המשך הדיון בנושא משפט הילד המאומץ

דיאנה*

New member
../images/Emo24.gif אם מאמצת1

איזו מסכת של זוועות נאלץ הבן שלכם לעבור עד שהגיע הביתה

תחביב?!?!

כן, אימצתי את בני לאחר שהיתה לי בת ביולוגית. ילדתי אח"כ בן נוסף. עברתי מבחנים, מבדקים וביקורי בית לוודא שהאיש ואני הורים כשירים, לא כאלה שהילדים עבורם הם תחביב! בני המאומץ חיכה לנו שנה וחמישה חודשים בכדי שנבוא לאמצו. קשה לי לחשוב על העתיד שהיה צפוי לו לולא אומץ.. ועוד משהו. הילדים שלי אינם רק לשות הפנאי וכשכיף להם ולנו. אלא גם ברגעי מצוקה, כשהם חולים, מפוחדים, ובאישון לילה.

מאדמאן

New member
ללכת להפגין נגד הורים ביולוגיים

מתוך העמדה שאתם הורים מאמצים, זה מגיע למדרגה של אוהדי כדורגל, לזה כיוונתי, אנחנו בקבוצה של המאמצים. וההזדהות הבלתי מובנת הזו עם הורים אומנים שעדין לא הפכו להורים מאמצים, וידעו שיש מאבק - זה הופך אותך למתוייגים כחובבי האימוץ. זו התוצאה של הכוונה להפגין בעניין הזה.

Kalla

New member
אתה יודע, כשאדם כותב טיעונים

שיש בהם הגיון, מידה וטעם טוב - יקשיבו לו אפילו אם וכאשר לא מסכימים איתו. אדם שכותב טיעונים גרוטסקיים, מוגזמים ומופרכים בעליל - מקסימום יעורר גיחוך. אז אני חייבת לומר - ההודעות שלך פשוט עוררו בי גיחוך ואני לא מסוגלת להתייחס אליהן ברצינות. בדרך זו לא תעביר שום מסר לאף אחד. מחובבת אימוץ חו"ל ויולדת סדרתית שסגרה את הבסטה.

dudumagic

New member
תקשיבי kalla

את יודעת , כשאדם כותב טיעונים שיש בהם הגיון, מידה וטעם טוב - יקשיבו לו אפילו אם וכאשר לא מסכימים איתו. אדם שכותב טיעונים גרוטסקיים, מוגזמים ומופרכים בעליל - מקסימום יעורר גיחוך. אז אני חייב לומר - ההודעות שלך פשוט עוררו בי גיחוך ואני לא מסוגל להתייחס אליהן ברצינות. בדרך זו לא תעבירי שום מסר לאף אחד. אם את סגרת את הבסטחה לא נותן לך לגטימציה לרושש אנשים שלא יודעים מה עולה בגורלם... תמימות זו תכונה פגיעה והם ניצלו אותה ! להפגין נגד הורים בילוגים ? לאיזה רמת שפל מדרגה הגעתם ? אני יבוא דווקא להפגין למען ההורים הביולוגים שארזו את כוחם למען השבת הילד שלהם ! ונכון מי שאמר שרשויות הרווחה פשוט קיימו מחדל ! האמא הביולוגית ביקשה להחזיר את הילד הרבה מעבר למה שאתם חושבים אך כל החוקים במדינה המפגרת הזאת רק משכו את הזמן ואתם רואים את זה " רוצים לקחת ילד בן שנה " כשהיא ביקשה אותו הוא היה בן חצי שנה ! למה להעביר את הזמן ? תעשו לי טובה גדולה , תאמצו בחול ולא בישראל

Kalla

New member
טוב לדעת שלא להתייחס ברצינות

פירושו לכתוב מגילה שלמה. ואיך בדיוק אני מרוששת מישהו? ממתי אפשר לרושש מישהו על ידי כתיבת הודעה בפורום באינטרנט? ממש לא הבנתי. ואיפה בדיוק ראית אותי מפגינה? הדבר המינימלי שצריך אדם שטוען משהו, זה לבדוק אם בכלל יש ביסוס לטיעונים שלו. ואני שוב חוזרת - זו מדינה דמוקרטית, אז לך תפגין בעד מי שאתה רוצה. אבל מה אתה רוצה ממני?

