המשטרה קטעה את המופע

rockninja

New member
אדיררררררררררררר

הופעה בת זונה. הדבר הכי ענק שהיה בשנים האחרונות. כולם היו תותחים. היה כיף לראות את נימי ביחד איתם והפעם נהנה מהסיטואציה וקשור אליה. קפיצות. סמים. פוגואים מטורפים. אקסטזה.

MC SammY

New member
שבקס' ../images/Emo47.gif

איזה כיף להגיע חולה להופעה שחיכית לה מיליון שנה ובקושי להצליח לזוז?
בכל מקרה, לא נראה לי שיש מה להוסיף לכל מה שכבר נכתב כאן, היה מטורף. מבחינת שואו, כולם יודעים שהם פרפורמרים מעולים וכשפישי הצטרף אליהם ב"תתקעו בחצוצרה" זה מבחינתי היה השיא של ההופעה. היה מבאס שלא היה סאונד ב"מכופף הבננות" וב"נופל וקם" אבל תכל'ס, אני לא יכולה לחשוב על הרבה מקרים שדבר כזה היה אפשר להעביר ב"טוב נו, לא נורא", כי כל מה שהם עשו לפני פשוט השאיר טעם טוב של עוד.

bigm2

New member
איזה מלחמות מים הלכו שם! ../images/Emo186.gif

לא ראיתי דבר כזה, לא בהופעה ולא אצל הקהל. כל השורות הראשונות הלכו שם מלחמות מים מטורפות, כולנו נראינו כאילו יצאנו עכשיו מבריכה, והבנות הרטובות עם המחשופים!

The Rattlesnake

New member
מי הסתכל על הבנות בקהל?!?!

הרקדנית עם השחור.. על זה אני יגיד איזו בריאות יברך השם!

bigm2

New member
היית צריך לראות את הבנות שעמדו לידי

אבל נכון שרוב ההופעה פשוט לא שמו עליהן זין היינו עסוקים מדי בלצחוק על כמה אנחנו רטובים, לקפוץ ולצרוח, ולעשות "אחייייי תראה מזהההההה!" אחד לשני

The Rattlesnake

New member
באיזה גילאים? ../images/Emo3.gif

ד"א מי זאת הרקדנית הזאת? אולי עוד אשלח חיפוש למצוא אותה

bigm2

New member
17

"זה אומר שהייתן בנות 10 כשהן התפרקו, לא?" הכתב מY בעשר החליט לצחוק עליה קצת

ק ר ח

New member
שב"ק ס' אימפריה/המשטרה קטעה את הסוף.

קודם כל ברבירו שכתב ת'כתבה ב-YNET הוא עיתונאי ולעיתונאים יש אינטרסים ופרובקציות-זה נכון שהמשטרה קטעה את סוף ההופעה בהדרן אבל הכותרת "המשטרה קטעה את המופע" פשוט אינה נכונה כי אני הייתי שם וראיתי את המופע,וממנה משתמע כאילו ההופעה הופסקה באמצע ואז אנשים שלא היו יגידו לעצמם:"איזה מזל שלא הייתי,גם ככה לא היה את כל המופע"-אבל זה לא יהיה נכון,כל מי שלא היה שם הפסיד את ההופעה הכי טובה של החיים שלו,עם או בלי המנאייק..... אז ככה,לי היה את הכבוד לקחת חלק במחווה לכבוד חברי השב"ק,אם נחזור לילדות שלי היה לי את הכבוד פעם בשבוע לשבת באולפן של "יאגא" ולג'מג'ם פריסטיילים עם נימי נים בתור ילד,להתחבר עם מוקי ולשיר גם לו כמה פעמים(אחת מהם מתועדת במיי ספייס שלי),לזיין ת'שכל לחמי ומירו כל פעם שאני רואה אותם במסיבות בת"א עם השורה החרושה הבאה-"חמי ומירו,אהלן,אני קרח(אני תמיד מזכיר מי אני לסטלנים כמוני כי הם סטלנים כמוני),ואני חושב שהאלבום של חלוצי החלל הוא האלבום הכי טוב שיצא אי פעם במוסיקה הישראלית לפי דעתי"",ללמוד מאדם בן לביא פישי הגדול האיש ששרף אתמול את הבמה איך עושים מוסיקה בישראל,ואת הכבוד להיות חבר טוב שלו אחר כך,וכמו שאמרתי קודם במחווה לכבודם עוד לשיר להם שירים שלהם ולהפציץ. ואתמול לא האמנתי למראה עיניי,קודם כל לצערי פספסתי ת'הופעות של פלדדדדדדד עם ד' ואורטגה ושל ש"ס,אבל הגעתי בול בזמן לאימפריה על כל דורותיה וגלגולייה:דוידי,פלומפי בי,ג'יימס על התופים,פילוני,אייל פרסון שחר,חמי,מירו,מוקי,נימי,פישי( שלא היה איתם אף פעם כחבר אבל אחד המשפטים שאומרים לו ברחוב כל חייו מאז "תתקעו בחצוצרה"-אה,הנה ההוא משב"ק ס') פשוט ממלאים את האמפי בהמון המון המון המון המון המון אנשים,בארץ ישראל,שנת 2007,ששילמו יחסית הרבה כסף וכולם שם מקשיבים לראפרים על הבמה!!!!! ההיפ הופ לא מת.?????? מה אהבתי: חמי,עם גלימת הפאנק שלו,בהתחלה-"הקהל מתבקש לעבור לדום,להרמת הדגל,"-המון המון רעש,הסטריה,בלגן,התחיל "אמפריה" ואז כשהסתיים אם אני לא טועה נימי-"תם הטקס,אנחנו היינו שב"ק ס' ,נחזור עוד איזה 4,3,שנים לעוד איחוד" ת'שירים של החלוצים,את השריפה(תרתי משמע) של פישי עם וורס ה"אנסטסיהההה",ופולאפ בלהיט הכי גדול שהם הוציאו! ובעיקר את מה שמירו אמר-"אין פה חסות מסחרית,אין פה חסות סלולרית,זה אתם ואנחנו"-כאמן בארץ שבמקרה יודע עד כמה זה קשה להרים כזה דבר כל הכבוד להם! יש כבוד לדוד. מה לא אהבתי: משטרה.

