הקוף העירום ? ...- אחרי בנאדם !

deep ocean

New member
שלחתי לך מייל עם המספר שלי

תטלפני בלי בושה רק אני לא יודעת את שמך האמיתי..... ומה המספר אי סי קיו שלך החדש? תשלחי לי הודעה ל- 16950327 כשתתחברי טוב הולכת להתקלח.....

ומה אני? כלב?

רוצה לריב עם הסרטן שלי? יאללה.. תלכי איתו מכות רק אל תיקחי אותו ממני. כי הוא החבר הכי טוב שלי. ואנחנו פה כדי להיות החברים הכי טובים של כולם לפני שהם מפתחים לעצמם חברים כאלו כי עם האהבה שלנו לכולם נוכל למנוע סתם סבל. אה? אז בינתיים... עד ש... - אהבה גדולה. לך. לכם. ולי גם.

מכולתניק - ברוך הבא לפורומנו

הקצת סוער כרגע!...
כמו שבטח שמת לב, אנחנו אנשים די נלהבים רוגשים ומלאי אהבה... ואנחנו גם מאוד אוהבים את עצמנו!!!!
ואותך!!!
שלך בן

בן בן

תודה איש יקר. לא יכולת להמליץ על הפורום הזה באותו פורום שכבר נפגשנו בו וסובל מ..הממ... הממ... איך לומר... איטיות כזה.. :) נעים פה. אחלה מקום :)
גם לך.

מכולתניק - ../images/Emo25.gif !!!

לא זוכר לאיזה פורום אתה מתכוון, אבל זה לא חשוב!!! העיקר שאני זוכר אותך היטב!!! והממ... אני רואה שיש איזה שהוא שרשור מעניין בינך לבין מיכל... לא מבין עד הסוף על מה בדיוק אתם מדברים, אבל אני משתדל לעקוב בתשומת לב רבה... נשמע מעניין!!! באהבה ובתודה (לא יודע למה, מרגיש צורך להודות לך), בן

אתה יודע מה...

גם אני מודה לך. סתם. ככה. מהלב. השירשורים עם מיכל... אין לי מושג ירוק גם. אבל יש הרגשה שהתדרים דומים. קצת מדיטציה וחשיבה דרך הבטן התחתונה וזה יגיע :) אור, אהבה ואמת. אחד כזה.

deep ocean

New member
המממממ סרטנונים.....

איך שכחתי לספר על הסרטן שלך...... זה נכון, סרטנים לא אוהבים חברים הם גדלים ומתפתחים מ-א-ד יפה איפה שמתנגדים להם איפה ששונאים אותם, איפה שיש כעסים איפה שיש עצבות ודיכאון הם לא מצליחים להתמודד עם חברים שנקראים: שמחה, ואושר ויש חבר שבכלל גורם להם להשתגע הם פוגשים אותו והם לא יודעים מה לעשות עם עצמם קוראים לחבר הזה-לשים זין על הכל ברגע שהחבר הזה מופיע הם לא מצליחים לבטא את עצמם הוא גורם להם להשתתק.....חהחחה וכבר אמרתי לך-התחברתי אליך עוד לפני שידעתי מה עברת פשוט מדהים האנרגיות שלנו התחברו מבלי להיפגש......... אבל בקרוב ניפגש!! נו כבר......

אז הסכיתי ושמעי...

קובעים ונפגשים. כל כך פשוט. מקסימום מבטלים. כי אנחנו לומדים לאט לאט שמחוייבויות גוררות פחד. ואנחנו... אנחנו בצד של האהבה. לא אוהבים פחד. אוהבים חיוך. אוהבים אהבה. בואו נעשה אהבה. אחרת היא לא תגיע. אי. אם לא נעשה מעשה, שוב נתחיל לשחק במילים.

deep ocean

New member
הממממממ

אוי אוי אוי אתה אומר משפטים כאלו יפים................ מה אתה עושה מחר? טוב, המשך באי סי קיו :)

לה לה לה... דו רה מי פה סול...

וביום השביעי שבת מכל מלאכתו אשר עשה. פידים פידם. תרו תרועה. שכחת שאני מהצד השני של המדינה הא הא הא. באהבה. גדולה. עם חיוך. של סיני. <מופרע המכולתניק הזה?>

deep ocean

New member
פיזזתי, אכן פיזזתי!