תרקדי

New member
אני חוששת שאתה חצוף אמיתי ../images/Emo46.gif

מי אתה שתכתוב להם איפה לאמץ? המדינה מפגרת? הרשויות משכו זמן? הרצפה עקומה? כ-ו-ל-ם לא בסדר ורק האישה שמסרה את בנה לאימוץ, רק היא בסדר כיוון שפתאום היא התחרטה. ????? ילד זה לא חפץ. היא וויתרה עליו מרצון ויש אישה אחרת שקיבלה את הילד הזה ברצון. ואני אבוא דווקא כדי לתמוך בהורים המאמצים. הורים שרוצים ילד ולא משנים את דעתם. אני מסתכלת על בת הדודים שלי, ויודעת שיכלו להיות לה חיים כמו של ברונה-קרולין. בגיל 14, אמא לשני ילדים ועזובה ברחובות כשאמא שלה, זו שכ"כ התעקשה להחזיר אותה, לא מדברת איתה, לא מתייחסת אליה ולא מתפקדת כאמא. בת הדודים שלי פורחת. ילדה יפה בצורה של תאמן, תלמידת תיכון טובה, מוקפת בחברים, והעיקר, מוקפת חום ואהבה, גדלה במשפחה מדהימה שרצתה אותה, תרצה אותה ולעולם, לעולם תיתן לה את ההרגשה שהיא אהובה ושיש לה תמיכה. לעולם היא לא תהייה לבד. אמא זה לא רק עניין ביולוגי. הרבה נשים יכולות ללדת ילדים. לא כולן יודעות או יכולות להיות אמהות.

מאדמאן

New member
את כלואה בתוך דיסאינפורמציה

ואני מרחם עליך. קרוליין או לא קרוליין - אני חושש שאת לא חצופה אלא סתם בורה. זה מה שיש כשלא מעיזים לשמוע - אולי יש אמת, אולי הממסד מעוות, אולי יש תמונה אחרת ? מציע לך בכל זאת ללמוד את המצב כמו שהוא מזוית אחרת. פני למשל לד"ר מילי מאסס מירושלים, לד"ר אסתר הרצוג לד"ר מרדכי גילת לעו"ס שמעון תג'ורי, לעו"ד אייל אורטל, לעו"ד שמואל סעידה, לעו"ד הדר מימון לחוקר מיכאל רז לחוקר שלמה ולדמן וכו'.

dudumagic

New member
מאדמאן כנס רגע

מאיפה אתה מכיר את הדר מימון ? הוא עזר לי להחזיר את הילד !!! בזכותו הילד שלי איתי ! לא היה אף אחד שיעזור לי וגם לא היה לי כסף. הוא עו"ד אחד הטובים בהקשר הזה

תרקדי

New member
הממ....

ביני ובינך, יש חילוקי דיעות. זה מותר ולגיטימי. מכאן ועד "בורה", הדרך עוד רחוקה. אגב, חביב מצידך לרשום שמות של דוקטורים וחוקרים. זה לא עושה עלי רושם. יש לי רשימה משלי לכתוב לך. תמונה אחרת? אתה מסכים איתי שזו עובדה שאין להתווכח עליה שהאישה וויתרה על תינוקה? אני חושבת, ולא יעזרו לך כינוי הגנאי בהם אתה משתמש, שילד צריך לחיות אצל אנשים שגידלו אותו, אותם הוא מכיר ואותם הוא אוהב. וכן, כן, המימסד מעוות, אבל האמא וויתרה על הילד שלה. ועוד דבר, אני לא חצופה, אני רק רושמת עובדות.

דדלי

New member
מילה קצרה

גם אני לא מסכים שהאמא ויתרה על ילדה. כמה מקרים שהכרתי כעו"ס בבית חולים (חדר לידה)* - צריך שתקום ועדת חקירה בעניין הזה. יש הורים (אמהות כמובן ולעיתים גם אבות לידן) שבאמת - עוד כשהאם מטושטשת מהלידה היא הוחתמה על ויתור על הילד. לפעמים האמא היתה חוזרת לבית חולים מבולבלת, משום שזה המקום שבו נלקח ממנה התינוק ושואלת איפה הוא. אנחנו, היינו מקבלים הוראות שלא להשיב לה. היתה נערה שילדנה בגיל 17 והיא חזרה לבית חולים במשך כשלוש שנים, "איפה הילד", היא שאלה. היא באה עם אמא שלה, אבא שלה והתשובות וההפניות היו כל כך זדוניות שאם תוקם ועדת חקירה אין לי ספק שיהיו כמה זקנות שילכו לבית סוהר, או שיקבלו עבודות שירות בבית זקנים.... לכן אני מסכים עם כל מילה בעניין השירות למען הילד.