Funky Giraffe

New member
שונא להיות הקטנוני שתופס בקטנות אבל

כל האמפי היה בדגלים של תפוז - אחרי הכל אבל תפוז עשו באנרים לשבק באופן חולני אז בטח היה איזה הסכם ביניהם

ק ר ח

New member
אני די בטוח שאם "תפוז" היו מעורבים באמת...

אז הייתי רואה פרסום שלהם,והם היו דואגים שיידעו שהם קשורים לזה, אם הם באמת קשורים לזה,אז הם יצאו טיפשים שהם לא פרסמו את זה. אני עדיין התרגשתי ממה שמירו אמר,אולי לא כולם רואים את הדברים כמוני ,כמו שאמרתי,אני יודע מה זה להיות אמן בארץ הזאת ואולי לא כולם ככה.

HaWk34

New member
אתה צריך להפסיק להזכיר לעצמך שאתה אומן בארץ

ואז אולי תהיה אחד כזה

ק ר ח

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שנים לא ראיתי אותך,חחחחחחחחחחחחחח. אתה יודע את האמת,אימרי,אני חושב שבחיים לא ראיתי אותך,איכשהו מחמיא לי שההודעות האלו שאתה נכנס פעם ב-19 שנה אתה רק כותב פה עכשיו דברים שגרמו לי להיות אמן,כנראה אתה מתוסכל מזה שאתה לא,,תודה גבר,עשית לי אחלה מצב רוח,ד"א זוכר פעם שכתבת פה,עם כל החברים שלך.? אז תודה שהפסקת,הרבה יותר כיף פה בלעדיך.

HaWk34

New member
באנה אם לקחת את זה כל כך קשה

כנראה שפגעתי בנקודה רגישה... אם אתה זוכר פעם את השיחות שלנו אז תלמד לקבל ציניות וחשבתי שתקבל את זה בהומור כי הרבה זמן לא דיברנו אבל בקטנה וד"א נפגשנו מתישהו אי שם בג'י ספוט שהיית מיני אמינם 2, או שאתה עדיין כזה. מילא.

ק ר ח

New member
אימרי אתה בחור חביב אחי.

באמת שלא לקחתי קשה,צחקתי באמת גם מול המסך,אני זוכר אותך,וזה שנפגשנו פעם סבבה,זה לא עושה אותך לבנאד'ם טוב,אחי גם אז חשבתי שאתה מגעיל כמו כל אותם ציניים צבועים שחושבים שהם משהו בדיוק כמו עכשיו אחי,שום דבר לא השתנה... חוץ מזה שאני כבר לא אמינם,היום אני קרח,ואתה סתם איזה אפס מפעם.

ק ר ח

New member
וד"א תודה אימרי,תודה שאנטי במבי

אתם עושים לי עבודת יחצנו"ת מעולה,תודה סתכלו בחתימה ותבינו למה קרח מדבר הרבה היום,נתראה בהופעות,שבת שלום.

למעלה