המשטרה קטעה את המופע

TakTik

New member
המדינה בלהבות

לא יאומן, ש10 שנים אחרי שיצא האלבום שהכיר לי היפ הופ, והכניס אותי למוזיקה, וכמעט 12-13 שנה אחרי שיצא האלבום הראשון שלהם, הם עדיין אנרגטים כל כך להזיז ככה 6500 איש. המופע היה מדהים, עלה על כל הצפיות (הגבוהות גם ככה) וריגש את כולם. כל האנשים שציחקקו "הכסף הוא המסר"...וול, אולי אתם צודקים, אבל זה לא משנה, הופעה כזאת שווה אפילו הרבה יותר כסף. הייתי בשורות הראשונות, ממש על הבמה (לא בכיסאות) ועד בחימום של אי-מר סאונדסיסטם (שהיה מזוויע ומציק לדעתי) כבר לא היה אפשר לנשום, אחרי זה עלו פלג ואורטגה שהיו מעולים, והצליחו להרים קהל שאולי בערך 10 אחוז הכירו אותם, כשרובם כבר חסרי סבלנות וחנוקים מהחום והצפיפות - ועדיין נתנו שאו. חבל קצת על חוסר הבאלנס בהתחלה, אבל זה היה ממש מינורי. כל הכבוד. יפה גם על ש"ס שלמרות שאני לא מת על הכיוון שהוא לקח באלבום, פרופורמר מעולה הוא עדיין, בלי שום ספק. ולמנה העיקרית, מהשניה הראשונה הכל התפוצץ. היה כל כך צפוץ שקפצתי בלי להרגיש אפילו (פשוט כשכולם קופצים מסביבך כשצפוף כל כך, אין לך ממש ברירה). כבר אחרי 3 שירים הייתי בטוח שנגמר לי הכח והאוויר. מתברר שאפשר לחיות שעה וחצי בלי אוויר. או בלי כח ברגליים. או עם טיפות מים מפה ושם (והאמת, כל הכבוד למארגנים שסיפקו לשורות הראשונות המון בקבוקי וכוסות מים...בשיא הרצינות, זה מה שגרם לכך שאף אחד לא התעלף) מזל שאחרי כחצי שעה הלחץ נרגע והיה אפשר לנשום (טיפטיפה) בשורות הראשונות. אבל עדיין היה חם כל כך, וצפוף כל כך שיצאתי בסוף ההופעה והרגשתי שעשיתי מקלחת זיעה. כן, אני יודע...איכס. מבחינת מוזיקה לא היה חסר כלום חוץ משיר אחד, אססינים (שגם את זה שמענו במופע מחווה
) כל היתר היה שם, והיה טוב כמו שזה אמור להיות. בסיום כבר לא היה לי קול, התרסקתי על הדשא באפיסת כוחות - הייתי גמור. זאת היתה ההופעה הכי קשה שהייתה לי. אבל גם הכי טובה. והיה שווה הכל.

parnar

New member
הופעה גדולה

היה מספיק בחימום רק את פלג ואורטגה, על כל השאר היה אפשר לוותר. סאונד מעולה, שבק נתנו הופעה מעולה, פשוט נהניתי מכל רגע. בסוף היה מצב רוח לעוד שירים,. אבל לא מרגיש פספוס. נהניתי מאוד, אבל נהניתי יותר ברגע שעליתי על הכסא ואז ראיתי את ההופעה, מה חשבתי לעצמי כשניסיתי להיות בין השורות הראשונות. אהבתי את השיר החדש של מירו, פישי היה גדול, קספר היו סבבה. ש ב ק ס

idk

New member
שבע בום ../images/Emo59.gif ../images/Emo70.gif

הופעה מטורפת אין דברים כאלה התושבים של רעננה אשכנזים פלצנים לא רציתי שיגמר ומי שלא קופץ שוטר!

idk

New member
את זה היוצא מן הכלל ../images/Emo3.gif

את יותר ראש העין מרעננה

idk

New member
../images/Emo6.gif :)

כמו שאמרת אני חייב לך ביקור לראות אם זה באמת קיסריה או גבעת אולגה
:)

../images/Emo6.gif!

זה יפה מהההההה טוב אתה היית אוהב את החדר הקודם שלי יותר.. יאללה אל תגיד לי שהיית בשבק ולא באת להגיד שלום כן?

da^Lord

New member
עכשיו צריך שיוציאו DVD כפול, "האיחוד"

שיקיימו את ההבטחה לדיוידי מההאנגר ושיוסיפו את ההופעה הזו ויהיה סבבה.

A dirr

New member
מאנייק (הסבר בגוף הארוע)

חוק העזר העירוני קובע שאסורה הפעלת רמקולים בכל שעות היממה אלא אם יש תיאום עם המשטרה ויש הופעות במקומות אלו. אך! בין שעה 23:00 עד שעה 7:00 אין לעשות רעש בכלל בימים א'-ה'. ובין שעות 00:00 עד שעה 7:00 בסוף שבוע (ו'-שבת) ובמספר מילים אפשר לסיים את הבזיו של אתמול : בני זונות המשטרה הזאת! מה כואב להם עוד חצי שעה? בזמן שאתם חגגתם אני טחנתי כ -
ועזרתי להפסיק מסיבות דומות לצערי. אני מקווה שאני אוכל להגיע להופעות הבאות בתקווה ויהיו.

למעלה