענת במרץ שלא הסברת מילים לועזיות כעת את טוענת ש"אני הסברתי את השיטה הדויטרונומיסטית- לטובת מי שלא מכיר אותה" כמה עולה ארנונה בעולם שלך? הרבה בריאות. (נפשית בעיקר)

למבדה

New member
אוי, ווי זמיר.

על מה אתה מדבר!?
אני לאאאאא הסברתי מילים לועזיות. עכשיו, להסביר מילים לועזיות יהיה משהו כזה: ...קח את המילה 'אופציה' שפירושה בעברית הוא אפשרות... לעומת זאת, להסביר שיטה או תופעה או מנהג שיש לו שם לועזי יהיה ככה: ... תורת הכאוס היא תורה שחוקרת ומאירה תופעות, שהעיקרון השולט בהן הוא חסרונו של עיקרון וכו'... אתה יכול להבחין בהבדל? עכשיו אתה יכול להבין גם למה אתה קשה- הבנה?

תום30

New member
אוי את באמת קצת מטומטמת..

את חושבת שעל ידי נסיונות פאטתיים לחלוקה בין פרשנות מונח לבין פרשנות מילה, את יצאת מהברוך? הרי ברור היה לך שהתכוונתי ל 2 האפשרויות. ואת זו שכתבת "הסברתי לי שלא מבין" וטענתי בפנייך "שאין כל צורך להסביר מילים לועזיות" ומה את יודעת..(אני בטוח ממש מחדש לך..) שהתכוונתי לפרשנות שלך למילה\מונח הקונקרטי ההוא. אין גבול לטמטום?

למבדה

New member
ג'יזס

אתה מתחיל לשעמם אותי. שלא נדבר על כמות השטויות והעיוותים שאתה שופך. היה לי ברור? אם אני לא טועה (ואני לא, יקירי) אתה אמרת במפורש שאני לא אתרגם מילים לועזיות (ומבחינת הפירוש: אידיאולוגיה דויטרומוניסטית = אידיאולוגיה דברימית) ואני לא פירשתי אותן, אני הסברתי את הגישה. אוי לא רק שיש לך בעיה של הבנת הנקרא עכשיו גם בעיה של ניסוח? צקק צקק, לא נורא העיקר שיש מטומטמים כמוני כדי לגרום לך להרגיש טוב יותר. לו-זר.

תום30

New member
את לחוצה וזה ברור למה.

את חוזרת על מה שכבר כתבת גברת "לא הסברתי אלא הסברתי את המונח לאלה שלא יודעים" תעמדי מאחורי דברייך למרות שהם עלה תאנה שקוף... . אגב..תקלידי שוב "אני לא פירשתי אותן אלא הסברתי את הגישה" הריטואליות המונטונית שלך מעידה על מצוקה . ואליום?

למבדה

New member
כן, נורא לחוצה. פאניקה.

אתה באמת מעריך את עצמך יותר מידי, או שלא מעריך את סביבתך בכלל. אני חוזרת על מה שאמרתי כי אותו טיעון תקף לכל הטיעונים שלך, אני רק צריכה להסביר את זה כל פעם עם יותר מילים כדי שת-ב-י-ן. אגב, שמת לב שלא התייחסת באופן ענייני למה שאמרתי? אוי, הבנת שטעיתי והחלטת שוב לעלוב בי? יקירי, הסטייה הלא עניינית שלך מעידה על מצוקה. ואליום?

תום30

New member
ה"מקוריות" שלך מופלאה.

ובליסת קיאי הקונספטואלי משמעה חוסר אפשרות ליצירת קונפסטים משל עצמך...את ביזארית ולא רק בחוסר המקוריות ובבליסת הקיא. קטשופ? אוי נתחי אותי שוב...זה בטח יטשטש את הטעויות וההסברים\התרצות שלך. הפסיכולוג בפורום אחר. seek help

למבדה

New member
תודה, תודה.