תרקדי

New member
תראה,

אני לא חושבת שזה אותו הדבר. לא אילצו אותה לחתום על הילד. היא וויתרה מרצון. יש הרבה דברים תמוהים בסיפור הזה, ואין לאף אחד זכות לשפוט, אך השורה התחתונה היא שהיא וויתרה מרצונה על הילד. ומישהי אחרת מגדלת אותו עכשיו. זה לא בובה שפעם רוצים ופעם לא. זה ילד, אלו חיים שלמים עם אנשים עם רגשות ולא משחקים ברגשות של אנשים. וזו דעתי. גם בלי קשר לדודים שלי הייתי חושבת ככה. וזה לא עניין פרטי שלי, וגם אם לא היה לי קשר אישי לאימוץ, זו היתה דעתי. אני מאמינה שיש פעמים שקשר דם לא משחק תפקיד, טובת הילד, הוריו שגידלו אותו, החיים אליו הוא רגיל - זה מה שמשחק כאן. אמא מאמצת זו אמא לכל דבר, בלי עניין של קשר דם. ושוב, זו דעתי ושום כינוי גנאי כזה או אחר לא ישנה אותה. אני אסיים בכך שאני אקווה, שטובת הילד תכריע ותעמוד לנגד עיניהם של כל הנוגעים בדבר. זהו.

אני מאמין שהמילה הנכונה היא...

"להפגין בעד ההורים המאמצים" ולא דווקא נגד הביולוגיים.

מאדמאן

New member
המסר שלי עובר משום

שאני כבר שנים טוען כנגד המערכת. העובדה שסוף סוף נשמעו במנדינת ישראל ההורים הביולוגיים - העובדה שעשיתי למען השבת ילדים לידי הוריהם הטבעיים, העובדה שהחזרתי לאמא נרקומנית לשעבר את בנה, העובדה שאמא חולת נפש מוכרת קיבלה חזרה לחזקה אחד מילדיה אלו מלמדים ששומעים אותי. העובדה שאת קולטת עכשו שיש הורים ביולוגיים שילדיהם נלקחו מהם בכח הזרוע, באופן אלים ובוטה - בניגוד לכל טענה ולכזבים שהופצו, ושהם נלחמים - מלמדת שהמסר שלי נקלט. זה לא גרוטסקי לומר שהפגנה נגד הורים ביולוגיים דומה שלהפגנה של אוהדי כדורגל - כי זה מה שזה. מי שם את ההורים המאמצים בחזית - באופן אסור - מול ההורים הביולוגיים, היכן הבינה, השכל הישר ?? - מדוע ההורים המאמצים בכלל פותחים פה נגד הורה ביולוגי שנלחם נגד הממסד העלוב, הפוחז, הרשלן של המדינה שלנו ? מי אומר שאם המשטרה טועה, בית המשפט העליון טועה - פקידות הסעד אינן טועות ? ועוד כשמדובר בחוק ערכאי - פרימיטיבי שחצני יהיר ומתנשא ? איך אתם תהיו מוכנים לקבל את זה שמםקדים בצבא - שראש הממשלה שנשיא בית המשפט העליון - טועים ? ופקידות הסעד אינן טועות ? אים אני גרוסטסקי ואת לא פטטית ?

Kalla

New member
עכשיו אפשר גם לדון איתך...

נכון, כולם יכולים לטעות או לגרום עוול. ליתר דיוק, לשיטתך, כולם פרט להורים הביולוגיים. אלה תמיד צודקים. וכשמפגינים בעד ההורים המאמצים זה הפגנה של אוהדי כדורגל, אך כשמפגינים בעד הביולוגיים - זו הפגנה של...? אז איך שאני רואה את הדברים. 1. נכון, כולם עלולים לטעות, החל מפקיד סעד וכלה בשופט בית המשפט העליון. 2. גם ההורים הביולוגיים עלולים לטעות. יש להסתכל על כל מקרה לגופו ולא אוטומטית להגיד שהמאמצים תמיד טועים והביולוגיים תמיד צודקים. 3. כל אחד רשאי להביע את דעותיו בדרך חוקית במדינה הזאת, גם אלה שתומכים בצד המאמצים וגם אלה שתומכים בצד הביולוגים. 4. לדעתי, במקרה הזה, הדיון לא צריך להיות בכלל על ההורים - לא הביולוגיים ולא המאמצים, אלא על טובת הילד בלבד. טובת ההורים היא משנית ובכלל לא משנה מי מהם "צודק". זכותך לחשוב שטובת הילד היא שיחזור לביולוגיים וזכותי לחשוב שטובתו שלא יטלטלו אותו ואת חייו בפעם נוספת. 5. לסיכום - אני לא קולטת עכשיו שום דבר שלא קלטתי קודם. אני שוב חוזרת - בני אדם מטבעם רחוקים משלמות. כל בני האדם, ללא יוצא מן הכלל.

למעלה