בסוף יצאנו מהבית שלי רק ב- 23:50! :) היה לי מאד כיף היום! בשבילי לרקוד זה כיף אדיר זה שחרור זה התפרקות כאשר אני רוקדת, והמוזיקה שברקע זאת המוזיקה שאני אוהבת אני ממש נכנסת ל"היי" טבעי רק מהמוזיקה! יש לי חולשה ענקית לגברים שרוקדים יפה אבל הכוונה לגברים שרוקדים ממש יפה כאלה שיכולים להיות רקדני הבית של מועדונים פעם יצאתי עם מישהו רק בגלל שהוא היה רקדן מ-ד-ה-י-ם!!! אין, גבר שרוקד יפה-אני נמסה.......... טוב זהו להיות לילה טוב :) מיכל

היי, מיכלוש!!!

קודם כל - כל הכבוד!!! שיחקת אותה!!! הלוואי עלי כזאת בהירות מחשבה במצבים כאלה - וכזאת אהבה עצמית!!! אני אוהב אותך מעריץ אותך מודהם ממך את בנאדם מדהים מופלא מלא באהבה וטוב לב ובהירות ועוצמה ובריאות (פיסית ונפשית) ויופי (חיצוני ופנימי) וכנות וכוונות טהורות כל כך ויכולת כל כך גבוהה לתרגם כוונות טהורות אלה לעשיה טהורה בשטח ועוד הרבה הרבה דברים נפלאים ומדהימים ומעוררי קנאה או הערצה או יצר-חיקוי או יצר-למידה!!!! אני לומד ממך כל יום, פחות או יותר!!! אבל ממש!!! אני מחכה להודעות שלך בקוצר רוח!!! אני קורא אותן בשקיקה ולומד... וסופג... ונרגע... ומתמלא אהבה... לעצמי, אלייך, לכולם, לעולם... אני, לפעמים, קרה לי שאיזה דיעה לא נעימה או כתיבה קצת פוגעת (בי) "סגרו" אותי קצת, גרמו לי לכאב וגרמו לי לכך שארגיש פחות בטוח לכתוב (שימי לב לסוף ההודעה שבקישור) ולפעמים זה אכן קרה ואיזה אדיוט אחד "סגר" אותי, את בן מלא האהבה והעוצמה ובחוסר האחריות שלי הנחתי לאדיוט אחד לחסום את זרם האהבה והנתינה המופלא שלי ולחסוך אותו מאנשים אחרים (מה הם אשמים?!?!). אבל זה בסדר, זה היה המצב וזה בטח יקרה לי עוד בעתיד (בעצם, עכשיו אני כבר לא בטוח!!!!)... או שלא!!! אני שם זין על כולם!!! וגם את!!! את ואני נכתוב כל מה שאנחנו רוצים, נבטא את רגשותינו כמו שהם!!! נהיה מה שאנחנו!!! נביע את אהבתנו ואת דיעותינו באהבה ובחופשיות!!!! אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל שלך באהבה ובהערצה ובכבוד - בן, חברך שאוהב אותך (הי, שאף אחד לא יחשוב לעצמו מחשבות-סרק... "חבר" במובן של "חבר" לא במובן של "חבר"...)

deep ocean

New member
בן וואו תודה!

אני צריכה לקרוא את ההודעה שלך עוד כמה פעמים היא עשתה לי ממש טוב פשששששש אבל אתה נפלת במלכודת שטומנת לנו החברה/האנשים/עצמנו- אמרת שאני ואתה נכתוב ככל העולה על רוחנו ושנביע את דעתנו בחופשיות ללא פחדים ושנשים זין על הכל, אבל.......... בסוף טרחת לבהיר את עצמך שאתה לא חבר שלי במובן של חבר זה אומר שאכפת לי מה יחשבו-ולמה שמישהו יחשוב שאנחנו חברים....???? וזה אומר שלא שמת זין לגמרי אז אני מבקשת ממך בן- שים עכשיו את זיין ל-ג-מ-ר-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה יודע מהי האמת אתה יודע שאתה חבר שלי FRIEND ולא BOYFRIEND ומה שחשוב היא שאתה יודע זאת אתה יודע כמה אתה נפלא אתה יודע כמה אהבה יש לך בפנים אתה יודע את מעלותיך ואם מישהו לא מבין את זה-זאת בעייה שלו!! זהו :) באהבה, חברתך שאוהבת אותך :) חהחהחה מיכל ושים זין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה יודע מהי האמת לגבי עצמך, לגבי הסובבים אותך, לגבי היקום, לגבי הכל!

למעלה