אדיוט
(נאמר בחיבה, כמובן) יש לך ביטויים מצחיקים ואתה משעשע אותי. אגב, (מקודם) זו הייתה פראפזה עליך, כמובן. הובעה בה אירוניה ולעג ואולי עוד דברים. לי היו טעויות? חשבתי שזה אתה שברחת באמצע הדיון הזה, על מילים לועזיות.

תום30

New member
אין על מה.

זה קל לרדת על כסילים\ות. ואגב רוצה עוד "העתק - הדבק" כדי ששוב נראה בצורה אובייקטיבית שאני לא ברחתי אלא הזכרתי את הפרשנות הלועזית בהודעת אגב ואת בחרת להעלותה על נס ולסטות מהדיון? (עלאק דיון..) תגשי למילון\מונחון הפסיכולוגי הקרוב אלייך ותפתחי בערך "השלכה"... במקרה הזה בעצם היות ואני חצי מטפל בך..תבדקי גם את הערך "העתקה".

למבדה

New member
אני יודעת..

אני: היה לי ברור? אם אני לא טועה (ואני לא, יקירי) אתה אמרת במפורש שאני לא אתרגם מילים לועזיות (ומבחינת הפירוש: אידיאולוגיה דויטרומוניסטית = אידיאולוגיה דברימית) ואני לא פירשתי אותן, אני הסברתי את הגישה. אתה בתגובה: את חוזרת על מה שכבר כתבת גברת "לא הסברתי אלא הסברתי את המונח לאלה שלא יודעים" תעמדי מאחורי דברייך למרות שהם עלה תאנה שקוף... אני: אני חוזרת על מה שאמרתי כי אותו טיעון תקף לכל הטיעונים שלך, אני רק צריכה להסביר את זה כל פעם עם יותר מילים כדי שת-ב-י-ן. אתה: קטשופ? לפחות תצמד לעובדות, אתה זה שהפסקת לענות בצורה עניינית... אוי, לא מצליח לך היום, אני מצטערת.
זה באמת לא דיון זה סתם מסע השתלחות שלך בי, עם מלא אופנים שונים ומצחחיקים.

תום30

New member
הנה עוד דוגמא לשקריות שלך

אני טוענת בהודעה נוכחית ש"אם אני לא טועה (ואני לא, יקירי) אתה אמרת במפורש שאני לא אתרגם מילים לועזיות" כשלמעה אמרתי והנה עוד העתק הדבק לשירותך ועוד פעם מוכיח כמה שאת נואשת עד כדי שאת ממציאה שטויות :"אין צורך להסביר לי מילים לועזיות...
" וזהו ציטוט. אבל את...מה לא תעשי כדי לסרס את מה שכתבתי...מזל תגידי שכתבתי לתרגם מילים תגידי ו"תסבירי" ארוכות ומפורשות את ההבדלים בין תרגום וכו' כשאני למעשה כתבתי "להסביר" ולא לתרגם. רוצה קצת יוד ? יש לך יותר מידי חורי יריות ברגליים..

למבדה

New member
שקר? אני? לעולם לא.

מה זה משנה, אני לא הסברתי את המילה אני הסברתי את השיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה מבין שלהסביר מילה לועזית זה הינו הך כמו לתרגם אותה? יו, הדיון הזה הופך מוזר יותר ויותר וכן מיותר. חורי יריות? אתה לא צלף עד כדי כך טוב... (מה אני לא אעשה כדי לסרס את דבריך ...
) טוב, אני חושבת שזה הקיו שלי לעזוב את הבמה. ובינתיים, תבדוק עם כל החברים שלך איך הם הבינו את מה שכתבת. נראה למי יש בעיה של הבנת הנקרא.

תום30

New member
תשמע....תראה...

זה התחיל "טוב", המשיך רע, ונגמר גרוע. אלו התכונות שבד"כ מאפיינות סטוצים (פסאודו) אינטלקטואליים... בפעם הבאה אשתדל להשתדל להסתנכרן לאימפוטנציה של הצד הנגדי בשלב מוקדם יותר. life is short

למעלה