הצעה למלחמה בהשתמטות

vinney

Well-known member
../images/Emo45.gif

ברור, כשמתעללים באבא 30 שנה במילואים, מי מתפלא שהוא לא נותן לילד שלו להתגייס? אנשים פה בפורום הזה כנראה לא ממש קולטים כמה שמנצלים אותם...

EmGee

New member
מניפולציות ממש זולות אתה עושה

50% מהציבור זה נשים שמיעוטן נדרש לבצע מילואים ואם כן זה רק עד החתונה או הלידה. בקשר לגברים גם רבים המקרים בהם הצבא איננו זקוק להם ולא מגייס אותם סתם אלא רק במקרי הצורך. זה לא הופך אף אחד מהם למשתמטים.

vinney

Well-known member
אז כמו שאמרתי - הם משתמטמים!

מה, הרי כל האנשים שהצבא החליט שהוא לא צריך אותם בשירות הסדיר בעיניכם משתמטים, אז למה במילואים לא? כן, 50% מהנשים משתמטות ויש לפסול להן רשיון במידיית. אם הן לא יכולות לשרת בצבא כשיש להן ילד, איך ינהגו? כל הגברים האלה שבאים "רק כשיש צורך" ומקטינים ראש ולא מתנדבים לשרת 30 יום בקו קלקיליה - משתמטים! למי איכפת שהצבא זה שהחליט? הרי זה לא מפריע לכם לגדף את אלה שהצבא החליט שהוא לא צריך אותם בגיל 18! שאלת למה פאשיסטים? בדיוק בגלל זה. האנשים לא קיימים בשביל המדינה, המדינה קיימת בשביל האנשים.

EmGee

New member
כי כל הקטע של מילואים הוא

עתודות כח, באנגלית זה נקרא reserve כלומר רזרוות. משאירים אותם כשירים בכך שמזמנים אותם לאימונים כל כמה שנים כדי לשמור על הכושר שלהם. מעבר לזה הם מיועדים רק למלחמה. כשאמרתי שהצבא לא צריך אותם התכוונתי שהצבא לא צריך אותם כל שנה, אלא כל כמה שנים לאימון או מבצע גדול. מעבר לכך אין לו סיבה לבזבז משאבים בגיוסם לחודש כל שנה וללעצור להם את החיים ללא סיבה מוצדקת. גם מילואימניק שעושה שבועיים ב5 שנים הוא כח עתודה של צהל.

vinney

Well-known member
נו, אז הם משתמטים, לא?

הרי הצבא החליט שהוא לא צריך אותם, לא? אם הצבא החליט שמישהו הוא לא טוב לו, אז אתה בסדר עם זה או שזה מישהו שמשתמט? אני לא מבין, שבוע ב5 שנים זה כבר בסדר, אבל מי שלא עושה שלוש שנים רצוף, זה לא? תסביר, לא מסתדר לי למה מישהו שעושה שבוע ב5 שנים הוא לא משתמט, אבל מי שלא עושה 3 שנים רצופות הוא כן.

יניבל1

New member
אני חייב לשאול אותך משהו

בתור אחד שהסכים עם תוכניתו של סופרמן אתה אומר שלשלוח מישהו חדוש למילואים כל שנה זה מיותר כי אתה עוצר לו את החיים בעצם אז לשלוח את בן גילו שנמצא באותו המבצ שלו אבל לא שירת בעברו לשנתיים בשירות לאומי זה לא לעצרו את החיים שלו?

Q T g i r l

New member
אה יופי אז

האחוז של המתאבדים יגדל (כי תאמין לי שכאלה שיוצאים מהצבא בהרבה מקרים יוצאים עם נקיפות מצפון ודיכאון) ואלה שלא מתאבדים יהיו נטל על המערכת. רעיון טיפשי אני מצטערת לומר... וריאלי זה בדיוק ההיפך ממה שהוא.

SupermanZW

Well-known member
לא קראת כל מה שכתבתי

כתבתי כבר מספר פעמים, מי שלא מסוגל לשרת בשירות צבאי ישרת בשירות לאומי, הסנקציות מיועדות רק לאלה שלא ישרתו בשירות צבאי ולא בשירות לאומי, מי שימלא את חובותיו האזרחיות לא יענש.

EmGee

New member
הידעת?

בישראל יש את השיעור המתאבדים בין גילאי 18-21 בין הנמוכים בכל העולם?

Q T g i r l

New member
חחחחח זה שזה שיעור נמוך

לא אומר שזה לא מספיק... אולי הם מרגישים מחוייבים לצה"ל אז הם לא מתאבדים :)

respecta1

New member
שמע, בוא לא נגזים..

מסכים עם כמה שלילת זכות הצבעה - מישהו שלא כשיר לשרת בצבא המדינה אפילו בתור פקיד, כשיר לעזור לעצב את עתיד המדינה? ובכל מקרה זכות הצבעה זו זכות, מישהו שלא משלם את כל החובות..לא זכאי לכל החובות אי סבסוד לימודים, ולא לקבל לאונברסטאות אנשים מתחת לגיל 20, אין סיבה שבעוד אנשים שמשרתים את המדינה מקדישים את שנותיהם לצבא ולמדינה.. אלה שישתמטו ילמדו ויתקדמו בחיים.

MetalSinagouge

New member
הנה זה שוב...

