הצעה למלחמה בהשתמטות

EmGee

New member
לא הפכתי אף אחד למקור הבעיה

אבל זה בעיה שיש לנו במדינה וצריך להתמודד איתה. הלוואי שהמשתמטים היו הבעיה הכי גדולה שלנו. וכן למי ששירת בצבא מגיעות יותר זכויות ממי שלא. זה חלק מהשכר על השירות הצבאי.

איך הצלחת לסתור את עצמך בשני משפטים עוקבים.

וייתכן שמגיעות למי ששירת בצבא יותר זכויות ממי שלא שירת, אך לא כשהם על חשבון ביטול זכויות שניתנות לכלל הציבור, בוודאי שלא על חשבון זכויות אזרח.

EmGee

New member
חיפשתי איזה כשל לוגי שיוביל לסתירה

לא מצאתי, אולי תעזור לי.

'לא הפכתי אפחד לבעיה'

ובמשפט שאחריו רשמת 'זאת בעיה שיש לנו במדינה' - בשניהם הבעת עמדה, באחת התנערת מדעותיך ובשניה חזרת לסורך.

יניבל1

New member
בולשיט

אדם שלא משלם מס הכנסה עובר על החוק ובגללזה נענש , אדם שיוצא מהצבא על נפשי ולא משהו מי מביניהם לא עבר על שום עבירה, הצבא בכבודו ובעצמו אישר לו את היציאה מהצבא , זה הכי חוקי שיש. מי מהם שיקר לקבן ומי דבר אמת? זה משהו שכנראה לעולם לא נדע (אלא אם נקים משטרת מחשבות, ולפי הלך הרוח בפורום הזה נראה שהרעיון יהיה די אהוד כאן).

EmGee

New member
מה שונה בנאדם ששיקר לקב"ן

לבין אדם ששיקר למס הכנסה ורשם את הטיול שלו לתאילנד כהוצאה מוכרת? במס הכנסה נותנים קנסות מאוד כבדים על זה, אני לא רואה שבצבא לא ימצאו לנכון להעניש על כך. איך אפשר לבדוק מי משקר לקב"ן? מי שנתפס על שקר מוחלט נענש בחומרה יתרה.

MetalSinagouge

New member
שום חוקי נירנברג.

פותח השירשור הצהיר את הסיבה לשנאה למשתמטים והיא שפשוט ישראל ישראלי לא אוהב לצאת פראייר, זה הכל. נראה לי שלכנות את זה חוקי נירנברג או פאשיזם או ציונות או משהו אחר יהיה סוג של ביזוי כלפי אידאלים אלה (לא משנה כמה הם חשוכים ונחותים). לא נעים לצאת פראייר, נכון. חבל רק שבעוד כמה שנים במקום לשאול את הילדים בגן חידות מה נשתנה, נשאל אותם איך קוראים למטלית שמנקים איתה את הנשק. אבל היי, זה הדם שלכם.

vinney

Well-known member
היי, אם פתחתם פורום פאשיסטי מוצהר

אז מי אתם שתגידו משהו על ההשוואות (הנכונות מאוד) שלו?

EmGee

New member
הכותרת של הפורום היא די להשתמטות

זה שאתה מוצא כאן גוון פשיסטי זה בעיה שלך, אולי כדאי לך ללכת לבדוק מחדש מה פשיסטי אומר. ואם אתה סבור שהפורום הוא פורום פשיסטי, אז מה לעזעזל אתה עושה כאן? מחפש פרובוקציות?

respecta1

New member
אוי לזילות במושגים

צועקים פאשיסטים כשאין לשניים האלה מושג וחצי מה זה פאשיזם.. צעקה שובניזם כשלא ראתה בחייה שובניזם אמיתי.

vinney

Well-known member
לא, מחפש אנשים שעוד יש בדל

של הגיון בראשם כדי להצביע על טעותם. אתה לא נמנה עליהם.

vinney

Well-known member
אתה מודע לכך שמדובר בסנקציות שאתה רוצה

להטיל על 95% מהאוכלוסיה? או ששטיפת המוח של מופז עבדה עלייך טוב מדי, ואתה חושב שצבא סדיר זה הצבא האמיתי שלנו?

SupermanZW

Well-known member
איך הגעת ל95%?

הנתונים הגרועים ביותר מראים 50% השתמטות ועם סנקציות כאלה קשה לי להאמין שיותר מאחד ממיליון יבחר להשתמט כי כמעט לא קיימים אנשים שיהיו מסוגלים לעמוד בהן.

vinney

Well-known member
באמת? סטטיסטיקה שאני מכיר אומרת

שרק כ3% מהציבור משרתים יותר משבועיים בשנה במילואים. מה עם כל שאר ה97%? נכון, משתמטים.

SupermanZW

Well-known member
אינך מצפה להטלת הסנקציות האלה מי ששירת

בשירות חובה, נכון? על אלה ששירתו בשירות חובה והשתמטו ממילואים צריך להטיל עונשים הרבה פחות קיצוניים מאלה שהוצעו כאן על ידי.

vinney

Well-known member
וזאת למה?

אתה מציע להטיל סנקציות על אנשים שלא עברו על אף חוק, אבל מבדיל בין אלה שלא עברו על אף חוק בגיל 18 לבין אלה שלא עברו על אף חוק בגיל 28, לפי מה בדיוק?

SupermanZW

Well-known member
לפי כמות הזמן שתרמו למדינה

משך כל המילואים שעושה חייל ממוצע שמשרת במילואים ולא השתמט מעולם אינו עולה על שנה, האם אתה מסכים ששלוש שנים הן הרבה יותר משנה? על המשתמטים ממילואים צריך להטיל סנקציות אך כאלה שיהיו הרבה פחות חמורות מאלה שהצעתי כאן.

vinney

Well-known member
זה לא נכון וזה לא קשור

עיקר הצבא שלנו הוא צבא המילואים

למעלה