הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

קומרן

New member
מעניין

לטענתך , גידי תפס חלק מאוד משני בכתיבת המאמר היות והוא לא מופיע ראשון או אחרון בסדר הכותבים.

לפי סיינס והמפרסמים - התרומה הייתה שווה.

עכשיו את כותבת שאף פעם אין שיוויון מלא - וזאת אמירה שנכונה מבחינה פילוסופית בעיקר שיש דברים שקשה לכמת אך ממש לא מחזקת את הטענה שלך כי גידי לקח חלק מאוד משני (עם דגש על מאוד) בעבודה המדוברת.

אני לא מכיר את גידי ואת פועלו ואפילו לא קראתי את המאמר אך תסכימי איתי שהלוגיקה שלך פה מאוד מאוד בעייתית.

ד"א - יצא לי לראות פרופסור לכימיה יושב שורה ראשונה בקורס בגנטיקה של תלמידי שנה א בהנאה צרופה ועוד נשאר לשאול שאלות. ראיתי פרופסור לפיסיקה (אסטרופיסיקה) שלא התבייש להגיד שהוא לא בטוח לגבי משהו וייעץ לנו לפנות לפרופסור לגאולוגיה עם השאלה...

מסתבר שגם מדענים בכירים יודעים שהם לא יודעים הכל ולא מתביישים לפנות ולהפנות לקולגות שלהם מדסצפלינות אחרות - אפילו לביולוגים, ככה שאני ממש לא מבין מאיפה מגיע הזלזול שלך במדע המסובך הזה שעוסק ב"חיים".

פולספגן

New member
מי אמר שבושה לשאול שאלות?

ההפך הוא הנכון, כי ככל שאתה לא מפחד לשאול שאלות, גם אם הם נראות טיפשיות, זה מראה על גדולתך.
אגב, אין שאלה טיפשה אלא רק תשובה טיפשית, שזה בד"כ מה שניתן על ידיכם ברוב המקרים.

מה שכתבתי לא נכון רק ברמה הפילוסופית, אלא ברמה המעשית, כי כפי שכתבתי כמו ששני סטודנטים מגישים עבודה ביחד ומקבלים עליה את אותו ציון, גם אם אחד עשה הכל והשני היה עציץ, כך גם כאן.
אם סוכם מראש, שזה מה שיהיה רשום, אז זה מה שיהיה רשום.

פולספגן

New member
ובכדי שתדע שאני אמיתית, עשיתי לכבודך אאוטינג

צפה לשיחה בימים הקרובים מהראש מחלקה שלך.

Gidi Shemer

New member
לילה טוב פולספגן.

אני באמת מאחל לך בריאות. אני לגמרי לא ציני פה.

פולספגן

New member
גם אני לא

מסתבר שהעולם קטן ואני מכירה את ראש המחלקה שלך

בקיצור, תוכל לדעת את שמי האמיתי ותפקידי.
לגבי העתיד שלך שם, אני לא בטוחה ...

Gidi Shemer

New member
אני מריח איזו נימה של איום?

אני מאד מקווה שאת לא משחקת באש.

בכל מקרה, כמו שכתבתי כבר מקודם, אין לי שום רצון לעשות לך אאוטינג בין אם את מה שאת טוענת ובין אם לא.
אני מאמין בזכותו של כל אדם שכותב באינטרנט להציג את עצמו כפי שהוא רוצה.

אם את עובדת עם ראש המחלקה שלי אגב, באמת כבוד. אחד מהמדענים שאני מוקיר גם כמדען וגם כבן אדם.

ומדוע לא תחפצי שאמשיך את עתידי באוניברסיטה שלי? האם את רואה בי אדם לא טוב?

פולספגן

New member
אדם שפוגע באבי הוא אדם לא טוב ובנוסף מאוד טפש

בי אתה יכול לפגוע כמה שאתה רוצה, כי אני לא נפגעת ממי שאני מזלזלת בו, אך כאשר כל הודעה שניה שלך, אתה פוגע באבי, חצית קו אדום מבחינתי.

אני לא אחת שמאיימת, אלא אחת שמבצעת.

לילה טוב לך.

Gidi Shemer

New member
את מוזמנת לכתוב מכתב למי שאת רוצה

אולי זה יוביל לצעדים כלפייך, אבל זו החלטה שלך.

מה שאני לחלוטין לא מוכן לקבל זה שניסיתי לפגוע באביך. הרבה פה התלוצצו על מה שאת ייחסת לו, וגם אני לא מאד בספק שמה שאת טוענת הוא נכון, אבל אל תבלבלי- נגד אביך, אני מאמין שאיש מבוגר- אין לי שום דבר.

יותר מזה, אם פגעתי בו במקרה, אני מתנצל.

יש גבול. לא משתפים הורים וילדים. אצלי ניסית לעשות זאת עם הילדות שלי. אל תנסי לגרור אותי למשחק המלוכלך הזה.

פולספגן

New member
אני לא אמרתי חצי מילה על הבנות שלך

רק אמרתי שאתה לא גבר, כי יש לך רק בנות שזה כאמור עליך ולא עליהן.
אני גם בנוסף בטוחה שיש לך איבר קטן.

מנהל - עכשיו גם איומים הולכים?

אם תוך 24 שעות לא אראה שהנושא טופל, אפנה להנהלת הפורומים שתתחיל להשליט פה סדר.

בברכה, אחד של מאיים, אחד שמבצע...

ממשיכה לשבור שיאים....

אגב, לנשיא ארצות הברית יש רק בנות; גם לזה שלפניו; גם לברוס וויליס; גם למאט דיימון; לברט פאבר (הקוורטרבק האגדי של הפקרס), ולעוד הרבה אנשים שהם לא בעלך.

Gidi Shemer

New member
קוראים לה...

יסמין

נורא מתסכל לקרוא בשנת 2012 בחורה, לא איזה "בסטיונר בשוק" שחושבת שבת פחות מכובדת או נחשבת מבן.

פולספגן

New member
איפה כתבתי "פחות מכובדת או נחשבת מבן&quo

עוד שקר מבית הפרשנויות המעוותות של גידי שמר שמבחינתו הן עובדות?

המציאות מתחילה להתפורר...

להזכירך, זו את שהחלטת משום-מה שלבת שלו קוראים בשם של בן. אולי הגבול המפריד אצלך בין דמיון למציאות מתחיל באמת להתפוגג.

אם את רואה שהתופעה הזו ממשיכה, אני ממליץ לך לגשת למרפאת הנפש הקרובה למקום מגורייך.

ומה איכפת למישהו מה דעתך על שמה?

אבל מה שכולם יכולים לראות הוא שזה בבירור שם של בת - ואת, שדמיינת לעצמך שם של בן, שגית בדמיונותייך, ושכחת להפריד בין מחשבה למציאות.

אם את חושבת משום-מה שאנחנו מתדיינים כרגע בטעמך בשמות - את טועה.

פולספגן

New member
אכן אם זה באמת שמה, אז טעיתי בזה

אני לא מתביישת לכתוב שאני טועה להבדיל ממכם.

למעלה