מה כואב לך שבנאדם בגילך מרוויח נסיון בזמן שאתה לא? בחיי שאני לא מצליח להבין את זה. יש בזה יותר רגש מטופש מאשר הגיון. מה, העולם קטן מדי? יש מספיק מקומות באוניברסיטה. זה לא שמשתמט משריין לעצמו מקום, גם אתה וגם הוא תצטרכו בגרות ופסיכו כדי ללמוד משהו מסויים שאתם רוצים. יש לי הצעה אחרת: למה פשוט לא לירות בכל האנשים עד גיל 21, כדי שתהיה לך פחות תחרות בכניסה? תחשוב: פסיכומטרי 200 כדי להתקבל לרפואה! וזה אפילו בלי צורך בבגרות.

Ja Tomer

New member
הודעה מניפולטיבית

מה כואב לו? בוא אני אספר לך מה כואב לו: כואב לו שכשהוא לובש מדים הוא מגן על אפסים שחיים על חשבונו. כואב לו כשהאפסים האלה עוד תוקפים אותו ואת "הכיבוש" כשהוא מגן עליהם. כואב לו שהאפסים האלה מרוויחים תעודות על חשבון הזמן שהוא עושה בשירות הצבאי. כואב לו שמשתמטים תוקעים לו סכין בגב וכך מכירים לו טובה על הטחינה וקריעת התחת.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo45.gif

ועל זה אני אוסיף ואומר שהחינוך של ההורים שווה לתחת. כי אם אין לכם ערכים ואהבה למדינה , רצון להגן עליה, אז משתמטים הם אפסים.

MetalSinagouge

New member
בולשיט דמגוגיות.

(על משקל הכותרת שלך, שלא הבנתי מה הקשר). א. במדינה חיים לא רק משתמטים, אלא גם מבוגרים וכאלה שעוד לא הגיע גיל גיוסם. ב. נגיד, למרות שדעות פוליטיות שונות מהקונצנזוס- זכותן להתקיים. ג. שוב, לא הסברת למה? תסביר לי למה לעזאזל אתה בוכה שמישהו הרוויח תעודה בזמן שאתה לא? (אהם... אגו... אהם). וזה לאחרון: את התודה שלך אתה מקבל מזה שהמדינה קיימת וממשיכה להתקיים, ולא מהכרטיס המוזהב שאתה תקבל (הידוע בסגולותיו לפתוח דלת כניסה לארמון הפלייבוי של הפנר וההנחות שהוא מקנה בבתי קפה). ואם אתה טוען אחרת, אז אני ממש לא מבין מה אתה עושה\עשית בצבא. כי בסה"כ מה שמשתמט אומר זה: אני מעדיף את טובתי האישית, בגלל זה אני לא אלך לצבא. ואתה, במרומז אומר: אני מעדיף את טובתי האישית, לכן אני כן אלך לצבא. אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה.

דפילה

New member
אחד הרעיונות היותר מטופשים ששמעתי בזמן האחרון

הרי איך אנשים משתמטים מהצבא? נכון הם יוצאים על בעיות בריאותיות או נפשיות אז איך תפריד בין אלו שבאמת צריכים את הפטורים מהצבא לאלו שמשתמטים? אתה לא יכול להתחיל להכריח אנשים להוכיח שיש להם בעיה אמיתית ואנשים שלא יכולים לעשות צבא בגלל בעיות אמיתיות גם לא יכולים הרבה פעמים לעשות שירות לאומי! אותי פתרו משירות עקב בעיה בריאותית ואני הולכת להתנדב אבל מי יודע מה יהיה איתי מחר- היום אני יכולה לעשות שירות אבל מחר יכול להיות לי החמרה ואני לא יהיה מסוגלת לעשות גם שירות לאומי! וזה ממש חוצפה שמישהו יכריח אותי להוכיח לו שיש לי בעיה בריאותית אמיתית וזה גם בניגוד לחוק וכך גם זה בניגוד לחוק לדרוש ממשתמט שיוכיח לך שיש לו בעיה אמיתי (שכמובן אין לו אבל אתה עדין לא יכול לדרוש ממנו שיוכיח אחרת). אקיצר סבבה תגיד מה שאתה רוצה אבל זה רעיון שלא ניתן ליישם אותו! הרעיון שאתה מציע רק גרום לזה שאנשים ירדו מהארץ וסבבה כולם יעשו צבא אבל אנחנו נהיה במיעוט במדינה כי מי ירצה להישאר במדינה שמתייחסת ככה לאזרחים שלה- כפויי טובה ככל שיהיו. מה שצריך לעשות זה ליצור קונוטציה חיובית לצבא ולהחדיר ערכים לילדים כבר מהרחם! צריך להביא את הצבא כדמות חיובית לילדים ולהפגיש נוער עם חיילים על בסיס כקבוע. אסור לתת לבוגרי בית ספר שלא עשו צבא מסיבה לא מוצדקת להיות במגע עם התלמידים במסגרת בית הספר- יענו להשתתף בהפקות תאטרון וכדומה... אסור שהמורים יעודדו השתמטות ועוד...

Q T g i r l

New member
אני יתן לך הפניה

לפורום "תמיכה בחולי קרוהן" רק מלקרוא אותם אתה תתחיל לבכות.... (כמובן שאני לא מדברת על אלה עם סרטן ודברים גרועים יותר.. אני נותנת דוגמא לדבר הכי פשוט שיש שפוטר מצבא) תאמין לי שיש. ואני לא באה להילחם בך אבל אני שונאת הכללות.

SupermanZW

Well-known member
חיפשתי את הפורום ולא מצאתי

אפשר לקבל קישור בבקשה?

למעלה