היי, מיכלוש!!!
קודם כל - כל הכבוד!!! שיחקת אותה!!! הלוואי עלי כזאת בהירות מחשבה במצבים כאלה - וכזאת אהבה עצמית!!! אני אוהב אותך מעריץ אותך מודהם ממך את בנאדם מדהים מופלא מלא באהבה וטוב לב ובהירות ועוצמה ובריאות (פיסית ונפשית) ויופי (חיצוני ופנימי) וכנות וכוונות טהורות כל כך ויכולת כל כך גבוהה לתרגם כוונות טהורות אלה לעשיה טהורה בשטח ועוד הרבה הרבה דברים נפלאים ומדהימים ומעוררי קנאה או הערצה או יצר-חיקוי או יצר-למידה!!!! אני לומד ממך כל יום, פחות או יותר!!! אבל ממש!!! אני מחכה להודעות שלך בקוצר רוח!!! אני קורא אותן בשקיקה ולומד... וסופג... ונרגע... ומתמלא אהבה... לעצמי, אלייך, לכולם, לעולם... אני, לפעמים, קרה לי שאיזה דיעה לא נעימה או כתיבה קצת פוגעת (בי) "סגרו" אותי קצת, גרמו לי לכאב וגרמו לי לכך שארגיש
פחות בטוח לכתוב (שימי לב לסוף ההודעה שבקישור) ולפעמים זה אכן קרה ואיזה אדיוט אחד "סגר" אותי, את בן מלא האהבה והעוצמה ובחוסר האחריות שלי הנחתי לאדיוט אחד לחסום את זרם האהבה והנתינה המופלא שלי ולחסוך אותו מאנשים אחרים (מה הם אשמים?!?!). אבל זה בסדר, זה היה המצב וזה בטח יקרה לי עוד בעתיד (בעצם, עכשיו אני כבר לא בטוח!!!!)... או שלא!!! אני שם זין על כולם!!! וגם את!!! את ואני נכתוב כל מה שאנחנו רוצים, נבטא את רגשותינו כמו שהם!!! נהיה מה שאנחנו!!! נביע את אהבתנו ואת דיעותינו באהבה ובחופשיות!!!! אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני אוהב אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל אני מעריץ אותך מיכל שלך באהבה ובהערצה ובכבוד - בן, חברך שאוהב אותך (הי, שאף אחד לא יחשוב לעצמו מחשבות-סרק... "חבר" במובן של "חבר" לא במובן של "חבר"...)