הצעה למלחמה בהשתמטות

respecta1

New member
בטחון, אין לך את הכבוד להשתמש במילה הזו

בשום הטייה שאפשר.

אני בטוח שיש לי את הכבוד הרב ביותר

להגנות מיני הבטחות ובטחונות שיובטחו לשם כך על ביטחון, ביטחונם, ביטחונן, בטוחים, בטוחות, בטוח, מבטח, ביטח, בוטחו ומיני פלפלים חריפים במיוחד. אבל אני מבין יותר מכך שכיוון שהטת את נושא הדיון -אין לך, כדברי עורכי הדין הממולחים ביותר, כל תגובה (רלוונטית) למסור.

respecta1

New member
כי אתה פשוט חיי בסרט פתטי.

ואיך אפשר להגיב לתגובה לא רלוונטית ברלוונטיות?

respecta1

New member
האמת שמ..

"מצער שכךו תקווה זאת עוצמה ו 18:08 | 27/01/08 אבל אכן כך."

respecta1

New member
חזרנו לנקודת הפתיחה.

שהיא בעצם טיפשותך.. אתה אומר לי הבנת הנקרא, כשבעצם אם היית מנגב את החלב השפתיים ויודע משהו היית מבין קצת כמה מטומטמת התשובה שלך, וכמה עוד יותר דפוק כשאמרת לי "הבנת הנקרא"

למען הסר ספק

אמרתי לך שאיני מסכים איתך. אתה לא יכול להיות מעוניין בדבר שלא הצעתי לך - את הסכמתי. כעת התובנה נחרטה טוב בתודעתך? מקווה שלא חזרנו לנקודת האפס שהיא לימודי כיתה א' אישיים לך.

respecta1

New member
אוי כמה שטויות, אין שום קשר בן זה לזה.

אם היית מסיים את כיתה א', ולא נשאר שם 4 שנים ובסוף עובר כי רוצים להפטר ממך כבר.. אולי היית יודע את זה.

מדהים שהתגובה שלי נמחקה והשרשור עצמו לא

אני לא רואה שום בעיה בהשוואה בין החוקים שהאדון המכובד הציע לבין חוקי נירנברג. יש אנשים שלא יסכימו עם זה שההשוואה מניבה דמיון , ואין בעיה לדון על זה.. אבל לאסור על לדון על זה , זה סוג של סתימת פיות.

EmGee

New member
זה זילות שואה. אם לא הבנת את זה את מוזמנת

לביקור ביד ושם כדי לראות מה זה שואה ומה זה נאציזם. זה כניסה חינם, זה לא יזיק לדמי כיס שלך.

זילות שואה זה אתה

שהשוות פצפיסטים למכחישי שואה רק דף אחד מפה. ומלבד זאת אני לחלוטין מסכים שהשנאה היוקדת למשתמטים שניבעת מהצעת החוק הזאת ומציעה להדירם מכל החיים הציבוריים מזכירה את השנאה היוקדת שבחוקי נירנברג ששניהם לא פרופרציונלים ל"בעיה" כביכול.

EmGee

New member
אוקיי

http://www.smkb.ac.il/aha/content/Projects/shoaa/teudot/Hukey_Nirenberg.htm אלו חוקיי נירנבר בתרגום לעברית. תמצאי לי דמיון אחד.

בפשטות

לקוחים דבר, מנפחים אותו לבעיה ענקית ומקור כל הצרות בדמגוגיה זולה ואז מדירים את גורם ה"בעיה" מכל תחומי החיים. כחוקי נירנברג כך הצעת החוק הזאת מדירה הלכה למעשה את "המשתמט" מחיי החברה בהטלת חובות עתק עליו, מתן אות קלון לשארית חייו, הפיכתו למצורע ומקור לשנאה - אך חשוב מכך נטילת זכות ההצבעה משמעותה בסופו של דבר איבוד המעמד המשפטי של המשתמט במדינה. בדיוק כמו היהודי בגרמניה הנאצית בשני המקרים מאבד ה"נאשם" את זכותו האלמנטרית למעמד.

EmGee

New member
זה מה שנוח לך לראות

בחוקי נירנברג לקחו אזרחים (או נתינים לא משנה) והחליטו שעל פי מוצאם הם פחות חשובים והטילו עליהם סנקציות. מה שאנשים פה מדברים זה להעניש את מי שהתחמק מחובתו בהתאם לחוק. כמו שמי שלא משלם מס נענש כך מי שלא מתגייס לצבא. הדבר הבא שתגיד לי זה שאנחנו נאצים כי גם לנו וגם לנאצים היו 5 אצבעות בכל יד.

אתה לוקח בנאדם שהשתמט

והופך אותו למקור הבעיות העיקרי בחברה, בעל אות קלון לחיים - כאילו מדובר בתכונה גנטית שלו ולא במעשה שעליו הוא נענש בגבולות העבירה. כאן אתה הופך את מעשיו לעבירה לכל החיים ובהתאם מענישו בהשפלתו והשמתו למקור צרותיך, מעבר לכך שנטלת לו את המעמד בחברה לשנות ולהשפיע (ואולי בכך להפוך את המצב שבו השתמטות היא עברה). הפכת קבוצה מסויימת - המשרתים, למורמים מעם. תקרא לזה חוק, או רדיפה- חוקי נירנברג דומים מאוד בשנאה, בניפוח ובעיקר הבדלה הסטטוסטורית בין "הם" ו"אנחנו", ו"הם" צריכים לסבול ככל שיצר הסדיסטיות שלכם ירצה.

למעלה